Noroi

(2005)

Noroi: The Curse

Poster Noroi Poster Noroi

Sinopsis Noroi

Un documentarist pasionat de mistic și supranatural, pe nume Masafumi Kobayashi, pune cap la cap incidente paranormale aparent fără nicio legătură între ele (interviuri, fragmente din show-uri de televiziune etc.), dar care toate menționează legenda unui demon străvechi pe nume Kagutaba.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: Unterhaltung
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.9
Jin Muraki Jin Muraki Masafumi Kobayashi Rio Kanno Rio Kanno Kana Yano Dankan Dankan
Hiroshi Aramata Hiroshi Aramata Guest on TV Program Yôko Chôsokabe Yôko Chôsokabe Kimiko Yano Satoru Jitsunashi Satoru Jitsunashi Mitsuo Hori
Tomono Kuga Tomono Kuga Junko Ishii Ai Iijima Ai Iijima Guest on TV Program Tomomi Eguchi Tomomi Eguchi Herself
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Curse

Produs de

Xanadeux Company

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Cathay-Keris Films

Țara

Japonia

Site oficial

Noroi

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
chuckyfan pe 11 August 2011 21:04
It Creeped Me Out
Filmat in stil Paranormal Activity sau Blair Witch ( care mi s-au parut niste porcarii ) acest pseudo documentar japonez a reusit sa ma ingrozeasca. Nu exista sperieturi de tipul: fantoma e in spatele tau si tu te intorci brusc si te sperii. Pur si simplu e infricosator prin desfasurarea actiunii, iar finalul a fost :| .
Asa ca: Hollywood, ia notite!

5 0
Unterhaltung pe 02 Septembrie 2010 17:43
Holy Mother of God
N-am fost asa speriat pe termen lung de un film de mult timp. Nu neaparat speriat, ca nu e un film cu bau-bau, cu gagici despuiete, urlete si socuri sangeroase, ci mai degraba "creeped out". Numai cand ma gandesc la ultimele 4 minute din film... BRRRR! De vazut cu lumina stinsa, pe la 1 noaptea...
5 0
mvpsebi pe 13 August 2011 02:04
Ok, l'am vazut, au aparut creditele de final si n'am mai stat la discutii, am iesit repede din el. Ce'am zis, pana atunci, s'a montat ceva dragut, deloc real (cum pretinde), putin si creepy pe alocuri, insa simteam io c'am ratat ceva. Numai ca sa citesc apoi ca pe la un minut dupa credite e mare smecheria, asa c'am revenit la fel de repede si direct pe ultimele cinci minute. Tot ce spun e c'a trebuit sa'mi schimb chilotii dup'aceea :)) motherf**cker! AnywhorE-ror, pt fani, si poate nu doar, inarmat cu ceva rabdare la inceput (vre'ora asa), trebuie bagat la colectie filmul. Iar tehnica asta "footage camera", desi aici se foloseste foarte convingator, dand impresia falsa de veridic, mi s'a cam facut sila de ea!
2 1
reivan pe 13 iulie 2012 12:04
unde ai vazut filmul?:)
zeno.marin pe 08 August 2012 15:20
Un gunoi de noroi
Sincer mie unul mi s-a parut groaznic filmul, dar nu horror. Doar groaznic de... prost. Un fel de "The Blair Witch Project" asiatic ratat, mult mai slab decat filmul pe care il imita (iar asta desigur doar in ideea ca ar fi ceva de capul lui Blair Witch Project).

Filmarile "low cost" - adica hand-held - menite sa intensifice realismul filmului sunt nu obositoare, ci extrem de obositoare, enervant chiar. Daca mai adaugi si scenariul stupid, dialogurile in stil japonez - adica anacronice seci si batoase de la inceput pana la sfarsit - chiar incepi sa te intrebi ce naiba a fost in capul tau de ai pierdut o ora jumate din viata cu asa ceva.
Ca si cum nu ar fi de ajuns, a fost atat de plicticos incat pe la jumatatea lui am adormit.

Cine stie, poate daca suferi de parkinson si ti se sincronizeaza tremuratul capului cu scuturatuile si hurducaielile camerei, e… citeşte

2 5
Costy_Craiova_fan pe 22 ianuarie 2013 23:42
ramai la paranormal activity !
harlequinm pe 16 August 2011 05:39
Bun filmul..ma asteptam la mai mult..dupa ce vedeti filmul o luati razna..dati in paranoia..
Recomand..

0 0
adrian_rotaru pe 30 Decembrie 2013 01:36
ce porcarie
ce film prost ,nu inteleg de ce ii se spune film horror la fel cum nu inteleg de ce unii il considera un film bun? nici o scena inspaimantatoare , scenariu previzibil o tampenie pur si simplu si apropo paranormal activity 1 e capodopera pe langa mizeria asta de film din care nu se intelege nimic
0 1
reivan pe 13 Iulie 2012 12:03
Filmul nu prea are continuitate la un moment dat si se duce spre alta poveste. Partea buna e ca te simti foarte "bagat" in realitatea filmului. Din nou vad un procedeu a carui nume nu-l stiu - se creeaza un context ce te face sa pari intr-un cosmar perpetuu transpus in realitate perfect prin elemente bizare si fara logica , personaje ciudate care chiar daca nu sunt creepy iti dau o senziatie a dracu' de inspaimantatoare.
Exceleaza in atmosfera si asta conteaza mult. Finalul e fucked up.

0 2

Spune-ţi părerea despre Noroi

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi horror
Liste cu Noroi
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells