![]() |
@Cinemania - ce să zic?! :-? aştept să mai creşti, şi EVENTUAL să (mă) întrebi, asta nu că presupunerile ar fi mai uşor de suportat. Mai exact: nu-ţi face iluzii, nu la tine m-am referit. ;) :P
(offf... mania persecuţiei loveşte din ce în ce mai mulţi tineri. :( ) |
Oops, mai am o sansa.
|
n-o ispiti pe Dragomera
|
Originally Posted by Gloria:
[În altă ordine de idei: cine, unde şi mai ales cu ce?! ;) ] |
citind ultimele ei postari incep sa cred ca de fapt dragomara e clona tamarainsei
|
Frate cati eroi pe Internetul asta! Cate batalii! Cat sange din biti! Cat dramatism!
E o adevarata viata aici, in dimensiunea a doua. Vi s-a taiat de dimensiunea a treia, nu? Nu va merge, nu? :) E greu. E mai usor aici. :D |
Ar fi bine sa fie respect si intre useri nu doar pe axa user-moderator, sau invers. :-)
|
De astazi, Vave il va ajuta pe Windom in moderarea Cafenelei. Tot de proba, doua saptamani.
|
Gloria, Stefan, renunt, incepind de astazi, la "functia" de moderator, numiti pe cineva mai competent. Mult succes in continuare...
|
Nu e cazul sä te ataci. Nu e nimic personal - pur si simplu, Dragomara e exagerat de sensibilä la absolut tot ce înseamnä moderare. S-o fi väzut ce scene fäcea, de nenumärate ori, folosind toate fonturile, culorile si märimile de literä, numai fiindcä eu sau oricare alt moderator îi muta câte un mesaj într-un topic mai potrivit. E spectaculoasä, da, dar inofensivä - nu trebuie s-o iei în serios si sä pui la inimä; amuzä-te, glumeste cu ea... n-are gânduri rele si nu-si dä seama când jigneste oamenii (de enorm de multe ori, färä intentie). Noi ne-am obisnuit.
|
Windom chiar unul dintre cei mai decenti useri de pe forum, cu discursuri pertinente si argumentatii solide. Ca moderator isi face treaba foarte bine, cheltuind din timpul sau si nervii sai. Este un voluntariat pe care ar trebui sa-l aprecieze in special proprietarii de forum, care ar fi bine sa evite astfel de iesiri isterice din partea unor useri care duc la aceste renuntari. Mai suntem si in prag de sarbatori pascale...
|
Originally Posted by Pitbull:
Mai mult decât stilul [care-o fi totuşi ăla?! în afara limbajul mai mult decât argotic, nici că remarc altceva! :-/ ] lui Windom, nu-mi place moderarea pe care-o practici tu, deosebirea e că el încă se mai poate schimba, unde nu are un caracter preponderent rău, şi e încă suficient de tânăr şi de nedezamăgit de viaţă [altul e termenul real, dar mă abţin şi de data asta] etc. etc. Singurul sens în care-ţi dau dreptate e faptul că nu trebuie să se atace. Etc. |
@Judex:
Subscriu întru totul. L.E.: @Drago: Lasä, cä stim cu totii cä nu esti nici pe departe atât de a dracu' pe cât încerci sä pari. |
@Judex - =)) =)) =)) =)) !
|
Drago asta gets easily amused. Ma sperie.
|
Nope, Booty, patru emoticoane tävälindu-se pe jos de râs nu înseamnä "amuzat(ä)", înseamnä "vreau sä credeti cä mä präpädesc de râs (cum si eu as vrea sä cred)".
Pentru amuzamentul real, un :D, un :)) sau un =)) e prea de ajuns. |
Originally Posted by Mistah J:
Nu sunt de acord cu asemenea nebunie. A', si daca inainte nu eram d eacord cu bannarea definitiva, acum sunt de acord. Pur si simplu nu-ti poti "petrece" un deceniu stergand injuraturi si nesimtiri ale aceluiasi psycho-user. |
eu sunt de acord cu amnistia generala.
ne mai distram si noi un pic. |
Eu, nu.
N-au nici un haz, tracaseazä sälciu. Ca-n anecdota aia cu: "Probabil purcelul nu guita artistic!" |
Originally Posted by Tsunamy:
|
In schimb, am o CALITATE: ma auto-bannez.;) |
Am o propunere ptr.domnii moderatori,daca s-ar putea face un thread despre cinematografia asiatica.:-? .
|
Dragä Alex, nu te opreste nimeni sä-l faci tu însuti - la "Film în general" ar fi cel mai bine.
