View Full Version : Intilnirea forumishtilor cinemagia
christi
18 Mar 2003, 14:01
Am o idee traznita. Probabil ca n-o sa tina, dar nu ma costa nimic sa incerc.
Ce-ati zice de o adunare a noastra, forumishtii de pe cinemagia? Alegem o zi anume, un loc anume (probabil Bucuresti), si ne stringem cit de multi putem. Vedem un film, mergem la o bere, mai povestim...
Tare mi-ar place sa va vad pe voi si in spatele nickului de aici...
Cine nu poate sa vina, nu e problema. Oriciti sintem tot e bine.
Eu sint din Brasov si nu pot sa vin chiar oricind... dar... ce ziceti de premiera Matrix? E un film pe care aproape toti vor sa-l vada. Mergem la Multiplex, apoi prin alte partzi...
Astept pareri :) (totusi nu-mi dati prea tare in cap)
Suna Bine!! I'm in !!! Trebuia sa faci un chestionar ceva cu voturi, sa vedem cati zic "da" macar!
Luke_Dorian
18 Mar 2003, 17:41
Si cand e premiera la Matrix?
Mai prin vara cred !!! :o
PoliFanAthic
18 Mar 2003, 20:49
Hehe...nu ar fi de mine asa ceva :)
Hell_Girl
19 Mar 2003, 00:09
Eu nu as veni. Prefer anonimitatea. Imi ofera o libertate de opinie un pic mai mare.
Hell_Girl sa stii ca m-ai pus pe ganduri si cred ca e mai bine cum zici tu !! Merci ca m-ai limpezit!! :lol: :lol:
PoliFanAthic
19 Mar 2003, 13:36
Eu nu as veni. Prefer anonimitatea. Imi ofera o libertate de opinie un pic mai mare.
Eu nu inteleg de ce.
ricutza
19 Mar 2003, 14:04
eu as veni...nu cred in pastrarea secreta a identitatii...in momentul in care scrii ceva, in care iti exprimi o parere, spui automat si ceva despre persoana care se ascunde in spatele nick-name-ului...asta nu inseamna ca nu respect hotararile userilor care decid sa-si ascunda identitatea...
Let's do it! Acum shtiu pentru ce o sa imi i-au concediu la vara! :) ...Let's work it..and play it...tanananananananananaaaaa....!!!!
Luke_Dorian
20 Mar 2003, 02:08
Unde mergem la Multiplex sau la Patria?
christi
20 Mar 2003, 09:13
Pai premiera banuiesc ca va fi la Multiplex...
Ok. Eu vin. Dar sa va spun cum o sa fie..
Din cei 12 membri activi in acea perioada:
-6 nu vor putea veni din diferite motive (lipsa timpului, a banilor, a chefului...)
-3 vor prefera sa faca altceva..eventual sa vada alt film
-1 va fi online si va afla prea tarziu de intalnire
-1 va intarzia
Asa ca unul dintre noi se va trezi singur...si asta nu e rau..ca va vedea filmul linistit. Eu sincer am sanse sa ocup locul rezervat la ultimul punct :)
P.S Unii dintre noi oricum s-au intalnit la vizionarea organizata de cinemagia..asa ca nu vad de ce nu am putea sa ne intalnim si din proprie initiativa.
...lipsa banilor cred ca va fii principala cauza...dar sa speram ca nu va fii asha!!! :)
Banii sau examenele [in cazul meu]. Ce n-ash da sa pot ajunge.... Ooooooofffff, atatea visuri....
..simte-l pe NoOne...shi-a schimbat SEMNATURA!...ioai ioai!!! :P
hm.... nu cred ca intilnirea e bine sa se faca intr-un cinematograf..la intilniri de genul asta trebuie sa ai un loc unde sa bei un cico si unde sa sporovaiesti cu cei pe care ii citesti pe net....so, cred ca a astfel de intilnire ar trebui sa o organizeze probabil Emanuel, intr-o circiuma din Bucuresti....Emanuel, ai cuvintul...
emanuel
27 Mar 2003, 12:50
Ma simt onorat!!!
Sincer am inceput sa ma gandesc de cand s-a deschis acest subiect la cum ar putea CineMagia sa organizeze o astfel de intalnire...
Ideea mea era sa vedem un film, bineinteles in premiera absoluta (cum au fost in decembrie Punch-Drunk Love si Recruit la vizionarea speciala de la Glendale) dupa care sa ne mutam la un club, bar, or something (un coleg al meu spunea "crasma" :D ) unde sa stam putin (sau mai mult :lol: ) de vorba.
Mi-ar face mare placere sa se realizeze acest lucru! Sa speram ca vom putea face ce ne-am propus!
Asta inseamna pentru noi Reuniunea Familiei CineMagia.
Hmm...carciuma...crasma...mai bine mergem la o bodega :)
pai ... pe cand se va anunta o data si o ora ... si bineinteles, si un film?
Astept cu interes!
dictionar : circiuma = orice loc unde unde se poate bea ceva. Mie-mi place cuvintul, de-aia il folosesc. Locuri ar fi destule, important e sa stabilim locatia si sa face eventuale rezervari. Anul trecut am fost intr-un loc numit Bar Bar, pe Dorobanti vizavi de ASE. A venit si Ricutza. Nu e singurul loc, mai exista o circiuma pe Caderea Bastiliei unde mai am niscaiva pile, daca mai exista M24 putem merge acolo....important e sa fie in Bucuresti, de preferat vineri sau simbata seara...si cam atit.
Nu vreau sa iasa flame ca vreau in Buc, dar cred ca cei mai multi sint din zona...
dictionar : circiuma = orice loc unde unde se poate bea ceva. Mie-mi place cuvintul, de-aia il folosesc.
Stiu la ce te refereai Toni. Numai ca la fel ca in cazul tau...mie imi place cum suna bodega. :)
..pai nu e corect...voi bucureshtenii nu va facetzi probleme...numa` sa prindetzi tramvaiu` shi dupa aia metrou` shi dupa aia autobuzu`...nu de alta da` "je" shtie cat e Bucureshtiu` ...ca doar m-am pierdut de cateva ori prin el, dar nu asta e "the issue"...intrebare : G&G-ul mai exista?! .... Uhm...de ce nu ne intalnim in Cafeneaua Actorilor...acolo shiu s-ajung shi e shi loc...cel putzin era ultima data cand am fost eu! ..so EMANUEL...any ideas. Nu de alta...da`..."mamaaaaaaaa...I'm comin` homeeeeeeeeee...!"
ricutza
29 Mar 2003, 23:08
hmmm...Cafeneaua Actorilor...nu stiu daca acolo o sa fie loc pentru toata lumea...adica nu stiu daca sunt mese suficient de mari...
oricum daca cineva nu va sti sa ajunga la locul stabilit (eu ma voi incadra probabil in aceasta categorie) banuiesc ca se poate intalni inainte intr-un loc cunoscut, cu cineva care stie sa ajunga acolo...
hmmm...Cafeneaua Actorilor...nu stiu daca acolo o sa fie loc pentru toata lumea...adica nu stiu daca sunt mese suficient de mari...
Mda..plus ca e aglomerat mai tot timpul...
Eventual..pentru cei din tara..care banuiesc ca nu sunt f. multi..se poate organiza un "comitet de intampinare" iar aici rolul Ricutzei este deja binecunoscut. O s-o recunoasteti ushor..va fi imbracata in rosu..si nu va sta intr-un loc nici in ruptul capului. :)
Acum serios vorbind..trebuie mai intai gasita o perioada, data care sa convina cat mai multor persoane.
Si anuntata din timp...
christi
30 Mar 2003, 21:48
Pe mine nu ma deranjeaza nici un local din cele propuse - adica imi convine oriunde. Daca se va face seara as prefera totusi Backstage Club - e misto si cunosc destula lume de-acolo, inclusiv unul dintre patroni si DJ-ul :D
Cit despre perioada... sint 2 optiuni: inainte sau dupa sesiune. Eu as prefera inainte - adica cel mai tirziu 15 mai, ca dupa aia incepe agitatia cu examenele. Dupa sesiune va fi mai greu - concediu, mare, soare, etc.
backstage suna bine - insa problema e ca e destul de multa galagie acolo.
Doar daca - cunoscand lumea pe acolo aranjezi sa ne dea muzica mai incet sus, pt discutii, si mai apoi sa trecem jos pt party-ul de final.
danny : ricutza nu se imbraca tot timpul in rosu
all: nu sint convins ca backstage e o idee buna; argumentez: e aglomerat, fum, sus nu sint foarte multe locuri. Ar fo idee buna daca ne-am vedea dupa masa, dar in backstage nu cred ca poti intra inainte de 22:00 ....sau n-am incercat eu..
ricutza
31 Mar 2003, 15:25
lol...vad ca acum se discuta si hainele mele... :D
am fost ieri in Xenon si mi-a placut destul de mult...erau mai multe mese mari unde sa aiba loc mai multa lume...si e si foarte aproape de statia de metrou de la Universitatii...
in ceea ce priveste perioada, si eu as prefera cat mai repede cu putinta, dar imi dau seama ca aceasta hotarare depinde foarte mult de programul celor care nu stau in Bucuresti.
..back in the discussion...yo zic asha...pentru inceput...ne intalnim totzi la Gara de Nord :P ..ca acolo shtiu totzi sa ajunga...yo shiu sa ajung acolo shi din Arad :P ricutza o recunoashtetzi dupa imbracamintea roshie..pe mine dupa aia neagra :) alte culori (scuzatzi..negru nu e culoare...e o non culoare)...anyway...daca nu e cafeneau actorilor...G&G-ul mai functzioneaza?!?! sau Sovata (era parca inainte So what)...dar ala e oricum mic...damn am fost intr-un loc ultima daca cand am fost in Bucureshti shi nu mai shtiu cum de numeshte...Hanul lui...nu`sh cine...erau mese imense...shi loc gramada...shi nu era muzica prea tare...te puteai intzelege om cu persoana...parca am mers un pic shi am ajuns acolo unde intorc tramvaiele...gata...m-am pierdut...
christi
31 Mar 2003, 19:26
Intrebare pentru Emanuel:
Stii cumva cind va fi avanpremiera Matrix 2 la Multiplex?
ricutza nu se imbraca tot timpul in rosu
all: nu sint convins ca backstage e o idee buna; argumentez: e aglomerat, fum, sus nu sint foarte multe locuri.
