PDA

View Full Version : copy-pasteuri, dadaisme & aberatii

Pages : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11

Judex
21 Dec 2009, 15:25
http://voxpublica.realitatea.net/freestyle/poveste-de-craciun-cu-taximetristi-22305.html

:)) tare. merge foarte bine cu http://pantacruel.blogspot.com/2009/10/asa-mi-fost-scris.html
=))
Aia a lu' Pantacruel o stiu de multisor. La povestea clujeana e bine sa cititi si comentariile.

paul_aramis
21 Dec 2009, 15:46
cu mulţumiri, că în sfârşit am aflat că fumurescu ăsta e fumurescu ăla de îl ştiam eu.

Nobody777
23 Dec 2009, 16:38
Cainele nascut cu doar doua picioare merge ca un om !

http://4.bp.blogspot.com/_ckBlasgNSzg/SYXopHgo-XI/AAAAAAAALBc/s-Qf9BAKIwM/s400/faith+The+Wonderdog.jpg

FAITH - The Two-Legged Wonder Dog!

http://www.youtube.com/watch?v=oSB9aBMayxU

redmen
23 Dec 2009, 20:26
Ce tare.

keepwalking
26 Dec 2009, 14:12
253

se afla in Phenian, capitala Coreei de Nord si se numeste Ryugyong Hotel.
are 330 de metri si 105 etaje, iar constructia sa a fost abandonata in urma cu 17 ani.
mi se pare a fi una dintre cele mai sinistre cladiri din lume, desi are ceva care ma atrage.

hellsteed
28 Dec 2009, 17:29
http://en.wikipedia.org/wiki/Ryugyong_Hotel

No it seems to be on again.

keepwalking
28 Dec 2009, 19:23
http://en.wikipedia.org/wiki/Ryugyong_Hotel

No it seems to be on again.

da, am vazut ca au pus niste sticla pe cladire...oricum, arata super cu ferestrele alea goale:)

hellsteed
28 Dec 2009, 21:15
imi plac si mie cladirile parasite. Am pozat cateva in Atena. Mi-ar placea sa le cunosc si povestile de altfel.

Cinemania
30 Dec 2009, 09:15
http://www.youtube.com/watch?v=-S1ZfjZmjgA

Judex
30 Dec 2009, 13:28
Ati fi de acord sa va inscrieti copilul la o scoala in strainatate? Eu da, cu conditia sa fiu si eu rezident afara, cu toate ca am inca respect pentru invatamantul romanesc.
http://www.capital.ro/articol/scolile-private-mai-ieftine-in-occident-decat-acasa-129552.html

hellsteed
31 Dec 2009, 12:42
http://www.youtube.com/watch?v=TkZ47BhpH_U&NR=1

This makes me feel like Christmas

paul_aramis
31 Dec 2009, 13:12
Windom şi Gospin: am găsit şi bufonul ...

Gospin
31 Dec 2009, 15:30
which is? pm :D

hellsteed
01 Jan 2010, 13:50
http://www.visual-memory.co.uk/amk/

gasiti scenariile a catorva filme de Kubrick... plus review-uri, etc

paul_aramis
01 Jan 2010, 14:58
pe la noi e o vorbă "râde ciob de oală spartă".

ce să-i faci, aşa e cu băbătiile astea când sunt nevorbite, apoi le turuie tastatura de zici că gândesc cu trunk-u.

Windom
01 Jan 2010, 18:44
Noroc cu TCM, MGM si HBO.:D

Dragomara
02 Jan 2010, 18:43
Acad. Florin Constantiniu - "Clasa politica postdecembrista este cea mai incompetenta, cea mai lacoma si cea mai aroganta din istoria Romaniei"

20 de ani de la Revolutia romana

La 20 de ani de la marea varsare de sange din decembrie 1989, Romania arata ca un animal bolnav si haituit. Ne uitam in urma si nu ne vine sa credem ca au trecut doua decenii de sperante zadarnice. Nimic din ce-am visat nu s-a implinit. In jurul nostru domnesc stagnarea si deziluzia, inceputurile neterminate, politica murdara, cu degetul pe tragaci, manipularea televizata. Lipseste o viziune, un proiect national de salvare. Lipseste harta viitorului. Trista priveliste n-a cazut din cer. Au creat-o politicienii si romanii insisi. Cum a fost turcul, asa a fost si pistolul. Nu mai putem sa ne ascundem dupa deget. Ca o confirmare, academicianul
Florin Constantiniu, istoric de prestigiu european, ne pune in fata o oglinda necrutatoare in care, daca avem curajul sa privim, ne vom afla poate izbavirea.

"Din nefericire, sansele imense care se ofereau tarii noastre in decembrie 1989 au fost ratate"

- Cum evaluati, fara menajamente, cele doua decenii de libertate din viata noastra, domnule profesor?

- Ca pe un inaugural ratat. In istoria fiecarui popor exista evenimente cruciale, care inaugureaza o noua etapa in evolutia societatii. Decembrie '89 a fost un astfel de eveniment: crucial, innoitor, fondator. Din nefericire, sansele imense care se ofereau tarii noastre au fost ratate si, astfel, Romania imparte cu Bulgaria si Albania ultimele locuri din clasamentul tarilor foste comuniste.

- Pentru un individ, 20 de ani inseamna mult, aproape o treime din viata. Ce reprezinta pentru istorici aceeasi perioada?

- Pentru istorici sunt foarte instructive, intr-un astfel de moment, comparatiile cu alte intervale de timp ale istoriei nationale. Iau doua exemple de perioade cu o intindere de doua decenii, ca aceea scursa de la caderea regimului comunist. Prima: 1859-1878; a doua: 1918-1938. In primul caz, perioada a fost marcata de un progres uluitor: de la Unirea Principatelor (1859), care pune bazele statului roman modern, la castigarea independentei (1877/1878). Politica de reforme a lui Cuza, in primul rand reforma agrara din 1864, si politica de modernizare promovata dupa aceea de Carol I, au facut ca statul roman sa se smulga din inapoierea determinata - in principal - de dominatia otomana, si sa se modernizeze rapid. Progresele au fost vizibile pe toate planurile: politic, economic, social, cultural. Sa nu uitam ca, in acest interval, apar "Junimea" si Eminescu! A doua perioada: 1919-1938. Iesita dintr-un razboi pustiitor si lovita de o criza economica de o duritate nemiloasa (1929-1933), Romania a izbutit, totusi, sa inregistreze un remarcabil progres in toate directiile, 1938 fiind anul de varf al Romaniei interbelice.

