Hai sa nu ne mai certam mai baietzi ... k nu e frumos ...
In ceea ce priveshte viziunea lui nume in privintza celui kre vine cu fluierul se ametzeshte shi danseaza ... Nu shtiu de ce dar mai mult ash aprecia un om k asta decat "cioara" kre vine in club shi nu are nici o treaba. Nu shtiu de ce mai mentzionatzi de fluiere pentru k asha ceva nu se mai poarta prin cluburi ... nu am mai vazut de mult asha ceva.
Shi eu am ieshit in weekend-ulasta JOi,Vineri, Sambata shi akum am febra musculara shi inca incerc sa-mi revin de la bautura acumulata in sange de 3 zile shi 3 noptzi. Muzica nu a fost excelenta peste tot dar ma laud k am gasit "Amnesia" (promovat de Mtv) kre are muzica BUNA shi akum chiar ma laud k m-am distrat. Chestia e k am facut rondul prin cluburi shi mi-am dat seama k spre deosebire de 90 % din oamenii krefrecventeaza cluburile in Romania io' chiar ma distrez shi chiar simt k traiesc. Uitatzi-va la pozele din cluburile din afara shi sa-mi zicetzi dk vedetzi pe akolo ciorii imputzitzi shi pizde cu tzatzele p-afara shi tocuri de 20cm incat tzi se face rau k mai impte oxigenul din club cu fum de tzigara shi mai contribuie shi aglomerarea clubului.
Nu va grabitzi sa judecatzi ... nimeni nu este perfect. Sunt shi "wannabez" sunt shi "betzivi" shi "drogatzi" shi "ruptzi de realitate" ... ce n-atzi intzeles ... suntetzi in Romania - akolo unde oamenii imprumuta bani k sa alimenteze rezervorul de la Mercedes ... :sick:
Muzica buna nu am cu ce sa ma laud k am mai ascultat decat akasa... am un set din primavara de la Kristall de la Lemon8 de 3 ore ... INCREDIBIL!
Fitzi cumintzi!