PDA

View Full Version : Tenis

Pages : 1 [2]

crin3l
30 Jun 2011, 18:48
Fara mari probleme ? Nu prea cred. Daca Tsonga joaca cum a facut-o cu Federer, iar Djokovici face asa de multe greseli ca in meciul cu Tomici (foarte surprinzator, mai ales la ce forma are anul asta) , tare ma tem ca nu mai ajunge sarbul in finala.
Oricum pe suprafete rapide, Nadal intotdeauna a avut probleme cu Murray, mai ales in turneele de Grand Slam si astfel s-ar putea sa avem o finala surpriza.

gigabyte
01 Jul 2011, 17:18
Djokovici e in finala !!!!!

Djokovici is No 1 . <:-P <:-P

omudindulap
01 Jul 2011, 17:19
Nole in finala. Asta duce la pierderea primului loc de catre Nadal? :-?

indiferrent
01 Jul 2011, 17:20
Macar daca a pierdut Roger sa imi mai alin supararea:D

crin3l
01 Jul 2011, 17:22
Deci pana la urma a fost fara mari probleme. Dar erau vreo 2 de "daca" in postul anterior care au ramas doar la stadiul de "daca".
Deci Djokovici in finala si noul numar 1 mondial. Azi s-a vazut diferenta intre un jucator talentat si campion si intre un jucatori talentat si atat. Este vorba de mentalitate, de concentrare in momentele importante care exista doar la marii campioni astfel facandu-se diferenta(a se vedea Nadal care nu il vad nici pe departe cel mai talentat jucator din circuit, dar are o mentalitate superioara, o vointa nepamanteana si desigur o ambitie de a progresa incredibila).
Felicitari Nole ! Am sa tin cu el indiferent cu cine va juca in finala.

omudindulap
01 Jul 2011, 17:23
Hai cu titlul nr. 11!!! :D

indiferrent
01 Jul 2011, 17:26
Deci pana la urma a fost fara mari probleme. Dar erau vreo 2 de "daca" in postul anterior care au ramas doar la stadiul de "daca".
Deci Djokovici in finala si noul numar 1 mondial. Azi s-a vazut diferenta intre un jucator talentat si campion si intre un jucatori talentat si atat. Este vorba de mentalitate, de concentrare in momentele importante care exista doar la marii campioni astfel facandu-se diferenta(a se vedea Nadal care nu il vad nici pe departe cel mai talentat jucator din circuit, dar are o mentalitate superioara, o vointa nepamanteana si desigur o ambitie de a progresa incredibila).
Felicitari Nole ! Am sa tin cu el indiferent cu cine va juca in finala.

Toti jucatorii, cel putin din top 100, stiu tenis. Psihicul face diferenta. Mentalitatea, experienta...Mai aveau si finala de la australian open. Sunt amanunte, dar conteaza.

Pepper
01 Jul 2011, 20:48
Horay for Nadal! asa ca Djokovic nu va fi numarul 1 pana la ultima minge din finala, da?! [-(

omudindulap
01 Jul 2011, 20:51
Crucisatorul Rafaelkin! Nu pot decat sa sper la o finala cel putin la fel de disputata ca celebra finala dintre Federer si Nadal din anul...nu-mi aduc aminte.:D Si deznodamantul sa fie acelasi, desigur. Simpatici comentatorii, cum se rugau ei de Nadal sa greseasca :))

Pepper
01 Jul 2011, 20:58
Comentatori japonezi/francezi/italieni/britanici? :))
Pe Digi sport a comentat Tziriac, care probabil si-a luat concediu de la afaceri, si unul de'al lor (cam lingusitor si imbecil). Destul de simpatic Tiriac, a avut un limbaj pe intelesul tuturor, plus ca mai povestea si despre vietile personale ale jucatorilor :))
Bine ca nu l-au invitat pe CTP #:-S

omudindulap
01 Jul 2011, 21:05
Britanici :D Ce ai cu CTP? >:P :P

Pepper
01 Jul 2011, 21:12
omu ala nu stie sa comenteze un meci de tenis, mi se pare penibil :-w
inteleg ca are favoritii sai (pe nadal) dar prea ii ridica in slavi la un simplu forehand :))
are un stil de a comenta de parca un meci de tenis ar fi un SF :))