- Vorbiti de doua perioade exceptionale, domnule profesor! Ce se intampla astazi in Romania se afla la polul opus!

- Intr-adevar. Am ales aceste doua perioade tocmai pentru ca ele sunt cele mai potrivite spre a fi comparate. In toate cele trei cazuri, avem de-a face cu inaugurale: in 1859, asa cum am spus, se aseaza temelia statului roman modern; in 1918, se desavarseste unitatea nationala a romanilor; la 22 decembrie 1989, se inchide "paranteza" comunista, deschisa in 1945 de ocupantul sovietic, si se reintra pe fagasul dezvoltarii firesti a societatii romanesti. Veti fi de acord - sper - ca la cea mai sumara comparatie, perioada postdecembrista apare cu o intristatoare saracie de rezultate. Suntem liberi, este adevarat, dar a progresat in vreo directie Romania? Sunt, astazi, romanii mai fericiti? Exista un mare ideal national care sa-i mobilizeze pe romani? In raport cu 1859-1878 si 1918-1938, ultimii 20 de ani nu ne dau decat infime temeiuri de satisfactie si deloc de mandrie.

"Clasa politica s-a aruncat asupra Romaniei cu un singur gand: sa se imbogateasca. A jefuit cum nici hulitii fanarioti n-au facut-o"

- De ce, in ultimii 20 de ani, romanii nu au mai fost in stare sa repete performantele din perioadele pe care le-ati amintit?

- Parerea mea este ca perioadele de progres sunt asigurate de conjugarea eforturilor elitei politice si intelectuale cu angajarea plenara a maselor intr-un proiect national, mobilizator si stimulator. In 1859, generatia pasoptista (Mihail Kogalniceanu, Ion C. Bratianu), cea mai creatoare generatie a istoriei romanesti, s-a aflat la unison cu societatea moldo-munteana, care voia unirea si independenta. In 1918, generatia Marii Uniri (Ion I. C. Bratianu, Take Ionescu, Nicolae Iorga) s-a aflat la unison cu societatea care voia "Romania Mare" si afirmarea ei pe plan european. Din 1989, societatea romaneasca a fost profund divizata (vezi "Piata Universitatii"), lipsita de un proiect national si incapabila sa-si mobilizeze resursele pentru a valorifica sansele ce i se ofereau: in primul rand, unirea Republicii Moldova cu Romania. Pe scurt, nici clasa politica, nici societatea romaneasca nu au fost in masura sa asigure inauguralului din decembrie 1989 justificarea imenselor posibilitati oferite de caderea comunismului.

- Cu alte cuvinte, putem vorbi de o "ratare" postcomunista a Romaniei?

- Vorbim de clasa politica si de societatea romaneasca. Cea dintai a intrunit trei superlative: cea mai incompetenta, cea mai lacoma si cea mai aroganta din istoria Romaniei. Lipsita de expertiza, avida de capatuiala si sigura de impunitate, ea s-a aruncat asupra Romaniei cu un singur gand: sa se imbogateasca. A jefuit cum nici hulitii fanarioti n-au facut-o. Responsabilitatea ei fata de situatia catastrofala a Romaniei este imensa. Astazi, constatam ca industria este lichidata, agricultura e la pamant, sistemul de sanatate in colaps, invatamantul in criza, individualitatea Romaniei pe plan international disparuta. Criza economica nu a facut decat sa agraveze relele care au precedat-o. Incompetenti, guvernantii nu au stiut sa atenueze socul crizei ce ne-a lovit. Daca Romania profunda se zbate in dificultati si deznadejde, clasa politica prospera. Case peste case (oameni politici cu patru, cinci, sase locuinte; te intrebi ce vor fi facand in ele), vile in tara si strainatate, masini de lux etc. s-au strans in proprietatea clasei politice. Stiam ca avutia este rezultatul unei activitati economice. Acum, vedem ca politica este mijlocul cel mai sigur de imbogatire.

"Un popor de oi naste un guvern de lupi"

- Cine este vinovat de aceasta situatie?

- Cred ca principalul vinovat de aceasta situatie este insusi poporul roman! El ilustreaza perfect observatia ca "un popor de oi naste un guvern de lupi". Spiritul de demisie, pasivitatea, resemnarea romanilor, au permis clasei politice sa-si bata joc, nepedepsita, de tara. Lipsit de spirit civic, poporul roman nu a fost capabil, in acesti 20 de ani, sa traga la raspundere clasa politica sau sa "tempereze" setea ei de inavutire. Pe roman nu-l intereseaza situatia generala. Daca prin fin, nas, cumnat, amic etc., si-a rezolvat pasul lui, restul duca-se stim noi unde! Mostenirea multiseculara a lui hatar si bacsis a ramas atotputernica. Cum sa indrepti o tara, cand cetatenii ei se gandesc fiecare la sine si nu la binele comun!? Astazi, asistam la situatii si mai dramatice. Romanii pleaca - din nevoia de castig - sa lucreze in Spania sau Italia, sa lupte in Afganistan. Energii si vieti se irosesc astfel in beneficii straine. Nu poti sa-i condamni: mai bine sa lucreze pentru straini, decat pentru noii ciocoi postdecembristi, care ii trateaza cu un dispret suveran.

- Intrarea Romaniei in NATO si UE a fost, totusi, o biruinta postdecembrista.

