![]() |
Originally Posted by chuckyfan:
In general, fie ca e un film bun sau rau, il urmaresc pana la capat, dar "The Unborn", cred e singurul film care am renuntat sa ma uit chiar dupa 15 min. Nu sunt un impatimit al genului Horror, totusi cateodata imi vine un chef sa-mi hranesc adrenalina cu ceva frica. "The Unborn" a fost ca o laba trista cu tot cu aparitia hot a protagonistei. |
da. mie mi-a placut intr-un fel. totusi era mai frumos daca protagonista aparea macar odata dezbracata, mai crestea nota filmului pe IMDB:D
|
Nu ai fi vrut. Sau abia atunci ar fi fost horror.
|
Ma tenteaza "Popcorn". Unde-i poveste horror in care este implicata si sala de cinema, acolo sunt si eu. Readuc aminte si de "Demons" a lui Lamberto Bava. Chucky, ce zici de asta?
|
culmea ca inca n-am vazut demons, dar oricum n-aveam la ce ma uita seara asta, la asta o sa ma uit. Revin dupa cu parere. Popcorn, banuiesc ca o sa-ti placa. Eu unul nu pot spune ca mi-a placut foarte mult, fiind unul din aia pentru care "nu exista slasher bun fara gore". Povestea filmului a fost originala ( unde mai vezi un grup de tineri care restaureaza un cinematograf si gasesc un film care a fost terminat live? iar dupa sunt ucisi...... )
|
Eu o sa te contrazi acum. Pt. mine slasherul e un gen mai degraba violent decat unul gore. Toate filmele clasice de la "Halloween", "Black Christmas" pana la seriile "Friday" si alea cu Freddy, Leatherface, Pumpkinhead, etc, nu sunt bazate pe elementul gore, ci mai degraba pe angoasa, thrilling si nu in ultimul rand violenta.
|
Nu ma refeream la clasice, alea sunt bune asa cum sunt. Eu ma refer la cele facute dupa '90 cand pe asta se pune accentul ( de asta imi plac slasherele astea moderne ).
Ultimul vazut: Du gu AKA Brutal Sorcery - Este unul din filmele alea de cat III facute in Hong-Kong. Este foarte amuzant, violent ( aici nu mai e vorba de gore:) ) . Despre ce este vorba in el nu spun pentru ca titlus spune deja prea multe. Recomand o usoara stare de ebrietate inainte de a-l viziona, il face mai amuzant. Eu l-am gasit in timp ce rasfoiam paginile cul filme de pe cinemageddon, din greseala. 6 / 10 |
Am vazut mai multe: The Loved Ones, All the boys loves Mandy Lane si Gutterballs, un slasher cu mult peste primele enumerate, pe mine a reusit sa ma socheze intr-un mod violent (in sensul ca eram sa fac atac de cord si nu numai), nu stiu, poate ca nici nu eram in toane bune alaltaieri seara, ca sa pot suporta orice, a fost, oricum, ceva deosebit de ce am vazut pana acum si, totusi, am destule pana in acea seara!! brrrr =((
|
|
The Car(1977) Un film horror destul de misto.
In acelas gen putem incadra si John Carpenter's Christine. |
Am revazut House of Wax 2005 si pot spune ca sunt mult mai incantat decat prima oara cand l-am vazut, nu stiu de ce, dar acum chiar intra printre favoritele mele!!! :-bd
|
M-am hotarat sa fac o excursie de cateva zile pe taramul horrorului asiatic, mai exact Japonia / Korea. Ei bine am inceput cu Noroi care a reusit sa ma sperie bine de tot.
E oficial: Japonia e pe lista mea neagra, cand vine vorba de tari pe care vreau sa le vizitez. Pe langa faptul ca sunt 10 cutremure pe luna, mai au astia si niste legende:-S Acum, continui cu The Grudge ( alea originale lansate "straight to video" ), iar dupa mai gasesc eu ceva, daca o sa mai am curaj. |
Originally Posted by chuckyfan:
Ai dreptate, legendele japonezilor sunt cumplite, iar filmele horror realizate de acestia sunt foarte foarte bune, uneori traumatizante! Au o mimica fenomenala actorii asiatici...cand ii vezi cum belesc ochii te apuca spaima. Iti las aici un site, citeste si ai sa te inspaimanti! Nu te lua dupa faptul ca e pe stirileprotv.ro , informatia este preluata de pe alte site-uri! http://stirileprotv.ro/stiri/interna...anta-foto.html |
Stiam chestiile astea. Este si un film destul de socant dpdv vizual.
http://www.cinemagia.ro/filme/hei-ta...the-sun-22756/ Acum ma uit la Ju-on 2, primul mi-a placut destul de mult. |
Merci pentru recomandare! Am sa-l caut!
|
Mai am inca 23 de horroruri asiatice pe lista, dupa care ma mut in centrul Europei ( Italia, Franta, Spania, Germania si Belgia ).
Pe astazi am planuit celebrul A tale of two sisters. |
The Texas Chainsaw Massacre (1974) e bun filmul dar putin cam scurt, are unele lipsuri - 8/10.
|
Ultimul horror - Husk. Lumea de IMBD zice ca nu este reusit insa mie mi s-a parut un slasher chiar reusit. Misterul este mereu prezent insa finalul este cam scrantit.
|
Am revazut Gutterballs din plictiseala, dar mi-a placut din nou, nota 10 :P
|
Originally Posted by arnoldroland:
Pana la urma ai vazut Grave Encounters? |
All times are GMT +2. The time now is 23:48. |