Pepper
02 Jul 2011, 16:57
Kvitova kicked-ass =D>
Sa speram ca Tecau si Lindstedt vor face acelasi lucru :D
Mi-a placut cand jucatoarea care a comentat la digi, al carei nume l-am, a recunoscut-o in tribune pe Anne Hathaway si a zis "O stiu! E actrita! a jucat in......" cred ca i-a fost rusine sa spuna Sex and other drugs :))

danonino
02 Jul 2011, 17:44
Tecau si Lindstedt si-o cam iau de la fratiorii Brian. Cel putin in primul set.

Pepper
02 Jul 2011, 17:59
Cum sa pierzi 2 game-uri din dubla greseala? cum?? :|
The evil twins sunt vizibil mai buni....imi vine sa ma uit la nunta regala de la Monaco :|

ghost90
03 Jul 2011, 17:44
Bravo Nole!!! :D

mvpsebi
03 Jul 2011, 17:49
N'a fost nu stiu ce frumusete de meci, dar ma bucur ca a castigat Nole. :D Un an deosebit pt el, care se va termina cu victorie la US Open, sper!

omudindulap
03 Jul 2011, 18:02
Sunt nefericit pentru ca...
Chiar inainte de prima minge a ultimului game, mi s-a inchis laptopul :)) Nici el nu a mai putut suporta...:(

Pepper
03 Jul 2011, 21:57
Am fost nefericita din acelasi motiv dar acum mi-a trecut, poate pt ca mi-am varsat nervii pe telecomanda la fiecare game pierdut de Nadal :-w
A fost un chin sa vad al doilea set ~X( aveam impresia ca-i tin ghinion daca ma uit.
Si din nou sarbul a fost mai bun :-<
Nadal vs Djokovic to be continued...

t0nka
05 Jul 2011, 11:10
Kvitova kicked-ass =D>
Sa speram ca Tecau si Lindstedt vor face acelasi lucru :D
Mi-a placut cand jucatoarea care a comentat la digi, al carei nume l-am, a recunoscut-o in tribune pe Anne Hathaway si a zis "O stiu! E actrita! a jucat in......" cred ca i-a fost rusine sa spuna Sex and other drugs :))
Monica Niculescu

omudindulap
02 Sep 2011, 19:04
A inceput US Open, fratilor!
Dupa dezamagirea de ieri, numita Halep, care in runda precedenta eliminase o detinatoare de Grand Slam, fiind acum invinsa de o jucatoare mai slab clasata, astazi Monica Niculescu devine prima romanca calificata in optimi, dupa 13 ani, 6-0 6-1!!! cu Lucie Safarova, nici ea o necunoscuta. Urmatorul adversar al romancei este nemtoaica Angelique Kerber, de care eu nu am auzit, deci, teoretic, ne putem astepta la sferturi. :D

Pepper
02 Sep 2011, 20:23
Deci teoretic rezultatul e deschis :D n-ai invatat nici pana acum ca tenisul este imprevizibil? Cand e vorba de jucatorii romani nu pot fi obiectiva si ma abtin de la pronosticuri, iar din ce-am vazut pana acum fetele nu prea fac fata presiunii...
Eu zic sa-i tinem pumnii si apoi mai vedem :P

omudindulap
02 Sep 2011, 21:41
Bine, ma, fie ca tine 8-|
Afara de ea si Tecau, nu mai avem pe nimeni, nu? La dublu fete? :-?

Pepper
02 Sep 2011, 22:03
Cirstea si Morita vor juca in runda 2 impotriva unor spanioloaice cu nume lungi
http://www.usopen.org/en_US/scores/draws/wd/r2s1.html
and that's kinda it...

