View Full Version : Matrix pentru totdeauna
Lady_Skar
26 Sep 2003, 18:42
must...not... read... spoilers! :x
must...not... read... spoilers! :x
LOOOOOOOL! Erau spoilere din trailer!
Trailerul ultra! Pt a-l vedea aveti nevoie de a citi linkul asta! ZA LINKU' (http://whatisthematrix.warnerbros.com/rv_cmp/rev_ultra_warning.html)
CD 1 (57:16)
1. Logos / Main Title 1:19
2. Nothing But Blue Pills 0:37
3. AK, Colt and Mauser 1:18
4. Our Lit Ovens 0:38
5. Oracle Debacle 1:37
6. The Trainman Cometh 2:38
7. The Trainman Goeth 1:48
8. Sin, Toil, Extra Vermouth 3:18
9. The Road To Hell 3:22
10. Time’s Up 1:06
11. The Road To Sourceville 1:23
12. He Is You 1:33
13. The First Goodbye 2:30
14. The All-Knowing Oracle 3:06
15. The Logos Location 4:08
16. It’s Crazy Zee 1:06
17. Das Banegold 4:14
18. The Bane Revelation 4:04
19. The Smith Within Us 6:03
20. Men In Metal 2:16
21. Niobe’s Run 2:13
22. The Breach 1:56
23. Boom Hilda 2:52
24. Die Brünett Walküre 2:11
CD 2 (50:43)
1. Mjolner Mastication 1:13
2. Charra Broiled 1:30
3. Woman Can Drive 2:39
4. Moribund Mifune 3:45
5. Kidfried 4:46
6. To Our Snivel 1:29
7. Neovision 3:19
8. Saw Bi*ch Workhorse 3:59
9. Trinity Definitely 4:16
10. Deus Ex Machina 5:04
11. Neodämmerung 5:57
12. Why, Mr. Anderson? 3:32
13. Spirit of the Universe 3:48
14. Bridge of Immortality 2:28
15. For Neo 2:58
DOAR SOUNDTRACKUL LUI REVOLUTIONS!
POSTERELE FINALE. Sa-mi ziceti care v aplac...
http://whatisthematrix.warnerbros.com/rv_cmp/revolutions_posters.html
LadyEowyin
30 Sep 2003, 11:40
Sunt nemaipomenite toate 4! Daca as lucra la cinema le-as pune pe toate 4 ca sa ramana toti spectatorii PROSTI si UIMITI :o
Gaandalf
30 Sep 2003, 13:00
bah eshti nebun... daca unu din posterele astea o sa fie oficiale... pai atuncea JOS PALARIA k o sa bata la cur ROTK ... ala cu Aragorn shi cu sabia... da' la ROTK s-ar putea sa se mai schimbe posterul oficial shi final...
Da recunosc astea da' postere fratele meu ... :o
TLD vezi k tzi-am trimis ceva pe mail la yahoo.com s-ar putea sa te atraga ideea ...
Vad ca si pe cinemagia aici s-au adoptat posterele, ceea ce inseamna ca au ajuns si in .ro. Ceea ce e bine...
emanuel
01 Oct 2003, 07:48
Vad ca si pe cinemagia aici s-au adoptat posterele, ceea ce inseamna ca au ajuns si in .ro. Ceea ce e bine...
... Ceea ce inseamna ca in curand le vom vedea la cinema... :D
... Ceea ce inseamna ca in curand le vom vedea la cinema... :D
Ceea ce inseamna ca cei de l acinema vor ramane fara :lol:
Gaandalf
01 Oct 2003, 19:25
MESAJ DE LA PRO VIDEO:
Fii printre primii!
Reincarca-te inainte sa inceapa Revolutia! Din 10 octombrie PRO Video lanseaza “Matrix Reloaded” pe caseta video si DVD!
Fii printre primii 50 care isi cumpara “Matrix Reincarcat” de la magazinul APROPO din Bucuresti (vis-�*-vis de Sala Palatului), Magazinul HOLLYWOOD MUSIC & FILM din Cluj Napoca sau Magazinul ANDI MUSIC - Shopping center din Timisoara si vei primi cadou un bilet la premiera pe ecrane a filmului “Matrix Revolutii”!
Fii printre primii care se reincarca inainte sa inceapa Revolutia!
http://us.f141.mail.yahoo.com/ym/ShowLetter/Matrix_Reloaded.jpg?box=Inbox&MsgId=6941_1474442_10049_1225_175198_0_1427_247476 _4155938850&bodyPart=2&filename=Matrix_Reloaded.jpg&tnef=&YY=66371&order=down&sort=date&pos=0&view=a&head=b
emanuel
02 Oct 2003, 09:03
Cu cat te-au platit pentru aceasta reclama?
:)
50?... La cata lume vrea dvd-ul asta nu m-ar mira sa nu apuc sa-l iau :lol:
Lady_Skar
04 Oct 2003, 15:13
http://whatisthematrix.warnerbros.com/rv_img/rv_poster_apu_med.jpg
I'm just a sucker for a big robot! :lol:
Posterul international! Ce nmai astreptati mai baieti?! PUNETI-L pe site!
http://whatisthematrix.warnerbros.com/rv_img/rv_poster_trinity_med.jpg
Matrix Reloaded Soundtrack - powered by Demona
My Favorites:
1. Rob Did it again - Chateau + Furious Angels
2. Fluke - Zion + Juno Reactor ft. Don Davis - Mona Lisa Overdrive.
3. Linkin Park - Session + Marilyn Manson - This is the new shit.
http://www.comingsoon.net/news/matrix3news.php?id=1721
Emanuele ce mai zici?! Peste 70 de tari, oar esi romania e printre astea 70 de tari?
emanuel
06 Oct 2003, 12:00
Se pare ca da. Va iesi si la noi in aceeasi zi cu restul lumii.
Cel putin in Bucuresti. Se poarta discutii si pentru provincie acum...
H3h3 parca vad cum dau teza la mate, fizica si romana in ziua aia! Dar tot ma duc sa-l vad! Depinde la ce ora e! Emanuel ce zici mergi sa-l vezi?... Sau il vezi cu comisia aia...
Later edit: Am inteles ca se va dfa la aceeasi ora peste tot! Imi imaginez ca noi il vom vedea dimineata cred...
emanuel
07 Oct 2003, 10:26
Poate ne intalnim in sala... daca e misto, nu vad de ce nu m-as mai duce de cateva ori sa-l vad...
http://whatisthematrix.warnerbros.com/rv_img/rv_poster_smith.jpg
Cel mai DEMENTIAL poster!
Matrix Reloaded Soundtrack - powered by Demona
Cica powered by Demona! ;) Ma simt ca bateria Duracell! ;P Thx Danny...you got one of the finnest! Dar cu P.O.D. - Sleeping Awake cum ramane?! :D
Bine ca nu te simti ca o baterie din aia de pe vremuri...777...ca ar fi fost chiar naspa de tine. :P
P.O.D ramane pe 4 :)
Track listul pt revo:
1. Don Davis - The Matrix Revolutions Main Title
2. Juno Reactor and Don Davis - The Trainman Cometh
3. Juno Reactor and Don Davis - Tetsujin
4. Pale 3 - In My Head
5. Don Davis - The Road To Sourceville
6. Don Davis - Men In Metal
7. Don Davis - Niobe's Run
8. Don Davis - Woman Can Drive
9. Don Davis - Moribund Mifune
10. Don Davis - Kidfried
11. Don Davis - Saw ***** Workhorse
12. Don Davis - Trinity Definitely
13. Don Davis - Neodämmerung
14. Don Davis - Why, Mr. Anderson?
15. Don Davis - Spirit Of The Universe
16. Juno Reactor vs. Don Davis - Navras
Cum va arata coperta cd-ului:
http://images-eu.amazon.com/images/P/B0000E2RE5.02.LZZZZZZZ.jpg
Gaandalf
13 Oct 2003, 13:26
Am zis k dk plec la munte imi mai iau mintea de la filme da' degeaba ... mai sunt 3 saptamani shi vedem Revolutions but ROTK is still far away ... :cry:
Mr. Gaandlaf! Welcome Back! We mised you!
Gaandalf: It ends in 3 weeks!
LLLLOOOOOOOOLLL!!!!!!
POZE NOI DIN REVO!
Le gasiti p esite-ul oficial...
http://whatisthematrix.warnerbros.com/rv_cmp/photos_rev_main.html
Mai butonati si voi pe acolo...
Gaandalf
16 Oct 2003, 19:02
Bah TLd ce-i cu pozele astea mah ? Am ramas prost pe bune.... faza aia cu santinelele shi cu Neo in fatza lor - what is that - aia-i tziganie ... bah "nemernic" mai este Neo asta ...
Incep sa cred k o sa bata la fund Revolutions pe ROTK...
(*) (*) (*) (*) (*) - calificativ de pe akuma ........
Tld auzi cat crezi k o sa dureze filmu asta nu shtii ?
2 : 25 min cam asa.
http://movies.warnerbros.com/pub/movie/matrix3/notes.doc
check the link!
Durata oficiala: http://www.comingsoon.net/news.php?id=1922 Ceea ce inseamna cu 10 min mai scurt ca reloaded si cu 8 min mai scurt ca the matrix. Sa fie bine sa fie rau...
Leonard Pyron
17 Oct 2003, 08:56
TLD vad ca vorbesti singur pe topicul asta. N-ar trebui sa te cauti la cap ?
Rezultatul te va uimi, doctorul se va soca, tratamentul te va scapa...
emanuel
17 Oct 2003, 09:08
Nu cred ca vorbeste singur. Pe noi ne intereseaza tot ce se scrie de Matrix.
Nu inseamna ca daca nu raspundem, nu citim... De aceea ne si tine la curent cu noutatile.
TLD, nu baga in seama Pyronul. Ignora-l si va disparea (sa speram!).
Leonard Pyron
17 Oct 2003, 09:55
Dar domnul Ion Susai sii cine e ?
Tipul exista in realitate
emanuel
17 Oct 2003, 10:59
Dar domnul Ion Susai sii cine e ?
"Un prieten de-al meu, n-aveti cum sa-l cunoasteti..." :wink:
Leonard Pyron
17 Oct 2003, 11:21
Citesti adanc. Bravo. Individul activeaza in domeniu cinematgrafiei si sustine ca e producator. A si pacalit catva oameni pana acum.
Alt cont, acelasi user, cu nick schimbat. Pacat ca nu mai ai "i" ci acuma ai "y". Cum o sa mai facem asociatia cu Idiotenie?!...
Leonard Pyron
17 Oct 2003, 17:31
TLD a spus
Mr Pyron welcome back! We Missed You....
--------------------------------------------------------
Mutumesc,multumesc Mailasa Matrix-ul si iesi si tu la un film.
Tie? Poate eram beat! Hai ca faci pagini multe si degeaba, sau asta tie scopul?!....
Leonard Pyron
17 Oct 2003, 22:01
Vporba ta: llllllloooooollllll.....
Gaandalf
17 Oct 2003, 23:19
In the name of the fore fathers : EJECT! :lol:
Gaandalf
21 Oct 2003, 15:06
5 Noiembrie - orele 16:00 la Cinema Patria ... Premiera Mondiala
The Matrix REVOLUTIONS
Welcome back Matrix - we missed you! :P
Link direct... Si nu imi convine la 4...
Primele reviewuri:
http://www.aintitcoolnews.com/display.cgi?id=16340
emanuel
22 Oct 2003, 08:32
Mi-au placut frazele: "The answer to "What is the Matrix?" is finally revealed here. A Matrix inside of a Matrix? Luckily for us the Wachowski's are better than that."
S-ar parea ca va fi un adevarat film revolutionar! De-abia astept!
Da. Ceea ce stiam d emult s-a adeverit. NO MWAM!
Aveti idee care va fi sistemul de vanzare bilete pentru Premiera ?
Se vor putea face rezervari pe Cinemagia sau in vreun alt mod ?
M-am oprit din citit review-ul cand a ajuns la spoilere. De ce sa strici totul tocmai acum ?
emanuel
22 Oct 2003, 12:11
Da, se vor face rezervari pe CineMagia pentru Glendale Studio.
Gaandalf
22 Oct 2003, 17:43
it's on baby! .... mai e putzin shi vedem shi noi filmu asta k de abea ashteptam in dickul meu ... :lol:
eram shi io' sigur k n-o sa fie faza cu Matrix inside a Matrix!
the name Watchovski is GOD!
It ends in 16 days Baby! :D
POSIBIL CEL MAI PLAUZIBIL REZUMAT AL SCRIPTULUI LUI REVOLUTIONS! AVETI GRIJA INAINTE DE A CITI! (http://www.thelastfreecity.com/zionswitchboard/messageview.cfm?catid=40&threadid=18641)
http://users.skynet.be/pir/mo91694.asf
Am ramas socat de ce am vazut. Foarte putin mai e!
Gaandalf
25 Oct 2003, 16:09
It appears that trinity is pissed and she's gonna give everything ... 2 help out Neo ...
5 Noiembrie va intra in istorie oameni buni ... :o
HA HA HA!
Kroame tata felicitari ca ai mai postat si pe forum, 12 mesaje? Impresionant. Mai ia o gura de T3 si revii dupa sa ne zici ce super-trendy-cool-si nemaintalnit a fost! Da?! Traiasca pacea dintre T3 si matrixxxx!
In final: Muhahahahahaha! si urmariti KILL BILL! Tocmai l-am vazut si m-a lasat masca! Bravo tarantino wb in za house!
APoKLips
28 Oct 2003, 22:04
TLD !!! Macenzurez singur... dar mai **** *** !!! ca nu eshti asingurul si nici cel mai cel... Matrix is the Kick's ass!!! That's ALL.. an that is the important thing!!! Bua hua hua huaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
THUNDER
28 Oct 2003, 22:17
stiti cumva in ce regim va rula la multiplex pe 5 noiembrie ? avampremiera sau premiera ?
Scrie pe la voi despre filem, tot aici. Si matrix oricum a adus ceva nou in aceasta era. Si trevo va incheia trilogia in stil mare sper!....
emanuel
30 Oct 2003, 08:03
stiti cumva in ce regim va rula la multiplex pe 5 noiembrie ? avampremiera sau premiera ?
In regim de premiera. Pentru mai multe informatii privind orele consulta rubrica "filme la cinema" de pe site-ul nostru.
Dan Gerose
30 Oct 2003, 16:13
In 5 noiembrie, la ora 16.00, este premiera mondiala. Cel putin la Timisoara, unde am rezervat bilet la loja. :lol:
Deci simte porcarie romaneasca!!! La Timishoara e pe 5 noiembrie premiera...la Arad pe 21!!! Ete fleoshc! Sa mor de nu merg la Timishe sa vad Matrixu`!!! Dane, mai e cinemau` ala pe centru, unde era shi Club 30 sau 33??!?
emanuel
30 Oct 2003, 16:28
Mai bine vii la Bucuresti si il vezi la Mall... :lol:
Facem o intalnire CineMagia special pentru tine...
Gaandalf
30 Oct 2003, 16:58
Deci simte porcarie romaneasca!!! La Timishoara e pe 5 noiembrie premiera...la Arad pe 21!!! Ete fleoshc! Sa mor de nu merg la Timishe sa vad Matrixu`!!! Dane, mai e cinemau` ala pe centru, unde era shi Club 30 sau 33??!?
Demona a patzit faza asta cu premiera asha cum am patzit-o totzi la Lord of the Rings - The Two Towers ... kre a venit cu 2 luni 1/2 intarziere din cauza lu' VARZA ala de film - "Harry Potthead"... pe motiv k sunt ambele filme fantastice shi nu se pot intercala ... ar produce prea putzini bani ...
That is Horse Shit! :evil:
Din ce am vazut pana akuma in trailere cred k voi intra in sala de cinema dimineatza shi voi ieshi noapte dupa ultimul spectacol .... :o
Mai bine vii la Bucuresti si il vezi la Mall... :lol:
Facem o intalnire CineMagia special pentru tine...
Awwwwwwww! How sweet! Vedetzi voi cine are grije de mine! Thx Big E! ;)
blitz43
31 Oct 2003, 11:03
bah, când ma gândesc ca saptamâna viitoare se lanseaza a treia (si sper din tot sufletul si ultima) parte, când multimea se va calca in picioare (precum vitele) sa intre la film, când toti cinefilii (slava domnului, vor fi si exceptii) vor vorbi despre fundul lui neo, tâtisoarele lui Trinity si de ....??? ale lui Smith........; ei bine toata ciorba asta... ma face sa vars! :wink:
Va salut!
Dan Gerose
31 Oct 2003, 11:10
Da, mai e cinematograful ala de deasupra Clubului 30. Dar sfatul meu e sa mergi la Mall la capitala, ca la noi, in provincie, nu exista nici un cinematograf de Doamne ajuta. Ecrane de cacat, sunet de pe vremea lui Ceausescu, etc. Dupa ce mai trece aglomeratia, voi veni si eu la Bucuresti, sa vad Matrix-ul in conditii decente. :cry:
blitz43
31 Oct 2003, 14:40
Da, mai e cinematograful ala de deasupra Clubului 30. Dar sfatul meu e sa mergi la Mall la capitala, ca la noi, in provincie, nu exista nici un cinematograf de Doamne ajuta. Ecrane de *****, sunet de pe vremea lui Ceausescu, etc. Dupa ce mai trece aglomeratia, voi veni si eu la Bucuresti, sa vad Matrix-ul in conditii decente. :cry:
Moshule, stai acolo in Timisoara. E mai multa civilizatie acolo.
Eventual da o fuga in vest sa-l vezi...
Parerea mea! :wink:
Da, mai e cinematograful ala de deasupra Clubului 30. Dar sfatul meu e sa mergi la Mall la capitala, ca la noi, in provincie, nu exista nici un cinematograf de Doamne ajuta. Ecrane de *****, sunet de pe vremea lui Ceausescu, etc. Dupa ce mai trece aglomeratia, voi veni si eu la Bucuresti, sa vad Matrix-ul in conditii decente. :cry:
...Pai e mai usor in Timisoara, cum eu stau in Arad...50 de km nu e la fel cu 620...intzelegi...shi eu am shi loc de munca...shi drumul pana la Timi il fac intr-o oraaaaa...la Bucale...in zeceeeeee....uhmmm...too late thou...voi totzi atzi vazut filmul shi eu sunt la lucru pe net! <u>I hate you all!</u> ;) But thx thou! :roll:
Pareri despre film? Eu deja l-am vazut de vreo 2 ori! A fost mai bun ca primul? Hmm... oricum pe langa el :) Nu ma avant, dar pot spune ca mi-a placut finalul... Demona iti astept parerea, Gaandalf nu a intrat pe aici sa ne zica ce si cum. Si asteptati LOTR pt ca la capitolul efecte cel putin revolutions e cel mai MARE pericol pt ROTK...
TLD dupa tot ce ai scris pe acest topic, vad ca esti foarte retinut in a te exprima. Dupa ce ti-ai luat mai multe zile libere credeam ca o sa explodezi aici si vei scrie cateva pagini.
"Matrix a UIMIT, Reloaded a STARNIT, Revolutions va SOCA! "
Zi, a socat ?
Pe IMDB nu prea se scrie de bine !
Gaandalf
06 Nov 2003, 12:07
L-am vazut de 4 ori pana akuma.... shi tot nu ma mai satur ...
Film revolutzionar la propriu ... Am zis k nu e adevarat ...
MIFUNE RULZZZZZZZZ - mi s-a parut cel mai adevarat: "If it's our time to die ... it's our time to die.... but before we do that let's give these bastards HEEEEELLLLLLLLL"
Nu mai zic fazele cu santinelele ... shi Mifune - nemernic rau de tot asta - a discutat cu ele UP CLOSE AND PERSONAL
I'll be Back!
Gaandalf
06 Nov 2003, 12:23
SMITH ...hmmm! :D He was f@cking great ... rasul ala al lui ... iar bane calificativ pentru "copierea" lui Smith (*) (*) (*) (*) (*) ... exact kla fel k Smith ... shi postura shi mimica shi gestica ... sa nu mai zic k vorbea exact k Smith ... cu mici pauze de nermarcat dar totushi "auzibile" in timpul frazei ..
Sa nu mai zic faza aia knd zice "Why Mr. Anderson? ... whay .. why DO You Persist?" - now that sscene i loved ... sau afirmatzia aia ... Thank Youuuu mr Anderson i know now what the purpose of life is ... The purpose of life is to END...
The Zion defence - ultimate battle ... no wors can describe what i have felt when seeing that part of the movie ... Nu shtiu cum sa va spun ... Sunt sigur k a fost CGI la greu akolo... da nu ma intereseaza ... a fost atat de VERIDIC totul incat mi s-a ridicat parul pe maini. Faza aia cand trageau in tunelul ala facut de santinele shi la un moment dat ies sute de mii de santinele in patru ramificatzii ... NEMAIPOMENIT!!! :o :o :o la faza aia s-a auzit in cor in sala : "AAAAAAHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!"
More on the way ....
Gaandalf
06 Nov 2003, 12:39
cineva mai sus il intreaba pe TLD dk filmul a shocat ? ... io cred k DA ... a shocat dar numai pe cei care apreciaza filmele de genu asta ... nu ptr cei kre au venit sa-l vada pe Neo cum se bate intr-1ooo de stiluri de Karate... shi in rest numai afirmatzii aruncate la intamplare...
multzi au fot dezamagitzi de FINAL ... :lol: NORMAL ... nici nu ma ashteptam la altceva ... Aia 2 fratzi kre au fakut filmul ... n-au respectat tiparul de la Hollywood ... in kre la sfarshit totata lumea se pupa ... shi ramane impreuna
Multzi au ras la fazele cu Neo shi Trinity ... pe mine chiar ma- impresionat povestea lor - chiar nu ma intereseaza k sunt mai mooshy... mai sufletist - mie mi-a plakut la nebunie tot filmul
Mi-a plakut scena cu bodyguarii lui MeroVingian ... shi faza knd Trin cu Morph shi Seraph merg pe ring iar laserul ala verde ii taie ... super atmosfera ...
Pentru cei kre n-au observat ... knd arata clubul la inceput e o faza cu 2 tipe ... una este topless iar celalalt o strange de sfarcuri shi EFECTIV ii invarte sanul ... sa va vad ce simtz de observatzie atzi avut ...
Gaandalf
06 Nov 2003, 14:22
My favourite :
http://www.empireonline.co.uk/img/news/futurefilms/large/large347.jpg
Dan Gerose
06 Nov 2003, 16:04
Eu am vazut Matrix Revolutions o singura data si nu mai vreau sa-l vad o vreme. Este cea mai mare dezamagire din acest an. Mai prost decit Reloaded. :x Un film banal. Am vazut jocuri pe computer mult mai spectaculoase. O mare tzapa ! Bravo producatorilor pentru isteria provocata si pentru ideea de a-l lansa la aceeasi ora in toata lumea. Era singura sansa sa-l vada multa lume. Majoritatea prietenilor mei, care l-au vazut deja, au fost la fel de dezamagiti.
Gaandalf
07 Nov 2003, 10:51
Haidetzi sa vad dau nishte intrebari ... pr k multzi au zis k filmul a fost nashpa dar din ce-am vorbit pana akuma cu majoritatea - n-au itzeles multe faze din film ...
TLD - tu ai citit cele mai multe spoilere asha k sper sa primesc raspunsuri k-lumea de la tine ....
1 - Sati or Satee was another chosen one or what cuz at the end i heard the Oracle say :"Did u do that ?" as in put the sun up on the sky as if she could change the Matrix as she saw fit ...
2 - What was Satee doing lying on the ground while the matrix was changing in the End ?
3 - What happened with Neo? ... when he was copied into Smith i saw the BOSS in the machine City he "electrocuted" Neo twice - was that like a virus or something ?
4 - At the end a machine caries off Neo - and the effects show a bright light ... as if he were still "active" - what was that ?
Ashtept raspunsuri k sa le pot da shi pe ale mele ...
Film incredibil, personaj preferat nu mai este nevoie sa mentionez.De ce au spus toti ca filmul nu le-a fost pe plac? Pentru ca nu l-au inteles 100%.
Raspunsuri :
1 - Sati se scrie si este urmatorul oracol
2 - dupa ce virusul Smith a fost distrus toti cei asimilati si-au revenit
3 - shocuri electrice, la fel ca pe masa de resuscitare ca sa ramana in viata ca sa ditruga si virusul SMITH
4 - chiar nu stiu
ce sa-ti raspund la intrebarea asta gandalf
Defect: Merovingian si cu Persephone roluri mut prea neinsemnate
Gaandalf
07 Nov 2003, 12:42
The Matrix Anime Prequel (200?)