Pai ce e cum vrea ea??? Face si ea un mic sacrificiu pentru a fi mai ushor depistata.
Ai dreptate in ceea ce priveste Backstage-ul...sau orice alt club...e mult fum, aglomeratie, si galagieeeee..nu ne vom putea auzi. Un bar (circiuma, crisma, bodega sau orice alt sinonim) sau o terasa, cred ca ar fi mai indicate.
damn am fost intr-un loc ultima daca cand am fost in Bucureshti shi nu mai shtiu cum de numeshte...Hanul lui...nu`sh cine...erau mese imense...shi loc gramada...shi nu era muzica prea tare...te puteai intzelege om cu persoana...parca am mers un pic shi am ajuns acolo unde intorc tramvaiele...gata...m-am pierdut...
Din indiciile tale cred ca ai fost la "Hanul lui Manuc"..iar acolo unde intorc tramvaiele e Sf. Gheorghe. :)
Nu e o idee rea.
Eu unul indraznesc sa propun si o zi...si anume 1 mai muncitoresc...ca oricum e MARE sarbatoare..cade joi..asa ca probabil va fi o mini-vacanta pana luni. Ar putea veni astfel si cei din tara..nu ar fi nevoie de concediu pentru cei care lucreaza..
Totul e sa nu aveti voi gand de duca pe la mare sau mai stiu eu unde...ca eu sigur nu am bani de asa ceva.
emanuel
01 Apr 2003, 08:24
Intrebare pentru Emanuel:
Stii cumva cind va fi avanpremiera Matrix 2 la Multiplex?
Nu se stie exact inca. Probabil cu un week-end sau doua inaintea lansarii oficiale: 5 mai. Asta inseamna ori 9 ori 16 mai. Probabil, 16 ca doar nu iesim noi inaintea americanilor cu el, nu?
Subscriu - 1 Mai (muncitoresc) mi se pare o idee buna.
Si nici Hanul lui Manuc nu mi se pare o idee rea - terasa, umbra, bere multa si ieftina (speram ca si rece), aer curat (pe cat posibil avand in vedere ca e bucuresti) pt ca noi fumatorii sa nu-i omoram pe cei nefumatori - ce sa mai - hai sa zicem:
1 Mai, Hanul lui Manuc - ora? - propun 16 - 17 sa nu fie nici cu noaptea-n cap dar sa avem totusi ceva vreme pana seara.
Cine ie de acord sa zica
salutare
ar fi ok Matrix Reloaded...despre locatie...cred ca se mai poate medita pe tema asta..
Eu zic ca trebuie sa-i lasam timp lui Emanuel sa se intereseze...sa vada daca poate organiza ceva. Eu unul am facut doar unele sugestii. Perioada 1-4 mai mi se pare totusi una destul de buna. Pacat ca nu corespunde si cu avanpremiera de la Matrix. :-?
Eu unul nu mai imi permit sa visez la asta. :cry:
P.S. Have fun for me too.
Eu zic ca trebuie sa-i lasam timp lui Emanuel sa se intereseze...sa vada daca poate organiza ceva. Eu unul am facut doar unele sugestii. Perioada 1-4 mai mi se pare totusi una destul de buna. Pacat ca nu corespunde si cu avanpremiera de la Matrix. :-?
perioada nu mi se pare atat de bine aleasa; motivul principal ar fi ca multi vor sa petreaca altfel 1 mai-ul (mare, munte, familie, gratare, etc) propun perioada de dupa (care...corespunde si premierei filmului :P )..si nu cred dc ar trebui sa adoptam o atitudine "sa-l lasam pe Emanuel sa se ocupe"..
din cauza somnului si-a lipsei de idei ma retrag momentan
Luke_Dorian
03 Apr 2003, 10:57
dar la premiera x-men 2 ce are?
hai sa facem un chestionar si sa votam ca altfel nu prea vad cum am putea sa ne hotaram. Si avand in vedere multitudinea propunerilor din thread nu va fi greu (sper) sa facem unul cu variante pertinente. De fapt ... cred ca ne-ar trebui 2 chestionare - unul pt data si altul pentru locatie.
Ce ziceti de ceva de genul:
Data: 3 Mai (Premiera X-Man = 2 Mai) / 10 Mai (Premiera Pianistul = 9 Mai) / 24 Mai (Premiera Matrix Reloaded = 23 Mai) / 7 Iun (Premiera Dreamcatcher = 6 Iun)
Locatie: Hanul Lui Manuc / Backstage / Cafe Indigo(? acum m-am gandit - ca e si cinemateca acolo) / La Motoare (terasa de deasupra Laptariei lui Enache dar nu stiu daca va fi deschisa)
Sa mai vina si altcineva cu niste propuneri pt chestionar si apoi sa se supuna la vot (traeasca democratia)
capitain
04 Apr 2003, 14:42
imi place citatul din "the craft"
poate ne intalnim, ar fi dragutz, dar, stiti cum e cu web-surferii, they isn't very brave, isn't they? :lol: no one will hurt u ! and it will be fun, fun , fun!
propunneti o data, un loc, o ora, si anuntati toti membrii, via e-mail
Ambra Blu
04 Apr 2003, 17:59
vin si eu, daca e sa fie miercuri, daca e sa fie fire.
christi
04 Apr 2003, 18:47
Eu as prefera pe 10. Nu de alta, dar 3 e cam devreme (pe 1 s-ar putea sa ajung la Baia Mare :D ), iar din 15 incolo incepe stresul cu examene, colocvii etc.
Deci votul meu: 10 mai, de preferinta Backstage, dar si Fire e okay, doar e la doi pasi... literally.
ricutza
04 Apr 2003, 23:38
nici Fire nici Backstage nu mi se par solutii bune pentru intalnirea noastra...dar eu vin oriunde mergeti voi...
iadrianik
05 Apr 2003, 10:39
am si eu o propunere legata de locul intalnirii : Hanul cu Tei (e loc destul acolo)
..pai uite cum sta treaba...se pare ce de 1 mai fiecare are planu` lui cu prietena/prietenu`...mama/tata/sora/fratele..bla bla...altzii mai rau, examenele...altzii...in fine...so...hai ganditzi-va totzi bine cand suntetzi liberi, scrieti data aia, aici la Forum...sa vedem poate unele date sunt apropiate shi rezolvam ceva...cumva...ca asha mai putem scrie inca 3 luni pe Forum...shi tot nika`...de intalnit eu zic sa ne intalnim in ceva "han"...oricare ar fii ala...ca acolo sigur e loc! :)
Ambra Blu
05 Apr 2003, 20:49
Eu sint liber tot timpul.
Nu m-am uitat de multicel pe subiectul acesta, dar vad ca avansam. Cosider ca Emanuel trebuie sa se intereseze de o locatie decenta, mai ales ca a citit parerile noastre si isi poate forma o idee cam ce vrem. E normal sa existe 30 de idei de locatii cu 30 de perioade posibile pentru un meeting; important e sa fim anuntati si sa venim. Nu-mi place atitudinea lui Ambra " daca e miercuri si daca e fire"... ( e corect lui Ambra sau trebuia Ambrei?), asta se numeste santaj...no flame, doar o parere....
Sint convins ca miercuri in fire e un anumit gen de muzica care gidila placut urechile mai sus mentionatei (mentionatului) , dar nu ne forta sa venim in cursul saptaminii intr-un club.
eu, care imbatrinesc...
....exact ce spuneam in celalalt mesaj...spunetzi fiecare o data, poate coincid sau sunt apropiate...shi asha...eventual...ajungem la o intalnire!!! :roll:
Nu-mi place atitudinea lui Ambra " daca e miercuri si daca e fire"...
Mda...pai daca punem fiecare conditii de genul asta...n-o sa iasa cu sigurantza nimik.
Ambra Blu
07 Apr 2003, 07:48
Nu fortez pe nimeni, ca nu sint timpit. Miercuri prefer eu, dar asta nu inseamna ca nu pot veni si alta data, in alta locatie.
Eu oricum n-am nimic de facut toate zilele.
ricutza
07 Apr 2003, 14:30
ok...eu zic sa o luam incetisor...mai intai vom stabili perioada, apoi saptamana, apoi data si la urma locatia...
mi se pare ca pesoanele care nu sunt din Bucuresti ar trebui sa spuna care ar fi perioada in care ar putea veni aici...
din ce-am inteles pana acum, lumea se gandeste la o perdioada de pana in 1 iunie...este cineva care nu poate participa la aceasta intalnire decat daca este dupa 1 Iunie?
pesoanele care nu sunt din Bucuresti ar trebui sa spuna care ar fi perioada in care ar putea veni aici...
Aaaa...de fapt...mai este cineva din afara Bucurestiului care vrea sa vina...in afara de Demona?
Ambra Blu
08 Apr 2003, 10:10
Nu inteleg de ce va trebuie atita chin: intr-o dupa-amiaza, intr-un weekend, cred ca pot sa vina toti cei interesati. Iti iei un suc, doua grisine si dupa ce ai petrecut 2 ceasuri in compania forumistilor mergi acasa sau unde ai treaba.
eu zic ... 12 mai..oriunde
Mai bine in week-end...adik: 10-11; 17,18 sau 24,25 mai. Cam astea ar fi...ca pe urma incepe perioada de examene...
Leonard
11 Apr 2003, 01:32
Deci mai ramane stabilirea locului. Eu zic sa renuntati la ideea cu bodega. Am fost de curand cu niste prieteni sa vedem cum e... nu mai zic decat ca eu nu vin in asa ceva.
