View Single Post
Old 19 Aug 2010, 23:23   #420
c.ghevara
Guru

c.ghevara

Originally Posted by keepwalking:
Originally Posted by Gloria:
o diversiune de la discutia voastra - proiectele in derulare si viitoare ale lui adrian popovici:
http://www.cinemagia.ro/stiri/un-reg...iembrie-16221/

eu aproape ca m-am induiosat citind chestia asta.
de fapt, mi-am inchipuit cum sta adrian popovici seara, la masa din bucatarie, cu nevasta-sa, si discuta despre paralele de la cnc.
ceva de genul: "draga mea, trebuie neaparat sa luam banii astia, sa ma duc si eu la baietii aia din america, altfel imi bat obrazul, ma asteapta cu lovelele si eu ce sa le spun, ca nu am de unde?"
iar ea: "adi, stai linistit, mie sa-mi spui de cat ai nevoie si se rezolva. ce naiba, urmeaza-ti visul, mergi pana la capat, eu sunt alaturi de tine"

pana la urma, e o scena casnica de o puritate deosebita, unde simti coeziunea dintre cei doi soti, la bine si la rau, imbarbatarea ei, visul lui implinit, speranta din ochii lui, planurile facute impreuna intre doua strachini spalate la chiuveta, ideile lui povestite cu gura plina de sarmale...
la urma urmei, in spatele oricarui barbat de succes sta o femeie puternica...
de ce sa nu intelegem lucrurile astea firesti, simple, ce tin de trainicia unei familii?
offf...
keep ăsta-i noul tău scenariu! nu ne duci! În articol scrie: "... Agentul meu american e în legătură cu Pierce Brosnan şi cu mulţi actori, cu multe case de producţie, el primeşte multe proiecte, deci am de la el multe propuneri, eu îmi aleg ce e mai tentant, [dar evit - n.red.] casele mari de producţie care cer foarte mulţi bani, şi nu au ce face cu cei 200.000 [de euro - n.red.] ai mei cu care intru în coproducţie". Deşi tentat de proiect, Popovici mai spune că "proiectul cu Hopkins e foarte mare, nu am bani deocamdată să intru în el, dar finanţarea nu e închisă, eu mai încerc să-l fac"...
Nu are banii deocamdată!
c.ghevara is offline   Reply With Quote sendpm.gif