PDA

View Full Version : Intilnirea forumishtilor cinemagia

Pages : 1 [2]

Leonard
02 Oct 2003, 18:04
din pacate tocmai am primit o invitatie la un spectacol live joi 9 nov la ora 20 asa ca nu pot veni, decat, poate, la primul film daca tine mai putin de 2 ore.
emanuel, in ce ordine se dau filmele si la cat se termina fiecare?
iar dupa filme, se mai merge la berica pe undeva?

emanuel
03 Oct 2003, 09:42
Putem sa mai aducem cu noi pe cineva?

Bineinteles. Oricine vrea sa vina insotit, poate.

emanuel
03 Oct 2003, 09:45
din pacate tocmai am primit o invitatie la un spectacol live joi 9 nov la ora 20 asa ca nu pot veni, decat, poate, la primul film daca tine mai putin de 2 ore.
emanuel, in ce ordine se dau filmele si la cat se termina fiecare?
iar dupa filme, se mai merge la berica pe undeva?

Inainte de filme va fi un competitiv trailer reel cu cateva trailere ale BVI (durata aprox. 30 min.)
Primul film va fi It Runs In The Family si al doilea Veronica Guerin.
Daca vom mai fi in stare dupa filme (se vor termina pe la 22,00) poate vom merge undeva. Depinde de majoritate... daca nu, alta data!

Bubu
03 Oct 2003, 13:04
Oops! Nu pot veni mai devreme de 22.00. Daca se stabileste o locatie - undeva mai central - vin cu placere.

Leonard
03 Oct 2003, 14:29
daca asa stau lucrurile, nici eu nu pot veni inainte de 22. Deci propun sa stabilim pe forum o locatie unde ne vom reuni, cei care mai raman dupa filme.

blitz43
03 Oct 2003, 15:24
Ce nashpa!
Joi seara plec la Cluj!
La naiba! Beti si pentru mine .....
Va salut!

Danny
03 Oct 2003, 23:43
Am putea eventual sa ne intalnim sa mergem pe undeva inainte...dar mi-e ca nu mai ajungem la film ;)

ricutza
04 Oct 2003, 21:30
si eu votez sa ne intalnim tot inainte....

Danny
05 Oct 2003, 00:50
Tu nici n-ai drept de vot... ;) :P

ricutza
05 Oct 2003, 01:04
ei da...sigur ca am!...o sa ma duc sa votez acolo la constitutie!.... :D

Arhanghell
05 Oct 2003, 01:11
ce idiotenie. eu nu stiu ce orar am joi. unde oi fi mai pus si hartia aia pe care-l notasem...
sper ca pana la patru si nu la sase...hmmm... :roll:

Danny
05 Oct 2003, 01:16
Mah dar voi n-ati auzit de verbul "a chiuli"? :wink:

Arhanghell
05 Oct 2003, 01:23
mdea, doar sa nu fie ceva prea important...

Danny
05 Oct 2003, 01:35
Dom'le...filmul cere sacrificii... :)

Floydman
05 Oct 2003, 01:49
vine si un foarte vechi si cazut in uitare membru al forumului aista...daca nu aveti nimic impotriva ! :o

Ambra Blu
05 Oct 2003, 11:26
ce? unde? cind? vreau si eu.

ricutza
05 Oct 2003, 13:26
sigur ca ne bucuram ca ni te alaturi mai Floydman...

emanuel
06 Oct 2003, 11:36
Asteptam toti forumistii (mai vechi sau mai noi, dar ACTIVI!!!!) la vizionare!

Joi 9 octombrie 2003, ora 18,00 la Cinema Glendale.
Vedem: It Runs In the Family & Veronica Guerin.

toni
06 Oct 2003, 12:44
Ne lasi sa intram cind apucam?.....ca ora 18:00 este mai mult decit imposibila pentru mine....Promit ca tac din gura....

emanuel
06 Oct 2003, 12:51
OK!
Dar sa nu fie prea tarziu, sa nu deranjam pe cei din sala...
Oricum filmele vor incepe la ora 18,30, pentru ca inaintea lor va fi un filmulet cu trailere de prezentare ale urmatoarelor premiere Buena Vista 2003-2004.

Lady_Skar
06 Oct 2003, 14:20
Locul: clasa mea
Timpul: vineri 3 oct, ora de istorie
Personajele: eu, colegii mei, profa de istorie

Profa de istorie: Copii, sa stabilim cand dam lucrare sapt viitoare.
Eu: Te rog doamne, nu vineri. Joi o sa fiu plecata! Te rog, te rog, te rog... nu vineri, orice alta zi numai vineri nu.
Profa de istorie: Vineri!

Eu: Well that was predictable.
:roll:

Oricum imi invatz zilele astea, dar totusi ce bine s-a potrivit!

toni
06 Oct 2003, 15:50
Emanuel, am rugamintea sa-mi spui cit dureaza EXACT primul film....

emanuel
06 Oct 2003, 16:09
http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=4695&hist=1&wnd=_default
109 minute - It Runs in the Family
si
http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=4338&hist=1&wnd=_default
98 minute - Veronica Guerin.

Floydman
06 Oct 2003, 20:20
floydman nu a abandonat. floydman ete activ. floydman era doar in observare. undercover. floydman nu prea a mai vazut filme pt ca nu a avut timp decat de piraterii cd rom...putine si alea....floydman a vazut 8 mile si nu i-a placut filmul. dar s-a convins ca Eminem are calitati mai mari de actor decat de muzician. serios vorbind. mi se pare bun.

Floydman
06 Oct 2003, 20:52
auziti bre? ce e asta! cum adica mai vedem daca mergem la berici? ce mey vi se inrosesc ochii de la film si nu suportati stressul? da ce? nu v-ati uitat in viata voastra la doua filme unu dupa altul? pai sincer eu vin sa va cunosc pe voi si sa discutam film nu sa ma duc acasa de la cinema! are cineva mai mult de 70 de ani pe aici? sa zica daca da! il lasam sa doarma in sala la generice! noi mergem la BERE! ORA 10 SEARA E ABEA INCEPUTUL!

Danny
06 Oct 2003, 23:47
Emanuel, am rugamintea sa-mi spui cit dureaza EXACT primul film....

Mda, e bine de stiut. Practic cei care nu pot veni de la 18-18.30...pot veni la al doilea film...de la ora 20.30.
Se pare ca o sa stabilim la fata locului daca mai merem sau nu undeva...

toni
07 Oct 2003, 09:46
Exista o circiuma chiar linga glendale. Ii zice spot ....parca. Am intrat de citeva ori in ea, e draguta. Cei care vin mai devreme pot arunca un ochi, eventual pot face rezervarile pentru ora 22

Alice_Fluture
07 Oct 2003, 13:06
Sorry, guys, I can't make it. Am aflat prea tirziu. Asta e... Eu vin in Bucuresti la DaKino. Hope I'll meet some of you then... Have fun 4 me too this Thursday!

Lady_Skar
08 Oct 2003, 12:55
Mergem la carciuma? I hope they have RUM!!! :D

daniel
08 Oct 2003, 18:55
Mergem si la crasma, sa o punem de un REDRUM!

Alice_Fluture
08 Oct 2003, 21:43
that's it! de ce a trebuit sa faci asta?? acum nu o sa mai dorm la noapte! nu pt. ca miine voi o sa va distrati... but redrum... gulp... u scared me. heh, chiar asa, [nu are legatura cu threadul, but...] poate e buna ideea de un nou thread. filme care v-au dat coshmaruri :evil:

Floydman
10 Oct 2003, 09:01
oaaaah ce somnoros sunt...ieri am fost la rendez-vous cu trupa cinemagia.ro...am vazut 10 minute din o familie nustiucum. ultimele. un fel de gluma cinematografica a familiei douglas. ciudat este ca mi s-a parut o comedie simpatica si m-a facut sa doresc sa o fi vazut pe toata.actorii mari fac filme parfumate de talentul lor, de aceea ei sunt inconfudanbili. ochiul scaneaza ecranul si ii recunoaste si interesul spectatorului creste in functie de ei. indiferent de cat de slab e scenariul sau nasoala regia ai senzatia ca ai asistat la un film bun. nu stiu daca regia sau scenariul au fost slabe la filmul asta dar va marturisesc ca l-as fi vazut doar ca sa il admir pe kirk douglas jucand un film full la noojcati ani are si pe michael amuzandu-se de aceasta situatie...
am vazut apoi veronica guerrin. asa se scrie ??? povestea e impresionanta. si noua ne-ar trebui un om care sa schimbe romania asa cum a facut ea cu irlanda. din pacate irlanda nu era INCA o tara bolnava cronic asa ca noi si de aceea ofensiva impotriva drogurilor a fost posibila... chiar daca asta a necesitat o jertfa. la noi ar putea muri cred 10 ziaristi pe an si mafiile politico-economice nu ar tresari nici macar cu un muschi. nu le-ar deranja nimeni, ca doar lumea asta a elitelor noastre politice nu e facuta din oameni care isi trag palme singuri. ca film, ce sa zic...eu am inca un cui impotriva filmelor inspirate de fapte reale. gandul ca faptele sunt reale ma limiteaza psihologic indreptandu-mi atentia mai mult spre story-line decat pe jocul actoricesc sau pe virtutile sceno-regizorale ale peliculei.de aceea nu pot aprecia corect valoare filmului iar daca ma caznesc totusi sa o fac ajung la concluzia ca a fost maxim un film...b..bunicel..:P.
altfel, filmul mi se pare superfeminist. poate involuntar dar filmul e feminist. femeia barbatzoasa,in her 30s, slab machiata, fotbalista si plina de avant ...asa a filmat-o camera pe Kate blanchet. aici nu stiu cat de conforma e pelicula cu realitatea...dar nu conteaza senzatia e ca e vorba mai mult de o mentalitate USA decat UE ...si asta da rau intr-un film cu irlanda...

emanuel, cand mai facem un killer?, poate de data aia intelegem si noi scopul si ideea acelui joc :P

emanuel
10 Oct 2003, 10:47
'Neata... na ca am facut-o si p'asta... am stat la carciuma pana la 12,30... dar a meritat!
Eu m-am simtit foarte bine, si cred ca si ceilalti la fel, si spun asta pentru ca nici unuia dintre noi nu-i venea sa plece... daca nu inchideau aia la 12 cred ca stateam pana azi dimineata... :lol:
A fost o intalnire placuta (din ce in ce mai placuta, pentru ca se largeste grupul de forumisti cu fiecare intalnire ce trece!).
Sper ca data viitoare s-o facem si mai lata!