Ce ziceti de Mike? Este in interiorul Cinematecii Eforie. Atmosfera placuta, ospatari exemplari, preturi relativ mici. Si cred ca majoritatea stiu unde e cinemateca, ar fi cel mai accesibil.
christi
11 Apr 2003, 08:13
Si eu sint din afara Bucurestiului :wink:
emanuel
11 Apr 2003, 16:17
Dupa multe discutii avute cu ceilalti colegi ai mei am hotarat ca intalnirea sa aiba loc candva la mijlocul lunii mai (15-19 mai, intr-o zi) in functie de filmul (ele) pe care am stabilit sa il(le) vedem.
InterCom-ul cu care am vorbit deja, ne poate pune la dispozitie pentru o vizionare copia tradusa a filmului Anger Management / Al naibii tratament! (premiera 13 iunie!), o super comedie cu doi actori la fel de "super" Adam Sandler si Jack Nicholoson (o sa spuneti ca am ceva cu Sandler, de am ales si pentru aceasta vizionare tot un film cu el, dar va asigur a fost o pura intamplare... si poate mai facem rost de inca un film, ca sa nu fie discutii...).
Locul am zis sa fie totusi "Hanu' lu' Manuc" pentru ca este oarecum in centru si daca vin si cei din provincie, intreband pe cineva pot ajunge usor.
In plus sa speram ca va fi cald in acea zi ca sa putem "sta cu burta la soare (a se citi sta la discutii) si manca mici" :lol: Mi s-a facut foame deja, mai bine nu ziceam...
Ei ce spuneti?
Sunteti Pro? sau... Contra?
blitz43
11 Apr 2003, 16:36
PROOOOOOOOOOOOO!
Pro sa fi, da' sa-ti revii!
PAREREA MEA!
Ambra Blu
11 Apr 2003, 17:10
Pro...Motor!
This is a wrap-up!
..finally.......dupa multe dezbateri...eu zic..alejetzi week-endu`..ca yo vreau la Bucureshti!!! Ca dupa ultimele veshti ashtia nu imi dau concediu la lucru` ca duc angajatzi noi shi trebuie instruitzi...asha ca...WEEK-END!!! pls..pls...pick me!...pick Demona!!! :P Thank you! ;) ...In rest...intru` totul de acord cu emanuel! :P
snatchro
14 Apr 2003, 11:57
Da, mi-ar placea sa ne intalnim. Unde, mi-e indiferent, in limitele rezonabilului. In weekend ar fi cel mai bine, dar nici in timpul saptamanii nu zic nu.
Si m-ar mai tenta un Anger Management dupa ce am vazut trailerul la Studio. Vrabia malai viseaza...
iadrianik
14 Apr 2003, 13:46
O intalnire in weekend cred ca e totusi de preferat uneia in cursul saptamanii cand unii dintre noi sunt la cursuri sau la serviciu.
Hai Emanuel, pune intilnirea in weekend...Am o rugaminte, daca intirzii, comanda-mi si mie 4-5 mici si o bere, si cu a doua fac eu cinste..
...bey!!!..pe mine cine ma ia de la gara?! :P
Leonard
15 Apr 2003, 03:08
Eu! 8)
emanuel
15 Apr 2003, 08:10
Hai Emanuel, pune intilnirea in weekend...Am o rugaminte, daca intirzii, comanda-mi si mie 4-5 mici si o bere, si cu a doua fac eu cinste..
S-a facut! :P
christi
15 Apr 2003, 09:19
Si eu sint PRO... dar sa fie in weekend...
Toni...vezi sa nu intarzii prea mult...ca s-ar putea sa ramai fara ei. Oricum nu sunt buni reci... :)
Chiar daca am fost cam ocupat in ultima vreme, abia astept sa ne mai vedem o data!!
Si eu pun o vorba buna pt. week-end!!
Toni...vezi sa nu intarzii prea mult...ca s-ar putea sa ramai fara ei. Oricum nu sunt buni reci... :)
las' ca ai tu grija de ei....:-)
Pai daca vad ca nu vii si nu vii...iti dai seama ca o sa ma sacrific... :wink:
..have fun guys!..eu nu mai vin...shi de Pashti lucrez... :cry: ...daca ajung la Bucureshti...inseamna ca mi-am dat demisia...Guys..promitetzi-mi ca va imbatatzi pentru mine...ca o sa betzi atat....ca o sa simt shi eu alcoolu` ! 8)
Stai linistita Demona...il vei simtzi...in mesajele noastre de a doua zi :lol:
Dar poate totusi vii...
..thx Danny pentru incurajari....va raman datoare! ;) Once again...have fun!!!
blitz43
18 Apr 2003, 19:47
sAL'!
POoate daca ne-am incorda toti forumistii un pic, l-am convinge pe seful tau sa-ti dea un S.R.L. Ce ziceti?!?
PAREREA MEA!
Cam greu sa facem asta. Din cate se pare Demona lucreaza pe o plantatie de trestie de zahar si e de profesie sclav. :)
(*) FREE DEMONA!!! (*)
YEAH! ...FREE DEMONA! Asta va fii sequel la Free Willy...balena de mine... ;)
..Thx guys...deja ma simt mai bine! ;P
Leonard
05 May 2003, 03:16
cum a ramas pana la urma?
blitz43
05 May 2003, 13:59
Sal'!
:o Mai degraba, ca-n tren....
emanuel, daniel, voi cei care ne vegheati...
ce se mai aude cu intâlnirea forumistilor? :(
Acuma, pâna nu-mi ies din mâna cu mititeii si gratarele (dupa atâtea sarbatori). Cât despre berici, inca 43 si ma duc! :lol:
Va salut!
Ah, era sa uit... si filmu'.... 8)
emanuel
05 May 2003, 14:28
Nu am uitat si nici n-a ramas ca-n gara...
Saptamana aceasta vom sti ceva sigur (ce filme si unde ne intalnim).
Fiti pe faza!
Mie imi place in gara...vezi tot felul de oameni, expresii...unii alearga, altii pierd vremea, altii se agita, se chinuie carand zeci de bagaje...intra in panica...
catallin
06 May 2003, 09:37
Hai sa fim seriosi. Intalnirea asta este ca o fantezie erotica. Putem visa la ea dar nu sunt sanse sa aiba si loc. Altfel ce rost ar mai avea forumul asta plasat aici? Daca ne-ar arde asa tare sa ne cunoastem forumul s-ar muta pe o alee in Cismigiu, langa sahisti si microbisti iar la iarna intr-o casa de cultura. E la fel ca scurtele imprieteniri intr-o calatorie cu trenul> se schimba retete, se arata fotografii, se planuiesc intalniri si adrese, numere de telefon. Fiecare coboara in gara lui si peste vreo luna da peste hariutele cu adrese. Ofteaza si le arunca la gunoi. Asa ca ramaneti pe aproape pe forum ca alta sansa sa ne interactionam nu e!
Hai sa fim seriosi. Intalnirea asta este ca o fantezie erotica. Putem visa la ea dar nu sunt sanse sa aiba si loc.
Esti dus cu pluta, mister. Intilniri au fost si vor mai fi, indiferent de parerea ta. Unii oameni de pe site se cunosc, se viziteaza, se intilnesc la filme, se iubesc.
Citat :
Nu vorbi fara sa stii,
Nu hali mereu ce auzi de la altii.
Nu te da ce nu poti sa fi.
Sint vorbe de kkt
Aud in fiecare zi.
emanuel
06 May 2003, 13:50
Nu sunt de acord. Depinde de fiecare din noi sa pastram prietenii pe care ni i-am facut pe unde am umblat prin concedii.
Off topic: iti dau un exemplu: anul trecut am cunoscut la mare o pereche de tineri cu care ne-am distrat copios. Eu sunt din Bucuresti, ei din Focsani. Am ramas prieteni de atunci, vorbim des la telefon si week-end-ul trecut am fost la ei in oras la petrecerea prilejuita de ziua de nastere a ei. Planuim sa mergem si in acest an la mare impreuna.
Asa ca vezi, si pe forum se poate intampla la fel. Data trecuta la intalnirea CineMagia de la Glendale s-au legat deja cateva prietenii care s-ar putea sa dureze in timp.
Eu consider acest loc ca o mare famile, iar incet incet incepem sa ne cunostem mai bine.
Ambra Blu
06 May 2003, 14:11
E la fel ca scurtele imprieteniri intr-o calatorie cu trenul> se schimba retete, se arata fotografii, se planuiesc intalniri si adrese, numere de telefon. Fiecare coboara in gara lui si peste vreo luna da peste hariutele cu adrese. Ofteaza si le arunca la gunoi.
Hmmm, daca te/ar auzi fosta mea - long term - prietena pe care am cunoscut/o in tren...
Arhanghell
07 May 2003, 01:08
mdea, poate vin si eu sa vad ceva fetze noi. si minti mai luminate.
iadrianik
08 May 2003, 10:20
acum m-am intors si eu din vacanta si vad ca intalnirea asta e din ce in ce mai aproape. o sa urmaresc subiectul sa aflu cand si cum. sper sa ajung pt ca acum e o perioada cam incarcata pt mine la facultate, dar cred sa ma descurc.
catallin
14 May 2003, 13:38
[/quote]
Unii oameni de pe site se cunosc, se viziteaza, se intilnesc la filme, se iubesc.
[/quote]
Ce frumos!!! Iarta-ma . cred ca de fapt sunt un mizantrop cu inima impietrita. Hai sa tinem intalniri saptamanale cu discutii despre cinema si sa ne vedem la Palarul Copiilor, sa zicem, si desfiintam site-ul ca nu e decat o bariera in calea comunicarii libere si naturale.
emanuel
20 May 2003, 15:44
Avem in sfarsit o data:
31 MAI 2003 la un cinema din Bucuresti (nu zic care, dar este unul unde am mai fost o data... :wink: ) dupa care ne vom muta probabil la Hanu' lu' Manuc (ramane de vazut, in functie de decizia majoritatii...)
Cei care doresc sa vina imi pot trimite un mail pe adresa:
[email protected] pentru a face lista cu participantii in limita locurilor disponibile.