Pepper
03 Sep 2011, 22:30
Cirstea si Morita out; Niculescu va juca maine incepand cu ora 18:00, poate avem noroc sa vedem meciul live macar pe Eurosport2 ca Eurosport va fi ocupat de Nadal-Nalbandian :D
Iar meciul lui Tecau/Lindstedt din runda 3 e o necunoscuta, nici programat nu e.

omudindulap
03 Sep 2011, 22:37
Potrivit flashscore, tot la 18, maine.

Pepper
04 Sep 2011, 18:20
Potrivit site-ului oficial usopen.com meciul lui Tecau/Lindstedt este ultimul din cele 4 programate pe terenul unde joaca(/isi ia bataie) Niculescu, deci pe la 3,4 dimineata ne zici tu din dulap cat a fost scorul :D

Pana la urma am eu onoarea :P Tecau/Lindstedt - Bracciali/Starace 7-6 7-6 \m/

Pepper
07 Sep 2011, 23:54
O noua zi fara tenis :( intre timp jucatorii se plictisesc, isi pierd din concentrare, devin frustrati, nemultumiti si starea de spirit le poate afecta jocul :-w Fuck you, rain!!

http://img593.imageshack.us/img593/3390/b09062011rubberduck2011.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/593/b09062011rubberduck2011.jpg/)

Pepper
08 Sep 2011, 22:02
C'est fini si pt Tecau :(
Perechea Lindstedt/Tecau a pierdut in sferturi in fata a 2 macaronari, Bolelli si Fognini, cu 1-6 7-6 6-4 :-w
In rest, nimic nou pe frontul de vest, cei mai buni raman cei mai buni (adica Nadal & co.) si urmeaza cele mai bune meciuri de disputat :D

omudindulap
10 Sep 2011, 00:29
Semifinale masculin - nicio surpriza

Nadal - Murray
Federer - Nole

Mizez pe o finala Nadal - Nole. E cam logic, la ce joaca cei doi. Vedem maine.

crin3l
10 Sep 2011, 10:46
Ai vazut in ce forma mare este Federer ?

omudindulap
10 Sep 2011, 12:39
Nu am vazut niciun meci al sau, dar pentru a-l bate pe Nole, care pare invincibil, va avea nevoie de ceva mai mult decat o forma mare. Meciul incepe la 19.

omudindulap
10 Sep 2011, 19:11
Meciul incepe la 19.

20:30, ultima ora, sper ca nu-s probleme cu ploaia :-S

buticut
10 Sep 2011, 19:52
Pana acum strans meci...very strans. Insa asa a fost si primul set al lui Djoko in meciul cu Dolgopolov, unde in tie-break a castigat greu cu 16-14, doar ca sa castige lejer urmatoarele doua seturi.

omudindulap
10 Sep 2011, 20:18
1-0 Fede :D Haide, batrane!

buticut
10 Sep 2011, 20:31
Noooeeez, Fede cu break-ul

omudindulap
10 Sep 2011, 21:03
2-0 :d

FreakDoll
10 Sep 2011, 21:07
Djoko e cel mai funny tenisman ever!! Daca nu ati vazut, inca, filmuletul (http://www.youtube.com/watch?v=xYA_7RUSarU&feature=results_main&playnext=1&list=PLFF09C95DF09963D8)acesta, va asigur ca veti rade cu lacrimi!!

buticut
10 Sep 2011, 21:13
Si-o cam ia Nole :(. FreakDoll, il stiu, dar tot asta mi se pare cel mai funny :D: http://www.youtube.com/watch?v=WZIdQlj80FM&feature=related , (http://www.youtube.com/watch?v=WZIdQlj80FM&feature=related)(e mai hilar daca stiti videoclipul, the joke is on Nadal :)) )

urmat de http://www.youtube.com/watch?v=FAt0O-RkRwk

EDIT: Omule, told ya...primul set e mai greu pentru Djoko, pe urma isi revine. In cazul de fata, primele doua seturi :D

Pepper
10 Sep 2011, 22:37
omg the tension X_X si federer si djokovic sunt la fel de buni, parca e finalul unui thriller :))
M-ati starnit cu clipurile funny :)) The funny side of tennis players (http://www.youtube.com/watch?v=tPJS-wWQ6hw&feature=related), Will you marry me? (http://www.youtube.com/watch?v=dYxlKbe0WZY)