Multumim lui Arhanghell pentru ca ne-a invatat Killer sau Mafia, sau cum se mai spune, si ca ne-a lasat sa ucidem si sa nu fim prinsi... :lol:
Promitem ca data viitoare sa ne luam revansa!

Floydman si Daniel sunteti cu mine? Il batem pe Toni? La carti.... :lol:

daniel
10 Oct 2003, 10:55
Care neprinsi, ca pe mine m-a ginit Magda de fiecare data!
Se pare ca nu-s un "natural born killer". Si pe deasupra nu sunt nici un povestas corespunzator. Ma descurc mult mai bine la popa prostu. Sau la jocurile pe Spectrum.

Lady_Skar
10 Oct 2003, 12:48
'Neata... na ca am facut-o si p'asta... am stat la carciuma pana la 12,30... dar a meritat!
Eu m-am simtit foarte bine, si cred ca si ceilalti la fel, si spun asta pentru ca nici unuia dintre noi nu-i venea sa plece... daca nu inchideau aia la 12 cred ca stateam pana azi dimineata... :lol:
A fost o intalnire placuta (din ce in ce mai placuta, pentru ca se largeste grupul de forumisti cu fiecare intalnire ce trece!).
Sper ca data viitoare s-o facem si mai lata!

Multumim lui Arhanghell pentru ca ne-a invatat Killer sau Mafia, sau cum se mai spune, si ca ne-a lasat sa ucidem si sa nu fim prinsi... :lol:
Promitem ca data viitoare sa ne luam revansa!

Floydman si Daniel sunteti cu mine? Il batem pe Toni? La carti.... :lol:

Poate data viitoare nu o mai puneti intr-o "week-night" ca sunt si suflete nefericite ca mine care a doua zi trebuie sa mearga la scoala. :cry:

snatchro
10 Oct 2003, 13:07
Am fost si eu aseara la intalnirea forumistilor. A trebuit sa plec dupa al doilea film pentru ca azi am avut cursuri. Cu toate ca mie nu imi prea place sa ma duc in cluburi/discoteci/baruri/etc. (unii spun pe buna dreptate ca nu ma prea distrez) poate intr-una din datile viitoare o sa stau si eu la un paharel (asta in speranta ca o sa mai fie o "data viitoare").
Pentru cei care n-au fost: au pierdut:
- un pliant LXG;
- un mic discurs al lui emanuel :wink: , cum se cuvine la orice prezentare, mai ales daca e in avanpremiera.
- colectie trailere BuenaVista, din care majoritatea au fost deja la noi pe ecrane, deci cam putine noutati. Un singur trailer m-a convins sa ma duc la film: Finding Nemo. De-abia astept sa iau o portie sanatoasa de ras! ;
- "It Runs In The Family" - cu familionul Douglas. Nu prea mi-a placut filmul, fiind, pentru cei care nu stiu, o frantura din viata de zi cu zi a familiei Douglas (spusa, bineinteles, adorabil). Old Kirk de-abia mai poate vorbi. De inteles, daca avem in vedere varsta. "Astept Spartacus 2" spunea, plin de cinism si umor un coleg de forum;
- Veronica Guerin - despre care o sa scriu la "acum pe ecrane"; apropo, pentru emanuel, Colin era cel lansat de Joel Schumacher?

Dar nu am vazut:
- nici un reprezentant al firmei distribuitoare;
- nici camere de filmat -- :lol: -- asta ar fi fost tichia, nu?!

Gazdele (cinema Cotroceni) au fost foarte amabile si chiar s-au difuzat fragmente din OST Veronica Guerin in pauze.
Multumiri in special echipei de a cinemagia.ro pentru sansa de a vedea aceste filme, care, in paranteza fie spus (si sper ca echipa de <<sus>> sa nu se supere pe mine), nu m-as fi dus sa le vad la cinema. Nu au fost rele, dar cred ca nu ar fi meritat banii.

emanuel
10 Oct 2003, 14:33
... poate intr-una din datile viitoare o sa stau si eu la un paharel (asta in speranta ca o sa mai fie o "data viitoare").
- Veronica Guerin - despre care o sa scriu la "acum pe ecrane"; apropo, pentru emanuel, Colin era cel lansat de Joel Schumacher?

Unu: normal ca o sa mai fie si o data viitoare si sper ca urmatoarea intalnire sa fie si cea mai frumoasa si sa ni se alature si colegii de forum din provincie... stiu eu cativa care si-au anuntat oficial sosirea :wink:

Doi: da, Colin Farrell este actorul lansat de Schumacher in filmul "Tigerland", o productie Fox Searchlight, care arata toate "dedesubturile" armatei...

PS: Imi pare bine ca in sfarsit am facut cunostinta cu Floydman si Snatchro, sunteti tari! Tineti-o tot asa...
... si Snatchro, data viitoare nu mai scapi, vii cu noi la carciuma!

Danny
10 Oct 2003, 15:29
Si eu m-am simtit bine...ca de obicei de altfel...cu toate ca nu am putut sa stau pana la sfarsit. Acum imi pare rau...ca v-as fi killerit pe totzi ;):evil:
Mie mi-au placut ambele filme...poate si pentru ca nu asteptam prea mult de la ele.

Danny
10 Oct 2003, 15:31
filmul mi se pare superfeminist. poate involuntar dar filmul e feminist. femeia barbatzoasa,in her 30s, slab machiata, fotbalista si plina de avant ...

Stai olecutza Floydman...ca doar Veronica Guerin nu se lupta pentru drepturile femeilor oropsite de barbatii betivi din Irlanda!! Zau asa. Daca femeia era mai barbatzoasa...era fan Manchester United...si ii placea viteza...care e problema? Tu ce gen de femeie crezi ca a fost Veronica Guerin in realitate...una care plangea cand i se rupea o unghie? Cum ai fi vrut sa fie filmata Cate Blanchett...facand clatite si spaland rufe? :P

Arhanghell
11 Oct 2003, 10:15
mie unuia din primul film, asta cu familia douglas mi-au placut secvente. au fost cateva destul de hilare si altele cel putin interesante. filmul in sine, si mai ales incheierea sa mi s-a cam parut un blat... oricum merita vazut parca filmul doar si pentru alaturarea pe aceeasi pelicula a acestor doi douglas... father and son... son and father... hmm... nici nu stiam ca-s evrei. sunt?...
la veronica guerin mi-a placut cel mai tare cate blanchet... cica ar fi australianca... mi-a placut tare mult mimica ei... pesemne ca nu facea altceva decat sa fie v. guerin, dar i-a iesit destul de bine pana la urma si e greu sa-ti dai seama cat era ea si cat nu... o mai vazusem si in talentatul domn ripley se pare, dar zau daca am recunoscut-o tunsa asa... parca avea si alta culoare a parului...
mi-au placut si culorile utilizate de schumacher in filmul asta... intunecate... si muzica... irlandeza, desigur...
cat despre joc, era mafia, da. nu killer. killer e naspa si de obicei nu prea ies certuri sau conflicte de durata scurta din killer. este chiar ceva inofensiv jocul asta cu un nume asa de sumbru. poate jucam si la urmatoarea intalnire, cand om fi si mai multi... si mai multe...
si in caz ca nu l-ati observat, era si "cosmarca" in barul in ala in care-am fost noi. si parca pe el nu-l indemnasera la plecare... hmmm...

emanuel
13 Oct 2003, 12:22
si in caz ca nu l-ati observat, era si "cosmarca" in barul in ala in care-am fost noi. si parca pe el nu-l indemnasera la plecare... hmmm...

Sa stii ca ai dreptate!
Si mie mi s-a parut ca el e, dar am crezut ca nu vad bine.
Deci asta fac vedetele TV dupa ce prezinta jurnalu'... se duc la o bauta cu strainii (a se citi americanii, ca nu vorbeau romaneste!)...
Trebuia sa-l invitam la masa noastra... :D .... si sa-l invatam Killer! 8)

Arhanghell
13 Oct 2003, 16:22
anyway, am reusit sa downloadez pozele alea. acum mai trebuie sa-mi dau seama unde sa le uploadez... eh, gasesc eu o solutie... :roll:

ricutza
13 Oct 2003, 23:58
mda...si eu as fi vrut sa stau sa joc killer cu voi dar nu s-a putut! nu-i nimic insa, data viitoare o sa raman si eu!

toni
14 Oct 2003, 09:40
Arhanghel, trimite-le pe [email protected] . Am spatiu girla......Ma ocup eu sa le pun pe net......

raptor
14 Oct 2003, 13:38
Mhm...deci merita sau nu batuta juma' de tzara pt reuniunea asta.?

Arhanghell
14 Oct 2003, 19:18
eh, am ales eu solutia mai complexa... site-ul este asta unde le-am pus eu...: http://groups.yahoo.com/group/Andrei_Dumitrescu/
de fapt este un yahoo group... asa ca era nevoie de un id ca sa aveti acces la el. eh, am creat unul special... el se cheama "userul_necunoscut", iar parola este "stefania"... cautati la sectiunea "poze"...
:roll:
mdea... cam complicat, nu?...

emanuel
15 Oct 2003, 09:14
De vazut, am vazut, dar e numai o poza cu noi... unde sunt celelalte?....

Arhanghell
15 Oct 2003, 16:08
pai sunt mai multe, dar asta a iesit parca cea mai buna... draq felinar de deasupra, a blatuit fiecare poza in parte.
am sa mai pun vreo doua, la noapte sau maine noapte... depinde de cum se termina meciu'...

TLD
15 Oct 2003, 17:54
Care sunteti fiecare? Si pres ca e poza cu voi si o girl(care nu stiu inca cine e?... upss nu stiu ope nimeni mai bine zis!) :)

emanuel
15 Oct 2003, 18:04
De la stanga la dreapta: Magda (prietena mea), Eu (Emanuel), Floydman, Toni, Daniel (forum admin) si Arhanghell (tricou cu buline verzi).

Arhanghell
16 Oct 2003, 18:05
haide ca am mai pus inca una. e singura dealtfel ce pana la urma o mai am. mai erau inca doua, dar intrucat erau fara mine, nu mai m-am sinchisit sa le iau pe o discheta, discheta ce parca nici n-as mai fi avut-o oricum... :D

Floydman
22 Oct 2003, 17:17
SA MOARA CINEMASCOPU! CE POZE ILUMINATE!
MEY! nu sunt deloc blatuite! aia nu e o lampa! ala este spiritul actorilor de dincolo, din transcendent care obladuiesc aceasta binecuvantata intalnire. nu este evident? vezi ricutzo ce ai ratat?
gata plec la festivalul filmelor cu pretz redus cu invitatie gratis sa vad comedia ieftina cum sa scapi de un tip in sapte zile. cronicutza din seara asta va fi neinduratoare!!!!!

emanuel
23 Oct 2003, 08:18
SA MOARA CINEMASCOPU! CE POZE ILUMINATE!
MEY! nu sunt deloc blatuite! aia nu e o lampa! ala este spiritul actorilor de dincolo, din transcendent care obladuiesc aceasta binecuvantata intalnire. nu este evident?

Cum sa scapi de un tip in sapte zile.

1. Normal ca alea sunt spiritele care vegheaza asupra noastra... de aceea ne-am distrat asa de bine... :wink: Killer and stuff...

2. Erau 10 zile, dar ce mai conteaza trei in plus sau minus...? :P

Poison
23 Oct 2003, 09:49
Am fost si eu la Cum sa scapi de un tip... tot cu invitatie la filmele cu pretz redus.. Mie mi-a placut. Ma asteptam la mult mai rau...

toni
28 Oct 2003, 21:10
Emanuel ne pregateste o surpriza de proportii. Miros ceva....

Danny
23 Nov 2003, 02:59
Care veniti la DaKINO??? emanuel, daniel, toni, blitz43, ambra, arhanghell, leonard, ricutza...anyone....?
TREZIREAAAAA!!!! :P

Leonard
23 Nov 2003, 23:34
venim, venim. dar stii cumva daca se plateste intrarea sau trebuie sa-ti faci abonament?

Danny
24 Nov 2003, 12:08
Cu belete. La deschidere 50.000. Pe urma 80.000. Iar studentii de la fac. de profil intrarea libera.

emanuel
24 Nov 2003, 12:13
Asta seara vin si eu la DaKino.
Ne vedem acolo?

Danny
24 Nov 2003, 12:24
Da, fireste.

blitz43
24 Nov 2003, 15:37
Care veniti la DaKINO??? emanuel, daniel, toni, blitz43, ambra, arhanghell, leonard, ricutza...anyone....?
TREZIREAAAAA!!!! :P

bah, unii mai si muncesc...
cica singura reprezentatie la KILL BILL, i-a costat pe organizatorii DAKINO 1500 de parai!!! :o
Duceti-va, sa-si scoata oamenii banii!!!!! :lol:

spartacus
26 Nov 2003, 08:24
Bre, va invidiez: voi aveti parte de toate bunataturile, iar noi, "paysanii", asteptam citeva saptamini un film bun sau o premiera! :-?
Apropo, am impresia ca pagina aista se adreseaza doar unui numar restrins de cinefili(vedeti insiruirea de nume ale "veteranilor") sau avem cu totii voie sa participam???...
Vorba unui coleg de dinainte: "Unii mai si muncesc!". ASA E!... Acu vine pauza de masa(cine-o avea, ca io... sufletu')! :wink:

Danny
26 Nov 2003, 15:43
Acu vine pauza de masa(cine-o avea, ca io... sufletu')! :wink:

Asta mi-a adus aminte de: "mancati-as sufletzelu' matale" :lol:

Pagina e deschisa oricui. Numai ca nu e prea multa lume interesata sa vina la intalniri. Fie ca nu vor sau nu pot.
Oricum...nu era o intalnire "oficiala". Am incercat doar sa mai anim spiritele pe aici...ca se cam asternuse praful.

Danny
26 Nov 2003, 15:47
cica singura reprezentatie la KILL BILL, i-a costat pe organizatorii DAKINO 1500 de parai!!! :o

Ti se pare mult 1500$? Mie nu. Dar n-am inteles de ce nu a fost in deschidere...ca ar fi umplut pana la refuz Sala Palatului. Asa...

spartacus
27 Nov 2003, 14:06
O.K., Danny. Am pricipit mesaju'... :o
Si, cum a fost la DaKINO?...
Sper ca misto, altfel... e "nasulita"! :wink:

Danny
28 Nov 2003, 21:41
Pai pot sa-ti spun ca organizarea a lasat mult de dorit. Asta incepand cu nerespectarea orelor din program...probleme tehnice...si pana la anularea unor vizionari de filme. Ca sa-ti faci o idee, din cele 18 filme de scurt-metraj sectiunea fictiune de vineri nu mai putin de 6 au fost anulate...pe motiv ca nu au venit!
Asa ca...nu m-ar mira sa castige marele premiu un film care nici macar n-a fost vizionat!

Alice_Fluture
01 Dec 2003, 23:43
Hai sa vbim de DaKino pe thread-ul lui... Imi pare rau pt. nenorocitul de mobil... Trebuia sa fi stabilit ceva inainte sa ajung acolo. O sa vin la intilnire, cind se va mai organiza, doar sa fie in weekend sau vacante sau sa nu am vreun test, ba chiar si asa... Doar sa spuneti cind si unde.

Leonard
02 Dec 2003, 02:47
si mie-mi pare rau ca nu m-am intalnit cu mai multi. stiam ca sunt in sala multi de pe forum pe care nu ii cunoscusem, dar cum sa ne recunoastem? am reusit sa ma intalnesc doar cu cativa forumusti bucuresteni: emanuel, toni, danny, ricutza, regedit, patch4all... poate la anul o sa-i cunoastem si pe cei din provincie...
Alice, vezi ca despre festival s-a discutat pe topicul din categoria 'vreau sa stiu', nu stiu de ce s-a deschis acolo.

moebius
04 Dec 2003, 12:47
organizarea a lasat de dorit :)

blitz43
05 Dec 2003, 11:18
si mie-mi pare rau ca nu m-am intalnit cu mai multi. stiam ca sunt in sala multi de pe forum pe care nu ii cunoscusem, dar cum sa ne recunoastem? am reusit sa ma intalnesc doar cu cativa forumusti bucuresteni: emanuel, toni, danny, ricutza, regedit, patch4all... poate la anul o sa-i cunoastem si pe cei din provincie...
Alice, vezi ca despre festival s-a discutat pe topicul din categoria 'vreau sa stiu', nu stiu de ce s-a deschis acolo.

mah, lasati filmele alea...
Spuneti mai bine unde ati fost la bauta dupa aceea????!! :x

ricutza
05 Dec 2003, 11:37
era un pic cam tarziu ca sa mai mergem undeva...Kill Bill s-a terminat cam pe la 12 daca mai tin eu bine minte...

emanuel
18 Feb 2004, 19:22
A 5-A INTALNIRE...

Intalnirea forumistilor din toata tara (cei care vor sa vina) si lansarea oficiala a revistei CineMagia va avea loc
JOI 26 FEBRUARIE 2004, ORA 18,00 LA CINEMA GLENDALE DIN BUCURESTI.
La eveniment vor fi invitati si cei mai importanti ziaristi din presa de specialitate, critici, etc.
Incepand cu ora 18,15 va avea loc vizionarea filmului Runaway Jury / Juriul, cu John Cusack, Gene Hackman, Dustin Hoffman si Rachel Weisz, ecranizare dupa romanul lui John Grisham.

Forumistii care doresc sa participe sunt rugati sa-mi trimita un mail de confirmare a prezentei lor la acest eveniment la adresa: [email protected] pana cel tarziu marti 24 februarie 2004.
Va multumesc si va astept!

Demona
19 Feb 2004, 17:50
A 5-A INTALNIRE...

Intalnirea forumistilor din toata tara (cei care vor sa vina) si lansarea oficiala a revistei CineMagia va avea loc
JOI 26 FEBRUARIE 2004, ORA 18,00 LA CINEMA GLENDALE DIN BUCURESTI.
La eveniment vor fi invitati si cei mai importanti ziaristi din presa de specialitate, critici, etc.
Incepand cu ora 18,15 va avea loc vizionarea filmului Runaway Jury / Juriul, cu John Cusack, Gene Hackman, Dustin Hoffman si Rachel Weisz, ecranizare dupa romanul lui John Grisham.

Forumistii care doresc sa participe sunt rugati sa-mi trimita un mail de confirmare a prezentei lor la acest eveniment la adresa: [email protected] pana cel tarziu marti 24 februarie 2004.
Va multumesc si va astept!

hai ca e prima mea intalnire oficiala! :) Finally I'll make it! :P Time 2 party twice for me...Hey e cumva tzinuta obligatorie? :lol: ;)

BeNnY
19 Feb 2004, 18:16
Nuuu... e bikini party :D

toni
19 Feb 2004, 18:54
dupa film ramineti la circiuma de linga?

BeNnY
19 Feb 2004, 19:03
Eu asa am auzit...

emanuel
19 Feb 2004, 19:18

Noi cam asa am avea de gand...

Lady_Skar
19 Feb 2004, 20:40

si fiecare sta cat vrea, nu?