Some time after the release of The Matrix 3, there will be an anime cartoon produced that tells the story of the war between man and the machines that he created. The Wachowski brothers have always been fans of Japanese culture and it has been apparent with their heavy use of Kung Fu fighting in The Matrix and now with a Japanese style animated feature. The outcome of the battle has already been determined, as you know, but it should be neat to not only see what happened, but to see the Wachowski’s in another medium. The extent of their involvement has not yet been finalized, but they will most certainly have some creative input as far as the story goes. We will post more information as we hear it. (Unknown involvement of Andy and Larry Wachowski)
asta inseamna o noua serie ANIMATRIX ?
morpheus
07 Nov 2003, 13:06
Dar sfatul meu e sa mergi la Mall la capitala, ca la noi, in provincie
Mai omule tu ai fost vreodata in BV? buCURestiul e mic copil...
morpheus
07 Nov 2003, 13:14
TLD - tu ai citit cele mai multe spoilere asha k sper sa primesc raspunsuri k-lumea de la tine ....
1 - Sati or Satee was another chosen one or what cuz at the end i heard the Oracle say :"Did u do that ?" as in put the sun up on the sky as if she could change the Matrix as she saw fit ...
2 - What was Satee doing lying on the ground while the matrix was changing in the End ?
3 - What happened with Neo? ... when he was copied into Smith i saw the BOSS in the machine City he "electrocuted" Neo twice - was that like a virus or something ?
4 - At the end a machine caries off Neo - and the effects show a bright light ... as if he were still "active" - what was that ?
Ashtept raspunsuri k sa le pot da shi pe ale mele ...
Citeste la 'Acum pe ecrane' acolo mi-am dat si eu cu parerea si partial ti-am raspuns fara sa cunosc intrebarile...
Am si eu o intrebare... la sfarsit reapare un personaj din prima parte pisicuta neagra deja-vu-ul faza cu modificarea matricii... intrebarea e de ce tocmai pisica neagra???
Sati este copilul dintre 2 masini, o forma de dragoste exprimate intre 2 masini (ceva neobisnuit), in acelasi timp un element care poat eumaniza si mai mult masinile...
2. Cum a mai zis cineva Smith s-a copiat in Sati, iar dupa ce Smith face bum toti isi revin...
3. bossu il alimenta cu energie pt ca sa il supraincarce. In momentul in care toti Smithii explodeaza vedem cum din neo iese toate energia incarcata de Boss. Neo moare...
4. Neo este mort... Pres ca dupa ce din el iese toate energia, ca si cum si-ar da ultimul suflu... Oricum corpul lui nu mai est ein matrix (ceea ce poate insemna ca el este mort sau ca este din nou in Mobil Ave (unde dupa cum si oracolul i-a zis: "Trebuia sa fii mort pana acum, dar se pare ca nici pt asta nu ai fost pregatit!" De data asta a fost pregatit :)
Gaandalf
08 Nov 2003, 10:58
Bune raspunsuri TLD ... nici nu ma ashteptam la ceva mai putzin de la tine - jos palaria ...
Io mai am o singura intrebare dupa kre va voi explica iterpretarile mele :
KND Neo shi Trinity sunt deasupra tzevilor de energie shi contraatacul este alcatuit din bombe shi cateva santinele pe kre Neo nu le prea poate distruge ... cum se face k una dintre santinele intra prin el - ce a insemnat "trecerea aia prin NEO" ?
I'll be Back!
Gaandalf
08 Nov 2003, 11:19
Interpretari :
De ce i-a zis bodyguard-ul lui Seraph k a venit fara aripi - la fel k Merovingian ? Pentru ca Seraph facea parte din prima veriune a Matrix-ului in care totul era perfect, un adevarat RAI pe PAMANAt - iar Seraph era inger - explicatzia ptr felul cum il vede Neo in Relaoded knd intra in incaperea in care il ashtept Seraph cu Sake in mana :lol:
Sati - 2 pareri : copil "nascut" din dragostea a 2 programe - viitorul Oracol... Oracolul este program invechit - Sati - noi conceptzii, noi puteri.
God Machine - il tzine in viatza pe Neo k balantza sa nu fie distrusa ... Neo se omoara pe sine insushi NEO shi Smith reprezinta aceeashi persoana ("something ovewritten or copied" - Reloaded) ei sunt Ying shi Yang, GOOD VS EVIL - shi binele nu poate exista fara rau asha cum nici binele nu poate exista fara rau ...
NEO - partea mea preferata ... este prezentat prin tiparul unui MESIA, unui salvator care trebue sa faca orice shi sa se sacrifce shi sa renuntze la tot ceea ce au shi iubesc pentru a-shi indeplini scopul ... este Un Isus Hristos al mileniului 4 - in film. De mentzionat asemanarea acestuia cu legenda regelui Arthur(care a fost asemanat cu povestea lui Isus de multe ori in istorie)... dupa ce moare - distrugand-ul pe Smith, pe el insushi este dus de o mashina din Machine City asemenea lui Arthur kre este dus spre Avalon.
Ceea ce este shi mai evident este k shi Isus shi Arthur se presupune k se vor intoarce intr-o zi- nu shtim cand - o analogie prezenta shi in ultima replica a Oracolului - Sati: "Will we ever see Neo again?" ... Oracle : "I expect so..."
Batalia finala - nemaipomenita da' de ce sa nu recunoashtem k avea o tzara impresie de "incaiereri" gen Dragon Ball Z ...
Pt intrebarea ta: Cu noile abilitati puterile celui ales s-au extins pana la sursa dak nu ma insel. Sursa, mainframeul masinilor acolo de unde pleaca si vine totul. Cand aceea masina a intrat in neo poate ca acesta i-a dat comanda d eintoarcere la sursa, la fel cum face si cu celelalte bombe (le comanda incheierea scopului lor (le comanda sa explodeze inainte d etinta) atunci cand vrea el). Practic Neo comanda masinile si in matrix si in afara lui...
ricutza
09 Nov 2003, 01:42
asa cum am mai spus pe forum, regret extrem de mult ca am ales sa merg la Matrix 2... a fost o mare greseala! normal ca dupa ce-am vazut aberatia de Reloaded, a trebuit sa merg si la Revolutions (care este mult mai prost)...cred ca daca dadeam banii si-l vedeam la Mall ma impuscam...noroc ca m-am calmat si am mers la Patria....eu nu pot pricepe cum un om care se considera fan al primului Matrix, poate aprecia aceste doua continuari...pot sa mai apara alte 7 Matrixuri ca toate adunate nu reusesc sa ajunga la valoarea primului...chiar nu pricep de ce au continuat filmul asta...
Leonard
09 Nov 2003, 03:00
asa cum am mai spus pe forum, regret extrem de mult ca am ales sa merg la Matrix 2... a fost o mare greseala! normal ca dupa ce-am vazut aberatia de Reloaded, a trebuit sa merg si la Revolutions (care este mult mai prost)...cred ca daca dadeam banii si-l vedeam la Mall ma impuscam...noroc ca m-am calmat si am mers la Patria....eu nu pot pricepe cum un om care se considera fan al primului Matrix, poate aprecia aceste doua continuari...pot sa mai apara alte 7 Matrixuri ca toate adunate nu reusesc sa ajunga la valoarea primului...chiar nu pricep de ce au continuat filmul asta...
de ce atat de normal sa mergi la Revolutions daca ai vazut Reloaded?! Eu n-am mai mers si nici n-am de gand.
de ce au continuat? e foarte simplu: de ce sa rateze fratii W. o posibilitate de box-office gras? nu ma mira nimic.
morpheus
10 Nov 2003, 13:20
Si pe mine tot nu m-ati lamurit ce-i cu matza aia...
Conform unor superstitii psisica neagra aduce ghinion. In prima parte ghinionul se justifica dar la sfarsit n-am inteles unde-i ghinionul...
Vezi de-aia nu-mi plac mie matzele
Gaandalf
12 Nov 2003, 10:28
pisica neagra in prima parte este o "deja vu" ... adik asta se intampla knd se schimba ceva in matrice ... de aceea knd apare pisica shi este reeditata se schimba shi matriicea dupa ce totzi virushii SMITH sunt distrushi ... o noua matrice este incarcata
morpheus
12 Nov 2003, 11:40
pisica neagra in prima parte este o "deja vu" ... adik asta se intampla knd se schimba ceva in matrice ... de aceea knd apare pisica shi este reeditata se schimba shi matriicea dupa ce totzi virushii SMITH sunt distrushi ... o noua matrice este incarcata
N-ai inteles intrebarea sau poate n-am fost eu destul de clar... Stiam de faza cu deja-vu-ul, dar de ce nu au pus de exemplu o vaca(ma rog era prea mare :lol: ) sau un caine sau... altceva... de ce o pisica si tocmai una neagra...
Gaandalf
13 Nov 2003, 22:39
pai pisica neagra inseamna ceva RAu .. prevestitoare ptr something that's gonna turn out bad ...
asha k poate ma gandesc io k asta inseamna k viitorul oamenilor is still not certain... and could be as balck as the scouched sky in the real world ...
e o teorie sa nu-mi saritzi in cap ...
Gaandalf
13 Nov 2003, 23:03
Un site destul de interesant kre are de-a face cu ... teme, aluzii, nume filozofice shi mitologice care apar in filme ...inca nu acopera shi aria lui revolutions din ce am vazut io' pana akuma da' e bine k avem ce ashtepta ... io' chiar vreua nishte raspunsuri concrete :
http://episode81.blogspot.com
are tot ceea ce vretzi sa shtitzi .... Enjoy!
Leonard Pyron
17 Nov 2003, 13:17
Se pregATSTE partea a patra a tetralogiei MATRIX care se va numi
M-ceasul rau pisica treispe. Plin de filosofie indiana, cica...
alexedi
18 Nov 2003, 19:07
Printre cele mai penibile faze vazute vreodata in intr-un film de lungmetraj: discursul dincolo de penibil al lui morpheus in Doi, urmat de orgia tehno filmata ca un videoclip hiphop in editia 'pentru prieteni' a lui snoop dog, concomitent cu partida neo/trinity. Care, sincer, nu mi s-a parut prea sexy, si stiu si de ce: fratii pe care nu ii stiu ortografia nu 'le au prea tare cu astea' ca au mancat manga, jocuri in retea, mircuri si alte minuni de ciberspatiu pe paine... Ce ironie sa scriu despre asta intr-un forum online! :)) Oricum e uimitor cati hipnotizati de, vorba lui leo serban, gadgeturile publicitare M2 / 3 is pe lume.
Ca sa nu mai zic de microdiscursul inaltator al lui Mifune (blasfemie!) in fata barbatilor zionului sub asediu, cocotati pe chestiile alea penibile in stil Saber Rider (isi mai aminteste cineva desenele?) De ce naiba nu aveau capota robotii aia? Si mai avem si femei barbat care lupta si ele cu pretul vietii (e drept ca moare alba si scapa negresa- contrapunct la toate filmele gen negrul-moare-intotdeauna-primul). Bataia Neo/ Smith de la sfarsit mi-a placut, ca si urmarirea pe autostrada din Doi. Desi sunt recunoscator pentru asta mai mult decat pentru orice, nu inteleg utilitatea Monicai Bellucci in M2 si 3, in afara de eye-candy. Dupa ce in Doi mi s-a creat impresia ca Monica o sa ne ofere momente de neuitat in Trei, uite ca vine 5 noiembrie si ma trezesc cu 18 secunde de Bellucci!
alexedi
18 Nov 2003, 19:09
Si tare ma tem ca o sa fie si M4.
morpheus
19 Nov 2003, 14:08
pai pisica neagra inseamna ceva RAu .. prevestitoare ptr something that's gonna turn out bad ...
asha k poate ma gandesc io k asta inseamna k viitorul oamenilor is still not certain... and could be as balck as the scouched sky in the real world ...
e o teorie sa nu-mi saritzi in cap ...
BINGO!!!
La asta am vrut sa ajung si eu...
Sa fie loc de o continuare?
snatchro
20 Nov 2003, 10:44
I hope not. Ar ajunge la fel de rau ca Jurassic Park III.
Gaandalf
20 Nov 2003, 17:40
I hope not. Ar ajunge la fel de rau ca Jurassic Park III.
Bingo! kre akuma se pregateshte sa primeasca Jurassic Park IV ... :lol: :lol: :lol:
cu Keira Knigtley ...
Batalia finala - nemaipomenita da' de ce sa nu recunoashtem k avea o tzara impresie de "incaiereri" gen Dragon Ball Z ...
...Dar au facut praf un orash intreg? Au facut!!! Ce vrem mai mult?! Sex, drogs, violence and rock`n`roll...!!! 8)
Confirmarea faptului ca ni se pregateste un DVD cu toate cele 3 filme plus catebva ore din spatele camerelor de filmat, si poate un interviu cu chiar ei, da Larry si Andy Wachowski in care ni se va rasp la multe intrebari cica...
Cititi pe undeva pe aici (http://www.allocine.fr/article/fichearticle_gen_carticle=18359100.html), aici (http://forums.matrixfans.net/showthread.php?s=&threadid=18332) si aici (http://forums.matrixfans.net/showthread.php?s=&threadid=19803)
Gaandalf
24 Nov 2003, 14:52
Confirmarea faptului ca ni se pregateste un DVD cu toate cele 3 filme plus catebva ore din spatele camerelor de filmat, si poate un interviu cu chiar ei, da Larry si Andy Wachowski in care ni se va rasp la multe intrebari cica...
Cititi pe undeva pe aici (http://www.allocine.fr/article/fichearticle_gen_carticle=18359100.html), aici (http://forums.matrixfans.net/showthread.php?s=&threadid=18332) si aici (http://forums.matrixfans.net/showthread.php?s=&threadid=19803)
da' ma da' cam in ce luna o sa apara ... ?
Absidos
24 Nov 2003, 15:10
Prost film...foarte prost....oare nu a dati seama ce plagiat enorm este...n-are poveste...nu are replici logice...pur si simplu imi pare rau ca am dat banii pe bilet...daca mai apare vreun Matrix ma duc la el doar daca se cheama Matrix Explanations....altfel bye bye
da' ma da' cam in ce luna o sa apara ... ?
Pai fall cica la americani inseamna Octombrie, Noiembrie, deci mai e destul...
Prost film...foarte prost....oare nu a dati seama ce plagiat enorm este...n-are poveste...nu are replici logice...pur si simplu imi pare rau ca am dat banii pe bilet...daca mai apare vreun Matrix ma duc la el doar daca se cheama Matrix Explanations....altfel bye bye
Incepi bine, in forta dupa parerea ta, continui repetand ce ai scris ceva mai devreme, te duci inainte si pronunti cuvantul plagiat. Hmmm ce poate fi plagiat intr-un film care poate fi numit revelatia anilor '90, referindu-ma la primu din trilogie, continuat prin 2 sequeluri inspirate de unde dinm moment ce si primul e o revelatie... Replici ilogice? Da-mi exemplu si ti le fac logice. Iti pare rau ca ai dat bani pe bilet! Trebuia sa-mi zici mie ca am avu to invitatie, in miercurea resp te luam pe gratis, poate te mai si desteptam, ca vad ca ceri explicatii. In res tnuma bine si sa ne mai auzim (chiar vreau sa-ti aud parerea!)
bill_the_butcher
24 Nov 2003, 21:20
revelatia anilor 90? mai inteleg fanatism, totusi...
revelatia anilor 90? mai inteleg fanatism, totusi...
Atunci sa rectific, una dintre cele mai mari revelatii... I-a zi dupa tine care e cea mai mare, si nu stiu de ce cred ca deja ma gandesc la ce ai sa zici...
spartacus
26 Nov 2003, 08:17
Bre, un lucru e clar: MATRIX va ramine in istoria cinematografiei mondiale.
Motivele pentru care va ocupa acest loc de onoare sunt stiute de toata lumea> scenariu original, efecte speciale inovatoare, revolutionare, incasari, nasterea unui nou curent(mai tineti minte cultul Jedi?...), numarul extrem de mare al fanilor etc.
Ce mai, exceptind eventualele scapari din cele trei parti, nu puteti sa spuneti ca filmul nu merita vazut! Parerea mea! :wink:
Gaandalf
26 Nov 2003, 12:29
Bre, un lucru e clar: MATRIX va ramine in istoria cinematografiei mondiale.
Motivele pentru care va ocupa acest loc de onoare sunt stiute de toata lumea> scenariu original, efecte speciale inovatoare, revolutionare, incasari, nasterea unui nou curent(mai tineti minte cultul Jedi?...), numarul extrem de mare al fanilor etc.
Ce mai, exceptind eventualele scapari din cele trei parti, nu puteti sa spuneti ca filmul nu merita vazut! Parerea mea! :wink:
ai perfecta dreptate ... multzi au zis k nu merita filmul da tot s-au dus din curiozitate .. ptr k nu au mai vazut asha ceva pana in momentul de fatza ... asta a shocat asha cum a facut Star Wars in anii 75 ....
ai pus punctul pe "i"
alexedi
27 Nov 2003, 13:26
nu stiu cine sau daca a pus vreun punct pe i, dar stiu ca unii pun niste liniute (citeste cratime) aiurea intre i-uri si alte vocale. pacat... da stim engleza frate, si semne cul du pa cet!
mai mananc o placinta
m-ai mancat cu poanta asta
ia un pateu te rog
luci i-a furat pixul andrei
imi trimiteti va vog factura la adresa x
trimite-ti copiii acasa ca sa bem si noi o bere
si tot asa!
http://www.petitiononline.com/Matrix1/petition.html
Petitie pt ca matrixurile sa fie nominalizate la oscar pt efecte...
alexedi
30 Dec 2003, 17:02
nu semnez. mai mult nu inseamna mai bun. desi au fost cam misto, asta recunosc.
crydead
31 Dec 2003, 12:52
Inspirat numele topicului.
Dupa cum se termina Revulutzii se pare ca ne mai pashte o serie.
------------------------
Viitorul suna ocupat.
Hai sa scoatem de la naftalina si topicul asta! Sa vorbim pe aici de ce v-a aparea in acest minunat univers... Mai intai dvd box setul - cu o sa vedeti voi ce in revista cinemagia si mai apoi animatrix 2 - despre care avem mai mult zvonuri! ;) Plus comic books and other shit! ;)
MATRIX RULES! Daca inca mai aveti dubii in privintza asta scrietzi-mi shi o sa va spun de ce(in caz ca inca mai e nevoie) :wink: :lol:
Gaandalf
29 Jan 2004, 13:43
Asta special ptr TLD shi Danica : SUPER EXTRA EXTENDED EDITION FOOTAGE la MAtrix ....
uitatzi-va akasa la Matrix 1 shi Reloaded, la playeru respectiv cautatzi PLAYBACK RATE shi datzi la 50% sa vedetzi cat de armonios au fost realizate scenele de lupta ...
Cine shtia k Rzze din Underworld apare in Matrix Reloaded - in vila lu' Meovingian - este unul din mercenarii lui kre moare cu buzduganul in freza :lol: uitatzi-va pla PLAYBACK RATE 50% shi vetzi vedea Matrixurile cu totul altfel ... este o experientza unica...
ENJOY!
Asta special ptr TLD shi Danica : SUPER EXTRA EXTENDED EDITION FOOTAGE la MAtrix ....
uitatzi-va akasa la Matrix 1 shi Reloaded, la playeru respectiv cautatzi PLAYBACK RATE shi datzi la 50% sa vedetzi cat de armonios au fost realizate scenele de lupta ...
Cine shtia k Rzze din Underworld apare in Matrix Reloaded - in vila lu' Meovingian - este unul din mercenarii lui kre moare cu buzduganul in freza :lol: uitatzi-va pla PLAYBACK RATE 50% shi vetzi vedea Matrixurile cu totul altfel ... este o experientza unica...
ENJOY!
thx 4 the tip Gaandalf!shi inca ceva ..iti potzi folosi puterile magice pt a-l face pe Marx sa dispara ??ma enerveaza profesorul asta frustrat de filosofie care se crede la Harvard.
thx 4 the tip Gaandalf!shi inca ceva ..iti potzi folosi puterile magice pt a-l face pe Marx sa dispara ??ma enerveaza profesorul asta frustrat de filosofie care se crede la Harvard.
Candva, un user de pe acest forum avea ca semnatura o maxima : "Cel care ma enerveaza, ma invinge".
Draga Ofelia, nu eu te-am pus sa te prefaci filosoafa, apoi, tu crezi ca decat la Harvard exista ratiune?
Gaandalf
29 Jan 2004, 14:36
Candva, un user de pe acest forum avea ca semnatura o maxima : "Cel care ma enerveaza, ma invinge".
Draga Ofelia, nu eu te-am pus sa te prefaci filosoafa, apoi, tu crezi ca decat la Harvard exista ratiune?
Auzi hai TACI ... k toata lumea shtie k eshti un "faunie" :lol:
Gaandalf
29 Jan 2004, 14:40
thx 4 the tip Gaandalf!shi inca ceva ..iti potzi folosi puterile magice pt a-l face pe Marx sa dispara ??ma enerveaza profesorul asta frustrat de filsofie care se crede la Harvard.
It's always hard to make assholes dissappear! :lol:
1nu imi mai spune Ofelia ...in caz ca nu ai observat ..nickname-ul meu e Danica
2nu m-ai enervat doar ca ti-am citit shi celelate discutii (mai ales cu Minrep) shi am vazut ca iti place sa place sa te certi la nefarshit (pe alte teme decat cele indicate in forum)
3nu m-am prefacut filosoafa ...gandeshte-te cine n-a auzit de o anume peshtera!
4 vorbeam cu Gaandalf ,nu cu tine !
5 F.IMPORTANT ...acest forum este DESPRE FILME!
6 ratiune exista peste tot ..atat timp cat exista bun-simtz(adica prs nu se insulta )..deci ...................
Am reusit sa te enervez,draga Gaandalf. Sa-mi cer scuze ?
PS: tu in ce lume traiesti?
Gaandalf
29 Jan 2004, 14:54
Am reusit sa te enervez,draga Gaandalf. Sa-mi cer scuze ?
PS: tu in ce lume traiesti?
Dk tu crezi k asta inseamna ENERVAT la mine ... u r wrong dude ... de obicei knd ma enervez ... ma relaxez cu Lord Of The Rings music kre nu o am aici la sala pe une intru io - deci ash ieshi shi ash pleca...
I have a nasty mouth when i get pissed! and i mean NASTY! Pana akuma n-ai reushit sa ma enervezi... but keep pushin' it boyee and i'll scraf u along with the aliens! :o
2nu m-ai enervat doar ca ti-am citit shi celelate discutii (mai ales cu Minrep) shi am vazut ca iti place sa place sa te certi la nefarshit (pe alte teme decat cele indicate in forum)
6 ratiune exista peste tot ..atat timp cat exista bun-simtz(adica prs nu se insulta )..deci ...................
Imi cer scuze pt ca te-am ofensat. Imi recunosc si aroganta. Si stilul divagant. Daca vrei sa discutam despre Matrix ca filosofie o putem face dar ca o polemica argumentata. Eu sunt adeptul logicii nu metafizicii speculative.
PS: eu nu ma cert cu nimeni,decat schimb amabilitati.
Gaandalf
29 Jan 2004, 15:16
Io asha zice, Marx, k tzi-a cam inchis gura cu mesajul asta. Chiar nu shtiu ce sa mai zic. LOCKED DOWN shi SHUT DOWN!
Danica 1 - Marx 0
Danica 1 - Marx 0
Prefer sa pierd decat sa joc cu adversari sub nivelul meu. E mai civilizat.
uitatzi-va akasa la Matrix 1 shi Reloaded, la playeru respectiv cautatzi PLAYBACK RATE shi datzi la 50% sa vedetzi cat de armonios au fost realizate scenele de lupta ... Ma ce vb tu aici de extended?! Ai gresit filmul... :roll: Sa vedem unde duce jocul asta... :lol:
Prefer sa pierd decat sa joc cu adversari sub nivelul meu. E mai civilizat.
Vrei adversari pe masura ta?! Cauta-i pe la nr. 9... Sau tu tot de pe acolo ai scapat! Poate te-o fi ajutat pretenul ambra...
Vrei adversari pe masura ta?! Cauta-i pe la nr. 9... Sau tu tot de pe acolo ai scapat! Poate te-o fi ajutat pretenul ambra...
Nr 9 il poarta Ronaldo asa ca e cam dezechilibrat si acest meci. Tu ce problema ai? Nu iti functioneaza matrixul la parametrii normali?
Nr 9 il poarta Ronaldo asa ca e cam dezechilibrat si acest meci. Tu ce problema ai? Nu iti functioneaza matrixul la parametrii normali?
Neah Matricea functioneaza la parametrii optimi dupa pacea din revolutins... Yo exprim doar vocea poporului, sau avocatu' diavolului cum vrei sa-i zici dom'le DOC. :roll:
mai -mai!adica sunt sub nivelul tau?daca ar veni din partea altcuiva poate m-ar jicni chestia asta..dar din partea ta! :lol: ...shi inca nu ti-ai "adus aminte "de citatul ala din Socrate ?sau in ce imprejurare a fost spus?too bad spanky!
Gaandalf
30 Jan 2004, 12:36
Io nu am intzeles un ingur lucru in Matrix Revolutions : ce se intampla cu santinela aia care trece pri el ?
Explain ...
Io nu am intzeles un ingur lucru in Matrix Revolutions : ce se intampla cu santinela aia care trece pri el ?
Explain ...
Bah tu nu esti atent pe messenger?! :P A... Neo era aoproape una cu sursa, si la fel ca si in momentul in care oprea bombele trimise catre logos - prin comenzi date catre masini, asa a trimis si santinela care intra in el... :roll: Asta e explicatia mea! ;)
4 the matrix fans news about the Wachowskis fresh ..de la http://bboard.scifi.com/bboard/browse.cgi/2/6/207
The Wachowski's are now "secretly" cutting a deal with another writer
through the William Morris Agency. The movie is similar to the Matrix
Franchise however, this one is supposedly called DreamScapesAxis: "The
Axis" being the first of a Sequel not sure if Trilogy or not, but the
document did describe a Game Design. This movie is supposed to be
using new special effects as groundbreaking as the "bullet-time"
effect, but wasn't used in any of the Matrix movies. I glanced at the
Synopsis while interning at WMA and I seen some ideas that definitely
are new and almost controversial for the film industry. The key words I
do Remember are "Second Messiah", "DIA", "supernatural", and strewn all
over the script is the word Axis. There were some Action scenes
describing Gung fu moves and something about Ultra dimensions. wow can t wait!!
Lady_Skar
28 Feb 2004, 21:41
Deci ma uit la film, si cred ca este momentul sa-mi rezolv o dilema mea:
Keanu poarte peruca in filmul asta? Sau scenele in care avea parul scurt au fost filmate inaine si dupa accea i-a crescut parul? Intotdeauna m-am intrebat chestia asta... :roll:
Ionutz55
28 Feb 2004, 21:46
Intodeauna mam intrebat ce draqu vedetzi la acest film?? Putetzi sami datzi raspunsul?
Lady_Skar
28 Feb 2004, 22:10
Intodeauna mam intrebat ce draqu vedetzi la acest film?? Putetzi sami datzi raspunsul?
dude, don't go there.
daca ai nervi sau ceva de ce nu ti-i vershi in alta parte?
Daca te-ar interesa cu adevarat subiectul ai citi cateva dintre thread-urile deja existente despre acest film si nu ai incepe o noua disputa inutila.
dude, don't go there.
Daca te-ar interesa cu adevarat subiectul ai citi cateva dintre thread-urile deja existente despre acest film si nu ai incepe o noua disputa inutila.
How true....
Nu are rost sa dam Pro si Con la cest film. Unora le place, unora nu. Nu enici o disputa si este de nediscutat. Cui ii place, bine, cui nu, parerea lor. Matrix este genul de film la care nu exista o intelegre sau "convertire" de fani. daca nu-ti place din prima, nu o sa-ti placa niciodata. Live with it...
Keanu poarte peruca in filmul asta? Sau scenele in care avea parul scurt au fost filmate inaine si dupa accea i-a crescut parul? Intotdeauna m-am intrebat chestia asta... :roll:
nu !nu poarta peruca !s-a ras in cap shi si-a ras shi sprancenele pt scena cand iese din matrix apoi au fost filmate scenele cand are parul f. scurt ...celelate cand are parul "normal " fiind filmate inainte ...Keanu arata f. ciudat cu sprancenele shi capul ras shi a declarat intr-un interviu ca nimeni nu-l mai privea in ochi cand vb cu el ....poor guy!!ti-am raspuns la intrebare???daca mai vrei detalii mai cere!! :wink:
Ionutz55
29 Feb 2004, 18:59
dude, don't go there.
How true....
Nu am neri scuze dar mi-am spus parerea. Matreix 1 merita vazut dar 2 si 3 sunt de kko
DA! sunt FOARTE DEACORD. Matrix 2 si 3 sunt porcarii... TRebuia sa lase doar pe 1 ca era destul... Unu e o capodopera, restul este kkt...
Ionutz55
29 Feb 2004, 19:08
Cineva e de acord cu mine,hmm un inceput. Din 2 si 3 nu prea intelegi, doar efectele sunt de ele in rest pa
Nu-i adevarat... Efectele din 2 si 3 sunt MULT mai proste decat in 1... In 1 esaru facute in realitate si editate pe comp... In 2 si 3 erau facute pe comp 99,9%... Un mare minus. In 1 au iesit mult mai bine! Nu este nimic de capul lui 2 si 3... Primul este CEL mai bun pe departe!!!
Ionutz55
01 Mar 2004, 20:05
Da ai dreptate ori sunt aceleasi ori sunt proaste. Lupta de la sfarsit dintre smith si noe in 3 e de kko. Din 2 mi-au placut cel mai mult fantomele alea albe, care pot sa zic ca se miscau super calumea plus urmarirea dupa autostrada
Deci la faza asta sunt shi eu in dilema. Cred ca a fost cu peruca...sau i-au facut implant de par...
Gaandalf
09 Mar 2004, 17:35
Nu a fost nici un implant de par mey ...
1st - au filmat scenele din Nebudkanezzar - REALITATEA
2nd - au inceput filmarile in matrice... cu antrenament, cu mersul la oracol, cu scandal... iar apoi Reloaded shi Rvolutions nu a mai fost nevoie de nici un implant ...
Gaandalf
09 Mar 2004, 17:38
Nu-i adevarat... Efectele din 2 si 3 sunt MULT mai proste decat in 1... In 1 esaru facute in realitate si editate pe comp... In 2 si 3 erau facute pe comp 99,9%... Un mare minus. In 1 au iesit mult mai bine! Nu este nimic de capul lui 2 si 3... Primul este CEL mai bun pe departe!!!
Rloaded shi Revolutions are la filozofie shi simbolistica in el cat sa ineci o poopulatzie intreaga... Unii au vazut in 2,3 numai efecte ... altzi au vazut mai mult de atat ... multa lume INCUIATA zilele astea... :cry:
Deci la faza asta sunt shi eu in dilema. Cred ca a fost cu peruca...sau i-au facut implant de par...
HELLO!!n-ai vazut ca am raspuns mai sus?nu-mi mai citeshte nimeni posturile? :cry: :cry: http://www.geocities.com/keanugallery/keanubald.jpg uite aici o poza cu Keanu fara sprancene shi par de cap.....kinda of freaky ..no??iar scenele au fost filmate separat(cu par/fara par)..iar pana au inceput sa filmeze Reloaded ii crescuse deja la loc..
Rloaded shi Revolutions are la filozofie shi simbolistica in el cat sa ineci o poopulatzie intreaga... Unii au vazut in 2,3 numai efecte ... altzi au vazut mai mult de atat ... multa lume INCUIATA zilele astea... :cry:
U TELL THEM GAANDALF!!!!MATRIX RULEZ!!!!!!!!!!!!!
Ionutz55
09 Mar 2004, 18:51
oi avea dreptate, poate e prea complicat pt mine, dar leam vazut de 5 ori pe toate iar din 2,3 nu mi sa parut nimic bun. matrix a vrut sa revolutioneze prin efectele speciale iar asta a si facut. am mai auzit pe la cineva ca a fost studiat de nu stiu ce filozofi, pt. ca cica aceasta problema trebuie luata in considerare, hai ma sa o lasam moarta. daca voua va place BRAVO, dar cred ca avem dreptu sa ne spunem parere, sau nu? :P
Nu a fost nici un implant de par mey ...
1st - au filmat scenele din Nebudkanezzar - REALITATEA
2nd - au inceput filmarile in matrice... cu antrenament, cu mersul la oracol, cu scandal... iar apoi Reloaded shi Rvolutions nu a mai fost nevoie de nici un implant ...
Nu mey! Nu era vorba de Revolutions shi Reloaded. E chestia ca in orice Matrix, cand e in real world e chel. Apoi in Matrix are par in cap. Eu in poza l-am vazut la un moment dat chel. Asha ca l-a scenele cu par ori i-au pus peruca, ori alea au fost filmate inainte, dupa l-au chelit shi au filmat scenele din real world...Aia e faza!!! Dar mai ushor poate i-au pus un plastic pe cap shi gata... :)
Yo inca cred ca a chelit de la petele aparute pe creier! Inc aun motiv pentru care cred ca: "I'm fucking Neeeeeeeo!" :lol:
Yo inca cred ca a chelit de la petele aparute pe creier! Inc aun motiv pentru care cred ca: "I'm f*** Neeeeeeeo!" :lol:
Undercover Hobbit or somethin`? ;)
Lady_Skar
17 Mar 2004, 14:34
Vreau doar sa mentionez ca anul trecut, pentru un concurs de literatura, am pregatit un eseu numit : "Matrix vs Luceafarul" :D.
Si nu am castigat nimic....
Vorba lui Einstein:
"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities."
Gaandalf
17 Mar 2004, 14:39
Nu mey! Nu era vorba de Revolutions shi Reloaded. E chestia ca in orice Matrix, cand e in real world e chel. Apoi in Matrix are par in cap. Eu in poza l-am vazut la un moment dat chel. Asha ca l-a scenele cu par ori i-au pus peruca, ori alea au fost filmate inainte, dupa l-au chelit shi au filmat scenele din real world...Aia e faza!!! Dar mai ushor poate i-au pus un plastic pe cap shi gata... :)
In Reloaded shi Revolutions ... io nu-mi aduc aminte sa-l fi vazut ... CHEL pe NEo ... sa-mi zicetzi shi mie unde ...
Ceea ce vreti sa aflati despre Matrix exista in cartea "Matrix - stiinta, filozofie si religie" editata de editura amaltea, www.amaltea.ro. (*) :D
Ceea ce vreti sa aflati despre Matrix exista in cartea "Matrix - stiinta, filozofie si religie" editata de editura amaltea, www.amaltea.ro. (*) :D
Si dak deja stim mai tot la filosofiile matrixului ... putem sa trecem la corectarea greselilor dak exista?! :evil:
Chiar crezi ca stii totul. Fara suparare. :D
Matrixul este foarte complex din toate punctele de vedere.
Chiar crezi ca stii totul. Fara suparare. :D
Matrixul este foarte complex din toate punctele de vedere.
Totul... :roll: Sa zicem ca nu totul, nimerni nu e perfect, dar uitete putin la mesajele mele de asta vara nuam pe filosofii matrix o dadem pe aici pe forum... Oricum am postat pt ca mesajul tau mi se parea mai mult o reclama... Sincer ma cam enerveaza faze de genul asta! ;) No offence!
sa afle si altii ceea ce am citit. Si mi sa parut interesant sa impart informatia si la altii.
Gaandalf
26 Mar 2004, 00:56
Tu faci cumva reclama la editura asta sau ce-o fi ? Nu e reclama mascata orice ai spune...
Gaandalf
26 Mar 2004, 01:40
http://www.movie-update.com/ - luatzi I,ROBOT shi vetzi vedea o ecranizare a animeului "The Reneissance" - ANIMATRIX in care un robot se revolta impotriva sistemului ... Muzica din trailer este din Matrix Revolutions, subiectul este identic shi multe alte chestii sunt identice cu Matrix Revolutions... This SUX ASS! :evil:
http://www.movie-update.com/ - luatzi I,ROBOT shi vetzi vedea o ecranizare a animeului "The Reneissance" - ANIMATRIX in care un robot se revolta impotriva sistemului ... Muzica din trailer este din Matrix Revolutions, subiectul este identic shi multe alte chestii sunt identice cu Matrix Revolutions... This SUX ASS! :evil:
WTF?! Navras in the trailer si niste efecte gen bullet time (vazute si ele in trailer?...)