FreakDoll
10 Sep 2011, 22:48
@buticut
Initial, voiam sa-l postez pe primul, dar nu-l mai gaseam :))
Am ras cu lacrimi, desi e a nu stiu cata oara cand le vad =))
@Pepper
Pe cel cu Steffi nu-l stiam. Prea tare!!:))

:| Ne-au invadat galbejitii! X_X

omudindulap
10 Sep 2011, 22:53
Break Fedeeee =D>

buticut
10 Sep 2011, 22:53
Federer serveste pentru match. Hai cu break-ul :D

EDIT: 40-40! Oh the tension!!

omudindulap
10 Sep 2011, 22:59
Cum, ba, sa te numesti Federer si sa ratezi 2 mingi de meci, plus o dubla greseala???!!! Futu-i! ~X(

Pepper
10 Sep 2011, 23:00
Parca joaca Norocul vs Ghinionul pe teren :)) culmea ar fi sa inceapa ploaia

buticut
10 Sep 2011, 23:01
Se mai intampla :D. Tin sa precizez ca amandoi imi plac, I'm not anti-Fede... at all, dar tin ceva mai mult cu Djoko. Btw, Gimeno-Traver is growing on me :).

omudindulap
10 Sep 2011, 23:02
Eu vreau o finala Nadal - Federer! :D

FreakDoll
10 Sep 2011, 23:03
Cum, ba, sa te numesti Federer si sa ratezi 2 mingi de meci, plus o dubla greseala???!!! Futu-i! ~X(

:-O Da, ma. El nu e om. Nu poate gresi.

buticut
10 Sep 2011, 23:04
Hai cu breakuuuuuuuuuuuuuuu!!

mvpsebi
10 Sep 2011, 23:05
Neh, hai cu tie'breakul. :D

FreakDoll
10 Sep 2011, 23:07
Omg, castiga Djoko!

omudindulap
10 Sep 2011, 23:08
Mda, va trebui sa ma multumesc cu o finala Nadal - Nole :(

FreakDoll
10 Sep 2011, 23:10
Ce revenire spectaculoasa!! Lasa ca Djoko il bate si pe Nadal :-j

buticut
10 Sep 2011, 23:13
Yayyy!!! Djoko in finala!

FreakDoll
10 Sep 2011, 23:14
De bucurie lua si pozitia de facut cachi :))

Pepper
10 Sep 2011, 23:16
Bv lui Nole, ce'i al lui e'al lui :P Acu' hai odata si cu meciul lui Nadal, macar sa vad un set din el...
Aveti idee cand e programata finala masculina?am inteles ceva de luni :-?

Vai dar s-a mutat Hollywood-ul la New York: Stars at the Open (http://www.usopen.org/en_US/news/galleries/2011-09-10/201109101315677588576.html)

FreakDoll
10 Sep 2011, 23:18
Dar Djoko sufera cumva de Vitiligo? Ori, pur si simplu, i s-a cojit pielea?? Desi, parca, a avut aceeasi nuanta a pielii de cand il stiu.

omudindulap
11 Sep 2011, 03:10
3-1 Nadal (:| Finala e luni. (:|

omudindulap
12 Sep 2011, 19:02
Finala US Open

Rafael Nadal - Novak Djokovic - 23:00

2-6, 4-6, 7-6, 1-6

FreakDoll
13 Sep 2011, 02:26
Un meci extraordinar de frumos si intens. Djoko a fost indiscutabil mai bun si, desi Nadal a luptat cat a putut el, inevitabilul s-a produs. Bv, Djoko!!!

crin3l
13 Sep 2011, 07:54
Mi se pare incredibil cum Nole a reusit sa sara de la doar jucatorul extrem de talentat si mereu in top 4 la sfarsitul anului trecut, la marele campion de la inceputul acestui an. Cred ca daca nu era Federer la Roland Garros ar fi castigat si acel turneu de Grand Slam.
Probabil va fi noul meu jucator preferat dupa retragerea lui Federer, desi nu am sa uit niciodata infrangerea elvetianului de anul acesta de la US Open:| .

