Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cinematografia romaneasca (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=229)
-   -   Stejarii verzi (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84736)

Jay 28 Jul 2004 14:26

Nu spun ca am cazut in fund... dar poate eu am vazut mai mult decat terbuiia in acel SM.. Oricum eu spun ca e ceva la fatuca asta si nu trebuie sa dam imediat cu piciorul.... Totusi .. o fata, romanca, regizor... spun multe.

Ambra Blu 28 Jul 2004 16:23

Originally Posted by Jay:

Oricum eu spun ca e ceva la fatuca asta si nu trebuie sa dam imediat cu piciorul.... Totusi .. o fata, romanca, regizor... spun multe.

Ce spun, mai exact? I missed the point.

Jay 29 Jul 2004 19:13

Sa iti spun la ce ma refer eu exact..., dar in primul rand trebuie sa-i dezvaluiesc ceva lui ALS. Eu nu am spus niciodata ca Stejarii astia ar fii un scurt extraordinar si ca regizorul a facut un filmulet bestial, plin de originalitate si alte bazaconii din astea, doar ca ma deranjeaza atitudinea asta a lui(cirtic or not) ca wush... nu-mi place si nu-mi face .. asa ca sa-l batjocorim... de ce? Ca nu-i bun.... Mamaaa cate filme proaste se fac in zilele astea, de ma doare capul ingrozitor.... acum daca ne p... in propria noastra curte nu mai creste nimic....
Sa revin... Om avea si noi regizori tinerei cu care sa ne mai falim, dar nu sunt asa de multi, in schimb eu apreciam si faptul ca e fatuca(regizoria fiind o indeletnicire barbateasca mai mult.. no ofense to f) si in plus s-a dus in strainatate sa faca cinema si vrea sa faca film in Romania(ca si fostii scolisti francezi .. ... Caranfil sau Mihaileanu).

Mala Portugal 29 Jul 2004 20:33

Si daca e femeie are voia sa faca filme cretinoide si sa mai fie laudata si impinsa de la poponeata pentru asta?

K's 29 Jul 2004 22:30

Originally Posted by Mala Portugal:

impinsa de la poponeata pentru asta?

Sa fie tocmai pentru ca-i impinsa de acolo motivu pentru care, mai nou, marcheza noi succese prin diferite comisii?

herbert 29 Jul 2004 22:42

Si daca e femeie are voia sa faca filme cretinoide si sa mai fie laudata si impinsa de la poponeata pentru asta?

vai, ce rautacioasa esti :P probabil si invidioasa :P
nu va repeziti ca niste fiare de prada, "valoarea" se aduna in timp - tipa e tanara, frumoasa, mai seduce pe cineva, mai imprimuta o carte, il va consulta pe ALS (ca sa afle cum e cu - pardon - capodopera) si cu siguranta va confirma. eu zic ca e o promisiune pe mai multe planuri :P

Mala Portugal 29 Jul 2004 22:57

Originally Posted by herbert:

probabil si invidioasa :P

Nu-i de ce marbert, fiindca eu NU VREAU SA FAC FILM, vreau doar sa-l vad...si parca mi se strange inima cand aflu ca "banii contribuabilor" se duc pe cheresteaua lu' fata aia iar noi, in loc de placeri cinefile ,ne alegem cu rumegus de stejari verzi in ochi

Ambra Blu 29 Jul 2004 23:02

direct din pula lui pinocchio

herbert 29 Jul 2004 23:14

inteleg "patriotismul" si exigenta ta, tot respectul pentru civismul tau seducator (republicana de la Cluj!), dar ce ai tu cu poponeata fetei? :P tu nu stii ca uneori razbati mai usor cu poponeata decat cu capul? :P (cacofonia e de neevitat)
acum, serios si responsabil vorbind, filmu' e o catastrofa. ce i-as face eu fatucai astea!

Jay 30 Jul 2004 08:50

Nu..... filme cretinoide... Vorbesti de filme? Mai e ceva in afara de stejarii? Sau spuneai si tu asa ca vorba.... ? Oricum banii astia a contribuabililor se duc mai bine in filmulete cretinoide romanesti ....decat sa faca Vacata Mare un nou "road movie"....

crydead 30 Jul 2004 09:50

tu nu stii ca uneori razbati mai usor cu poponeata decat cu capul? :P

Tre sa aiba buca tare ca sa faca asta. Oricum , fatuca e sustzinuta din mai multe partzii si cu diverse motive. Rezulatele o sa se vada zilele astea: cica se lasa cu padure de stejari verzi... adica cu lungmetraj. :sick:

---------------------------
Viitorul suna ocupat.