TLD
19 Feb 2004, 21:05

si fiecare sta cat vrea, nu?
Pai ne gandeam sa numai lasam pe nimeni sa plece, dar atunci cine ar mai posta pe forum? :roll: :P

BeNnY
19 Feb 2004, 21:25
Pai eventual vin eu cu cortu si ne culcam acolo in bar....

Era doar o idee.... :roll:

Floydman
20 Feb 2004, 07:51

surest thing! abia astept sa va vad din nou pe toti, si evident pe cei noi!

emanuel
20 Feb 2004, 08:20
surest thing! abia astept sa va vad din nou pe toti, si evident pe cei noi!

Si noi la fel!
Sa nu cumva sa lipsesti, dam un film pe care n-ar trebui sa-l ratezi!
Juriul... :D
Poate te ajuta cu ceva la procese... :wink:

Demona
20 Feb 2004, 18:03
dam un film pe care n-ar trebui sa-l ratezi!
Juriul... :D
Poate te ajuta cu ceva la procese... :wink:

Yessssssss! Shi asha vreau sa-i dau in judecata pe aia de la firma! :evil:

Demona
20 Feb 2004, 18:12
Nuuu... e bikini party :D

Aia-ia-ia-iai! ;)

ricutza
24 Feb 2004, 22:59
hmmm...la film nu cred ca pot ajunge dar nu voi rata intalnirea de dupa....

Arhanghell
24 Feb 2004, 23:34
la mine e cam invers. pot veni la film dar nu prea pot sta dupa...
e un concert cu travka pe undeva prin oras... a must see.

raptor
25 Feb 2004, 10:17
Va ia dreku' daca va faceti plecati dupa film!Eu am tren la 7 dimineata dupa si as prefera sa nu tin companie aurolacilor :lol:

emanuel
25 Feb 2004, 11:13
Stai linistit, ca nu te lasam cu aurolacii...

Danny
25 Feb 2004, 14:22
nu...fireste ca nu-l lasam...il dam pe mana proxenetilor :lol:

raptor
25 Feb 2004, 18:02
:P Macar nishte proxenete? :D :D
Bine...ne vedem maine...sal! (*)

Floydman
26 Feb 2004, 10:54
raptor pls do not forget whay you said you d bring me!

(*) (*) (*) here we come everybody!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ionutz55
26 Feb 2004, 18:06
La asta nu am putut ajunge dar la urmatoarea cred ca voi fi prezent

BeNnY
26 Feb 2004, 23:06
A fost exceptional la intalnire... (in afara de partea in care m-au sunat parintii sa vin acasa :x :x :x :x :x :x :x :x )

IceyU
26 Feb 2004, 23:40
Saracu' de tine,
Vezi de ce refuz io sa-mi iau mobil :D
Oricum o fost super bestial iar pt unii inca mai este ca nemancatii si acu cred ca mai sunt pe acolo :P

La mai mare pt. Demona ca fuse ziulica ei si nu in ultimul rand pt. revista cinemagia care ajunse si ea in mainile mele :D

BeNnY
26 Feb 2004, 23:58
In lipsa de somn.... m-am gandit sa scriu cateva impresii despre meeting-ul de azi... asa ca o sa iau fiecare persoana in parte... Imi cer scuze daca uit pe cineva... :roll: Asa ca sa incepem (incep) :lol:

Danny - Fotograful serii :lol: You should turn PRO!
alex2 - Observatorul (if I may say so :lol: )
Toni - "Se scrie Toni cu I de la Romania!" - quote Toni :lol: P.S. Tricoul ala cu KILL BILL RULEZZ!!
:lol:
Alice - Sociabila :lol:
ricutza - Suspecta conform Demona :lol:
Daniel - Un baiat foarte de treaba, la locul lui, ba uimitor de la locul lui :lol: :o
Danica - Observing unknown territories
raptor - Remarcabil ca a venit tocmai din Cluj pt acest meeting...
Emi - Omul cheie al serii :lol: Daca nu ma prezenta el "multimii" probabil ca ma asezam intr-un colt al salii si ma faceam mic acolo :lol: Multumesc Emi 4 everything
Gandalf - Plin de surprize! :lol:
IceyU - De admirat faptul ca s-a integrat mai bine decat mine in "multime" :lol:
Eu - *Punctul de sprijin
TLD - Vedeta serii - Felicitari pt TEQUILA bauta cu succes si fara urmari (vizibile) Suspect impreuna cu ricutza... tot conform Demona
Demona - Sarbatorita serii! De altfel o SUPER FATA! Likes to say Mother Fucker a lot :lol: :lol: :lol:
Cristo - "Domni...soara! Nota va rog!" :lol: :lol: :lol: (chelnerita era cam BITCHY)

Pe cei care nu sunt aici ori am uitat sa-i mentionez (imi cer scuze din nou) ori nu i-am cunoscut indeajuns ca sa ajung la o parere ... :roll:

Poate si quote-ul serii al fiecaruia in "editia urmatoare" :lol:

* o sa vedeti pozele si o sa vedeti de ce eu am fost punctul de sprijin :lol:In principiu pt ca multi oameni s-au sprijinit de mine ! Duuuh! :lol: :lol:

TLD
27 Feb 2004, 01:40
ricutza - Suspecta conform Demona :lol:
TLD - Vedeta serii - Felicitari pt TEQUILA bauta cu succes si fara urmari (vizibile) Suspect impreuna cu ricutza... tot conform Demona

:o :o :o Sunt socat in primul rand de ceea ce au retinut minorii de la aceasta intalnire... :o :o :o Unii cred ca mai este in cluburi pe la ora asta... Unii mai vb pe messenger! Dar in principiu acuma se da stingerea si pt mine la o zi care a fost SUPER! Deh s-a vazut clar ca a fost ziua Demonei! ;)

BeNnY
27 Feb 2004, 05:56
Eu a trebuit sa ma scol la 5 :lol:

Si ce daca esti socat? Lasa ca-ti trece!

Ma scuzi FloydMan ca te-am uitat :lol:

IceyU
27 Feb 2004, 07:06
Bai socatule ia dute la scoala ca te asteapta profa de fizica si nu mai corupe minori pe aici.
Si acu nu mai mere faza ca nu te simti bine :P

Ionutz55
27 Feb 2004, 09:20
Vreau sa vad si eu pozele!!1

Ionutz55
27 Feb 2004, 10:11
Trimiteti-mi si mie pozele daca se poate la [email protected]. Si scrietzi si voi ca sunt poze ca sa nu le sterg deoarrece primesc multzi virusi. Daca nu cer prea mult, poate spunetzi si cine e in poza. Daca se poate :D

Floydman
27 Feb 2004, 10:16
ceea ce nu se stie este ca floydman este de fapt o fiintza extraterestra despre care lipsesc profilele, de aceea ea nu poate fi descrisa sau caracterizata. aceasta fiintza s-a infiltrat in stil "alien" in gashka de forumisti cinemagia si i-a contaminat pe toti cu virusul "expirat"! aceasta maladie este un biohazard de risc maxim , este contagioasa si creeaza sevraj. totul e sa ingestezi o doza suficienta. dar voi mai lucra la chestia asta... :wink:

despre revista: MI-A FURAT-O RICUTZAAAAAA! :cry: si nu mi-a mai dat-o inapoi! dar din elicopter (ce am apucat sa vad) arata BINE! sa fie intr-un ceas bun! sper sa reusesc sa fac rost de ea azi.

despre film....filmul mi s-a parut o polaritate de exagerari. prima parte excesiv , chiar ireal de cinica si pesiminsta, iar ultima parte plina de norii rozalii ai unui happy end prea hollywoodian. ca de multe ori simpla aparitie chiar si in roluri fara virtuozitati actoricesti a unor maestri , salveaza filmul. gene and dustin rulz no matter what! ma gandeam chiar sa scriu o cronica a filmului dar nu....nu aici.

despre receptie. multumim , ati fost superbi! mai ales puiul shang-hai si spiciul lui alex. :lol: :lol: :lol: la mai mare! lume interesanta: tudor caramfil, irinia nistor, ziare multe, mape de presa (ati lovit-o aici !) a iesit super ok!

despre the spot, s-a mai scris sarim!

despre expirat sa povesteasca persoanele contaminate.

BeNnY
27 Feb 2004, 12:31
Revista mea a fost luata de Danica :cry: :cry: :( :(

alex2
27 Feb 2004, 12:45
ce sa zic...a fost o seara mai mult decat reusita...ma bucur ca v-am cunoscut, ca m-ati primit asa de "bine" :wink:

dupa primele secunde de la intrarea in sala, m-am simtit excelent, chiar daca atunci va vedeam prima data.

sper ca toti au ajuns cu bine acasa :wink:

iar "expiratu" ... voi mai merge! am avut un ghid de nota 10! :wink:

acum vreau sa vad pozele! pls... :oops:

sa aveti un sfarsit de saptamana grozav si sa ne revdm curand...

Danny
27 Feb 2004, 14:35
Danny - Fotograful serii :lol: You should turn PRO!

Unde dreq ai mai vazut tu fotograf fara aparat foto? :lol:
M-am jucat si eu putin cu telefonul lui TLD care la inceput refuza cu inversunare sa raspunda la comenzi. Sa nu va asteptati la mai mult de 2-3 poze cu claritate acceptabila.
In expirat...m-am simtit ca un pirat... :D
In concluzie, o seara-noapte excelenta. Poate ne mai intalnim zilele astea.