- Sa fim seriosi! Am intrat in NATO pentru ca SUA, factorul decisiv al Aliantei, au vrut-o. Aduceti-va aminte ca, in 1997, cand Romania a dus o campanie pe cat de zgomotoasa, pe atat de inutila, SUA ne-au inchis usa la summit-ul de la Madrid. In dorinta de a castiga bunavointa Washingtonului, am incheiat tratatul dezastruos cu Ucraina, fara a obtine nici un folos. Dupa 11 septembrie 2001, evaluarea americana s-a schimbat radical. In lupta impotriva terorismului islamic, SUA aveau nevoie de noi aliati; in acest context, Romania a devenit membra a NATO. A fost o decizie americana, nu un merit al guvernantilor romani. O situatie similara, si in cazul intrarii in Uniunea Europeana. Directoratul marilor puteri ale Uniunii a decis extinderea ei in Est. Daca avem un dram de sinceritate, trebuie sa recunoastem ca suntem inca departe de a fi o tara la nivelul standardelor vest-europene, care sunt ale Uniunii. Directoratul marilor puteri a considerat insa ca este in interesul sau aceasta extindere, si atunci, la gramada - iertati-mi expresia! - am intrat si noi.

"Patriotismul e privit, in anumite cercuri ale intelectualitatii noastre si ale societatii civile, ca o boala rusinoasa"

- Ce-i lipseste Romaniei pentru a fi din nou ceea ce a fost candva?

- O "mare idee", un mare proiect national. Inainte de 1859, a fost Unirea; inainte de 1918, a fost desavarsirea Unirii. Astazi nu ne mai insufleteste nici un ideal mobilizator. In perioada interbelica, Cioran ar fi vrut ca Bucurestiul sa devina Bizantul sud-estului Europei. Si, fara nici o exagerare patriotarda, ar fi putut deveni. Astazi nici nu vrem, nici nu putem sa ne afirmam. Economic, Romania a devenit o piata de import. Nu cunosc vreun produs romanesc vestit la export. Practic, suntem un fel de colonie. In politica externa, am disparut de pe harta diplomatica a Europei. In plan cultural, scriitorii romani asteapta, in continuare, Nobelul... In stadiul actual, cred ca sectorul in care Romania ar fi putut sa se manifeste cu sanse de succes era cel cultural-stiintific. Din nefericire, guvernantii postdecembristi si-au batut joc de invatamantul romanesc, supus la tot felul de "reforme" si "programe" inepte si distructive. Daca, din randul elevilor sau studentilor, au iesit elemente de valoare, ele sau au plecat in strainatate sau au disparut in mediocritatea din tara. Aveam sansele sa fim Bizantul Europei de Sud-Est. Am ramas insa la periferia Europei.

- Mondializarea ameninta structura fiintei nationale. Se poate sustrage Romania acestui carusel mortal?

- Mondializarea este un proces caruia Romania nu i se poate sustrage, dar caruia ii poate rezista. Nu o rezistenta, as spune, de caracter antagonic, ci printr-o afirmare a identitatii nationale. In Franta, tara cu o atat de veche si stralucita cultura, guvernul a initiat o dezbatere despre identitatea nationala. La noi, cand cineva abordeaza aceasta problema, se aud imediat voci care il acuza ca este nationalist, nostalgic etc. Patriotismul e privit, in anumite cercuri ale intelectualitatii noastre si ale societatii civile, ca o boala rusinoasa. Americanii - ii am in vedere pe cetatenii SUA - ne ofera cel mai frumos exemplu de patriotism. Noi, care ii copiem in atatea privinte, ramanem indiferenti la minunata lor pilda.

- Mai poate fi patriotismul o valoare in zilele noastre?

- Daca vorbim de un patriotism lucid, da, fara indoiala. Eu unul am aderat la principiul atat de sanatos al "Junimii": "Patriotism in limitele adevarului". Sa-mi iubesc tara si poporul, dar sa nu le ascund niciodata defectele. Poate este o deformare de istoric, dar cred ca identitatea nationala are o componenta esentiala: memoria istorica. Traditia se cultiva, in primul rand, prin cunoasterea istoriei. Cand monumentele istorice se paraginesc si se ruineaza, memoria istorica e pe cale de disparitie.

- Cum credeti ca vor judeca perioada postdecembrista urmasii nostri de peste o suta de ani?

- Peste o suta de ani, cred ca judecata urmasilor si, intre ei, a istoricilor, va fi foarte severa. Anii 1989-2009 vor fi considerati o perioada de declin, clasa politica si poporul roman impartind, in egala masura, responsabilitatea pentru aceasta trista realitate. Sa dea Dumnezeu ca atunci, peste un secol, Romania sa aiba situatia fericita pe care a ratat-o astazi!

Dragomara
02 Jan 2010, 18:51
http://i50.tinypic.com/2zybjiv.jpg

Pitbull
02 Jan 2010, 19:15
Aia a lui Constantiniu:
- Trist, dar adevärat. Asa e... As comenta mai mult, da' nu-mi arde.

Aia cu computerele:
- Drägutä, dar am väzut si altele, mult mai bune. Ii lipseste scânteia.

Dragomara
02 Jan 2010, 19:15
... numai o problemă demografică, oare?! (http://tinypic.com/usermedia.php?uo=f%2BydX/AT8aU5bOHQS1Yc8Yh4l5k2TGxc)

Cinemania
04 Jan 2010, 11:20
To whom it may concern :D

Ce se intampla cand si staff-ul de natie straina din firma invata cateva cuvinte romanesti:

Circulara trimisa pe e-mail:

"To: All Romanian Speaking Staff

Subject: Improper Language Usage

It has been brought to our attention by several officials visiting our office in Romania that offensive language is commonly used by our Romanian speaking staff. Such behavior, in addition to violating our policy, is highly unprofessional and offensive to both visitors and staff.
All personnel will immediately adhere to the following rules:

1.. Words like futu-i, în pula mea, pula and other such expressions will not be tolerated or used for emphasis or dramatic effect, no matter how heated a discussion may become.