crin3l
26 Jan 2012, 20:00
Cred cu tarie ca tenisul este cel mai frumos sport (Barca m-a facut ca sa imi mai placa fotbalul doar atunci cand joaca ea).
M-am convins azi cand desi m-am uitat in reluare la meci, l-am vazut aproape cu aceeasi intesitate ca si cum l-as fi urmarit in direct, stiind scorul deja. Acesti 2 mari campioni au aratat din nou un tenis de mare calitate.
Din pacate cred ca Federer mai poate castiga un meci de grand slam doar daca joaca maxim patru seturi (desi era sa ma contrazica in unul din cele mai triste meciuri pentru mine- semifinala de la US Open de anul trecut cu Nole).
Sunt aproape sigur ca va fi o finala intre Nole si Rafa, un alt meci mare.

PoliFanAthic
29 Jan 2012, 09:55
Foarte placuta victoria lui Tecau la dublu mixt. In sfarsit, acel trofeu de grand slam la dublu!

buticut
29 Jan 2012, 14:28
Anyone watching Nadal - Djoko? Djoko a avut minge de meci, dar Nadal si-a revenit pentru al 5-lea set.

PoliFanAthic
29 Jan 2012, 21:40
I-a scapt printre degete victoria lui Nadal, la 4-2, 30-15 in setul decisiv. Dar ce lupta incredibila din partea ambilor jucatori.

catasmile17
12 Mar 2012, 22:23
Federer rules :)

http://i454.photobucket.com/albums/qq264/catalin2217/RF_tag_by_Aldenik.png

omudindulap
17 Mar 2012, 22:09
Nadal - Federer, de la 23:10, in semifinale la Indian Wells :D

l.e. 23:30, pe dolce sau digi, something, ori pe net.

l.e.2 Afara ploua.

catasmile17
18 Mar 2012, 12:38
Federer outclasses Nadal in California (http://eurosport.yahoo.com/18032012/58/federer-outclasses-nadal-california.html)

Pepper
18 Mar 2012, 12:42
l.e.2 Afara ploua.
Ia-ti umbrela :))

Finala Indian Wells va fi transmisa de Digi Sport 2 la 22:00, cu sau fara amanari.
Federer vs Isner, kinda boring (:|

catasmile17
18 Mar 2012, 21:29
l.e.2 Afara ploua.
Ia-ti umbrela :))

Finala Indian Wells va fi transmisa de Digi Sport 2 la 22:00, cu sau fara amanari.
Federer vs Isner, kinda boring (:|

ai dreptate ... asteptam o finala mai tare ...
Oricum Fortza Federer

catasmile17
19 Mar 2012, 13:36
Federer wins fourth Indian Wells title (http://eurosport.yahoo.com/19032012/58/federer-wins-fourth-indian-wells-title.html)

catasmile17
19 Mar 2012, 22:07
Urmatorul turneu : 20/03 - 01/04 --- Miami Masters ---

catasmile17
27 Mar 2012, 13:05
Roddick ends Federer run (http://eurosport.yahoo.com/27032012/58/roddick-ends-federer-run.html)

....:(

catasmile17
27 Mar 2012, 13:23
http://i454.photobucket.com/albums/qq264/catalin2217/de.png

Pepper
27 Mar 2012, 13:28
Scuteste-ne de informatii pe care le putem cauta si singuri daca ne intereseaza. Esti cumva buletin de stiri? Cut it out! :-q

Pepper
15 Sep 2012, 14:27
Dupa Sorana Carstea, a venit si randul Irinei Begu sa castige turneul de la Tashkent :D Bravo, Irina si la mai multe victorii in turneele profesioniste! Sper ca stirile sportive sa inceapa cu reusita ei....

Razvan600
18 Sep 2012, 17:52
Victor Crivoi a facut un meci senzational in meciul decisiv cu jucatorul finlandez in Cupa Davis.