Mala Portugal 30 Jul 2004 22:54

tu nu stii ca uneori razbati mai usor cu poponeata decat cu capul?

Ba da...am vazut la South Park :hmm:

Mala Portugal 30 Jul 2004 23:27

Originally Posted by Jay:

Vorbesti de filme? Mai e ceva in afara de stejarii?

Well....vorbeam de padurea de trista amintire si imi permisesem sa anticipez si filmul care va sa fie , ala pe care l-a primit cadou la un concurs (de imprejurari).
Si apropo de "ALS-ul care impune gustul" chiar m-am gandit la el cand, in scaunul de cinema , ma rugam sa ia foc padurea de stejari.Adic' rememoram un articol d'al lui din dilema - de ce e cool vincent Gallo. Si tot la articolul cu pricina mi-a zburat gandul la alt film-de-femeie cu copii (cred ca deja am capatat o fobie la combinatia asta) vazut la tiff - "La juma' de pret". Or else de ce nu's cool fatucile care se joaca de'a mama si filmul.

Ambra Blu 31 Jul 2004 10:30

iar unii stejari sint pereni si evergreen, astfel incit, la 100 de ani de la plantare, mai au inca sansa de a comite un lung si un scurt. ma refer la sergiu nicolaescu, in caz ca aluzia nu era suficient de rarefiata.

Ambra Blu 31 Jul 2004 19:35

Acum stau si imi dau seama ca titlul asta este generic pentru filmele romanesti in care baga CNC-ul: sint toate verzi ca brazii si cu mucii pe piept. E naspa ca Puiu, care chiar daca face teatru filmat, sa nu mai ia de la CNC nici un leut, mai ales ca filmele lui, asa prost cum erau ele filmate, aveau totusi ceva de zis. In ceea ce priveste restul filmelor, eu, ca platitor, pina nu citesc intr-o revista un review care sa ma anunte ca in Romania, iata, s-a facut filmul asta www.kontrollfilm.hu nu am de gind sa imi pierd 50 de mii si o ora jumatate din viata uitindu-ma la prostii. Sint curios cum va fi lung-metrajul lui Nemescu.

Mala Portugal 01 Aug 2004 00:32

& The Irony of it All: la tvr cultural, in timp ce erau anuntati castigatorii de la cnc, pe ecran curgeau imaginile din ursuletul de aur al lui Puiu :P

Alex Leo Serban 02 Aug 2004 10:36

recomand - in ac. sens - ultimul nr din observator cultural, care publica dezbaterile de la tiff intre giurgiu, delia mucica de la cnc, plus multi straini invitati la festival (ron holloway etc); strainii erau mirati ca cei care au luat premii la mari festivaluri (puiu, mitulescu etc) nu primesc automat dreptul de a face filmul urmator cu bani de la cnc...
saracii de ei: unii sint prea naivi, altii sint prea jmekeri ;)

http://www.observatorcultural.ro

Alex Leo Serban 02 Aug 2004 11:11

recomand - in ac. sens - ultimul nr din observator cultural, care publica dezbaterile de la tiff intre giurgiu, delia mucica de la cnc, plus multi straini invitati la festival (ron holloway etc); strainii erau mirati ca cei care au luat premii la mari festivaluri (puiu, mitulescu etc) nu primesc automat dreptul de a face filmul urmator cu bani de la cnc...
saracii de ei: unii sint prea naivi, altii sint prea jmekeri ;)

http://www.observatorcultural.ro

herbert 02 Aug 2004 11:16

bine te mai plateste I.B.Lefter ca ne dai in cap - de doua ori! - cu "Observatorul cultural" :P

Alex Leo Serban 02 Aug 2004 11:29

u r way, way, way off limits!
in caz k nu stiai,
1. colaborarea mea cu obs. cult. a incetat cu mult, mult timp in urma;
2. in nr in cauza nu am nimic publicat;
3. obs. este - totusi - publicatie rivala dilemei; nu ai aflat? ah, k mai public - cam de 2-3 ori pe an, cind cu un tiff sau ceva similar - nu skimba cu nimic datele problemei...
dezinformare sau rea-vointa?
maybe both?

All times are GMT +2. The time now is 05:12.