2. You will not say si-a bagat pula when someone makes a mistake, or s-a cacat pe el if you see someone being reprehended, or baga-mi-as, when a major mistake has been made. All forms and derivations of the verb a se caca and a se fute are utterly inappropriate and unacceptable in our environment.

3.No project manager, section head or administrator under any circumstances will be referred to as pula de om, cacanaru' or boul.

4. Lack of determination will not be referred to as pulalau nor will persons who lack initiative be referred to as muiangiu.

5. Unusual or creative ideas offered by management are not to be referred to as porcarii.

6. Do not say futu-ti ma-ta if somebody is persistent; do not add pula mea, if a colleague is going through a difficult situation.

Furthermore, you must not say am pus-o (refer to item 2) nor o sa ne-o traga when a matter becomes excessively complicated.

7.When asking someone to leave you alone, you must not say du-te-n pula mea or should you ever substitute "May I help you?" with, ce pula mea vrei?

8.Under no circumstances should you ever call your elderly industrial partners bosorogi împutiti.

9.Do not say ia mai mereti-n pula cu cacatu' asta when a relevant project is presented to you, nor should you ever answer futu-te-n cur when your assistance is required.

10.You should never call partner representatives as boul dracului or tâmpitu' ala..

11.The sexual behavior of our staff is not to be discussed in terms such as pizdulica buna, futaciosu' or homalau' lu' peste.

12. Last but not least, after reading this note, please do not say ma sterg la cur cu textul asta.
Just keep it clean and dispose of it properly.

Windom
04 Jan 2010, 11:23
Bestial=))

Pitbull
04 Jan 2010, 12:26
E veche - da' meritä oricând recititä! =))

SoricicaMov
04 Jan 2010, 12:34
Meet Calvin and Hobbes (http://www.aaronhatcher.com/Photos/Calvin_and_Hobbes/index.htm) :)

Pitbull
04 Jan 2010, 12:44
Splendide!
Ador umorul macabru cu copii. >:)

redmen
05 Jan 2010, 14:19
http://www.youtube.com/watch?v=7MPRmOUxRMY

http://www.youtube.com/watch?v=tB43xE1oPxo

Dragomara
06 Jan 2010, 11:24
Castigatorii premiului Darwin pentru 2009

Doi jefuitori de banci care s-au aruncat in aer incercand sa sparga un ATM de la o banca au fost declarati castigatorii premiului Darwin pentru 2009, relateaza news.com.au. Pe locul al treilea s-a situat o femeie, prima nominalizata pentru acest premiu. Darwin Awards se acorda anual "celor care fac cel mai mult pentru a imbunatati patrimoniul genetic... prin faptul ca parasesc ei insisi de bunavoie specia".
Potrivit organizatorilor, premiul pe 2009 le-a revenit unor hoti belgieni. Acestia au subestimat cantitatea de dinamita pe care au folosit-o incercand sa arunce in aer un ATM dintr-o banca. In urma exploziei, intreaga cladire s-a prabusit, iar cei doi au murit sub daramaturi.

Pe locul doi s-a clasat un american din Florida, Shawn Motero, care se afla la volanul masinii sale, blocata in trafic, cand a simtit nevoia urgenta de a merge la toaleta.
Motero a coborat din masina si a sarit peste un zid de beton, in cautarea unui loc unde sa se usureze. Barbatul de 30 de ani nu a vazut insa ca se afla pe un pod si a cazut in gol de la 20 de metri. Politistii au declarat ca Montero bause intr-un bar din Pompano Beach inainte de a se urca la volan.

Pe locul trei s-a situat o femeie, Rosanne Tippett, care a trecut printr-o bariera a politiei si a cazut intr-un rau umflat de ploile torentiale. Femeia a fost salvata de politisti, insa a sarit inapoi in rau pentru a-si recupera mopedul si s-a inecat.

Printre cei nominalizati la premiul Darwin din 2009 s-a numarat si un barbat din Carolina de Sud, Thomas James, care si-a dat pe fata cu un spray cu vopsea inainte de a jefui un magazin. Vapori toxici l-au ametit pe barbat, care a murit la scurta vreme dupa ce a jefuit magazinul.

=)) =)) =)) =))

hellsteed
06 Jan 2010, 13:46
http://www.youtube.com/watch?v=Cbk980jV7Ao

GET VALIDATED

P.S : scz daca s-a mai postat pe undeva ...

Longshot
08 Jan 2010, 13:33
http://www.guardian.co.uk/film/filmblog/2010/jan/07/clash-titans-oscars

marius_em
08 Jan 2010, 15:01
http://uk.video.yahoo.com/watch/6739391/17517757

Ce sa nu faci cand carosabilul e inghetat.

Dragomara
09 Jan 2010, 12:16
@bremen1980 - ei şi cu tine, acum! :P istoria, politica şi matematica cer mai mult timp, conexiuni nervoase şi exerciţiu, decât critica de film! ;)

Dragomara
09 Jan 2010, 15:39
nu mai ştiu pe ce site am găsit acum câţiva ani nişte statistici absolut hilare; eu cred că la ora actuală mor mai mulţi români decât înainte de Revoluţie, şi, din păcate, din cu totul alte motive, şi asta unde populaţia scumpei noastre patrii s-a redus deja, faţă de 1989, cu vreo 2 milioane, emigrate/ dispărute / decedate. :(

SoricicaMov
09 Jan 2010, 23:21
http://www.jaars.org/museum/alphabet/special/graphics/braille-alpha.jpg

cremaxx
09 Jan 2010, 23:23
Probabil asta e singurul site pe care esti logat si altu nu e disponibil la aceasta ora.Asa ca eu cred ca ar trebui sa vorbesti mai mult cu domnul google daca nu sti dece ai pus poza aia acolo.:)

cremaxx
09 Jan 2010, 23:25
Uite ca mi-a venit si mie la fel ca tie:

Pr0B4B1L 4ST4 3 S1N9urUL s1t3 P3 K4r3 3ST1 l09@ S1 4lTU NU 3 D1SP0N1b1L l4 4c34sT4 0R4.4S4 k4 3U cR3D k4 4R TR3BU1 s4 V0Rb3sT1 M41 MUlt KU D0MNul 9009l3 d4c4 nu st1 D3c3 41 pUS P024 414 4C0L0.

cremaxx
09 Jan 2010, 23:27
Asta e advanced ..asa ca gura mica:

|>.-08481|_ 4574 3 51|\|9|_|.-|_||_ 5173 |>3 |<4.-3 3571 |_09@ 51 4|_7|_| |\||_| 3 |)15|>0|\|181|_ |_4 4(34574 0.-4.454 |<4 3|_| (.-3|) |<4 4.- 7.-38|_|1 54 \/0.-83571 |\/|41 |\/||_||_7 |<|_| |)0|\/||\||_||_ 9009|_3 |)4(4 |\||_| 571 |)3(3 41 |>|_|2 |>024 414 4(0|_0.

SoricicaMov
09 Jan 2010, 23:28
Probabil asta e singurul site pe care esti logat si altu nu e disponibil la aceasta ora.Asa ca eu cred ca ar trebui sa vorbesti mai mult cu domnul google daca nu sti dece ai pus poza aia acolo.:)

Nu, ma gandeam ca aici sunt postate mai mult lucruri amuzante, iar Braille-ul e o chestiune mai serioasa

cremaxx
09 Jan 2010, 23:32
Eh si eu din cauza asta am nimerit la un translator de limbaj L33t...care nu il suport de niciun fel :))

3h 51 3u d1n K4U24 4574 m n1M3R17 L4 UN 7r4N5L470R d3 L1MB4j l337...k4r3 NU 1l 5uP0r7 d3 n1C1Un F3l=))

SoricicaMov
09 Jan 2010, 23:33
Asta e advanced ..asa ca gura mica:

|>.-08481|_ 4574 3 51|\|9|_|.-|_||_ 5173 |>3 |<4.-3 3571 |_09@ 51 4|_7|_| |\||_| 3 |)15|>0|\|181|_ |_4 4(34574 0.-4.454 |<4 3|_| (.-3|) |<4 4.- 7.-38|_|1 54 \/0.-83571 |\/|41 |\/||_||_7 |<|_| |)0|\/||\||_||_ 9009|_3 |)4(4 |\||_| 571 |)3(3 41 |>|_|2 |>024 414 4(0|_0.

Oh my!, ce am declansat...

cremaxx
09 Jan 2010, 23:35
http://www.jayssite.com/stuff/l33t/l33t_translator.html :))

Liviu-
09 Jan 2010, 23:37
Biblia tradusa in limbaj modern: http://www.lolcatbible.com/index.php?title=Genesis_1

SoricicaMov
09 Jan 2010, 23:38
http://www.jayssite.com/stuff/l33t/l33t_translator.html :))

Acum nu o lua si tu ad litteram, dar uite cat romantism ~ 1 l0v3 u :))

cremaxx
09 Jan 2010, 23:51
Da ,se observa cat de frumos este: | |_0\/3 _|00 . | |_0\/3 _|00 . 1 l0vE J00 . i love you
Asa se iubesc dusmanii?:))

SoricicaMov
10 Jan 2010, 00:04
Da ,se observa cat de frumos este: | |_0\/3 _|00 . | |_0\/3 _|00 . 1 l0vE J00 . i love you

Pe forumul asta nu exista dusmani, doar o mare familie >:) >:) >:)
:P

cremaxx
10 Jan 2010, 00:16

Pe forumul asta nu exista dusmani, doar o mare familie >:) >:) >:)
:P

Ma refeream strict la caracterele neobisnuite ce reies din combinatia acelei fraze...Aici nu e decat palavrageala ,schimb de idei,cearta,atotcunoastere fata de toti ceilalti,etc.Cu alte cuvinte aici e un forum ca orisicare in care toti se cred super eroi din filme SF dar care au la baza regizori neinteresati de acest film.(:|

cremaxx
10 Jan 2010, 08:40
Asta e pentru voi

http://www.youtube.com/watch?v=9wUMKD1Zp2E&feature=related (:|

Asta e pentru cei nemultumiti si mereu diferiti:X(

http://www.youtube.com/watch?v=UUyfhHsrCI4&feature=related

cremaxx
10 Jan 2010, 12:51
Eu nu citesc chestii care ma forteaza sa-mi pun ochelari de vedere......B-)

SoricicaMov
10 Jan 2010, 19:32
Un text bun : http://dilemaveche.ro/index.php?nr=308&cmd=articol&id=12214
La ce categorie va incadrati ??

Inainte sa ma uit, lasa-ma sa ghicesc: e articolul lui Plesu? :)

SoricicaMov
10 Jan 2010, 19:35

Inainte sa ma uit, lasa-ma sa ghicesc: e articolul lui Plesu? :)

Da :D Cu tristete recunosc: C... Comfortably Numb a la Pink Floyd :-<

hellsteed
10 Jan 2010, 20:46
http://www.youtube.com/watch?v=hCFh41WUq7M&feature=related

Da Puric stie multe

marius_em
11 Jan 2010, 16:19
http://www.cracked.com/video_18133_8-great-foods-explaining-why-terrorists-hate-us.html

Pofta buna, de la the one and only, Michael Swaim. Sa vomiti si sa razi in acelasi timp... inca o frontiera depasita.

shadowofnight
11 Jan 2010, 21:48

Categoria E. :)
Restul?:D

Judex
12 Jan 2010, 12:21
La mine-i B, categoric! Cu ceva nuante de G...:-?

cremaxx
12 Jan 2010, 16:25
ABC restul nu ma caracterizeaza.

hellsteed
12 Jan 2010, 21:23
http://www.220.ro/UzvaXVxvF9/Ce-Inseamna-Aliante-Politice-In-Romania

ilustra.films
12 Jan 2010, 23:16
Cu filmul asta luam 10 la CTP :))