Asa ca haideti, dati bice. Confirmati prezenta (& nr. de locuri) la mailul de mai sus.
Floydman
21 May 2003, 10:18
HOWLES BAULES! 31 mai MINCA-V-AS?as fi venit si eu dar sunt plecat din bucuresti! :( ma atac! ma oftic! data viitoare poate. oricum sunt curios cine si citi vor veni! emanuel poate scrii si tu o cronica sa vada restu forumului cum a fost la intilnire...
la ce film va duceti?
hanu lu manuk e ok, BAGATI MICU LA BURTA SI BEREA PE GITLEJ!
PS: hhm va rog eu! nu se poate duminica pe 1 iunie seara, dupa 8? nu vreau sa incurc pe nimeni dar ....tare as vrea sa vin!
dupa care ne vom muta probabil la Hanu' lu' Manuc (ramane de vazut, in functie de decizia majoritatii...)
Alte posibile locatii:
1.Festivalul Berii...care din cate stiu incepe pe 30 mai.
La ora la care am merge nu ar fi chiar asa aglomerat...exista bere...multa bere...mici...si mese la care probabil am incapea cu totzii.
2. Terasa "La Motor".
emanuel
27 May 2003, 07:58
E ok. Festivalul berii mi se pare ok. Dar sa se trezeasca si ceilalti forumisti pentru ca vad ca au cam adormit, nu prea au confirmat participarea...
Deci, juniori, seniori, veterani, guru, forumisti, treziti-va si confirmati participarea!!!! Asteptam sa va cunoastem!!!!
:D TREZIREAAAAAAA!!!!! :D
snatchro
27 May 2003, 09:32
Si eu I'm dying to meet you. Dar, pentru ca nu se putea sa nu fie un dar pentru mine, mai trebuie sa mai si plec din oras. Distractie placuta si poate ne vedem cu alta ocazie!
[quote="Danny
Alte posibile locatii:
1.Festivalul Berii...care din cate stiu incepe pe 30 mai.
La ora la care am merge nu ar fi chiar asa aglomerat...exista bere...multa bere...mici...si mese la care probabil am incapea cu totzii.
2. Terasa "La Motor".[/quote]
..parca nu e totdeauna frumos la festivalul berii...dar daca asa se voteaza, asa sa fie.
Hai mai repede, ca mie deja mi-e foame
sint convins la la hanu' lu' manuc micii sint mai buni...:-)
sint convins la la hanu' lu' manuc micii sint mai buni...:-)
Eu am propus Festivalul Berii sau La Motor pentru ca sunt mesele alea imense unde putem sta cat mai multi impreuna sa discutam despre vreme...dar din ce spune Emanuel s-ar putea sa incapem la o masa de 4 persoane la hanu' lu' manuc :)
Asa ca...stabilim cand ne intalnim.
blitz43
28 May 2003, 06:35
Sal'!
bah, dupa film, sa mergem undeva unde e implicat cuvântul bere... :lol:
anyway, s-a hotarât ora, cinemaul, filmu'?
astept (cu infrigurare) "comunicatul de presa".
PAREREA MEA! 8)
blitz43, citeste si mata mai sus citeva mesaje...
blitz43
29 May 2003, 13:07
blitz43, citeste si mata mai sus citeva mesaje...
am citit da' nu scria ora, filmu', cinema-ul. Doar a lot of locatii unde ne putem matoli... :D
PAREREA MEA!
Anyway, intre timp toata chestia s-a clarificat... 8)
blitz43
31 May 2003, 17:32
Sal'!
:o Tot ce e frumos ori ingrasa, e de scurta durata ori e imoral. :lol:
Fuse, fuse si se duse...
Filmele au fost O.K. Anger Management + How to lose a guy in 10 days
Apoi mici + bere cârca la Hanu lu' Manuc. S-a dansat pe mese, a iesit iures, dinti sparti si cafteala... 8)
Cam putina lume. cred ca au fost multi incognito, carora le-a fost rusinica sa-si dezvaluie identitatea (la cinema)... Phua!
Respec Emanuel & stuff!
S-o comitem cât mai des!
PAREREA MEA!
S-a dansat pe mese, a iesit iures, dinti sparti si cafteala... 8)
Daaa..mai era putin si Ricutza facea si striptease pe masa..ca se imbatase rau de tot..de la nectar :lol:
Anyway...a fost placut chiar daca am fost putini...sper sa ne revedem cat de curand.
Anonymous
31 May 2003, 22:41
Strip, strip, strip!
crydead
31 May 2003, 22:51
Giulkiuze, de ce nu te duci tu, tata, pe www.lapadure.ro?
--------------------------------------
Viitorul suna ocupat.
Anonymous
31 May 2003, 23:43
Pentru ca nu merge linkul si pentru mine nu suna ocupat viitorul poate pentru tine ca eu am orange.
Ambra, nu prea ai aparut la intilnire....Vii joi seara la premiile Mtv sa-i vedem pe Parazitii?
..bateam si io cimpii...
Ambra Blu
02 Jun 2003, 08:47
Ambra, nu prea ai aparut la intilnire....Vii joi seara la premiile Mtv sa-i vedem pe Parazitii?
..bateam si io cimpii...
Nu prea am aparut ca nu am fost invitat personal. Joi, e foarte posibil sa viu la concert, da' nu pentru bagabonti, io vreau sa dau din cap pa Bambi.
Hm, cred ca esti circotas. Toata lumea a discutat de tine, unii credeau ca ai fost la filme dar nu ai iesit in fata....
Cum adica nu ai fost invitat personal?. Emanuel zicea ca a "vorbit" cu tine, parca si Ricutza zicea ceva....ca nu apari.
Pacat ca joi nu cinta si Candy...veneam si cu prietenele
Tot ce spun acu'
uita pina miine,
vorbeste vinul pentur mine.
Nu mai lua in seama
tot ce spun,
ce fac
fara tine.
Ambra Blu
02 Jun 2003, 09:27
Hm, cred ca esti circotas. Toata lumea a discutat de tine, unii credeau ca ai fost la filme dar nu ai iesit in fata....
Circotas sint tot timpul, but I love the spot light. Credeai ca daca apar undeva trec neobservat fara sa stralucesc putin, ca un diamant de 86 de karate , asa? :(
Nu vine Candy, da' vine Class. Si pa Class putem sa dansam bluz.
Exact, 92 de carate. Era si bere la circiuma, tigari, bagaboante....doar tu lipseai..
Ma inec in ochii tai ...
Ambra Blu
03 Jun 2003, 08:28
bagaboante....doar tu lipseai..
Pai cum , daca era si bagaboante, nu mai lipseam nimeni.
emanuel
03 Jun 2003, 11:37
Fratilor, cei care ati fost la intalnire, distribuitorii vor sa stie parerile voastre despre cele 2 filme. Deschideti noi forumuri sa le comentam!
bagaboante....doar tu lipseai..
Pai cum , daca era si bagaboante, nu mai lipseam nimeni.
lipseam doamna, lipseam
Ambra Blu
03 Jun 2003, 13:26
Pai mai bine mergeam la doamna si bagabontu'.
Ambra Blu
03 Jun 2003, 13:30
nu, da/l pot/weed face rost pe cd
pai si cum facem?...ne inviti la tine sa-l vedem pe un monitor de 15?
Ambra Blu
03 Jun 2003, 13:39
Vino draga sa-ti arat cum e s-o faci in trei, cu trei!
"Am 113 cm,
sint inalt in ochii tai.
Cu pantofii mei de lac
las urme 53"
Corespund?
Ambra Blu
03 Jun 2003, 13:47
Unde ai 113 cm?
Ambra Blu
03 Jun 2003, 13:56
in gura adica?
hm...parca mai era un cuvint in versul asta....
Ambra Blu
03 Jun 2003, 14:03
A, ala cu IQ?
ntz, nu era vorba de elena cirstea
Floydman
03 Jun 2003, 17:39
toate bune si frumoase! ma bucur ca v-ati distrat!
dar va rog eu! spuneti-mi careva si mie citi aiti fost si mai ales cine a fost??? hai va rog eu! data viitoare nu voi lipsi!
Cu stima ,
Daniel
emanuel
04 Jun 2003, 07:52
Forumisti prezenti: toni, ricutza, blitz43, leonard, danny, daniel (forum admin), addy. Cred eu ca au mai fost prezenti cativa dar nu si-au dezvaluit identitatea...
Pe langa forumisti au venit la vizionare dar nu si la han, cei care au legatura cu site-ul (participa la concursuri, scriu pareri la filme).
Am fost cam 40 in sala.
Gresesc?
blitz43
05 Jun 2003, 08:27
Sal'!
pentru toni si toti care merg diseara la mtv SUCKS awards:
sa le transmiteti fraiericilor alora: m.U.E.
Va salut!
Ambra Blu
05 Jun 2003, 09:49
Ca sa le zic asta celor de la MTV ar trebui sa am si numele tau, nu? Sau o dai anonima?
blitz43
05 Jun 2003, 09:53
o semnez.... anonima... :o
Floydman
06 Jun 2003, 23:10
da, jenibil , parerea mea! daca e class ce e mai bun in ro in muzica inseamna ca suntem bananieri rau de tot. daca aparitiile de album sunt acaparate de animal x in conditiile in care Vama Veche a pus pe banda o opera rock si a scos un musical superb care se joaca cu casa inchisa, si daca niste legende ca iris au fost flituite in halul asta atunci m-am lamurit cum e cu mtv romania...varza
blitz43
08 Jun 2003, 20:41
sal'!
mah, am tot auzit ca vama veche se laudau ca au compus ei prima opera rock româneasca. Sanchi, daa PHOENIX ce pazeau? da' Krypton cu "Lanturile" ce-au facut? bah, Chirila man, trezeste-te din aburii betiei!!!
cât despre decernarea premiilor mtv (suxxx), n-am ce comenta.
CAPU' FACE, CAPU' (T)RAGE!
parerea mea!
crydead
08 Jun 2003, 20:54
Si prima soprana care a cantat opera rock in romania a fost petre magdin.
blitz43
09 Jun 2003, 15:41
ala'i un mare trompetist! :D
Intâlnirea de la miezul noptii
vremuri....... :x
LeonardPiron
09 Jun 2003, 23:05
e un trompetist mai mare decat Crydead care canta la flaut cu guse.
crydead
09 Jun 2003, 23:20
Hai mai subtzire! Vezi sa nu cant dreaqu la xilofon pa fildeshi tai, bai, furuncule! :evil:
==========================
Viitorul suna ocupat.
LeonardPiron
10 Jun 2003, 12:20
acu daca ne viziteaza asa de des sa inteleg ca la intalniri o sa vina si ALS insotit de doamna Baghera? Ar fi foarte instructiv! O sa vin si eu cu alifia ca sa dau noroc cu ei ca am vazut intr-o poza de-a lui Andy Warholl cum dau mana criticii de film. Pe la spate.Pentru ca it tine...
spartacus
12 Jun 2003, 11:08
Fratilor, ce mi-ati facut?!... Cu atitea subiecte si pagini pe site-ul asta am ratat intilnirea!!! Bre, nu uitati sa spuneti pe cind urmatoarea, ca nu o sa lipsesc(sper, ca sunt din "Provence")... Oricum, am vazut ca a fost misto!... Bravos, fratilor, sper ca v-ati gindit si la noi, astia, care nu am putut ajunge(sau nu am stiut!)...
A propos: mai terminati, bre, cu citatul ala("Cel care te enerveaza te invinge"), ca am ajuns sa-l invat pe de rost!! (mah, sa nu cumva sa-mi dati raspuns citatul asta!). Ne mai auzim! Servus!
spartacus
03 Jul 2003, 15:21
Mah, ai amutit cu totii?!?... Nu mai vrea nimeni sa ne vedem sau o sa vb numa' pe Net? Naspa! ... Mai dati si voi un semn de viata: ne mai vedem au ba?(Pt LeoPiron: Bre, pregateste/ti burta ca la urm. intilrnire vin cu zaibaru'!). No, acu va las! Pa!
Leonard
04 Jul 2003, 04:22
Ne vedem!
Pe 12 sau 13 iulie e OK din partea voastra?
La fel ca data trecuta (vizionare la Glendale mai de dimineata - depinde ce zice emanuel) iar apoi beuta la Hanul lui Manuc.
spartacus
04 Jul 2003, 08:41
Bre, multam pt. prompt... Am insa o rugaminte: nu se poate sa aminam intilnirea pe 19 sau 20?... Nu de alta, da' poate mai sunt unii dintre noi care iau "malaiul" dupa 12 sau 13 iulie. In rest, conditiile-s bune(specially Hanul lui Manuc). Parerea mea! No, sa ne vedem cu bini!...
Mah da grabiti mai sunteti. :)
Nici eu nu poci pe 12-13 dar oricum banuiesc ca Emanuel are nevoie de timp sa stabilesca o noua vizionare la Glandale.
Leonard
06 Jul 2003, 00:02
ok. Deci toata lumea e de acord cu 19-20?
(eu nu pot mai tarziu, decat in august)
@ver7igo
11 Jul 2003, 14:43
as veni si eu... mai ziceti odata programul...
spartacus
12 Jul 2003, 11:27
Fratilor, :wink:, v-ati hotarit au ba, ca vine Craciunul?!?... :wink:
Se pare ca s-a amanat pentru august. Poate ca e mai bine.
ricutza
31 Jul 2003, 23:14
pentru mine in mod cert e mai bine ca s-a amanat...eu zic ca tot lumea care nu sta in bucuresti ar trebui sa spuna cam cand ar putea sa vina aici....
emanuel
01 Aug 2003, 07:32
DATA FIXA: SAMBATA 23 AUGUST 2003
INTALNIREA CINEMAGISTILOR 3: SUPREMATIA FANILOR!
La Mall (!!!), LA ORA 10,30.
Astept confirmarile de participare, adica un mail care sa contina numele de pe forum si numele adevarat, pentru ca intrarea se va face NUMAI pe baza listei care va fi la intrarea in cinematograf.
Astept mailurile de confirmare a prezentei pe adresa:
[email protected]
Va asteptam!
Tu vrei sa ne duci sa vedem T3?
emanuel
01 Aug 2003, 08:21
NU!!!
Vom merge sa vedem filmul anului!
A Jerry Bruckheimer Production
A Gore Verbinski Film
PIRATES OF THE CARRIBEAN: THE CURSE OF THE BLACK PEARL
Ce zici?
Tentant, nu?
In avanpremiera extraordinara, tradus, inainte cu o luna de a aparea pe ecranele noastre...
Cred ca acum voi primi sute de mailuri de participare....
Alex Leo Serban
01 Aug 2003, 09:44
pot sa vin si eu la intilnirea forumistilor? pe numele meu adevarat, eventual un pseudonim (sa zicem, 'zizi')- si, ca sa nu ma recunoasca nimeni, deghizat in elisabeta bostan colac peste laurentiu damian? (gasesc eu colaci la colt si-un bostan in piata...)
nu stiu cum o fi filmu cu piratii, da stiu ca la t-3 m-am distrat BIG time!!!
PS nu uitati ouale clocite! nu pt film, pt mine :wink:
crydead
01 Aug 2003, 10:15
Si laurentzidamieni gaseshti in piatza, 2 la 10.000. Omu' e acum prorector cu probleme sociale, m-am spart de ras cand am aflat... Shtiam ca are probleme mari, dar nu de ordin sociala. In fine, si ei sunt ai noshtri
Vad ca se strange multa lume, parca mi-as risca si io la o intalnire. Nu-sh ce sa zic. Mai bine nu.
Apropo, vad ca ai postat 69 de mesaje... :lol:
-----------------------------
Viitorul suna ocupat.
patch4all
01 Aug 2003, 10:38
Leo fii sigur ca nu va da nimeni cu oua clocite in tine....Totul va decurge decent, sa stii. Vedem doar un film. Eu unul nu m-as deda la asemenea mojicii :D...... :lol:
Dincolo de asta, filmul este destul de reusit, am citit un comentariu......
Crydead am inceput sa pun si virgule na!! :D
Emanuel, ya're the best....
Hm, io am de ales intre Hungaroring si A Treia Intilnire a Forumistilor.....intre Raikonen, Coulthard, Montoya, Schumacher si Ricutza, ALS, Blitz, Emanuel, Daniel .....
Grea decizie.....
blitz43
01 Aug 2003, 14:21
Hm, io am de ales intre Hungaroring si A Treia Intilnire a Forumistilor.....intre Raikonen, Coulthard, Montoya, Schumacher si Ricutza, ALS, Blitz, Emanuel, Daniel .....
Grea decizie.....
si bere (ieftina):D
Leo fii sigur ca nu va da nimeni cu oua clocite in tine....Totul va decurge decent, sa stii.
Mda, foarte decent si bine organizat:
1. Se va intocmi o lista cu cei interesati.
2. In cazul unui numar mare de solicitari, se va respecta numarul de ordine primit.
3. Fiecare participant va avea dreptul la doar 2 aruncari.
*Program sponsorizat de Adrian Nastase* :D
Ahhhhhhhh...eu de 2 ani imi tot propun sa ajung la Hungaroring si nu reusesc. Daca as avea posibilitatea...eu cred ca as alege prima varianta...sau mai exact Montoya :)
Poate ne vedem acolo anul viitor.
* Emanuel, care este data limita de confirmare a prezentei la intalnire? Pentru ca s-ar putea sa stiu sigur daca vin doar cu putin timp inainte... :-?
emanuel
04 Aug 2003, 13:35
Ar fi bine sa confirmati pana pe 20 august...
Am vazut ca intalnirea este fixata pentru 23 august.. Asta inseamna ca ar fi bine sa venim deja ghiftuiti (desigur, cu mici si bere) de la o intalnire pe linie de partid? Nu de alta, dar sa nu ni se faca foame pe acolo.
Un piscotar
O sa fie 10,30 dimineata. Ce foame sa ti se faca?! Yo unu deabia astept filmul.
emanuel
05 Aug 2003, 14:14
Va promit un fim extraordinar! Merita sa veniti si sa-l vedeti inainte cu o luna de premiera in Romania...
...si dupa film ne putem muta la Hanu lu' Manuc, unde am fost si data trecuta si mai vorbim la o halba de bere, un suc, un mic (2,3,4...).
Si... ALS esti binevenit la intalnirea Cinemagistilor! Doar ti-ai castigat acest drept prin munca... si posturi pe forum!
Un cinemagist...
Bravo, ALS! Ti-ai castigat dreptul! Mishto asta...sa te duci neaparat, sa nu ratezi desenele animate de la Mall!
Bravo, ALS! Ti-ai castigat dreptul! Mishto asta...sa te duci neaparat, sa nu ratezi desenele animate de la Mall!
Lemmy vezi ca ai uitat sa sugi din biberonul cu lapte. A.. pardon de cuvinte obscene...
A si sarit unul! Ce era cu deranj in mesajul meu? Sau ne refeream doar la o imagine (foto) cunoscuta de unii?
Scuza-ma Lemmy dak te-am ofensat intr-un fel, dar obisnuiestete cu viata de pe cinemagia :lol:
Nu-s eu asa suparacios, ma miram doar de nonsalanta afisata, aia cu "va promit un film..." si larghetea cu care face favoruri...sa fie Gore insusi care ne invita? Sau Jerry?
Ma rog...banuiesc eu ca unii dintre voi o sa-l vada pe DVX pina atunci si o sa se sature...
PS
acu' nu zic eu ca e rau cu teambildingu asta de vara. E laudabila intentia!
ricutza
06 Aug 2003, 00:08
mda...trebuie sa recunosc ca eram oarecum in dubii daca sa vin sau nu...nu de alta, dar eu pe 25 incep un alt sir de examene...cum cred ca le voi pica cu brio, si-oricum ceva special de invatat nu am, nu prea mai vad motive pentru care as lipsi de la aceasta a treia intalnire...asa ca aveti toate sansele sa ma vedeti pe-acolo...(desi sunt destul de mica... :D )
Alex Leo Serban
06 Aug 2003, 10:20
multumesc, multumesc!
vreau in primul rind sa-i multumesc lui d-zeu (stie el pt ce :wink: ), familiei, prietenilor, colegilor, tuturor celor care au scris despre (pro sau contra) a.l.s. pe acest forum...
it was a real privilege, and a memory i'll always cherish deep in my heart.
of stone.
thnx, emanuel: daca sint loco, vin sigur.
si singur: bodyguarzii mei sint in vacanta :)
si - surprize-surprize! - promit striptease :o :P :oops:
emanuel
06 Aug 2003, 11:18
Nu-s eu asa suparacios, ma miram doar de nonsalanta afisata, aia cu "va promit un film..." si larghetea cu care face favoruri...sa fie Gore insusi care ne invita? Sau Jerry?
Ma rog...banuiesc eu ca unii dintre voi o sa-l vada pe DVX pina atunci si o sa se sature...
Fata de tine, eu vorbesc in cunostinta de cauza, pentru ca am vazut deja filmul la Mall si am ales acest loc impreuna cu distribuitorul pentru intalnirea forumistilor (3), pentru a va bucura si voi de acest film cum merita... in cele mai bune conditii! Daca tu esti de o alta parere, treaba ta!
A... ce sa mai vorbim cu cineva care are la interese lenea... probabil ca ai spus aceste lucruri pentru ca ti-e prea lene sa vii la Mall sa vezi un film cu adevarat exceptional! Si bine faci, stai tu acasa si vezi-l pe divx si te rog nu mai insulta lumea de pe forum, pentru ca doar cu 9 mesaje nu ti-ai castigat acest drept!
Si nu sunt nici Gore Verbinski, nici Jerry Bruckheimer (as vrea eu!) sunt doar Emanuel Lazarescu, un impatimit cinefil care vrea sa se intalneasca si cu alti colegi de discutii si sa se simta bine impreuna si sa schimbe impresii despre aceasta lume minunata a filmului care ne leaga pe toti pe acest site!
Hai, draga,...ce te sperii asa?! Si zici ca e o capodopera?
Pai sa nu-l ratam! A propos: nu bag dvxuri ca nu se compara cu sala de cinema.
si b) mic, cu insultele alea: poate nu ai sesizat cum ploua cu muci, mui, cacat si alte alea in forum. Si culmea...toti se simt bine impreuna!
Si 3. de la cite mesaje ai dreptu'?
4. Nu te speria, nu-ti contesta nimeni calitatile, dar nu-ti da si tu la iveala defectele
Ambra Blu
06 Aug 2003, 13:10
Pai sa nu-l ratam! A propos: poate nu ai sesizat cum ploua cu muci, mui, ***** si alte alea in forum.
Apropo, poate nu ai observat ca, mai nou, se scrie "apropo". Da' banuiesc ca tu esti inca unul din gramaticienii aia care scriu "vis-a-vis" in loc de "vizavi". Si ploua cu toate chestiile alea prin forum datorita unui blestem vechi de sute de ani care zicea:
"Ce-ti doresc eu tie-n lumea ta roz, femela
Blestem: sa ploua cu sloboz si sa n-ai umbrela"
crydead
06 Aug 2003, 13:51
Apropo, poate nu ai observat ca, mai nou, se scrie "apropo". Da' banuiesc ca tu esti inca unul din gramaticienii aia care scriu "vis-a-vis" in loc de "vizavi". Si ploua cu toate chestiile alea prin forum datorita unui blestem vechi de sute de ani care zicea:
"Ce-ti doresc eu tie-n lumea ta roz, femela
Blestem: sa ploua cu sloboz si sa n-ai umbrela"
Eu shtiam ca se scrie cum se spune. Adica apropou.
Deci, apropou, fai, haladito, au inflorit vishinii sau iarashi ai aruncat tampoanele pa geam?
--------------------------
"Nu va bucurati, nu ninge, scuipa deasupra noastra plictisitzii din paradis."
emanuel
06 Aug 2003, 15:34
ALERTA GENERALA!
Vizionarea filmului Piratii din Caraibe se muta pe 16 AUGUST 2003!
DECI ASTEPTAM TOTI FORUMISTII CU O SAPTAMANA INAINTE, TOT LA MALL, LA ORA 10,30.
Si mai bine! Cu cat mai devreme cu atat mai bine!
Ambra Blu
06 Aug 2003, 16:21
ALERTA GENERALA!
DECI ASTEPTAM TOTI FORUMISTII CU O SAPTAMANA INAINTE, TOT LA MALL, LA ORA 10,30.
Cu o saptamina inainte de 16 august? Ne luam si merinde cu noi? :P
ALERTA GENERALA!
Cu o saptamina inainte de 16 august? Ne luam si merinde cu noi? :P
Fa, ce spirituala esti! E una din zilele acelea?
ricutza
06 Aug 2003, 23:58
mda...16 este intr-adevar mult mai bine...ne vedem atunci!
Daca ramane pe 16...vin...in cazul in care reusesc sa ma trezesc la ora aia...
* Emanuel, care este data limita de confirmare a prezentei la intalnire? Pentru ca s-ar putea sa stiu sigur daca vin doar cu putin timp inainte... :-?
Cred ca a ramas miercuri?! La drak sunt singurl de aici la 3 noaptea. Cine m-o fi pus sa-mi repar calc nu stu'.
Gaandalf
12 Aug 2003, 13:44
Totzi forumishtilor - va ashtept la mare, la soare,la un bronzat, la un film, la o bere, la o discutzie despre filme...
Ar fi chiar interesant sa cunosc atatzia oameni kre cunosc a 7 a arta mai bine :D
spartacus
13 Aug 2003, 15:20
Fratilor, ce-mi facetzi!?... Io am de dat o licenta intre 1-2 septembrie si voi va jucati cu zilele de intilnire ca si cum am fi cu totii din Bacanesti?!... Eh, asta e!... N-o sa fiu primu' care pica Licenta!... Macar sa ne distram k lumea sa stiu pe ce-am dat banii.... si TIMPU!...
Bre, sa nu de-a dracu' sa vin degeaba pin' la Bucuresti ca nu-s ce fac! (*)
Deci, ramine pe simbata, 16 august, no?... Da' unde la Mall, la intrare(sau in spate.... ha-ha-ha)?...
In fine, sa nu mai lungesc matu', sper sa ne distram pe cinste!..
Si, nu uitati: berea dupa bere e placere, da' zaibaru' dupa zaibar e nebunie curata!
Parca era sus in mall, in fatza la intrarea in sala! Hmm yo o sa fiu pe aciolo pe la zece! Cine vrea vine. Mai stam la o bere ceva pana la 10:30...
emanuel
13 Aug 2003, 20:28
Da data ramane SAMBATA 16 AUGUST ORELE 10,30 IN FATA LA INTRAREA IN CINEMATOGRAF (MULTIPLEX).
Veniti va rog de la ora 10,15 pentru ca la 10,30 fix incepe filmul din cauza programului de la Multiplex.
Va multumesc si va asteptam pe toti la intalnire!
patch4all
14 Aug 2003, 09:22
Emanuel, ma primiti si pe mine?
emanuel
14 Aug 2003, 14:04
Bineinteles, toti forumistii care vor sa vina sa vina, doar sa-mi trimita un mail ca sa stiu cate locuri sa le rezerv si numele lor sa fie trecute pe lista de la intrarea in sala.
snatchro
14 Aug 2003, 16:13
Da' cat de mare e sala aia?
Apropo, emanuel, vezi te rog e-mailul meu, cred ca am dat-o in bara.
emanuel
14 Aug 2003, 17:06
Sala este deajuns de mare ca sa incapa toti Cinemagistii.
Va fi cea de 270 de locuri.
Gaandalf
14 Aug 2003, 18:03
Pe 22 are loc premiera la Pirates of the Caraibbean in Constanta ...ce zicetzi nu venitzi ?
Lansez un mesaj pentru totzi forumishtii din Constanta - sa ne identificam shi noi k sa facem shi noi ce fac ashtia din Bucureshti...
Contact me ...
blitz43
14 Aug 2003, 20:03
hmm, mi-au picat in mâna cd-urile cu Piratii din Caraibe 8) .
sa ma risc, sa nu ma risc :o ...
e varianta screener anyway... :x
Tentatia e mare.... :roll:
Va salut!
Va salut!
Omule am vazut aia de cand a aparut la americani. Yo zic sa nu te risti...
tommy_cat
17 Aug 2003, 20:38
daca mai luati initiativa in acest sens va rog sa ma anuntati si pe mine ....
tommy_cat
17 Aug 2003, 20:40
Va salut!
Imi poti spune si mie mai multe detalii despre aceste CD-uri cu piratii din Caraibe ?
Thanks man
daca mai luati initiativa in acest sens va rog sa ma anuntati si pe mine ....
Nu trebuie sa te anunte nimeni...trebuie sa anunti tu ca vii.
NU!!!
Vom merge sa vedem filmul anului!
Multumim pentru film Emanuel...dar parca ai cam exagerat.
Sunt curios care au fost rezultatele sondajului...
Inceputuri : Inainte de proiectia propriu zisa, a vorbit Emanuel + Domnul Laszlo Nu-mai-stiu-cum de la Glob Com Media (am scris bine?) Doi oratori desavirsiti, unul mai incoerent ca celalalt. Domnul Laszlo ne-a spus ce tare e Buena Vista International si citi bani fac filmele mirifice pe care le produce, de parca noi, cei din sala, aveam actiuni la mai sus amintita firma. Ma rog, asta e. Emanuel a vorbit si el, nu-mi aduc aminte ce, banuiesc ca nu a spus nimic interesant....
Filmul : asta a fost ok, comentariile le facem in alte sectiuni ale forumului
Circiuma de dupa : Am fost tot la Hanu' lu' Manuc, aceeasi ospatari apatici si enervanti. O placere deosebita a fost prezenta printre muritorii de rind a celui ce semneaza Ambra Blu. Au mai semnat condica la Han : Ricutza, Danny , Blitz 43 + nevasta, Leonard, Arhanghel, patch4all, emanuel, eu..si inca citiva, cu scuzele de rigoare ca nu-mi aduc aminte
Birfe : Cica a venit NoOne, dar l-a acaparat o gagica si nu i-a dat drumul, asa ca n-a venit la circiuma. Snachro cica ar fi aparut si el, eu nu stiu nimic, asteptam ca confirme /infirme. Nu a venit nici Crydead, nici ALS. In lipsa de alte fete de pe site, Ambra s-a indragostit de o cunostinta de-a lui Emanuel, o bruneta draguta foc. Ricutza a baut suc, Blitz 43 a baut tot suc ( cica era cu masina, dar eu cred ca era doar cu nevasta-sa...)
Astept comentarii, injuraturi si completari
emanuel
18 Aug 2003, 18:28
Inainte de proiectia propriu zisa, a vorbit Emanuel + Domnul Laszlo Nu-mai-stiu-cum de la Glob Com Media (am scris bine?) Doi oratori desavirsiti, unul mai incoerent ca celalalt.
Emanuel a vorbit si el, nu-mi aduc aminte ce, banuiesc ca nu a spus nimic interesant....
Mi-a placut relatarea ta despre eveniment... de-abia astept a 4-a intalnire... daca se va mai face...
S-ar parea ca de data asta am reusit sa nemultumesc pe multi asa ca m-am gandit sa stau cuminte in banca mea si sa ma las de astfel de intalniri. Unul dintre forumistii suparati pe mine, si caruia ii cer scuze si pe aceasta cale este No One care a venit de departe pentru a fi alaturi de noi si noi nu i-am acordat atentia necesara... imi pare foarte rau... chiar credeam ca va veni cu noi la Han... dar n-a fost asa...
Un altul, probabil este TLD pe care nu l-am vazut nici la film, nici la Han... sau poate a venit dar nu s-a prezentat... imi pare rau si de acest lucru, as fi vrut sa-l cunosc...
De 2 lucruri imi pare bine: filmul a placut la majoritatea celor invitati si am reusit sa schimb cateva cuvinte cu voi forumistii (inclusiv 5 minute in fuga cu No One inainte de film!).
WOW! Credeam ca nimeni nu-mi va observa lipsa :o . Din pacate am incercat sa vin, insa o gripa(sau ceva care a dus la febra) m-a rapus la pat. Am incercat sa-ti trimit un mesaj dar asta era vineri seara emanuele. Si mie imi pare ca am ratat intalnirea, dar promit sa vin la urmatoarea(dak va mai exista).
P.S: As prefera sa fie la matrix revolutions urmatoarea :lol: :wink:
ricutza
18 Aug 2003, 22:31
la intalnire a fost foarte dragut...sa nu-ti treaca prin cap emanuel sa te lasi de acest bun obicei!
toni exagereaza...discursurile n-au fost deloc asa...cel putin a lui emanuel a fost chiar la obiect!
la hanul lui manuc a fost foarte dragut...din pacate a fost foarte cald si chelnerii s-au purtat cam urat...propun sa schimbam locatia data viitoare...
snatchro
19 Aug 2003, 08:20
Snachro cica ar fi aparut si el, eu nu stiu nimic, asteptam ca confirme /infirme.
Da, am venit. Dar a trebuit sa fug repede din sala dupa finalul pe care nu multi l-au mai vazut, fiindca au fost si mai grabiti ca mine. Sa nu uit, data viitoare sa-mi aduc un pix, in caz ca o sa am hartogaraie de completat. 8)
Da, astept o recidiva.
Discursurile nu au fost deloc plictisitoare.
TLD, insanatosire grabnica! Pentru Matrix 3...
P.S.:Ce chestie! Daca ma piteam bine, poate ma strecuram neobservat sa vad si eu Phone Booth. Partea proasta era ca trebuia sa astept vreo 3 ore. Chiar, pe unde...? :D
[quote=toni]TLD, insanatosire grabnica! Pentru Matrix 3...
P.S.:Ce chestie! Daca ma piteam bine, poate ma strecuram neobservat sa vad si eu Phone Booth. Partea proasta era ca trebuia sa astept vreo 3 ore. Chiar, pe unde...? :D
Lol mersi omule! Inca nici nu stim dak va fi vreo intalnire la revo :lol:
Cat despre furisarea ta: dak aveai spray-ul paralizant, il paralizai pe unu din aioai care stau la bufetul cinemaului, ii luai loc si cand incepea phone booth ziceai ca tre sa te duci la baie pt 2 ore :lol:
patch4all
19 Aug 2003, 09:21
Emanuel, hai mai ce Dumnezeu? Tu chiar te-ai suparat pe ceea ce a scris Toni? Tuturor le-a placut intilnirea, sunt sigur de asta....poate ca nu intilnirea in sine, insa ideea si faptul ca ea s-a materializat a placut...am vazut asta.
Nu renunta, ce vrei fara critica nu am exista nu? Incoerenta si treaba cu actiunile este reala dar ce daca? A fost super ok, poate ca daca era altfel ar fi fost mult mai banal....Sincer, eu cred ca toti au apreciat ceea ce ai facut. Gandeste-te putin si ai sa vezi ca asa este.....
Iar eu nu sunt deloc... da' delooooooooooooc suparat pe tine, Emanuel. Sa nu-tzi treaca prin cap chestii de-astea ca sa mor daca nu ma urc intr-un tren spre Bucureshti
Cum nu pot da timpul inapoi ashtept sa mearga inainte. :) Nu de alta, da' la urmatoarea intalnire promit ca nu mai sunt asha de [b]salbatic. :oops: Promit.
Cum nu pot da timpul inapoi ashtept sa mearga inainte. :) Nu de alta, da' la urmatoarea intalnire promit ca nu mai sunt asha de salbatic. :oops: Promit.
Da ce ai facut omule? Doar din curiozitate...
Eu zic sa lasam subiectul asta [cu salbaticia lui NoOne] inchis... shi ma tragetzi voi de urechi la Intalnirea cinemagia 4.
E bine asha? :wink:
blitz43
21 Aug 2003, 02:23
sal'!
bah, hai ca n-a fost chiar asa rau. Am fost putin dezamagit ca toni n-a plecat la hungaroring, apoi daca tot a venit, de ce n-a venit cu motoru', iar daca tot a baut :x , de ce a baut bere. :D :D :D :D
cica astia de la hanul lu' manuc nu mai au umbrele!!! :o bleah... am vazut "fete" noi care au iesit la rampa, dar si ceva mai vechiuti care au preferat doar sa traga cu urechea... :roll:
important e ca am fost mai multi decât la intâlnirea anterioara si sunt sigur ca vom fi ....
L-am vazut azi (ieri adica) la stiri pe tipul ala, Loti Kokcis (don't shoot me!), care a lansat cu mare tam-tam "Piratii" pe litoralul românesc. Cica cum sa nu aiba succes un film cu apa si pirati la malul marii? 8)
Propuneri pentru vizionarea urmatoare:
Freaky Friday
Kill Bill
S.W.A.T
Calendar Girls
The League of Extraordinary Gentlemen
Intolerable Cruelty
Te rugam din suflet FARA NEMO :x
Noroace!
Chiar, n-a venit ALS....
Toni pleaca miine la Hungaroring. A baut bere deoarece era cald. Acu' te-ai prins de ce n-a venit cu motoru?
Mai am un loc in masina. Te bagi?
In ciuda faptului ca n-am fost la intalnire, eu am apucat sa vorbesc vreo 2 ore cu NoOne si va pot zice doua chestii:
1. Chiar nu invinovatea pe altcineva decat pe el insusi de ce s-a-intamplat la intalnire.
2. Face parte din acea categorie de oameni carora le ia destul de mult sa vorbesca "live" la fel de deschis ca pe forum (no offence NoOne). Cred ca mai tre' sa vina la vreo 2-3 intalniri ca sa-si dea drumul intr-adevar.
Eu chiar il inteleg: la prima intalnire (si singura la care am fost :cry: ) era multa lume, unii vorbeau intre ei, altii erau la fel de dezorientati ca mine (noroc ca eram cu sotia, care, saraca, ea vorbea cu mine) si, bineinteles, era cineva,"persoana importanta, nu spui cine", care a vorbit cu juma' de sala.
Daca spiritul meu de bucurestean tupeist nu ma facea sa ma duc la un grup format la iesirea de la film, acu' nu stiam cum arata Toni, Danny si inca alti cativa.
Asa ca, Emanuel, continua sa organizezi asa ceva, ca e de bine. Promit sa vin si eu data viitoare, daca nu e in primele 2 sapt. ale lui decembrie, cand iar am examene.
Am si o propunere: Inainte de proiectie sa se dea si niste premii simbolice "Premiile Forumului Cinemagia", cu cate o caseta, o invitatie, o maslina, ceva.
Propuneri pentru nominalizari:
1. Cel mai impulsiv: Ambra Blu !!
2. Pt. cumpatare si intelepciune: Amyd !!
3. Pt. modestie si perseverenta: ricutza !!
4. Personalitate controversata: Alex Leo Serban !!
5. Pt. aberatii: Leonard Piron si subsemnatul :lol: !!
6. Pt. vesti de departe: lecter si blizz !!
7. Pt. tineri specialisti: PoliFanAthic !!
8. Pt. cei care fac si altceva decat sa discute: ricciotto si emanuel !!
Asa vom apuca sa-i cunostem, macar din vedere, pe cativa dintre noi1
Gata! Mama cata mesaju'!! Sariti si desfiintati-ma!