Danny
27 Feb 2004, 14:37
sper ca toti au ajuns cu bine acasa :wink:

Eu unul am ajuns...pe la 4 dimineatza :)

BeNnY
27 Feb 2004, 14:40
Eu la 1 :D

Quote-ul tau ar fi "Memoria este full" :lol: :lol: :lol:

christi
27 Feb 2004, 16:04
Nu pot decit sa subscriu: a fost super. Thanks to every1 for everything.
Si inca o data la multi ani Demonei ;)

(Voi scrie ceva mai mult mai tirziu, acu am treaba 8) )

IceyU
27 Feb 2004, 16:49
man tin sa te anunt ca sunt multe poze asa ca mai greu cu contu de la home.
Prin multe inseamna dupa parerea mea in jur de 200 :P

raptor
27 Feb 2004, 18:55
1.DA MAH,ACEASTA INTALNIRE A RULEZAT.Ai de-au lipsit-ghinionul lor.MMMMAAAAAAAAAREEEE!
2.Demona,la multzi ani si o zi,sper sa mearga CD-ul....
3.Da,am ajuns in Cluj intr-un final,f***- sa ma F**** in accelerat si viteza lui! :evil:
4.Acelasi limbaj pot sa-l aplic si la mobil,care se cheama ca e un kakat si care s-a dus dreku la reparat.
5.Aveam de gand sa pun pozele facute cu 'ala micu' :D chiar acum,dar n-am cablu la el so sorry...
6.Floydman,ce zici de restul melodiilor de pe CD?Azi a venit proprietarul in drept sa si-l revendice.... :D Noroc k le copiashi iainte si la mine pe cpu.
7.Filmul a fost pe 2 bucati.Una prima si buna si a doua nu asa de buna cu happy-end.
8.Mi-e ciuda pana in varful degetelor pentru cei care chefuiesc si azi.Fara mine,care se cheama ca e naspa.
9. :wink: Mi-a trecut oboseala,so no problem.Data viitoare n-o sa ma mai invart ore intregi prin Bucuresti si n-o sa mai fiu
asa letargic. :lol:

-si trei adaosuri(foarte importante!!!!):
1. (*) (*) (*) Emanuel si staff-ul(vizibil sau 'din umbra)merita toate felicitarile posibile si chiar de doua ori pe-atat.Emanuel,vezi ca am expediat pe mail prima mostra,cu explicatiile de rigoare...Sper sa placa.
2. (*) (*) (*) Apar si la urmatoarea.
3 (*) (*) (*) Multumiri speciale lui Daniel si consoartei lui,fara de care te pomenesti ca-mi faceam niscai cunostiinte 'cu punga'n'gura in gara.Dedicatie speciala sarmalelor,care au fost d zile mari......Mai ai?

Danica
27 Feb 2004, 19:49
Revista mea a fost luata de Danica :cry: :cry: :( :(

:evil: :evil: nu am luat-o !!!ci am IMPRUMUTAT-O!!!Ok??o tin la mine pt safe Keeping! :wink:

BeNnY
27 Feb 2004, 20:25
Ok, dar o vreau inapoi... :lol:

Floydman
27 Feb 2004, 21:28
imi dati si mie va rog un link cu drum spre pozele din seara respectiva? va rog eu mult! alex2 ma bucur ca ti-a placut carciuma respectiva, cand aveti chef mai mergem, poate dupa premiera de la cold mountain ce ziceti, oh brothers?
raptor, mi-a placut faza cu imnul URSS. cand ai nevoie de cd imi spui si adresa si il trimit, daca arde....

Arhanghell
27 Feb 2004, 23:11
hmm... filmul a fost chiar bun. mi-a placut.
si revista ce-am primit-o, numarul asta intai pare cool.
din pacate eram intr-o fuga si am mai si intarziat pana la urma la concert. am pierdut melodia mea favorita.. inger sedat. :-?

Alex Leo Serban
28 Feb 2004, 09:29
mda... vaz ca v-ati distrat. eu a trebuit s-o-ntind rpd acasa ca ma suna cineva pe fix, ca sa constat - odata ajuns - ca mi-am pierdut mobilul! asha ca a trebuit sa ma-ntorc a doua zi la glendale unde, gratie danielei chirilov (shefa cinema-ului; si nu, nu-i ruda cu mihai c.!), am reintrat in posesia lui...
asha ca, sa stiti: daca va pierdeti mobilul la glendale, ca mine, nu disperati: nu se pierde, se pastreaza :)
filmul 70% ok - da finalul nashpa :(
oricum, merita vazut - macar pt tete-a-tete-ul hackman/hoffman din wc!

Gaandalf
28 Feb 2004, 19:29
ceea ce nu se stie este ca floydman este de fapt o fiintza extraterestra despre care lipsesc profilele, de aceea ea nu poate fi descrisa sau caracterizata. aceasta fiintza s-a infiltrat in stil "alien" in gashka de forumisti cinemagia si i-a contaminat pe toti cu virusul "expirat"! aceasta maladie este un biohazard de risc maxim , este contagioasa si creeaza sevraj. totul e sa ingestezi o doza suficienta. dar voi mai lucra la chestia asta... :wink:
Uite pe cineva pe care nu ai reushit sa contaminezi cu CLUBUL EXPIRAT! Chiar nu mi-a placut muzica de akolo. Nu este vorba de fitze sau shtiu io ce va trece prin cap akuma ... doar k io sunt genul kre asculta muzica de tot felul numai k in cluburi ascult numai HIP-HOP shi HOUSE la greu. Am ajuns akasa shi m-am drogat cu un concert de-al lui Ferry Costen shi Steve Lawler shi am revenit cu tensiunea la normal. :lol:

Gaandalf
28 Feb 2004, 19:31
mda... vaz ca v-ati distrat. eu a trebuit s-o-ntind rpd acasa ca ma suna cineva pe fix, ca sa constat - odata ajuns - ca mi-am pierdut mobilul! asha ca a trebuit sa ma-ntorc a doua zi la glendale unde, gratie danielei chirilov (shefa cinema-ului; si nu, nu-i ruda cu mihai c.!), am reintrat in posesia lui...
asha ca, sa stiti: daca va pierdeti mobilul la glendale, ca mine, nu disperati: nu se pierde, se pastreaza :)
Tu de ce nu ai venit mah sa dai noroc cu noi ? Io nu shtiam cine esti shi ma ashteptam sa te cunosc shi pe tine. Care-i faza ? Tu shi cu Arhangell atzi disparut fara urma dupa film ... "not very nice, is it prrreciousss ?"

Danny
28 Feb 2004, 23:44

De acord. Dar Hackman parca a fost mai convingator.
Trebuia sa vii sa stai cu noi...ca doar si tu esti forumist :P:wink:
De fapt, Emanuel trebuia sa-si faca meseria si sa te invite. Macar sa facem cunostinta. Poate altadata.

BeNnY
28 Feb 2004, 23:50
Tu de ce nu ai venit mah sa dai noroc cu noi ? Io nu shtiam cine esti shi ma ashteptam sa te cunosc shi pe tine. Care-i faza ? Tu shi cu Arhangell atzi disparut fara urma dupa film ... "not very nice, is it prrreciousss ?"

Si eu vroiam sa te cunosc ALS ...

ricutza
28 Feb 2004, 23:53
la intalnire a fost super dragut insa ca de fiecare data, trece mult prea repede timpul...
anyway, i had a lot of fun si mi s-a parut super draguta organizarea!
mi-a placut si filmul desi am ratat prima jumatate din el!

raptor
29 Feb 2004, 09:52
imi dati si mie va rog un link cu drum spre pozele din seara respectiva? va rog eu mult! alex2 ma bucur ca ti-a placut carciuma respectiva, cand aveti chef mai mergem, poate dupa premiera de la cold mountain ce ziceti, oh brothers?
raptor, mi-a placut faza cu imnul URSS. cand ai nevoie de cd imi spui si adresa si il trimit, daca arde....

Not to worry...am rezolvat treburile...

Alex Leo Serban
29 Feb 2004, 11:36
mai, imi pare sincer rau! am explicat mai sus de ce ma grabeam... eu credeam ca e timp inaintea filmului sa facem cunostinta :cry: am cunoscut-o pe lady_skar si mi-a placut :wink:
lasa, next time, ca n-au intrat zilele-n sac!
daca pina si gaandalf a vrut sa ma cunoasca... pe mine, grumpy ol'man :lol: !

BeNnY
29 Feb 2004, 12:08
Am mai avut azi la 11 un mini-meeting ca s-o conducem pe Maria Sa, Demona :lol: In cinstea dansei am facut si 12 poze cu momentul emotionant :lol: Pozele sunt dupa cum urmeaza:

(FOTOGRAFII STERSE DE CATRE MODERATOR)

* Adi este "sheful" de la MxHost. Bunul si minunatul om care ne ofera hostingul nostru cel de toate zilele. Multumim :lol:

ogto
29 Feb 2004, 12:18
E frumos sa vezi oameni din spatele avatarurilor :D... Pozele sunt ok. :D

DjAdi
29 Feb 2004, 13:24
Eu sunt Adi de pe acolo din poza, sper ca va plac pozele facute cu aparatul meu.. :lol:

emanuel
29 Feb 2004, 15:57
Da' fratilor... stafful si eu... va multumim pentru aprecieri.

Dar mai este o persona care merita felicitari... mai ales ca la petrecere a stat "izolata"...
A noastra colega Kiki... ce spuneti de ea??? (daca va mai amintiti, ea este responsabila cu programele TV si cinema).

Haideti s-o felicitam si pe ea... sa se simta bine... ca altfel baga programele gresit si vedeti alt film decat scrie pe site... :lol:

Inca o data multumiri tuturor care au fost prezenti.

DATA VIITOARE VA FI SI MAI SI!!!!!!!!

ogto
29 Feb 2004, 16:13
Salut Adi! Bun Venit in randul cinamgiistilor... Sper sa te distrezi aici... Mai vb, drum bun (stiu ca pleci azi cu trenul)...

kiky
29 Feb 2004, 17:46
Da' fratilor... stafful si eu... va multumim pentru aprecieri.

Dar mai este o persona care merita felicitari... mai ales ca la petrecere a stat "izolata"...
A noastra colega Kiki... ce spuneti de ea??? (daca va mai amintiti, ea este responsabila cu programele TV si cinema).

Haideti s-o felicitam si pe ea... sa se simta bine... ca altfel baga programele gresit si vedeti alt film decat scrie pe site... :lol:

Inca o data multumiri tuturor care au fost prezenti.