Federico
08 Jun 2013, 21:27
Roland Garros 2013 - ce am invatat:

1. Shutupova seamana cu un umpa-lumpa cu mersul ala marunt si cu bratele rigide.

2. Nadal e un Cristiano Ronaldo al tenisului. Bleah.

3. E absolut rizibil sa lovesti cu doua maini cind alea ar trebui sa se cheme mai degraba picioare.

4. Djokovic stie franceza (!) dar tot nu se leapada de un anumit aer balcanic-provincial-greatexcpectations-ist nesuferit.

5. Lui Fellini nu-i placea tenisului. (dar pe-asta o stiam de mult)

6. Citizen Kane (nu e plagiu, e omagiu, stimati mubiofili)

omudindulap
08 Jun 2013, 22:11
2. Nadal e un Cristiano Ronaldo al tenisului. Bleah.

Hmm, nu cred ca-i nimerit-o pe-asta, eu l-as compara mai degraba cu El Tractor ;)
Cat despre partida de ieri, din care am vazut franturi si ultimele ghemuri, n-a fost el cel mai spectaculos meci, dar o fost incredibil de tensionat, pentru fanii celor doi; fortand o paralela, a parut croit dupa un scenariu al genialului Wentworth Miller. Twisted Twasty Twists :|

Federico
08 Jun 2013, 22:21
Hmm, nu cred ca-i nimerit-o pe-asta, eu l-as compara mai degraba cu El Tractor ;)

Well, you know, fiecare vede altceva, dar in termenii mei cred ca am nimerit-o perfect. Ronaldo e un boring bully, o forta bruta a naturii. Da, are si o finete extraordinara in podipularea balonului (mda, suna ca dracu de paradoxal), dar e o finete tehnica - nu e finetea estetica a lui Pirlo sau Robben sau Messi (da, l-am pus ultimul intentionat, dar e o poveste lunga).
Anyway, eu ma mai gindeam la Rafa asa:
http://i.imgur.com/KaiJ6pY.jpg

Meciul nu l-am vazut pe tot. Ultimul set l-am ratat complet, si din primul parc-am scapat oareceva. Bun, dar... Nu ma-ntelege gresit. Nadal este un sportiv urias, si dpmdv, dar mi se pare la ani lumina de Federer si geniul lui - indiferent ce spun statisticile.

omudindulap
08 Jun 2013, 22:33
Ah, nu intelegeam exact unde bati, dar tot nu-s de acord, portughezul nu-mi pare chiar o forta a naturii. Mergand pe rationamentul tau, parca l-as asemui pe Nadal cu Ibra: forta de care vorbeai, tehnica 'primitiva', nu stiu cum sa-i zic, si capacitatea de a lovi decisiv din pozitii imposibile. Parca mai bine :P

Buna aia cu Rafo :))

Federico
08 Jun 2013, 22:42
Ohoho, Ibrahimovic e un estet de 40 de ori mai serios ca Ronaldo. Ohohoho, si-nca cum. Are o personalitate stilistica incredibila. Si, da, are si forta.
Dar, again, imi imaginez ca poti sa n-ai ideea despre ce vorbesc, dar n-am ce sa fac - asa vad eu lucrurile.

omudindulap
08 Jun 2013, 23:07
Cat despre statistici, ele spun ca elvetianul ii cel mai bun jucator al tuturor timpurilor :P (stiu ca nu la asta te refereai, ci la H2H, care, pentru mine, ii cel mai potrivit criteriu de departajare), dar si astea mi se par (cvasi)mincinoase, intrucat Federer, pana la Nadal, o jucat singur. Desigur, au mai fost pe acolo tenismeni talentati, un Hewitt, Ferrero, Rodick etc., dar, din punctul meu de vedere, astia au fost la ani lumina de Roger, Rafa sau Nole. Federer este, probabil, cel mai talentat dintre ei, nimeni n-o mai sculptat in aer (:P ) ca el, dar ii imposibil de dat verdicte categorice, de tipul GOAT.