Puteau s aincerce si ei sa incerce sa faca ceva mai inovator sau macar sa-i dea titlu de animatrix ecranizat! :P
Am gasit un emoticon misto cu Matrix si anume http://fun-sms.ro/forum/images/smiles/matrix.gif
Am gasit un emoticon misto cu Matrix si anume http://fun-sms.ro/forum/images/smiles/matrix.gif
hm..very nice Benny..cu Trinity nu aveau?
Primele date despre dvd box set edition la trilogia matrix:
"Dimp Paddy' pointed us to the website for Eric Matthies Productions who are currently working on box set of The Matrix trilogy.
We are currently in development on over one dozen hours of new material for this upcoming collectors edition release. This expanded edition of discs will include detailed documentaries on the philosophy and science behind the Matrix scripts as well as a look at the history of action cinema. EMP is also creating a densely layered documentary package estimated at nine total hours using footage that has not been seen in the other Matrix releases.
Stay tuned for an official announcement from Warner Home Video on this."
Dominic
04 May 2004, 12:16
Ce pot zice mai mult ca ma uit cam ca matza in calendar:)) :?
Sunt shi eu la incepu..iar dak fac vreo afirmatzie eronata despre ceva anume sa ma luatzi ushor.Sunt cam plangacios de felul meu shtiu...dar slow down!
Ce pot zice mai mult ca ma uit cam ca matza in calendar:)) :?
Sunt shi eu la incepu..iar dak fac vreo afirmatzie eronata despre ceva anume sa ma luatzi ushor.Sunt cam plangacios de felul meu shtiu...dar slow down!
Join the little sexy club! :P Suntem putini da aia sunt adevarti fani! Fani care asteapta dvd box setul si care se trezesc din adormeala... Hai lume mai e doar o vara pan ala dvd-ul ala! :P
Lady_Skar
10 May 2004, 14:00
Ma uit la revolutions chiar in momentul asta si I noticed something.
Oamenii injura penibil in film. Dovada: "What the shit is going on here?" HUH!?
Sau folosirea din 5 in 5 minute a expresiei "goddamn".
8)
I miss the f-word.
Gaandalf
10 May 2004, 14:03
Ma uit la revolutions chiar in momentul asta si I noticed something.
Oamenii injura penibil in film. Dovada: "What the shit is going on here?" HUH!?
Sau folosirea din 5 in 5 minute a expresiei "goddamn".
8)
I miss the f-word.
:lol: :P :D :P :lol: :lol: :P :D :lol:
daniken
12 Jun 2004, 21:37
...Uhmm...Gurilele rele de la Hollywood spun ca urmatoarele "Matrix" nu vor fii asha spectaculoase ca primul.De obicei asha se intampla totdeauna cu continuarile,dar ca orice fan nu cred ca pentu mine v-a avea vreo importantza. :smile: Oricum sperantza ca continuarile filmului vor fii la fel de bune sau mai bune ca "primul Matrix" ,ramane.
Daca s-ar gasi intr-adevar un curs cit mai credibil al story-ului, pe masura (FX)efectelor folosite, atunci sigur ar fi mult mai reusit si mai credibil decit primul sau celelalte care au urmat. Deja, cind vii cu chestii evidente, e rasuflat normal, dar cind e creat un story magic, cind nimeni nu va sti ce va urma... atunci sa vezi! - eXista dar ne pierdem in detalii, care in fond conteaza de fapt cel mai mult.
asta E, oricum mi-a placut, indiferent de ce va urma, dar cine poate sti?
dan I ken ; ) grey
q***~L
lucian_tm_ro
21 Jun 2004, 09:48
Si dak deja stim mai tot la filosofiile matrixului ... putem sa trecem la corectarea greselilor dak exista?! :evil:
As vrea sa cumpar aceasta carte. Poate este de fapt , MANUAL DE INTELEGERE GANDIRII MATRIXIENE....
Stiti ce-mi place?....toata lume spune ca Matrixul este PLIN de filosofie si atat de complex ca are tz'shpe mii de intelesuri. Din pacate in afara de primul film care a fost chiar OK, Reloaded si Revolutions au fost...aiurea si la fel...sau....la fel de aiurea. Mai tineti minte serialul TWIN PEAKS ? Cred ca este acelasi lucru, o aiureala care se vrea filosofica iar lumea incearca s-o inteleaga si ptr ca nu pricepe (desi e clar ca nu e nimic de priceput), mai cumpara o carte, mai cumpara jocul ENTER THE MATRIX, se mai uita la ANIMATRIX si totul se reduce la ....BANI.
Mai tineti minte cum toate pustoaicele de liceu cumparau JURNALUL LAUREI PALMER....Prin vremuri oribile am trecut cu acel serial....
Nightwane
21 Jun 2004, 10:21
Mai tineti minte cum toate pustoaicele de liceu cumparau JURNALUL LAUREI PALMER....Prin vremuri oribile am trecut cu acel serial....
mai era inca o carte despre Dale Cooper 8)
Prin ce vremuri frumoase am trecut cu acel serial 8)
Am o singura intrebare : S-a mai auzit ceva de Animatrix 2? Il astept cu sufletul la gura. :?
Am o singura intrebare : S-a mai auzit ceva de Animatrix 2? Il astept cu sufletul la gura. :?
Nu esti singurul.. insa nu s-a mai auzit nimik important... poate pe dvd box set o sa avem informatii...
Lady_Skar
20 Jul 2004, 17:16
Larry Wachowsky vorbeste despre "The Many Meanings Of Matrix:
http://integralnaked.org/talk.aspx?id=205
There is no single, definitive interpretation of The Matrix, because the sum total of perspectives is infinite.
WORD!
Ehhh de cand astept momentul asta.. sa deschida gura fratii Wachowsky... Sa vedem ce o sa avem pregatit pe dvd box set (pe care anunt d epe acuma ii fac reviw aici pe forum ;))... Ma astept si la cateva minute in plsu sau ceva scene taiatre si neintroduse in film din toata trilogia... Cat despre intrebarile ramase fara rasp... probabil ca asa vor si ramane... Poate le aflam rasp intr-un alt matrix? Un alt comercial? :)
Ehhh de cand astept momentul asta.. sa deschida gura fratii Wachowsky... Sa vedem ce o sa avem pregatit pe dvd box set (pe care anunt d epe acuma ii fac reviw aici pe forum ;))... Ma astept si la cateva minute in plsu sau ceva scene taiatre si neintroduse in film din toata trilogia... Cat despre intrebarile ramase fara rasp... probabil ca asa vor si ramane... Poate le aflam rasp intr-un alt matrix? Un alt comercial? :)
Sau in ANimatrix. Cel putin eu asa sper. :?
Sau in ANimatrix. Cel putin eu asa sper. :?
Ehhh despre animatrix 2 sper sa aflam mai multe tot de la frati pe acest dvd box set... ca de anul trecut de la aceel zvonuri nu s-a mai auzit nimik... :(
Gaandalf
21 Jul 2004, 11:00
Dar de celalalat film de care vroiau ei sa se apuce s-a mai auzit ceva? Tot un film futuristic care sa revolutzioneze cinematografia. Nimic ?
Dar de celalalat film de care vroiau ei sa se apuce s-a mai auzit ceva? Tot un film futuristic care sa revolutzioneze cinematografia. Nimic ?
Probabil se scrie scriptul pt film in moemntul asta.. La matrix au lucrat baietii aproape un deceniu din viata lor... ;) Sunt tare curios cum va arata urmatorul lor film dupa matrixuri...
Gaandalf
21 Jul 2004, 11:09
Probabil se scrie scriptul pt film in moemntul asta.. La matrix au lucrat baietii aproape un deceniu din viata lor... ;) Sunt tare curios cum va arata urmatorul lor film dupa matrixuri...
Mai "nesimtzit" ca matrix-urile. Io de-abia ashtept. :w00t:
Mai "nesimtzit" ca matrix-urile. Io de-abia ashtept. :w00t:
:lol: :lol: :lol: Pai dak o sa-l lanseze peste vreo 3 ani cam asa... pun pariu ca o sa vina cu noi inovatii... In momentul ast nu se merita sa-l mai lanseze dak e numa pt efecte... Dar e de asteptat sa vedem si povestea.. plotul parea interesant... Dak atinge nivelul din primu matrix... damn atunci asteptativa la un nou topic pe la fanatic pe aici! ;)
Detalii despre dvd box set... (http://www.digitalspy.co.uk/article/ds14901.html)
10 discuri... deabia astept... plus ca reloaded e extended... Data de lansare: 12 decembrie 2004
---------------------------------------------------------------------------------------------
Matrix Box Set Details
Update: December release planned?
July 02, 2004 - UK retail giant HMV has a listing for The Matrix Ultimate Collection Box Set for £44.99, which translates into a hefty $82.50 US dollars.
We originally read the release date of 6-12-04 as meaning June until realizing that in Europe, they do dates as dd-mm-yy, which would give it a December 6 release date. Here's what they say is in the 10-disc set:
Disc 1: The Matrix - with all-new transfer & audio commentary
All-New transfer supervised by the Wachowskis and Director of Photography (DP), Bill Pope
Audio commentary by Keanu Reeves, Carrie Anne Moss, Laurence Fishburne, DP Bill Pope And Other Cast And Crew
The Matrix Revisited (180 Minutes) - same special features as previous release
Disc 2: The Matrix Reloaded Extended Version
New cut incorporating 55 minutes of footage shot for the Enter The Matrix game.
Audio commentaries by Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Laurence Fishburne, Jada Pinkett-Smith, Production Designer Owen Paterson, 2nd Unit Directors David Ellis And Kimble Rendall and other cast and crew.
Disc 3: The Matrix Revisited - original version with behind-the-scenes footage.
Audio commentaries by Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Laurence Fishburne, Special Effects Supervisor, John Gaeta; editor, Zach Staenberg and other cast and crew.
Disc 4: Matrix Reloaded Revisited - special features (180 Minutes) - Includes all-new footage including dozens of never-before-seen cast and crew interviews, scene dissections, explorations of the production design and special effects, and more.
Disc 5: Matrix Revolutions - Original Cut With Audio Commentaries
Disc 6: Matrix Revolutions Revisited - (180 Minutes) - Includes all new footage including dozens of never-before-seen cast and crew interviews, scene dissections, explorations of the production design and special effects and more.
Disc 7: The Animatrix
Disc 8: The Roots Of The Matrix - 3 Hours Of Features
The Matrix And The History Of The Action Genre - examines the many influences of action cinema that make up The Matrix
Brainiacs' Revenge - Scholars, philosophers, theorists, and charlatans deconstruct the intellectual underpinnings of the trilogy
The Science Behind The Fiction - Is the notion of a real matrix plausible? An investigation of the technologies that inspire the metaphor of The Matrix
Disc 9: The Burley Man Chronicles (75 minutes)
The Burley Man Chronicles - The "human" story of the making of The Matrix, as well as the game Enter the Matrix
Rave Reel- A club-oriented montage of unused and newly edited footage from Reloaded.
Spoofs Of The Matrix -The "Best-Of" these various clips
Disc 10: The Zion Archive - A Tour Of Matrix Design Concepts, Storyboards & Drawings
It will also contain a 20-page soft cover Matrix booklet.
Gaandalf
25 Aug 2004, 07:01
This should be nice! Box Set-ul o sa ma sparga la buzunare ... dar se merita.... :w00t:
This should be nice! Box Set-ul o sa ma sparga la buzunare ... dar se merita.... :w00t:
Ehh... pt 2.400.000 o sa am chinui pt matrix.. Imi place ca reloadedul l-au dus la 3 ore... Si sa vedem ce o sa fie in plus si ep discurile de la matrix si revolutions... Pana una alta mai putin de o luna pana ajunge si star wars trilogy-ul la noi...
Gaandalf
25 Aug 2004, 08:22
2.400.000 ? putzin ... de abea ashtept.:w00t:
SW - o sa intarzie ... :x
2.400.000 ? putzin ... de abea ashtept.:w00t:
SW - o sa intarzie ... :x
Tocmai am vazut "situatia" lu' Star wars.. Ce nenorocit si Lucas asta... :x
The Ultimate Matrix Collection (http://www.comingsoon.net/news/topnews.php?id=6117)
Dap! Asta-i titlu oficial al dvd-ului... ma rog al colectiei... Apare pe 7 decembrie (nu pe 12...), contine 10 dvd-uri, costa 80$ - varianta doar cu dvd-uri.. insa va exista si o varianta cu o macheta a lui neo (versiune limitata...) care va avea pretul de 130 $. Deci 2 versiuni, una de 2.400.000 - cu tva-ul vreo 3 mil :p si una de 5 mil... cea cu macheta lui Neo... Savurati articolul de mai sus! ;)
http://comingsoon.net/nextraimages/matrixdvdcollection1.jpg http://comingsoon.net/nextraimages/matrixdvdcollection2.jpg
P.S: Coperta sper ca nu va fi asta... pt ca este... o noua dezamagire... Nici un matrix nu a avut vreo coperta mai atragatoare... :(
Trailerul colectiei de 10 dvd-uri (http://pdl.warnerbros.com/wbol/us/whv/med/matrix/collection/ultimate_matrix_collection_sizzle_tlr_qt_300.mov)
Gaandalf
27 Aug 2004, 07:35
Trailerul colectiei de 10 dvd-uri (http://pdl.warnerbros.com/wbol/us/whv/med/matrix/collection/ultimate_matrix_collection_sizzle_tlr_qt_300.mov)
10x man! iar m-a luat cu trmurici shi zbarlit parul pe tot corpul de la trailerul asta ... deja mi s-a dus toata rabdarea pe poolakis...
10x man! iar m-a luat cu trmurici shi zbarlit parul pe tot corpul de la trailerul asta ... deja mi s-a dus toata rabdarea pe poolakis...
Stiu senzatia... Sa-l aud din nou pe Smith, pe neo trinity - dupa o perioada in care nu prea am mai puapt nici un matrix... Decembrie vino mai repede! ;)
V_Rossi
02 Nov 2004, 19:20
MATRIX ForEVER!!!! Spiritul MATRIX va dainui multi ani de aici incolo... nici makr LOTR nu il vor depasi.. uitativa in TOP... ala spune totul!
Sm�agol-Gollum
09 Nov 2004, 19:50
MATRIX ForEVER!!!! Spiritul MATRIX va dainui multi ani de aici incolo... nici makr LOTR nu il vor depasi.. uitativa in TOP... ala spune totul!
care top?
emanuel
10 Nov 2004, 08:57
Probabil Topul CineMagia (http://www.cinemagia.ro/boxoffice_cinemagia.php?&hist=0).
Ceva noua despre ... colectia matrix (http://img51.exs.cx/img51/8079/matrix6.jpg)
Primul matrix va fi "reeditat":
Original (http://dvdmedia.ign.com/dvd/image/THE_MATRIX_16X9LB_N_AMERICA-0_1100546855.jpg) VS
NEW STUFF (http://dvdmedia.ign.com/dvd/image/Matrix-0_1100546879.jpg)
ORIGINAL (http://dvdmedia.ign.com/dvd/image/THE_MATRIX_16X9LB_N_AMERICA-10_1100546983.jpg) VS NEW STUFF (http://dvdmedia.ign.com/dvd/image/Matrix-11_1100547052.jpg)
Si tot din oala asta... "IGN has the official review for the set!" (http://dvd.ign.com/articles/566/566215p1.html)
Lady_Skar
28 Nov 2004, 15:53
Pentru cine nu stie (asa cum nu stiam nici eu pana azi) in seara asta este Matrix Reloaded pe HBO.
Pentru cine nu stie (asa cum nu stiam nici eu pana azi) in seara asta este Matrix Reloaded pe HBO.
REvazut, placut... N-am mai anuntat pe aici, ca nu prea mai exista fani... (dak or fi fost vreodata prea multi... :oops: )
mathias_sandorf
24 Dec 2004, 20:36
Stiti cumva daca The Ultimate... dvd set o sa apara si in Romania?
Stiti cumva daca The Ultimate... dvd set o sa apara si in Romania?
O sa apara doar dak va avea succes varianta care a aparut in decembrie acuma, adik varianta pe 4 discuri... Slabe sanse dar noi ramanem cu speranta ca-l obtinem la negru.. :P
mathias_sandorf
26 Dec 2004, 03:20
Bine zis. De-abia astept. :w00t:
Gaandalf
28 Feb 2005, 16:48
Am descoperit ideea din Matrix intr-un text de Eminescu.
Eu doresc sa realizez un eseu pentru ca sunt profa si regizor.
Ce ziceti?
zic sa da.. si sa ne dai si noua sa citim ... si detalii despre paralela ...
sunt profa si regizor.
Ce ziceti?
Zicem sa ne zici unde esti profa si regizor, ca salivam de curiozitate. In rest nu prea pari ...
max_guevara
01 Mar 2005, 19:22
sal sal....nou membru p-aci....vechi pretin cu voi....ca doar la toti ne place matrix...
Referitor la eminescu-ideea de matrix.....te rugam...sau cel putzin eu te rog....POST IT!!!
V_Rossi
11 Mar 2005, 20:22
Super Trilogie .... pt vremea ei.. eu am ramas fan... HUaaaaaaaaaa LOTR ;) :hmm:
Este interesant de vazut si dintr-o perspectiva ...animalahttp://www.themeatrix.com/
klumea asta cu The Meatrix. nu-l shtiam :)
Gaandalf
09 Jun 2005, 00:45
am dat cu guma asha ca treceti la subiect ca stresul e mare si voi numeroshi ...
Dr. Evil
20 Dec 2005, 15:50
Primul a fost pur si simplu genial ! A revolutionat industria cinematografiei dar urmatoarele doua ... s-au complicat prea mult.
V_Rossi
28 Jan 2006, 08:42
4ever MATRIX :D :X
Primul a fost pur si simplu genial ! A revolutionat industria cinematografiei dar urmatoarele doua ... s-au complicat prea mult.
Asa e!
V_Rossi
28 Jan 2006, 15:29
au fost bune in urmatoarea numaratoare:
cel mai bun 1
mai putin 2...
si 3 ....
in my humble opinion, poate era mai bine ca in loc de 2 si 3 sa faca un singur film, da' bun. fara urmarire pe autostrada, fara roboti de lupta , eroisme zioniene si altele. in schimb poate erau binevenite dialoguri mai consistente cu arhitectul si oracolul. sa fi priceput mai bine de ce l-au jucat pe sfori pe bietu' baiat...
sequel-urile au fost unfortunately axate mai mult pe efecte CGI decat pe plot. dar asta e , si le luam ca atare.
Dominic
02 Oct 2006, 14:46
Uhh....imi pare rau ca nu am intrat de la inceput pe forumul!Sunt un fan Matrix si imi place foarte mult!Toate partile mi`au placut la nebunie...cum zicea cineva de pe forum(scz k nu am retinut nick`ul)...Matrix a revolutionat industria cinematografica...Nu cred k va fi un film mai bun k acesta in materie de Sf-actiune.De acum inainte vom auzi doar : "Mama!Da` ce se bate(zboara,efecte,etc)!Zici k e in Matrix":D si multe altele!
Matrix - The Best Movie Ever Seen!
- The Best Mobie Ever Made!
- The Best Movie -
Andrei1902
02 Oct 2006, 18:44
The Matrix fara indoiala a devenit un repr in cinematografie (se discut ainainte de Matrix si dupa Matrxi) totusi trebuie avut in vedere ca are un scenariu cam slabut (cel putin motivul pt care robotii aveau nevoie de oameni mi s epare aproape hilar mai ales avand in vedere cate surse de energie exista, de asemenea ideea existentei unui oras la kilometrii sub pamant care sa se intretina in mod autonom fara contact cu suprafata este iar haioasa si in fine alte si alte gauri de inspiratie car ele are) iar jocul actorilor (in afara de Laurence Fishburne si Hugo Weavis) sunt penibile. Trebe de asemenea sa observa diferitele influente din muuulte alte titluri care se afla in Matrix si marketingul exacebat din jurul filmului care a creat adevarate secte de fani (de fapt motivul pt care au fost facute partea a doua si a treia sunt din rationamente de marketing)
Cu toate acestea :w00t: MATRIX RULES ! Este primul film care a pus cap la cap reteta pentru succes pt cinematografia noului mileniu ! ESTE UN PUNCT DE REPER !
Cazeemeer
02 Oct 2006, 20:35
Matrix - The Best Movie Ever Seen!
- The Best Mobie Ever Made!
- The Best Movie -
De la prima la a 2-a linie (seen vs. made) e un salt logic maricel. You need to watch some real movies.
Andrei (1902) ... numele actorului e Hugo Weaving ... asta ca sa get the facts right. In ceea ce priveste motivul pentru care "masinile" tineau si "cresteau" oamenii in cuvele respective...se pare ca nu e tocmai cel enuntat de Morpheus. Adica el credea un lucru, dar n-ar fi primul lucru pe care l-ar fi inteles gresit. sau care i-ar fi fost prezentat intr-un mod oarecum denaturat. Insa despre asta s-a discutat atat de mult pe alte site-uri si forumuri...ca nu e cazul sa incep.
Dar trebuie sa te corectez intr-o privinta : sequel-urile NU au fost facute doar din motive de marketing. "povestea" fusese de la inceput gandita ca o trilogie. Doar ca -se pare, zic unii mai avizati - "fratii W" ar fi vrut sa faca un prequel si un sequel, in timp ce studiourile ( mai exact Warner-ul) le-au impus sa foloseasca aceiasi actori in ambele filme. si cum nu puteau face un prequel cu Neo ( ca de-abia ce-l scosesera din capsula in primul Matrix) , au trebuit sa regandeasca putin povestea...si-a iesit...ce-am vazut cu totii.
Asta ca sa nu spun ca scenariul initial al primului Matrix continea replici/informatii care mai apoi au fost incluse doar in scenele finale din Reloaded...dar parca spuneam ca ma potolesc...
in fine. Matrix nu mai e demult doar un film, a devenit un fenomen. si e bine ca-i asa. o fi el un "philosophical mumbo-jumbo", dar , chiar si asa, ridica unele intrebari...te provoaca putzintel sa gandesti...
sau nu.
Dominic
03 Oct 2006, 15:08
:lol: :lol: :lol: Nu ca tu ai ceva cu mine :lol:
Ma refeream la Sf-uri nu in general!
Nu cred k este vreun film care sa se compare cu Matrix.
A 2 a liniuta - cred ca este cel mai bun film facut vreodata in materie de Sf`uri(cel putin asa consider eu si fanii Matrix)
A 3 a liniuta - am mai vazut sf`uri stai linistit dar nu asta ziceam(k nu am vazut film...am vazut ft multe + reluarile :lol: :lol: ) dar cum ziceam si mai sus si ma repet, Matrix pentru mine este cel mai bun
Cazeemeer
03 Oct 2006, 16:04
:lol: :lol: :lol: Nu ca tu ai ceva cu mine :lol:
Ma refeream la Sf-uri nu in general!
Nu cred k este vreun film care sa se compare cu Matrix.
A 2 a liniuta - cred ca este cel mai bun film facut vreodata in materie de Sf`uri(cel putin asa consider eu si fanii Matrix)
A 3 a liniuta - am mai vazut sf`uri stai linistit dar nu asta ziceam(k nu am vazut film...am vazut ft multe + reluarile :lol: :lol: ) dar cum ziceam si mai sus si ma repet, Matrix pentru mine este cel mai bun
2001: A Space Odyssey. Sau Blade Runner. Sau Eternal Sunshine of the Spotless Mind.
Na ca sunt si altele... ce ne facem?
Dominic
03 Oct 2006, 22:21
:lol: :lol: Sunt filme nu am zis asta...dar in materie de sf Matrix este cel mai bun(zic eu) + k este un topic deschis fanilor Matrix deci nu pot zice despre alt film(nu ca as vrea)...Numai bine!;)
Cazeemeer
04 Oct 2006, 16:53
2001: A Space Odyssey, Blade Runner si Eternal Sunshine of the Spotless Mind sunt SF sau macar au elemente extrem de puternice de SF si sunt mai bune decat Matrix. Si astea au fost doar 3 exemple care mi-au venit in minte rapid. Ce m-a deranjat pe mine n-a fost ca ai spus ca e cel mai bun film (SF sau nu) pe care l-ai vazut tu, ci si ca e cel mai bun ever made. Chestie pe care nu ai cum s-o sustii.
Si faptul ca ar trebui sa spui ca e un film asa bun pentru ca e un topic dedicat fanilor Matrix e o aberatie. Pe principiul asta, te-ai putea duce pe topicul dedicat fiecarui film si ai putea spune "Best Movie EVER". Ceea ce ai si facut de altfel. Dar nu e ok.