DATA VIITOARE VA FI SI MAI SI!!!!!!!!

Emanuel????? Crezi ca dupa aceste cuvinte alese, o sa incep sa pun programele corect??? :evil: think twice :wink: .....

By the way...LA MULTI ANI, DEMONA!!!..

Si inca ceva...era sa uit...mi-a parut bine ca i-am cunoscut pe alice_fluture, Demona si TLD....sper ca la urmatoarea intalnire a forumistilor sa fac cunostinta cu mai multe persoane...si sa nu mai stau "izolata"..PROMIT SOLEMN... :D ...bye..

Floydman
01 Mar 2004, 06:54
gandalf, ma bucur ca nu am reusit sa contaminez pe TOATA lumea. tu esti exceptia care imi confirma ca nu am visat :lol: :lol: :lol:

Semaca
01 Mar 2004, 09:48
Sa-nteleg ca la vara facem intalniri si la expiratu' din Vama?

Ar fi super, da' sa ne-anuntati din vreme, sa ne-aranjam si noi astia mai muncitori concediile!!

raptor
01 Mar 2004, 09:49
Dar mah fotografilor,cu pozele cum ramane-ca pana acum am vazut doar un fel de 'sneak preview'.Oricum,pozele facute de aparatul meu va anuntz de pe-acum ca nu au iesit-pentru ca cakatu' nu are blitz,si,practic,am vreo 15 poze...negre 80%.

daniel
01 Mar 2004, 17:09
Un nou calup de poze gasiti aici. Enjoy ;)

snatchro
01 Mar 2004, 17:29
Fiindca nu am putut veni, din motive care tin de sefi, m-am amuzat vazand pozele. De ce? Pentru ca e, cred, prima oara cand il vad pe Emanuel la costum. Fara batic, doar cu costum si un zambet larg.
Dar... mi s-a parut mie sau sala aia de cinema a fost cam goala?
Sper sa va revad pe multi dintre voi in carne si oase cat de repede posibil.

BeNnY
01 Mar 2004, 18:02
Sunt foarte misto pozele!!!

snatchro aia era la inceput! Eu nici nu venisem atunci! Era cam 17:45 cred... Cand a inceput filmul, sala era FULL!!! Emi, saracul, nici macar nu mai avea unde sa stea jos :lol:

Demona
01 Mar 2004, 18:32
Pot sa-mi tai venele! Bag ceva...sa mor de nu ma mut la Bucureshti. Is deja satula de "good-bye" moments. Parca suntem intr-o reclama morbida la o bere..."prietenii shtiu de ce"..:evil:

Ionutz55
01 Mar 2004, 21:47
PoZele sunt bune dar am o nelamurire :( . Nu stiu cine sunt in poze :(

BeNnY
01 Mar 2004, 22:18
Uite-te la cele care le-am postat eu ca acolo vezi si cine e prin poze... ca majoritatea de acolo se regasesc si in pozele de aici... :roll:

Alice_Fluture
01 Mar 2004, 23:43
Pot sa-mi tai venele! Bag ceva...sa mor de nu ma mut la Bucureshti. Is deja satula de "good-bye" moments. Parca suntem intr-o reclama morbida la o bere..."prietenii shtiu de ce"..:evil:

Hai, Demonika. Si eu abia ashtept sa ma mut in Bucureshti. Cel tirziu la toamna. :)

Dragii mei, ce frumos a fost! Si asha de multi eram ca nu cred sa va fi retinut pe toti. Va rog sa ma iertati daca v-am tot intrebat "tu cine esti? tu ce avatar ai?" Cred ca data viitoare o sa propun sa purtam ecusoane. :)

By the way, de data asta e sigur, joi, 04 martie, la Club BIG MAMMOU (pe Splaiul Independentei 2A) va fi concert ALIAJ si 41, si eu voi fi acolo. Poate ne revedem, neoficial...

Emi, thanks for everything.

Aloha!

Ambra Blu
02 Mar 2004, 08:04
Vad ca georgiana s-a facut blonda la suvite.

Gaandalf
02 Mar 2004, 12:07
daca pina si gaandalf a vrut sa ma cunoasca... pe mine, grumpy ol'man :lol: !
dk nu ne-am intzeles inprivintza unor chestii asta nu inseamna k tre sa fim tzarani ... pana shi dushmanii dau mana shi vb cu respect... k pe urma se lasa cu capete taiate sau impushcaturi asta este partea aIIa :lol:

Nightwane
02 Mar 2004, 12:11
dk nu ne-am intzeles inprivintza unor chestii asta nu inseamna k tre sa fim tzarani ... pana shi dushmanii dau mana shi vb cu respect... k pe urma se lasa cu capete taiate sau impushcaturi asta este partea aIIa :lol:

tu vorbesti serios? :P :P :P

raptor
02 Mar 2004, 12:45
Ia uitati-va voi la poza 15,jos in dreapta???Fetelor,ke aveatzi de gand sa faceti?Da sincer... :lol: :lol: :lol: :D :D :D (*) (*) (*)

raptor
02 Mar 2004, 12:47
Si sala era goala ca atunci se umplea...Emanulel,vezi k tzi-am trimis de ceva vreme un fel de desen...nu stiu dak l-ai primit sau nu...

emanuel
02 Mar 2004, 13:30
Raptor, am primit mailul tau. E super desenul. O sa-ti raspund azi.

Va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase adresate noua cu aceasta ocazie.
Mi-a facut mare placere sa va cunosc... pe unii ii stiam deja... si le urez bun venit celor noi!

Multumiri speciale:

Andreea (Demona), Alexandra (Alice_Fluture), Cristi (Gaandalf), Radu (Raptor), Cristi (christi) pentru drumul lung parcurs sa fie alaturi de noi joi la lansare.
VA MULTUMESC TUTUROR!

Alexandra si Andreea... deci o sa ne marim in curand numarul forumistilor din Bucuresti! Uau! Ce super ar fi! De-abia astept!
Sa vezi atunci distractie... SI FILME PE PAINE! :D

Mala Portugal
02 Mar 2004, 14:30

Aoleuuuu alt loc mai sinistru nu puteai sa gasesti?

Demona
02 Mar 2004, 16:37
By the way...LA MULTI ANI, DEMONA!!!....

Multzumesc...multzumesc...

Shi ca tot venii vorba de multzumesc-uri...va multzumesc inca o data tuturor pentru surpriza facuta. That was totally nice and unexpected. Trebuia sa fii spus asta la acel "speech", dar eram deja high...Thx again to all!

BeNnY
02 Mar 2004, 17:13
Pai ai spus ca a fost o surpriza total neasteptata la speech :roll:

Ionutz55
02 Mar 2004, 20:59
Cine sunt pers din poza 30,5,20,26 si cam atat. Macar sa va stiu la urmatoarea intal;nire :lol:

BeNnY
02 Mar 2004, 21:06
In 5 este directorul general sau managerul general daca nu ma insel :lol: El a vorbit inainte de film... (great SPEECH btw!)

in 20 in stanga e Floydman (nu fata din spate) :lol: .... in mijloc nu mai stiu cine este si in dreapta e raptor

in 26 in stanga de tot cu Nokia-ul lui TLD in mana e Danny si dupa aia acolo la masa de la stanga la dreapta: Lady_Skar , dupa aia... hmm... christi? nu mai stiu... dupa el e Demona si dupa Demona Cristo... si se mai vede ochiul lui TLD :lol:

In 30 (hehehe poza cu admini :lol: ) de la stanga la dreapta: Emi, Floydman si Daniel :lol:

Iar eu sunt ala din poza 25 mai din spate nu ala cu ochii inchisi (ala e Neobitt-ul (TLD) :lol: )

blitz43
02 Mar 2004, 21:14
Va rog sa mentionati cine e in poza sapte :o , asa sictirit!
presupun k e o persoana sus-pusa! :lol:
Parerea mea!

BeNnY
02 Mar 2004, 21:17
In poza 7 chiar nu stiu cine era... in orice caz nu de pe forum... cred ca din presa ceva... :roll:

Si in poza 47 il puteti vedea pe Administratorul nostru drag, Daniel(cel cu berea :D ) !!! :lol: :lol:

Ionutz55
02 Mar 2004, 21:19
Pai bun dar in celelalte?

blitz43
02 Mar 2004, 21:26
In poza 7 chiar nu stiu cine era... in orice caz nu de pe forum... cred ca din presa ceva... :roll: :lol:

Wrong answer!
poate ne ajuta Emanuel!!!! :lol:
dau o cutie de Cavit cui il recunoaste! (de la Biofarm) :lol:

Danny
02 Mar 2004, 21:50
It's the one...the only...Lokibra.
Apropo...chiar imi place Cavit-ul. :D

P.S. Tu de ce n-ai venit bah? :evil:

blitz43
02 Mar 2004, 22:01
It's the one...the only...Lokibra.
Apropo...chiar imi place Cavit-ul. :D

P.S. Tu de ce n-ai venit bah? :evil:

Biofarmul e de vina..... :lol: :x :evil:
trebe sa dau cavitul , korekt?

Danny
02 Mar 2004, 22:22
Fireste ca trebuie sa-l dai! Sau...il vinzi...si-mi iei o bere din asta de apare pe cinemagia :wink:

crydead
02 Mar 2004, 23:01

Aoleuuuu alt loc mai sinistru nu puteai sa gasesti?

Lasa k noi ne oprim in B52 (asta in cazul in care reusim sa ne desprindem de megaultrasuper shaurmele de la mitocani) :P

emanuel
03 Mar 2004, 11:49
In poza 7 chiar nu stiu cine era... in orice caz nu de pe forum... cred ca din presa ceva... :roll:

Si in poza 47 il puteti vedea pe Administratorul nostru drag, Daniel(cel cu berea :D ) !!! :lol: :lol:

In imaginea 7 este Lokibra si directorul nostru executiv Adrian Cernescu (cel cu costum si cravata galbena)...

Ionutz55
03 Mar 2004, 19:38
Iar 14??