Vizionare placuta B-)

http://en.tackfilm.se/?id=1263333838828RA19

SoricicaMov
13 Jan 2010, 11:17
Academic Earth (http://academicearth.org/)

SoricicaMov
13 Jan 2010, 11:27
Office Politics: Jesus vs the Devil - Big Train - BBC comedy (http://www.youtube.com/watch?v=XMh9CDNQhBg)

Dragomara
13 Jan 2010, 16:31
Câteva citate din... Iorga (http://www.slideshare.net/Dragomara/citate-din-nicolae-iorga)

(n-am să înţeleg niciodată de ce, la upload, nu se încarcă şi sonorul.:-/ )

Gospin
13 Jan 2010, 19:42
http://www.youtube.com/user/MrMajina#p/f/1/cDMhlvbOFaM
have fun :x

Judex
14 Jan 2010, 13:09
http://vili.us/hypno.html
Enjoy!

Judex
14 Jan 2010, 18:17
Voila ze reminder:
http://www.youtube.com/watch?v=sqxc51AFGQk

Judex
15 Jan 2010, 05:52
http://www.capital.ro/articol/cat-castiga-romania-din-mall-ul-casa-poporului-130498.html
Va rog sa cititi si comentariile cititorilor. Am remarcat printre ele o propunere cel putin interesanta:
mi-a tunat...

Trimis de john la 14 Ianuarie 2010 16:05:38

ca vad ca e la moda sa fii cool cand emiti idei neconventionale: de ce sa facem mall, care ar face chipurile 22mii locuri de munca si ar aduce vreo 100mil euro la buget, cand am putea repartria tinerele talente si am face CEL MAI MARE BORDEL DIN LUME??? stiu ca nu este tocmai originala ideea, ca acum functioneaza deja si e populat de cativa pitzi si pitze..dar...nu ar fi mult mai bine? bordel vs mall....cine ce voteaza? votul meu merge pt bordel. alte pareri?
B-)

keepwalking
15 Jan 2010, 10:27
Stii care este asemanarea dintre filmele noului val romanesc si Casa Poporului :merita sa le vezi o singura data ,a doua oara e deja semn de masochism.>:)

corect :D

Dragomara
15 Jan 2010, 15:56
Astrologul rus, Paul Globa: Criza economica va dura pana in 2020 si va recroi harta politica a lumii

http://www.peoples.ru/science/astrology/globa/globa_1.jpg

Astrologul rus, Pavel Globa

Cunoscutul cititor in stele, rusul Paul Globa, care a prezis, printre altele, destramarea URSS, catastrofa nucleara de la Cernobal, otravirea lui Viktor Iuscenko, inainte de a deveni presedinte, sau atacurile teroriste de la 11 septembrie 2001 impotriva SUA, prezice, de aceasta data, ca soarta nu va fi prea blanda cu noul presedinte al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama. In opinia lui Globa, 2011 va fi cel mai dificil an pentru Obama. "Am studiat cu multa atentie horoscopul actualului lider de la Casa Alba si am remarcat o coincidenta surprinzatoare cu cel al lui John Kennedy. Un pericol extraordinar il paste pe Obama in 2011, dar eu sper ca el va supravietui", a spus Globa, apreciind ca pe ansamblu SUA nu au viitor ca superputere, potrivit Agerpres.

"SUA se vor confrunta cu o puternica depresie. Ele vor reusi sa se mentina in forma actuala, dar isi vor pierde statutul de lider. Vremuri si mai grele vor veni peste SUA insa dupa plecarea lui Obama, care nu va sta la Casa Alba mai mult de un mandat", prezice astrologul rus Pavel Globa, citat marti de Nezavisimaia Gazeta.... In opinia lui Globa, criza economica va dura pana in 2020 si va recroi harta politica a lumii, schimband radical balanta fortelor geopolitice.

Uniunea Europeana isi va inceta existenta in forma actuala.

Vremuri grele bat la poarta Uniunii Europene si a Ucrainei, prezice Globa. "In actualul spatiu al UE vor aparea mai multe organizatii. Tarile scandinave si cele baltice vor crea Uniunea Nordului. Franta, Italia si Spania se vor grupa in Uniunea Sud-Europeana si asa mai departe. Poate ca UE va continua sa existe, insa doar pe hartie", a prognozat Globa, care prezice vremuri grele si pentru NATO..

"Alianta Nord-Atlantica nu va supravietui crizei. Cu toate ca in urmatorii ani NATO se va intari, dupa aceea ea va inceta sa existe", a spus cunoscutul astrolog, care sustine ca anul acesta va fi pentru Rusia perioada "indentificarii dusmanilor".
"Anul bivolului galben este de regula extrem de dificil pentru Rusia. Intr-un an din aceasta zodie s-au nascut dusmanii de moarte ai Rusiei: Napoleon si Hitler. Tocmai intr-un an al bivolului galben a fost infiintat NATO.

Pavel Globa prezice de asemenea destramarea Ucrainei in trei parti, iar doua dintre ele vor intra in componenta noului Imperiu Rus. "Destramarea Ucrainei nu se va produce imediat. Catre 2014 in Ucraina vor exista de-facto doua administratii independente. Federatia constituita din teritoriile din estul si sudul Ucrainei nu se va mai subordona centrului de la Kiev. Aceasta federatie va intra in componenta Rusiei, iar Crimeea are toate sansele sa devina o Cecenie ucraineneana, dupa care se va alatura Imperiului rus", prezice astrologul.

2014, la un pas de al treilea razboi mondial !

Cunoscutul cititor in stele, ale carui predictii s-au implinit in proportie de 85%, spune ca, aproape de anul 2014, lumea va fi la un pas de al treilea razboi mondial. "Anul 2014 prezinta foarte multe pericole pentru ca Uranus se va afla in Taur, iar aceasta este o constelatie extrem de belicoasa. Ma tem foarte tare de un razboi in Orientul Mijlociu. Sper sa nu fie un razboi cu Iranul, pentru ca atunci vom avea o explozie incontrolabila a terorismului mondial. Pana in 2014, nici un razboi nu va fi in Rusia. Va fi o recrudescenta a banditismului, dar nu mai mult", prezice astrologul.

Dragomara
15 Jan 2010, 16:05
asta e una dintre cele mai "tari" poze Hi5 pe care le-am văzut vreodată:

http://i49.tinypic.com/2ajsymc.jpg

=)) =)) =)) =)) =)) =))

-----
iar pe una dintr-astea am de gând să o lipesc pe frigider! :-&

http://i49.tinypic.com/2afwjkk.jpg

http://i50.tinypic.com/5bemio.jpg

http://i46.tinypic.com/30jp4jd.jpg

Gospin
15 Jan 2010, 17:14
=)) Omfg

hellsteed
15 Jan 2010, 17:44
Cred ca JUDEX o poate rezolva cati-sa :) :P

Judex
15 Jan 2010, 18:40
Neah, not really my type. :D

gigabyte
16 Jan 2010, 16:24
Tokyo Subway

http://www.youtube.com/watch?v=N-X6dC2yrUc

http://www.weirdasianews.com/wp-content/uploads/2008/05/tokyo-subway.jpg

keepwalking
16 Jan 2010, 16:32
tot de-ale transportului in comun:

http://prezidentiale.evz.ro/articole/detalii-articol/882891/Injuraturi-romanesti-intr-un-autobuz-din-New-York--VIDEO/

gigabyte
17 Jan 2010, 19:58
Meryl Streep şi Sandra Bullock, un sărut de milioane

http://www.click.ro/bbtcontent/clipping/CLIIMA20100116_0104/5.jpg

http://www.click.ro/vedete/celebritati/bullock-sandra-streep-meryl-milioane_0_885511507.html

Cinemania
18 Jan 2010, 17:33
Cica uite ce fac unii :D

"
Niciodata nu esti prea prudent
Important de citit

Saptamana trecuta un prieten a parcat intr-o parcare publica. Cand a
plecat a remarcat o hartie pusa pe fereastra din spate. Cand a ridicat-o(dupa
ce a ajuns acasa) a vazut ca era un bon de benzina. Din fericire unul din
prietenii i-a zis sa nu se opreasca, caci posibil ca cineva sa astepte sa coboare din masina.

Aceasta tehnica se aplica atat femeilor cat si barbatilor Atentie la
hartiile lipite pe luneta masinii dvs O noua maniera de furt a masinii(nu e o gluma)

E SIMPLU .
Mergeti in parking, deschideti masina si intrati inauntru Porniti
motorul si bagati in marsarier In timp ce priviti prin luneta pentru a merge cu
spatele, remarcati o hartie lipita in mijlocul lunetei. Va opriti,
iesiti din masina pentru a da la o parte hartia (sau altceva) care va blocheaza
vederea. Cand ajungeti in spatele masinii, apare hotul nu se stie de
unde . Intra in masina si pleaca in mare viteza practic fara sa puteti
reactiona. Ghiciti doamnelor? Pariu ca geanta dvs este in masina. Deci adresa,
banii, cheile. Casa si identitatea dvs sunt compromise!

ATENTIE LA ACEST NOU MOD DE OPERARE.
Daca vedeti o hartie lipita in spatele masinii, incuiati-va portierele,
porniti motorul si plecati. Veti ridica hartia mai tarziu!
"

redmen
18 Jan 2010, 20:20
Asta e mass de messenger sau ce e ?

Cinemania
18 Jan 2010, 20:53
L-am primit pe mail. Respectivul l-o fi primit pe mess. Are vreo importanta?

keepwalking
22 Jan 2010, 11:19
Primarii veseli

Ultima intrată în lista edililor cu înclinaţii artistice este Mariana Mircea, primarul din Cernavodă. Doamna primar apare ca solistă de operă în mai multe înregistrări video postate pe internet.

a se vedea aici:

http://www.realitatea.net/primarii-romani-in-ipostaze-inedite-dansatori-si-cantareti-de-opera_696575.html

hellsteed
22 Jan 2010, 14:33
http://www.time.com/time/photogallery/0,29307,1626519_1373664,00.html

Foarte interesant..

Judecata mea : Suntem prea multi.. Toate sfortarile societatii de a sustine populatia actuala cam dau gres.. economic si social.. Degeaba spunem ' There's room for everybody" cand de fapt ne inghesuim peste tot: Ghisee, trafic, banci , mall-uri, spitale...etc

hellsteed
22 Jan 2010, 14:51
Legat de 29 februarie...

"Today is a special time in the calendar - it's leap year day, when girlfriends propose to their boyfriends, when 29 February babies get to celebrate their actual birthday and when hamburgers eat people. OK, maybe not the last one."

"Be warned, Queen Margaret declared in Scotland back in 1288 that on 29 February a woman had the right to propose to any man she liked the look of. Naturally this sent many men running for the nearest hiding place, not necessarily for fear of being proposed to, but to avoid the penalty for saying no. Men who rebuffed the offer of marriage were hit with a fine in the form of a kiss, a silk dress, or a pair of gloves, to be given to the rebuffed proposer'

Nice idea for a modern short story

StefanDo
22 Jan 2010, 16:36
not so short :))

vezi filmul Leap Year/Un an bisect
http://www.cinemagia.ro/filme/leap-year-33407/

hellsteed
22 Jan 2010, 16:43
well look at that.... dupa ideea , la ceea ce te gandesti probabil sa se si fi spus deja...

eu as face-o scurta... in care un Don Juan e acaparat intr-o zi de toate buhaitele zonei de dragul zilei asteia... :).. Ar deveni un Don Juan grotesc cu un harem de urate .. Vezi tu, cand aduni uratul la un loc tot iese ceva frumos... like a robot made of scrap..etc