Apropo de astia doi. (http://www.treizecizero.ro/news/istoria-rivalitatii-federer-nadal-toate-cele-28-de-meciuri)

Federico
08 Jun 2013, 23:13
Ohhohoho, Rodick!!! Another old great "crush". Il iau oricind peste Nole sau Nadal. Chiar daca nu este mai "bun", whatever that means, mi-a placut enorm jocul lui. Alti preferati de-ai mei sunt Murray si Gasquet (avea un backhand baiatul asta intr-o vreme!).

nimeni n-o mai sculptat in aer (:P )

Haha, excelent!

ca el, dar ii imposibil de dat verdicte categorice.
Evident, evident, si iar evident. :P

omudindulap
08 Jun 2013, 23:28
Apropo, cum m-am indragostit eu de sportul asta :D Se intampla acuuu..multi ani, cand, venit de pe plaja precum danezii la fotbal, primind un wild card din partea organizatorilor, daca-mi amintesc bine, Ivanisevic o castigat turneul de la Wimbledon, intr-o finala memorabila contra lui Rafter, 9-7 in decisiv. De-ar fi avut si Nadal serviciul croatului..Pare-mi-se ca o doborat si ceva record de asi serviti pe parcursul unui turneu de GS. Sau, daca nu, stiu sigur ca o dat cu nemiluita :D Ce vremuri..

l.e. Murray, really? (:|

Federico
09 Jun 2013, 19:36
Cum sa zic, eu unul am trecut de stadiul in care tineam cu cine cistiga! Ma mai uit si in alte directii. De fapt, in mare parte, ma uit la tenis/fotbal ca la filme. Jucatorii sunt si actori. Conteaza mult si personalitatea lor si impresia estetica pe care-o lasa. De fapt asta s-ar putea sa fie principala problema cu Nadal si Djokovic. Nu-mi place de ei ca oameni. :">

De Ivansievic si meciul ala habar n-aveam. A trebui sa caut ca sa aflu despre ce e vorba. Eu am inceput mult mai tirziu. Actually, a fost un interludiu scurtutz care se cam suprapune pe ultimii doi ani de liceu. In ultima vreme (~4 ani) m-am uitat extrem de rar. Finala de azi n-am vazut-o. Nu aveam niciun dubiu de cit de plata o sa fie. Am aruncat doar un ochi pe la-ceput. Nu-mi place deloc scoala spaniola. Cu jocul ala de tocilari ultradefenisv la 3 km in spatele liniei de fund. Nici zgura in general nu-mi place. Ah, si ma mai enerveaza eunucii care-l joaca pe Federer numai pe rever, cu un oportunism scirbos de las si disperat.

PS: In legatura cu asta: 6. Citizen Kane (nu e plagiu, e omagiu...) Nu stiu daca ati prins referinta, dar era vorba de un topic omniprezent pe prima pagina a mubi-ului intr-o vreme care continea un post de un umor care mie unuia imi reda increderea in umanitate de fiecare data cind ma intilneam cu el incercind sa accesez threadul respectiv.

Top ten reasons not to list things:

10. It implies self-importance and conceit.
9. Hardly anybody reads your individual opinion anyway.
8. Opinions differ, so do lists.
7. They’re too subjective on one hand, yet too objective on the other.
6. They take too long to compile.
5. Even the most knowledgeable film critic’s list can be poo-pooed if someone dismisses it as “just their opinion”.
4. Often one item on the list is just space-filling. Like this one.
3. As the list goes on the items become more and more predictable/repetitive.
2. More and more predictable/repetitive.
1. Citizen Kane.

http://mubi.com/topics/stop-the-lists

Ovidiu239
18 Jun 2013, 21:41
Wimbledon 2013, acum!

Federico
10 Jul 2013, 08:52
l.e. Murray, really? (:|

Bwhahaha. Acum am aflat si eu ca a cistigat Wimbledonu'. Epic lol.
Uitasem de el. N-am vazut niciun meci. :D

Mare sport si tenisul asta. O fi vreun sah si nu stiu eu.

Sylver Cheetah 53
04 Dec 2015, 00:52
O ador pe Maria Sharapova! :x