|
Originally Posted by alextreme93:
Sau http://www.cinemagia.ro/forum/showth...t=asia+extrema |
Ioi cât de ardelean eşti. :-*
În proaspătul topic deschis este precizat de către Twinsen şi topicul sugerat de tine acum. :D |
Credeți că ar fi posibilă marcarea de către fiecare utilizator a mesajelor proprii de pe forum pe care le consideră importante, astfel încât ele să poată fi accesabile rapid de către oricine le accesează contul? În prezent, oricine poate să treacă ușor în revistă opiniile unui utilizator în legătură cu filme și actori, realizatori, dar mesajele de pe forum nu pot fi triate decât manual. Nu s-ar putea să oferim utilizatorilor o modalitate prin care ei să-și pre-selecteze numai mesajele la care ei țin, pentru a le include într-un dosar separat?
|
Propun debanarea Dragomarei.
|
Originally Posted by SoX:
Eu i-as fi dat bann-forever, de ceva timp. Era stresanta rau de tot prin mesajele ei, era buna doar la retetele culinare si la...bancuri? Nu poti frate sa persisti atat de mult in bazait isteric. Ar merita mai multi bann-ul forever: Djinjis, mirodoni, Mistah J, FreakDoll...aaa...StefanDo, Pitbull, rvn, keepwalking, redmen si...toti ceilalti forumisti. Chiar si nesemnificativul Neuptolem care se umfla in pene ca un tigru beat. Ba chiar as propune sa se inchida forumul. Dar dupa ce plec eu, nu acum. |
Cred ca la titlul sectiunii "Video/DVD" se poate adauga si "Blu-Ray". Ar trebui sa tinem pas si cu tehnologia, nu?
|
Iata un om liber! |
Lies,lies oh sweet lies.when are we going to see real facts?:)
Era o gluma evident. |
Dexter - trailer la sezonu 5
Sper ca postez unde trebuie , nu ma prea pricep la forumuri . Asta e un mesaj catre moderatori de pe cinemagia , Vedetzi ca a aparut trailer pt sezonu 5 al serialului Dexter , punetzi-l shi voi pe pagina serialului , de la site-ul nostru , shi probabil la sectiunea trailere de pe prima pagina , sper ca o sa-mi loatzi in seama mesaju shi ca sa va ushurez munca pun shi lin-ul de pe youtube al trailerului . http://www.youtube.com/watch?v=CUbCMbW-BRE . Sper ca sa nu iau cine shtie ce warn ca am facut asta . Multa bafta !
|
Multumim, o sa-l postam.
|
A aparut trailerul la :
Miral (2010) regia Julian Schnabel http://www.youtube.com/watch?v=HAvOe...eature=related |
Desemnati va rog un alt moderator la Cafenea, eu renunt la aceasta onoare. Nu mai am chef sa tot primesc pe mail Reported posts de fiecare data cind se hotaraste unul sau altul sa o ia pe aratura. Numiti-l pe Ipu sau pe alt iehovist, nu duceti lipsa de ei. Slava domnului...
|
Nu ipu... va rooog!!! :(( :(( :((
daca il puneti pe Ipu, se transforma cafeneaua intr-o mare porcarie... o sa trebuiasca sa stam drepti, ca la scoala si sa nu zicem mac pana nu ne lasa Domnul Profesor... aici suntem in recreatie, nu ne luati placerea de a ne juca!!! :(( (Ipu, nu am nimic cu tine... esti un om deosebit!) |
Originally Posted by dragonfly_drk:
cata lasitate. |
Originally Posted by danonino:
nu e lasitate... e dorinta de a pastra o atmosfera cat mai libera la Cafenea... daca tu il vrei pe Ipu, fi sigur ca o sa fi primu care o sa fie luat in suturi de el... asa ca la faza asta, ar trebui sa fi de acord cu mine. ;) |
„Fiți mai umani cu angajații! / Statorniciți în fermă / un post anume de hingher!” =))
Nu, drăguță, n-am nevoie. Eu sunt creator, nu sunt vătaf! Mă deranjează, ce-i drept, că se scriu unele chestii de genul ăsta într-un forum civilizat. Am greșit că m-am exprimat în repetate rânduri, riscând batjocura multora, pentru respectarea demnității femeii, de exemplu? Oricine vrea, știe că eu i-am apărat pe Pitbull (suspendat arbitrar, ca să poată fi alungat și antagonistul lui de atunci), pe RomaniaMare (suspendat după ce unul Șerban l-a denunțat drept extremist pentru așa ceva), pe Dragomara (pe care am încercat în zadar s-o determin să-i ceară scuze unui administrator, pe care îl insultase), pe Judex (suspendat 7 zile pentru insultarea unui arbitru de la CM de fotbal din Africa de Sud!). Cine citește, ca tine, că sunt numit „iehovist”, ar putea crede să sunt un fanatic religios. Eu am cerut numai respect pentru semenii noștri care nu se pot apăra singuri. Chiar discuția publică pe care am înițiat-o a arătat că peste o treime dintre forumiștii care s-au exprimat acolo sunt pentru eliminarea obscenităților din forum; eu am acceptat opinia majorității, dar trebuie știut că între cei care s-au pronunțat împotriva măsurii propuse de mine există multe persoane multiplu- sau definitiv-suspendate, clone ilicite etc. Colegul pe care în discuțiile cu prietenii îl numesc Fachitol are un comportament agresiv, de golan. Îmi reproșează că n-am băut cupa umilinței până la drojdie, singura situație în care el ar fi fost satisfăcut. Practic, la comanda și în urma unui singur denunț din partea lui, o întreagă rubrică a mea a fost deportată în GULAG-ul forumului. Între oameni nu se procedează așa... |
Originally Posted by Ipu:
Quote:
SI CE AI REZOLVAT CU ASTA?... :-/
Quote:
Quote:
ba, tocmai, ca intre oameni se procedeaza asa... intre animale nu vezi asa ceva... ;) CONCLUZIA: Ipu, iti spun, nu din rautate si nu pentru ca ti-au mai spus-o si altii, ci poate pentru ca o sa intelegi pana la urma. VIATA E O CURVA. OBISNUIESTE-TE CU ASTA. degeaba incerci sa o faci perfecta. degeaba esti marele revolutionar... dupa tine, multe femei o sa mai fie hulite pe strada, multi o sa fie nederpetatiti, si multi o sa faca inchisoare pe degeaba. de melteni nu ne scapam orice am face. asa ca: sfatul meu: INCEARCA SA FI MAI FLEXIBIL, sa nu mai interpretezi, sa nu te consideri victima unei conspiratii (la naiba, nu esti)... si sa te mai distrezi si tu, ca parca ai fi pocait!!! |
in prima instanta il faci un om indobitocit, umflat de vechime si incapabil. Apoi, in final, spui ca e un om deosebit. Pe aceeasi unda, nu? Dintre noi doi, cred ca tu injuri mai mult si mai direct. Esti mai vizata decat mine Nu vorbi tu despre demnitatea femeii, sincer esti un exemplu extrem de prost si nereusit. Judex te-a injurat de mortii tai, tu acuma il pupi cu pasiune in fund. Minunat e ca, tu dai lectii despre demnitate. Imi pare rau ca nu ramane Windom moderator, nu era un despot si nici nu a bagat Biblia pe post de regulament. |
Originally Posted by danonino:
uite inca o dovada de prostie. da Ipu, e un om deosebit prin faptul ca e cult, insa nu ar fi potrivit ca moderator. daca nu erai tu pe aici, eu puteam sa fiu o dovada buna pt demnitatea femeii, dar cretinismul tau ma indeamna sa fac gesturi necugetate vad ca iara revine treaba cu Judex.... nu intelegi si pace. tot prost ramai hai pa! mai am si viata perosnala. nu am timp sa dadacesc inculti. |
Permiteti`mi sa : hahahahahahahahahahaha. Va multumesc. |
Originally Posted by redmen:
taci mai, ca nu stii nimic... :"> foarte interesant cum toata lumea se ia de mine dar nimeni nu are nici cea mai mica idee cum sunt eu in realitate. daca injur pe un forum, nu inseamna ca injur si pe strada... cand o sa ma cunoasteti mai bine, o sa va dau voie sa spuneti mai multe despre mine, dar pana atunci ciocu' mic. dar daca totusi se trezeste cineva pe aici sa ma critice, sunt curioasa sa stiu, are habar cum sunt eu in realitate?... ce fel de viata duc, sau am dus. ce personalitate am, ce cunostinte am... haideti... va provoc. |
Pitbull garantează cu întreaga lui reputație că tu nu ești ca asta:
(hiperlink șters) și în plus îți jur că nici eu n-am gândit sau pretins vreodată altcumva. |
Auch..urat..urat..
|
Ipu, când nu mai are argumente, înjurä ca o curvä beatä pe centurä.
(Nu lexical, ci în fond.) Ipulicä, uite cum e treaba: Dacä în clipa asta, când citesti acest mesaj, nu editezi mesajul tendentios (si ipocrit - prin artificiul ieftin cu falsa "inversare de atitudine" postatä jos, la distantä), prin care ai insultat-o pe prietena mea, voi încuia într-un seif amintirea momentului când m-ai apärat, în aprilie, si voi înceta orice comunicare cu tine. Iar dacä mai continui cu mägäriile, chiar voi intra în ofesnivä. Nu uita cä muntele de aberatii demente si extremiste pe care le läbärtezi pe forum te fac foarte vulnerabil, si pânä acum le-am luat în glumä. Deci, editeazä si cere-ti iertare. Acum. |
Originally Posted by Ipu:
genial =))
Autocaracterizare. Asa faci tu, moralistu' lui peste. |
Bäi vitelule, vorbeam cu tine?
Taci dreacu', nu te mai bäga-n seamä ca un coi iradiat. |
q.e.d. |
All times are GMT +2. The time now is 16:27. |