P.S. Parca simt totusi ca premiul acordat ricutzei ar trebui sa se numeasca altfel. Ceva idei?
patch4all
21 Aug 2003, 12:11
P.P.S. Poate premiul Lady Cinemagia....
Ambra Blu
21 Aug 2003, 18:00
Am si o propunere: Inainte de proiectie sa se dea si niste premii simbolice "Premiile Forumului Cinemagia", cu cate o caseta, o invitatie, o maslina, ceva.
Propuneri pentru nominalizari:
1. Cel mai impulsiv: Ambra Blu !!
Sa i se dea ca premiu un flacon de Distonocalm sau Nembutal.
" Dati-mi o romanca / Si-o garnitura de negrese"
christi
24 Aug 2003, 18:47
Din nou imi cer scuze pt ca n-am apucat sa vin. As spune din nou ca data viitoare nu voi lipsi, dar n-am cum sa fiu sigur. Doar daca e simbata, atunci as veni sigur. Si sint de acord cu propunerea pt vizionarea KILL BILL.
emanuel
28 Aug 2003, 11:31
Filme propuse de mine pentru urmatoarea vizionare:
1. Veronica Guerin (Cate Blanchett, regia Joel Schumacher).
Filmul va avea premiera in SUA pe 17 octombrie iar in Romania va aparea prin martie 2004.
2. It Runs In The Family (cu clanul Douglas: Kirk, Diana, Cameron, Michael). Acest film nu va mai aparea pe ecranele din Romania!
Vizionarea ar putea fi facuta candva in week-endul 19-21 sau 26-28 septembrie...
Mai precis, ori sambata 20 ori sambata 27 si probabil la cinema Glendale Studio.
Astept reactii...
Io zic primul film, nu pt afacerea in familie(:)). Doar parerea mea... Cat despre data, nu cred ca conteaza...
christi
28 Aug 2003, 18:50
Si eu aleg primul film, niciodata nu m-a fascinat clanul Douglas. Pe 27 septembrie ar fi ideal.
De ce nu amandoua? :wink:
Conform mai multor site-uri autorizate (rottenttomatoes, metacritic si imdb), al doilea e undeva pe aproape de medie (daca nu chiar sub), while primul este in prima treime a ratingului.
Ca urmare, dac-ar fi sa aleg l-as alege pe primul. Daca e posibil, le-as vedea pe-amandoua.
Eu n-am curaj sa spun nimic.......
You have the right to remain silent
Anything you say can be used against you in a court of law
You have the right to have an attorney present now and during any future questioning.
If you cannot afford an attorney, one will be appointed to you free of charge if you wish. :lol:
ricutza
30 Aug 2003, 23:38
eu cred ca as vota mai degraba pentru al doilea film (desi nu stiu nimic despre nici unul din ele) din simplul motiv ca nu va veni la noi pe ecrane...pe celalalt presupun ca o sa-l putem vedea si in cinematografele de aici...
Gaandalf
31 Aug 2003, 16:00
You lucky bastards ... nici makar nu shtitzi ce noroc avetzi k suntetzi din Bucureshti - Eu in Constanta n-am cu cine sa vb despre filme - decat vreo 2-3 persoane ... incep sa cred k sunt singurul constantzean de pe forum-ul asta ... dk ash fi fost la Buc v-ash fi convocat saptamanal in puii mei ...
Asta e... poate pe viitor
snatchro
01 Sep 2003, 09:37
Sunt de acord cu ricutza. Daca al doilea nu vine pe ecrane cine stie daca o sa-l mai vedem prea curand.
Hmm primul macar are un rating mai bun dacat al doilea. De auzit nu prea ma auzit de nici unul...
blitz43
16 Sep 2003, 13:23
emanuel, ceva nou sub soare? :o :evil:
Alice_Fluture
17 Sep 2003, 11:41
Nu esti singurul din Constanta, Gaandalf. Eu planuiesc sa vin in Bucuresti de festivaluri. DaKino si Cinemaiubit au date apropiate si imi doresc tare mult sa nu le mai "ratez". Totusi, daca intilnirea se va stabili mai devreme, oricit mi-as dori sa vin, nu cred ca pot suporta cheltuielile a doua escapade in capitala atit de apropiate. Ce-ati zice sa ne intilnim la DaKino?
ricutza
17 Sep 2003, 13:57
pe mine sigur o sa ma gasesti la DaKino....
You lucky bastards ... nici makar nu shtitzi ce noroc avetzi k suntetzi din Bucureshti - Eu in Constanta n-am cu cine sa vb despre filme -
Tu...bastard...ArsDeViu e tot d-acolo...!!!!!!!!!!!! Eu una sunt din Arad so...daca ash fii din Constantza in locul tau i-ash vizita saptamanal! Cate ore faci cu trenul din Constantza la Bucale?! Huh? Cate faci din Arad la Bucureshti??? I definately doubt that!!!!
Alice_Fluture
17 Sep 2003, 22:55
:) Hei there! Pe tine te-am gasit mai peste tot prin forum. Am citit undeva ca ai dat admitere la UNATC. Care to share?
Cate ore faci cu trenul din Constantza la Bucale?! Huh? Cate faci din Arad la Bucureshti???
Faci cam tot atata timp! Numai ca tu trebuie sa iei avionul :D
Leonard
18 Sep 2003, 00:52
cand incepe DaKino si unde de desfasoara?
christi
18 Sep 2003, 16:39
Buna intrebare.... Cind e dakino? Sint mari sanse sa vin si eu...
Gaandalf
18 Sep 2003, 16:55
You lucky bastards ... nici makar nu shtitzi ce noroc avetzi k suntetzi din Bucureshti - Eu in Constanta n-am cu cine sa vb despre filme -
Tu...bastard...ArsDeViu e tot d-acolo...!!!!!!!!!!!! Eu una sunt din Arad so...daca ash fii din Constantza in locul tau i-ash vizita saptamanal! Cate ore faci cu trenul din Constantza la Bucale?! Huh? Cate faci din Arad la Bucureshti??? I definately doubt that!!!!
Am incercat odata Demi shi cica unii n-au venit .. unii n-au avut tuimp ... da' am luat akuma de curand legatura cu Ars de Viu sa vad poate ne strangem mai multzi ... sa am shi io' oameni de valoare in domeniul filmului ...
Oricum poate vara viitoare dai o fuga pe litoral in vacantza shi facem o intalnire a forumishtilor la un film - alegerea ta ... (popcorn, Coca-cola, movie, comments...) :wink:
Alice_Fluture
22 Sep 2003, 13:42
www.dakino.ro e under construction. De obicei, din cite stiu eu, festivalul are loc in ultima saptamina a lunii noiembrie. La citeva zile, inceput de decembrie, vine si festivalul studentilor la UNATC, Cinemaiubit. Ramine sa cautam pe net, sa ne uitam la TV sau sa ne spuna bucurestenii de pe forum ceva mai multe. Well?
Alice...vezi ca bucureshtenii sunt kitroshi rau de tot...ca sa nu zic bulanjii. Daca te bazezi pe ei...s-ar putea putea sa afli data de incepere a festivalului la o saptamana dupa ce s-a terminat :D
christi
30 Sep 2003, 16:44
Deci... exista vreo informatie concreta? Date? Filme? Ne mai intilnim sau nu?
emanuel
30 Sep 2003, 17:43
Cel mai sigur in acest moment ar fi data de joi 9 octombrie ora 18,30 seara, cinema Glendale, Bucuresti, dar asteptam confirmarea...
Cele doua filme propuse: Veronica Guerin si It Runs in the Family.
Maine vom stii sigur si va voi face invitatia oficiala.
Joi l aora aia sigur nu pot... Scoala... :cry: :roll:
Lady_Skar
30 Sep 2003, 21:31
OOOH! OH HAPPY DAY! mi-a parut asa rau ca am ratat-o pe ultima!
I hope I'm invited...
Sunt invitata, nu?
*tacere jenanta*
.
.
.
.
.
.
NU!!!!!!?????
emanuel
01 Oct 2003, 12:11
S-a stabilit!
JOI 9 OCTOMBRIE 2003, ORA 18,00, CINEMA GLENDALE, BUCURESTI:
Vedem:
IT RUNS IN THE FAMILY - filmul nu va mai aparea pe ecrane!!!!
VERONICA GUERIN - premiera SUA - octombrie 2003 / premiera Romania - martie 2004.
Amandoua filmele sunt in versiune originala, netraduse!
Sunt asteptati toti forumistii care vor sa participe.
Emanuel
Lady_Skar
01 Oct 2003, 17:20
S-a stabilit!
JOI 9 OCTOMBRIE 2003, ORA 18,00, CINEMA GLENDALE, BUCURESTI:
Vedem:
IT RUNS IN THE FAMILY - filmul nu va mai aparea pe ecrane!!!!
VERONICA GUERIN - premiera SUA - octombrie 2003 / premiera Romania - martie 2004.
Amandoua filmele sunt in versiune originala, netraduse!
Sunt asteptati toti forumistii care vor sa participe.
Emanuel
Joi, 9 octombrie... sa vedem: marti trebuie sa merg la Casa Alba, miercuri ma intalnesc cu Papa.
Da, cred ca sunt libera joi. :lol: :wink:
Gaandalf
01 Oct 2003, 19:30
Am auzit k cica ar fi existat in Bucale in cinema cu 3d ... m-a mintzit acel cineva sau chiar exista un asemenea cinema ... ?
ricutza
01 Oct 2003, 22:52
joi este perfect pentru mine! :D
nu stiu inca data nici unuia dintre festivaluri...stiu sigur ca Cinemaiubit-ul voi afla cand incepe, in timp util...despre Dakino insa, nu promit nimic...oricum in momentul in care aflu ceva, scriu aici!
Festivalul Dakino se desfasoara in ultima saptamana a lunii noiembrie. Adica intre 24-29 noiembrie.
Ne vedem joi...ne vedem joi...am urlat dupa ea...
Emanuel...mai e nevoie de confirmare ceva?
Lady_Skar
02 Oct 2003, 14:32
Putem sa mai aducem cu noi pe cineva?
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.