TLD
03 Mar 2004, 19:41
Iar 14??
E chiar emanuel in persoana! :P

Demona
10 Mar 2004, 20:26
De la stanga la dreapta: Emanuel, Demona, Cristo, Danny, BeNnY, ricutza si TLD

Bey! Acum observ...Uitatzi-va la ricutza shi TLD! Hehehehe! :wink:

raptor
11 Mar 2004, 12:28
Maestrul hobbit si-a dat arama pe fatza... (*)

Demona
11 Mar 2004, 19:56
Maestrul hobbit si-a dat arama pe fatza... (*)

Eu v-am spus! Da` nimeni nu asculta! Look how cute they are...aaaaaaaaaaaaawwwwwwww!!! ;)

Ionutz55
13 Mar 2004, 17:15
Un nou calup de poze gasiti aici. Enjoy ;)

in poza 6 e o singura pers. care e poza cu voi

BeNnY a scris:
06 - De la stanga la dreapta: Emanuel, Demona, Cristo, Danny, BeNnY, ricutza si TLD

Bey! Acum observ...Uitatzi-va la ricutza shi TLD! Hehehehe!

care e poza aia??, din alea postate de daniel. sau in care suntati toti

BeNnY
13 Mar 2004, 18:53
Am mai avut azi la 11 un mini-meeting ca s-o conducem pe Maria Sa, Demona :lol: In cinstea dansei am facut si 10 poze cu momentul emotionant :lol: Pozele sunt dupa cum urmeaza:

(FOTOGRAFII STERSE DE CATRE MODERATOR)

* Adi este "sheful" de la MxHost. Bunul si minunatul om care ne ofera hostingul nostru cel de toate zilele. Multumim :lol:

E vorba de pozele de aici

Ionutz55
13 Mar 2004, 19:30
aha

Leonard
09 Jun 2004, 13:29
cum Frame e inchis, propun stickefierea acestui topic si destickefierea celui cu "Frame: o noua provocare" care nu mai e de actualitate.
Aici ramane sa stabilim noi unde vor avea loc urmatoarele intalniri "neoficiale"

Danny
10 Jun 2004, 20:50
Eu unul cred ca am sa sacrific un examen si am sa merg sa vad macar Aaltra.
Miercuri 16 iunie de la 17.30 la Elvira Popesco.
Daca mai are cineva chef...sa ma anunte.

daniken
12 Jun 2004, 22:40
Am o idee traznita. Probabil ca n-o sa tina, dar nu ma costa nimic sa incerc.

Ce-ati zice de o adunare a noastra, forumishtii de pe cinemagia? Alegem o zi anume, un loc anume (probabil Bucuresti), si ne stringem cit de multi putem. Vedem un film, mergem la o bere, mai povestim...
Tare mi-ar place sa va vad pe voi si in spatele nickului de aici...
Cine nu poate sa vina, nu e problema. Oriciti sintem tot e bine.

Eu sint din Brasov si nu pot sa vin chiar oricind... dar... ce ziceti de premiera Matrix? E un film pe care aproape toti vor sa-l vada. Mergem la Multiplex, apoi prin alte partzi...

Astept pareri :) (totusi nu-mi dati prea tare in cap)

I am in... pe cind? - s-a stabilit ceva, cindva, sau a fost doar un fum, cum e?
dan I ken
;)

Sm�agol-Gollum
12 Jun 2004, 22:55
frate, in caz ca nu ai observat, aici s-au scris 17 pagini.....asa ca fa bine shi nu citi numai primul mesaj de pe prima pagina.... :huh:

daniken
12 Jun 2004, 23:04
frate, in caz ca nu ai observat, aici s-au scris 17 pagini.....asa ca fa bine shi nu citi numai primul mesaj de pe prima pagina.... :huh:
mersi de sfat, asa am sa fac! - tocmai, am crezut ca ma pot scuti de cele 17 pag... de lectura. oricum aveam de gind sa trec prin ele, dar imi era ciuda sa nu pierd ceva intre timp... ok!
daca altfel nu se poate, asta e!

Leonard
13 Jun 2004, 01:46
bai daniken, tu de unde ai aterizat? s-au facut vreo 15 intalniri pana acum (oficiale sau mai putin oficiale)
aveam un "danny", un "daniel", o "danica", acum avem si un "daniken". familia completa!

daniken
13 Jun 2004, 03:36
bai daniken, tu de unde ai aterizat? s-au facut vreo 15 intalniri pana acum (oficiale sau mai putin oficiale)
aveam un "danny", un "daniel", o "danica", acum avem si un "daniken". familia completa!
dech... sa inteleg ca nu mai au loc si alte intalniri, faptul ca nu am respirat aerul acestui forum pana acum, nu imi da dreptul sa fac parte din familie?
mersi de informatie, sa retinut!
altfel, bine mersi deasemenea
dan I ken
ps: off topic, dan I ken eI sint doi, dar singur

Lady_Skar
13 Jun 2004, 07:27
Intalnirile se tin aproape regulat Dan... Ken... ahhh... all of you :)

Urmatoarea cica ar fi pe 17 iunie, deci sapt viitoare, dar nu se stie inca daca e oficiala sau neoficiala.

daniken
13 Jun 2004, 08:47
Intalnirile se tin aproape regulat Dan... Ken... ahhh... all of you :)

Urmatoarea cica ar fi pe 17 iunie, deci sapt viitoare, dar nu se stie inca daca e oficiala sau neoficiala.
danke... n! - eu sint new, inca nu stiu multe, tocmai, incerc sa aflu, incet, incet... dar sigur.
unde, probabil nu are rost sa te intreb, e clar ca nu se stie!
mersi oricum, esti draguta, I hope!
dan I ken ; )

EgOisM
10 Sep 2008, 00:23
ne intalnim si noi candva,vreodata sa mergem la premiera unui film :x ????

Pitbull
10 Sep 2008, 01:18
Gloria si StefanDo obisnuiesc sä organizeze niste forumeetinguri cinemagice foarte reusite: la City Plaza, vizionare a unui film în avanpremierä, urmatä de câteva ore de taclale la berici, cafelute si suculete, undeva aläturi (cä de braserii e plin mallu'). Pânä acum am avut asa:

- Decembrie 2006, "13 Tzameti"
- Februarie 2007, "Dreamgirls"
- Decembrie 2007, "Elizabeth: The Golden Age"

It's big time s-o punem din nou.
Sefime cinemagicianä! S-aude?!

EgOisM
10 Sep 2008, 10:53
A trecut cam mult timp de atunci,nu credeti?Asa ca, de ce nu?
Dar din cate vad nu prea se anunta filme reusite :((

Gloria
10 Sep 2008, 12:29
Da, o sa vad ce film se poate obtine pentru vizionare si organizam, cel mai devreme spre sfarsitul lunii septembrie.

Suspect de bizar
10 Sep 2008, 14:38
Io zic sa faceti mai repede ca si asa murim :(

EgOisM
10 Sep 2008, 14:47
@suspect de bizar
azi am scapat,acum murim pe 21 ocombrie :shock:
waaaa,haideti mai cu talent,sper ca pana in octombrie sa ne intalnim :shock:

Suspect de bizar
10 Sep 2008, 16:00
Io zic sa faceti una si pe 21 octombrie sa moara Cinemagia impreuna :D

EgOisM
10 Sep 2008, 16:06
daaaa :love: si sa mergem la un romantic sa plangem impreuna,sa ne imbratisam si sa ne pupam :lol: :lol: :love:

Gloria
10 Sep 2008, 16:20
deci, optiunea unu e un film romantic, siropos, dulce-dulce :sick:
revenind la lucruri serioase :lol: : e, printre voi, un fizician, care sa ne lamureasca daca pe 21 oct vine sf. lumii sau nu

Pitbull
10 Sep 2008, 16:25
Ce-ar fi sä-l cäutäm pe Mitulescu si sä-l întrebäm CUM ISI VA PETRECE SFARSITUL LUMII?

EgOisM
10 Sep 2008, 16:27
Gloria din cate stiu City Plaza este in cluj nu?eu fiind din Bucuresti,si majoritatea,nu cred ca pot ajunge,o mai pui pe aia ca sunt si minora :shock: daca este in Bucuresti va insotesc cu cea mai mare placere,daca nu.....cat despre film romantic era doar un sarcasm...eu le urasc :P
Cred ca un psihologic ar prinde bine :) recomand sa tinem cont si de parerea criticilor!

Gloria
10 Sep 2008, 16:35
si eu am continuat gluma ta cu filmul romantic; intalnirile sunt in Bucuresti, la Cityplex.
pana sa alegem noi genul, sa vedem ce au disponibil distribuitorii.
Revin cu info.
Mitulescu o sa fluiere dupa sfarsitul lumii. :lol:

illotempore2002
10 Sep 2008, 16:51
da, vine sfarsitul lumii. zic sa-l asteptam cu totii la intrarea in Bucuresti imbracati in costume populare nationale sau in costume sado-maso.

EgOisM
10 Sep 2008, 17:06
sau dezbracati 8)

Pitbull
10 Sep 2008, 18:37
Dezbräcati de costume populare, sau sado-maso?

Da, am gresit eu, ziind City Plaza în loc de City Plex.
Am sä-mi trag un pumn în plex,
Si-am sä-mi fac o gaurä.
Si-am sä väd lumea prin ea...
Intr-o altä aurä...

mafalda
12 Sep 2008, 13:38
O "gaura neagra"?

Apropo de proiectul LHC (Large Hadron Collider) a celor de la CERN (Centrul European de Cercetari Nucleare) de la Geneva.
Ce subiect de scenarii SF!
Astept sa vad filme americane pe subiectul asta!
Mai bune ca "Armaghedon"!

films4all
12 Sep 2008, 14:51
S-a facut un documentar pentru Discovery ..despre subiect. Vezi daca si cand il dau in reluare; poate o sa-ti vina tie vreo idee de scenariu. :P

Gloria
12 Sep 2008, 15:32
Experimentul de ieri din Elvetia a esuat deoarece un grup de romani a furat 1,3 kilometri de tunel in care se aflau si cei 20 de protoni. Viteza cu care au actionat romanii a fost superioara vitezei de deplasare a protonilor.