Andrei1902
04 Oct 2006, 17:57
Sa fim un pic realisti! Tot filmul a fost facut pe un schelet de marketing clar conturat. De aceea s-a apelat la Keanu Reeves cand existau atati actori care il puteau inlocui cu mai mult efect dramatic dar el era cel mai "adorabil" dintre toti in fine. Din acelasi motiv apar efecte speciale de ultima generatie, de aceea s-a facut un grav compromis la dialogurile alea filozofice in sensul ca au fost drastic taiate si simplificate pt toti "bade ioane" din lume. Cat despre ideea abordata nu te prea pune pe ganduri decat daca esti o leguma indoctrinata cu filme de actiune ale lu Arnold pt ca daca cetisesi ceva inainte iti dadeai seama ca aceasta idee (cum c alume ain care traim este o iluzie pe care poti s ao modifici dupa bunul plac) a fost abordata din cele mai vechi timpuri. Contextul in care baga aceasta idee este iar exagerat si greu de inghitit iar faza cu "nimeni nu stie de ce robotii cresteau oameni da rMorpheus credea..." este doar o portita de evadare bagata de producatori pt incompetenta de a gasi o alta explicatie!
In concluzie este un film genial un punct de referinta dar nici pe departe arta sau filozofie !
Raspunde-mi totusi cum exista un oras autointretinut sub pamant?
In concluzie este un film genial [...] dar nici pe departe arta
Te las sa mai reflectezi la aceasta afirmatie.
Pitbull
04 Oct 2006, 18:51
Matrix a revolutionat industria cinematografica...
Nu. A înviorat genul SF, care se molesise räu în anii '90.
Nu cred k va fi un film mai bun k acesta in materie de Sf-actiune.
Sigur va fi.
De acum inainte vom auzi doar : "Mama!Da` ce se bate(zboara,efecte,etc)!Zici k e in Matrix":D si multe altele!
Corect: de pildä, prin 2001, Gyuri Pascu, la "Divertis":
"Si când l-a tras odatä cu pompa, s-a dus prin teava de la ghivetä de ziceai cä era Matrix, pe bune!" :?
Enfin, "Matrix" (primul, normal, celelalte douä sunt doar simple sechele), rämâne categoric unul dintre filmele BUNE ale genului SF. Cred cä la o analizä atentä, ar putea sta undeva printre locurile 10-20. Ceea ce, la zecile de mii sau câte SF-uri (si mai ales asa-zise SF-uri) s-au fäcut de-un secol încoa', nici nu-i räu. Bravo! :)
Andrei1902
05 Oct 2006, 17:35
In concluzie este un film genial [...] dar nici pe departe arta
Te las sa mai reflectezi la aceasta afirmatie.
Intocmai filmul reprezinta un exemplu de film reusit chiar genial din punct de vedere al marketingului! In aceeasi categorie se inscriu Blair Witch Project, Troia, Codul lui da vinci (cartea, filmul este o vrajeala) Alien vs Predator etc! toata sunt filme care au adus multi oameni la cinematografe, care au fost apreciate (mai putin AVP :P ) care au distrat lumea dar valoarea lor din punct de vedere artisitic este aproape de zero !
Ca exemplu de aerul de film de vacanta pe care il lasa sunt roulurile de programe constiente care sunt interpretate atatde sters incat imi fac sila.
Mai explicit un program reprezinta o entitate informationala iar unul atat de destept incat sa devina constient de existenta sa (chiar si nemateriala) ar avea o cu totul alta gandire. Pai actorii care joaca rolul unor programe sunt atat de umani ca nu m-ar convinge nici in 10 ani ca sunt construit pe cu totul alte principii. Singurii care se propie de acest concept sunt agentul Smith, Arhitectul si gemenii fantoma in rest sunt atat de slab interpretati ca strica tot conceptul. De exemplu lui mrs Oracle la replicile lungi cu tema de gandire ii fug ochii pe promter atat de varza este !
Pitbull
07 Oct 2006, 00:47
Codul lui da vinci (cartea, filmul este o vrajeala)
Corect:
Codul lui da vinci (si cartea si filmul sunt vrajeli).
Asa. Acum e bine.
Pentru putin.
Dominic
07 Oct 2006, 02:16
Chestie pe care nu ai cum s-o sustii.
Si faptul ca ar trebui sa spui ca e un film asa bun pentru ca e un topic dedicat fanilor Matrix e o aberatie. Pe principiul asta, te-ai putea duce pe topicul dedicat fiecarui film si ai putea spune "Best Movie EVER". Ceea ce ai si facut de altfel. Dar nu e ok.
__________________________________________________ __________
In primele pagine se vorbeste numai de cat de bun e filmul Matrix si la cati le place.Nu ma intereseaza pe mine ca vor fi filme mai bune sau nu, da...am gresit knd am zis k este cel mai bun film facut vreodata(aici ai dreptate).Insa, "aberatia" care zici tu ca e, mi se pare o prostie,sincer, topicul a fost deschis la sectiunea FANTIC(habar nu am de la ce vine:)))Dak era la discutii despre film sau actor cum se gasesc pe acest forum atunci aveai dreptate.
Pe principiul asta, te-ai putea duce pe topicul dedicat fiecarui film si ai putea spune "Best Movie EVER". Da!De ce nu?Asa as face dak ar fi la FANATIC...banal stiu dar asa e!Dak imi place asa zic si nu mi se pare ceva gresit in asta...da, spui si ce nu iti place dar in concluzie zici ca ti`a placut, in caz k ti`a placut!
Raspunde-mi totusi cum exista un oras autointretinut sub pamant?
ca de nu ....ce ? unde-mi stau picioarele imi va sta si capul ? ma faci de ras in piata publica ? sau ce ?
"totusi" nu-i nevoie sa-ti raspund eu. undeva in discutiile alea filozofice trunchiate ca sa intzeleaga si badia Ion, ba pana si legumele, exista franturi de raspuns la intrebarea asta. si Arhitectul, si consilierul Hamann dau cateva indicii subtile referitor la "logistica" Zionului.
si tocmai ca nu-i chiar autointretinut. adica oamenii de-acolo dispun de tot felul de masinarii si alte cele care sa asigure functionalitatea orasului. de aici discutia despre cine controleaza pe cine si ce ; interdependenta dintre oameni si "masini"...
si chiar, asta e singura chestiune care ti se pare ca vine in contradictie cu logica ? sau cu bunul simt ? nu ma intelege gresit, I just LOVE this movie ( the whole trilogy, in fact ) dar ... adica totzi traiesc intr-o lume de vis , o realitate virtuala creata prin stimulare neuronumaistiudecare, plutesc in capsulele alea, conectati la RDS, si pentru a-i "lichida" in Matrix e nevoie de toata mascarada aia din holul cladirii ? de gun-uri gen trupele de desant ? sau asta e doar un pretext pentru scena de action ? si sa vada tot mapamondul ce gratzios e Reeves trecand prin ploaia aia de gloantze, cu pelerina cu tot ? ( si chiar este, da' asta-i alta poveste...) sau care-i explicatia "tehnica" ref. liniile telefonice analogice ? la vremea aia n-aveau Zapp online ? pai Star Trek-ul si "beam me up, Scottie" rezolvasera problema asta demult...
si lista poate continua...
daca vreau documentare corecte si verificate dpdv stiintific, ma uit la Discovery channel. Matrix-ul e SF / action movie , cu toate ingredientele de rigoare. opereaza cu imaginatie, nu cu algoritmi...
slayerb
10 Jul 2007, 09:52
Recomand sa vedeti http://www.imdb.com/title/tt0118929/ , filmul de la care a pornit ideea din Matrix si sa vedeti diferenta dintre un film bun(dark city) si un gunoi(matrix).
" ideea din Matrix " a aparut in comicsurile create de fratii W. ; iar "sursele de inspiratie" sunt extrem de numeroase. daca tot luam ca referinta IMDB-ul, uite-aici : The idea for the movie was created when Wachowski Bros were thinking for some new story for a comic book series. They wrote the entire script before their first directorial venture Bound (1996), and worked on it up until the time of production.
( http://www.imdb.com/title/tt0133093/trivia )
cat despre Dark City , l-am vazut acum cativa ani, e interesant, mi-a atras atentia, dar nu in aceeasi masura. viziunea e interesanta, dar nu ma provoaca sa-l revad de prea multe ori. n-are prea multe straturi. Matrixul in schimb...e ca o papusa ruseasca. tot desfaci, si tot nu se (mai) termina...
enfin ... chacun a son gout !!
eu una nu m-as grabi sa cataloghez drept "gunoi" un film sau altul. Prefer sa spun ca nu-mi place . sau ca nu-l inteleg .sau ca nu ma entuziasmeaza. Pe de alta parte, o afirmatie poate spune multe despre autorul ei...
Dominic
15 Apr 2008, 19:28
slayerb
Matrix:User Rating: 8.6/10
Dark City:User Rating 7.7/10
Mai bine taci...
Recomand sa vedeti http://www.imdb.com/title/tt0118929/ , filmul de la care a pornit ideea din Matrix si sa vedeti diferenta dintre un film bun(dark city) si un gunoi(matrix).
Matrix ar fi fost un gunoi daca fratii Wachowski ar fi spus: "am facut un film cult cu care ne vom prezenta anul acesta la Cannes". Insa nu. Ei probabil ca au citit Neuromatul si Johnny Mnemonic, apoi s-au uitat la niste desene animate si au zis sa faca un film cu tot ce au inteles ei de acolo. I-au chemat pe baietii de la efecte speciale, le-au pus Ghost in the Shell si le-au spus: "Vedeti filmul asta? Vrem si noi in filmul nostru la fel". Ce a iesit nu a fost un film in totalitate comercial, ci avut si o latura care batea foarte-foarte usor spre filmele ceva mai culte.
Iata si cateva asemanari intre Ghost in the Shell si The Matrix:
http://www.youtube.com/watch?v=Y3tF7TL0Qh4
Dark City merge pe aceeasi idee, insa in timp ce The Matrix e un film in mare parte cyber-punk, Dark City bate mai mult spre filmul noir.
nightsorrow
25 Jun 2009, 18:17
slayerb
Matrix:User Rating: 8.6/10
Dark City:User Rating 7.7/10
Mai bine taci...
e foarte la moda sa afirmi ca ala mai vechi era mai tare..
12 monkeys ii un film bun sf
Primul film din Matrix mi-a placut , fix inceputul , dupa s-a stricat tot filmul . Scenele de bataie , cu slow motion , deja te plictisesti.
Disciple
17 Sep 2009, 20:23
Mie mi-a placut trilogia in cauza(am Reloaded original),m-a gadilat povestea,mi s-a parut interesant ca oamenii executau miscari complicate de karate imbracati la 4 ace si in general necoventionalul productiei in sine.
Imi place carisma agentului Smith considerandu-l pe Neo cam schematic pe alocuri,efectele speciale din a doua parte(nu as putea spune ca m-a dat pe spate foarte tare treaba cu focus-time) ci mai degraba am admirat imaginea excelenta si miscarile inspirate de camera care au loc in Reloaded(spre exemplu urmarirea de pe autostrada care mi-a taiat respiratia).
O trilogie buna si printre putinele in care continuarile reusesc sa se apropie cat de cat de prima parte.;)
Mie mi s-a parut deja boring ca Neo sa se tot bata cu Smith , o droaie de agenti Smith de fapt . Trebuie sa fie mai , nu stiu .. sa vina cu ceva nou .
Dominic
01 Dec 2009, 17:53
Sa intru si eu in discutie...
Mikaela daca erai atenta catusi de putin la film si nu la scenele boringoase ai fi remarcat faptul ca asa-zis`ul Arhitect a creat programul Smith in dorinta mentinerii starii de echilibru intre fortele rele (Smith) si fortele bune (Neo) .Ideea era, ca in a 2 a parte, Reloaded, sa ii atribuie lui Smith o calitate in asa fel in cat sa poata concura cu Neo care deja isi intra in rolul sau de Choosen One.
Acum vad de ce Matrix isi gaseste locul la sectiunea Fanatic, dupa ani de zile, discutiile nu inceteaza. Pentru mine este si va fi cel mai bun SF din prisma scenelor grozave de lupta, care pana atunci, eu personal, nu mai vazusem la nici un film.
RomaniaMare
14 Apr 2010, 06:33
Matrix,filmul care mi-a schimbat modul de a privi lumea !
Gebeleizis
10 Jun 2011, 01:12
Matrix este probabil cel mai tare SF din toate timpurile!
catasmile17
15 Mar 2012, 17:21
trilogya Matrix mie personal mi-a placut foarte mult !!!!
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.