EgOisM
12 Sep 2008, 16:02
cred ca mai bine mai adaugi un "r" la romani :x ca iar ne confunda strainii cu coloratii aia :x

Gloria
12 Sep 2008, 16:07
(tot din capitolul bancuri):

Ce zice un urs iradiat?
Moooorrrrr

Ce zice un urs prins de gaura neagra?
Moo

EgOisM
12 Sep 2008, 16:22
Dacã un experiment reuºeºte din prima, înseamnã cã ceva nu ai fãcut bine.

djinjis
13 Sep 2008, 09:06
sunt curios, de unde ai palmat citatul asta dubios. din cate stiu eu egoismul are noima doar inter indivizi. mi e imi suna a ceva home made screw up. but, then again, what do I know?

EgOisM
13 Sep 2008, 09:25
@kjdsbgi

numai pentru tine:

Legea egoistului: ?Scoala-te tu, sa ma asez eu!?

Egoistii au o calitate buna, niciodata nu vorbesc despre altii.

Egoistul este ca omul care zboara cu balonul. Toti ceilalti oameni i se par mici. El arata mic tuturora.

Un egoist este omul care crede ca daca el nu s-ar fi nascut, toti oamenii l-ar fi intrebat de ce.

Un egois este omul care vorbeste atit de mult despre el insusi incit nu mai poti spune nimic despre tine insuti.

Egoismul este un narcotic administrat de diavolul celor care sufera de mediocritate.

Egoismul este un anestezic generat interior care-i permite omului sa traiasca fara dureri cu el insusi.

Numai egoistul sufera cu adevarat. Si tot timpul.

Adevaratul egoist accepta chiar ca altii sa fie fericiti. Daca sint datorita lui.

Numai moartea egoistului este deplina. Nimic din el nu mai ramine altora

Cei ce ne datoreaza totul ne sint dragi mai presus de orice.

Egoismul sfisie sufletul asa cum un tigru sfisie trupul..

(si ca sa stii si tu draga este un sarcasm)

djinjis
13 Sep 2008, 09:39
ahaaa, deci tu erai sarcastica cu tine insati intr-un mod egoist si irevocabil in asa hal incat altul sa nu mai poata sa se ironizeze pe el insusi de nici o culoare. cute.

EgOisM
13 Sep 2008, 09:50
stau si ma intreb,si ma intreb din nou,apoi iar ma intreb:de ce bkdfniog nu participa la alte discutii mai constructive???ca de exemplu FILMELE.....(daca esti inscris pe cinemagia banuiesc ca esti cinefil,sau doar un amarat de troll) :sleep: :shock: acum raspunsul.......

djinjis
13 Sep 2008, 10:00
ah, the smell of innocent blood...

vrei sa vb despre filme? pai, vorbeste atunci mititico. ce lentila crezi ca ar trebui sa folosesc ca sa trag un c.u. ?

sau ai vazut Children of Men? crezi ca are o greseala majora in scenariu?care ar fi aceea?

daca ar trebui sa alegi un film pentru cel mai reusit final, care ar fi acela si de ce?

EgOisM
13 Sep 2008, 10:08
Children of Men
Din cate stiu se bazeaza pe un roman al scriitoarei P.D. James si concretizez faptul ca buba vine chiar din roman.
Din film nu aflam nu aflãm nici de ce lumea a devenit infertilã (sã citim chiar totul în cheie religioasã, ca pe un blestem divin?), nici de ce Marea Britanie este tãrâmul ales.
la intrebarea cealalta iti raspund mai inkolo ca imi incepe h20 :shock:

djinjis
13 Sep 2008, 10:10
wrong

EgOisM
13 Sep 2008, 10:13
logic ca tu stii mult mai multe ,esti atotstiutor doar stai la dreapta TATALUI!!!! 8)

djinjis
13 Sep 2008, 10:16
logic. so now you know why....

Neuptolem
16 Sep 2008, 00:35
Apropo de proiectul LHC (Large Hadron Collider) a celor de la CERN (Centrul European de Cercetari Nucleare) de la Geneva.
Apropo, apropo de apropo, era un script prin atelier, acu' aflat in faza de putrefactie purificatoare...

S-a facut un documentar pentru Discovery ..despre subiect. Vezi daca si cand il dau in reluare; poate o sa-ti vina tie vreo idee de scenariu.
Poate...numa filme americane..
Look at this!

PREZENTATOARE (V.O.)
Large Hadron Collider, un accelerator capabil sa execute
ciocniri intre particule de aproape 14 trilioane electron-volti,
de zece trilioane de ori mai mare decat energia eliberata de
o reactie chimica obisnuita. LHC este cel mai mare accelerator
din lume. Uriasa masina are o circumferinta de aproape 30
de kilometri si traverseaza granita dintre Franta si Elvetia.
Acesta este capabil sa studieze comportamentul materiei pe
distante de 10.000 mai mici decat un proton....
(televizor)
Specialistii spun ca ar putea crea particule exotice de
genul mini-gaurilor negre si a particulelor supersimetrice
denumite “sparticule” care ar putea fi o dovada indirecta
in favoarea teoriei stringurilor. Se pare ca o defectiune a
acceleratorului a declansat mai multe zvonuri referitor
la atingerea unei energii apropiate de energia Planck.
(V.O.)
Sunt doar zvonuri? Ce s-a intamplat de fapt la a doua
punere in functiune a acceleratorului? De ce au folosit
fizicienii energii atat de inalte de data aceasta? Despre
stringuri si raspunsurile la aceste intrebari il avem invitat
in studioul nostru pe domnul Emanuel Baluna, doctor in fizica,
actual profesor la California Institute of Technology. Domnul
Baluna a avut amabilitatea de a ne onora cu prezenta sa
pentru a face posibila iesirea din ceata in care stirile
internationale ne-au aruncat in ultimele zile...
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=14634&start=0

Normal ca geniile ca mine n-au ce cauta pe 'cest forum si sunt expulzate la 3-pazeste..
Deh, nu totzi pot sa ma-'nteleaga..

Ideea initiala (care n-avea legatura cu LHC) mi-a venit prin august 2006..k apoi sa descover pe net materialele din cartea d-lui Michio Kaku, Paralel Worlds, pe numele ei intreg Parallel Worlds: A Journey Through Creation, Higher Dimensions, and the Future of the Cosmos (s-o traduca pelicula..)..cand am aflat de Large Hadron Collider...am vazut si eu documentarul de pe Discovery..

Se intampla prin februarie 2007..pe COLILE mele A4.
ASTAZI, se intampla cu ADEVARAT.

N-a sesizat nimeni, ei, ei-ei-ei!

Vorba unuia care a absolvit facultatea de fizica: protonii aia se invart de 11.000 de ori pe secunda, pana ametesc, pana cand se ciocnesc pe 21 octombrie, cand v-or fi deja obositi. se ciocnesc obositi..pai n-ar fi mai bine sa se ciocneasca acush? la inceput? cand inca sunt in turatie expotentiala cu viteza? adica, odihniti, in viteza, in floarea varstei, nu pe 21/10 - 21.10 = (10+11)+(1+9) adica 10 peste 11 si 1 peste 9, adica.. 1 + 0 = 1 si 1 = 1, adica 1, nivelul 1, 9/11 fiind level 0, ceva de genu', what the fu.ck! calcule aiuristice..ati inteles ideea.

Totusi, nu va impacientati, aia, protonii aia, tre sa atinga energia Planck (care contine multe zerouri si notasem undeva zrorurile..), care asta, energia asta Planck e un fel de - ca sa ma intelegeti dumneavoastra prin analogie corelationala - un fel de , un fel de ..cum ar incerca oamenii sa atinga acush cu vehicolele viteza luminii. Intelegeti voi? adica e imposibil. Momentan. Azi. In zilele noastre. Insa nu si pe viitor.
Oricum, un alt argument anti-cataclismic ar fi faptul ca protonii aia sunt prea mici, adica nu cred sa faca vreo isprava cu toata ciocnirea lor cu tot. Ca de deschis black-holes-uri ori worm-holes-uri imi suna oareshcum prea (prea-prea!) science fiction. Si inchei prin faptul ca s-a spus si la tv si banuiam oricum, (ca doar-s geniu), in univers au loc miliarde de intalniri de-astea amoroase printre protoni si nu vine nici o gaura neagra sa ne inghita, ori sa ne absoarba, ori sa ne manance.
Bineinteles ca istetii de fizicieni de la Geneva vor reusi sa instabilizeze experimentul si va veni gaura neagra care ne va inghiti, ne va si manca, si ne va si absorbi.
Insa, eu am incredere in Pitbull ca - IN CAZ CA... - se va intoarce la Geneva - de data asta definitiv - si va face el vreo nastrusnicie pe la Mr. Large Hadron Collider si se va sacrifica pt toti oamenii de pe planeta ca Bruce Willis in Armagheddon si ne va salva de gaura neagra proaspat dezhimenata, de-i ridica astia (UE, NATO, Bush...) statuie in Bucharest din marmura si bronz!

Pitbull
16 Sep 2008, 01:03
O "gaura neagra"?

Incepând de-aici (pagina anterioarä), mesajele au devenit 100% off-topic.
Hai, care dai un split? Eventual cu titlul: "Prin gaura neagrä..."

mafalda
17 Sep 2008, 08:45
Astept o intalnire a noastra a forumistilor cat mai curanda, dar nu prin... gaura neagra! :P

Disciple
17 Sep 2008, 20:34
Parca is prea nou ca sa propun o intalnire,dar totusi imi suna foarte interesant si o voi propune.
As propune sa mergem in weekendul asta sa vedem "Boogie" cu Dragos Bucur.Ce ziceti? Daca da restul detaliilor ar trebui discutate dupa.