StefanDo
22 Jan 2010, 16:47
daca te iei dupa cronici, se pare ca au cam reusit-o cu uratenia... :)

hellsteed
22 Jan 2010, 18:55
http://www.youtube.com/watch?v=2mHEMMQ22f4&feature=rec-LGOUT-exp_stronger_r2-2r-3-HM

Mai misogin de atat nu pot sa fiu

shadowofnight
23 Jan 2010, 22:32
Um...
Click. (http://www.ajc.com/news/cops-mom-forces-son-280517.html)

WTF :|

Judex
24 Jan 2010, 19:54
Exista vreun topic despre Eurovision? De ce? Iata:
http://www.turnulsfatului.ro/1877/florin-salam-vrea-s%C4%83-reprezinte-rom%C3%A2nia-la-eurovision.html
Ei bine, da! A intrat in finala romaneasca!!! V-ar mira sa reprezinte Romania la concurs?
:-& :-& :-&

illotempore2002
24 Jan 2010, 20:05
Legat de 29 februarie...

"Today is a special time in the calendar - it's leap year day, when girlfriends propose to their boyfriends, when 29 February babies get to celebrate their actual birthday and when hamburgers eat people. OK, maybe not the last one."

"Be warned, Queen Margaret declared in Scotland back in 1288 that on 29 February a woman had the right to propose to any man she liked the look of. Naturally this sent many men running for the nearest hiding place, not necessarily for fear of being proposed to, but to avoid the penalty for saying no. Men who rebuffed the offer of marriage were hit with a fine in the form of a kiss, a silk dress, or a pair of gloves, to be given to the rebuffed proposer'

eu sunt nascuta pe 29 febr :D

hellsteed
24 Jan 2010, 21:22
Legat de 29 februarie...

eu sunt nascuta pe 29 febr :D

Da, am vazut. Probabil ai si un caracter de tip dominant ca sa fac trimitere la inversarea rolurilor de proposal. :)

illotempore2002
24 Jan 2010, 22:47
De ce sa alegeti femeile frumoase.

http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/09-30-2009/barbatii-care-stau-de-vorba-cu-femei-frumoase-sunt-mai-sanatosi-902754

Judex
25 Jan 2010, 00:25
Mda, tre sa merg dimineata sa-mi fac niste analize, deci e clar ca am ceva probleme de sanatate. Am nevoie de Pauline Kael. :)

Pitbull
25 Jan 2010, 17:25
E-mail primit la spam:

sa iti iau familia in pula
Monday, January 25, 2010 9:24 AM
From:
"Krond Solutions" <asistenta@krond.org>
Add sender to Contacts
To:
undisclosed-recipients

Bagami-as pula in familia si in neamu matii.
Daca mai suni in viata ta sa ma injuri pe unul din numerele de mai jos, vin peste tine si te tai ba auzi?
Deci numerele sunt:

0213107425
0720818450
0767173091
0742202777

Ai 3 zile la dispozitie sa iti ceri scuze. Daca in 3 zile nu ti-ai cerut scuze sau daca mai primesc telefoane de amenintari si injuraturi de la tine vin si te fut in cur si iti dau la muie fututi mortii matii de homosexual.
NU te saturi sa ma suni continu nu?
Postezi anunturi pe net cu numerele mele de telefon si pe urma ma suni cu numar secret?
Vezi ca am aflat cine esti si vin dupa tine imediat si iti fut toata familia in cur.

* * *

Are cineva idee ce-o mai fi si aiureala asta si ce urmäreste?

paul_aramis
25 Jan 2010, 17:49
păi ce să fie pit, un alt scam. ia de aici:

—–Original Message—–
From: Krond Simona [mailto:servers@krond.org]
Sent: Monday, January 25, 2010 2:56 PM
Subject: Te Iubesc
Importance: High
Buna. Suntem:
- Anca
- Iulia
- Simona
- Roxana
Oferim domnilor generosi servicii cum nu au mai intalnit.
- Sex oral fara prezervativ = 40 RON o finalizare -> 60 RON o ora Sex
- oral fara prezervativ cu finalizare in gura = 50 RON o finalizare -
70 RON o ora
- Sex normal cu prezervativ = 50 RON o finalizare -> 70 RON o ora Sex
- normal fara prezervativ cu finalizare in interior sau gura= 70 RON o
finalizare -> 90 RON o ora
- Sex anal cu/fara prezervativ 35 RON ora
- Anca 0213107425
- Iulia 0720818450
- Simona 0767173091
- Roxana 0742202777
Publicitate by KROND + ROSPACE + FRIENDS.
Nu va promovam daca stati cuminti.

e pe principiul: sună şi ţi-am luat banii!

Pitbull
25 Jan 2010, 20:18
Aha... Ei, trebuie sä recunosc cä momeala cu înjuräturile e sucitä foc. Mä întreb cât de eficientä o fi (în raport cu altele, care chiar "oferä" câte ceva - sex, servicii, produse, etc.)

Cinemania
25 Jan 2010, 20:19
...sau data ieczacta a mortii

Pitbull
25 Jan 2010, 20:20
As prefera si locul precis - atunci, sun sigur!

SoricicaMov
25 Jan 2010, 23:48
Arounder (http://www.arounder.com/)

mishi
26 Jan 2010, 08:21
Mie adineauri mi-au trimis o magarie de asemenea identica de e-mail.. Am cautat pe google si am gasit asta :

.........."În urmă cu câteva zile , Krond.org a fost victima unui atac de imagine .
În proporţie de 98 % persoana a fost angajată de una dintre firmele rivale cunoscute în România
Krond strânge dovezi pentru a merge în instanţă
Vara trecută krond.org a mai fost victima unui atac iar “ţapul” era firma GamesZone "................

E-mail primit la spam:

sa iti iau familia in pula
Monday, January 25, 2010 9:24 AM
From:
"Krond Solutions" <asistenta@krond.org>
Add sender to Contacts
To:
undisclosed-recipients

Bagami-as pula in familia si in neamu matii.
Daca mai suni in viata ta sa ma injuri pe unul din numerele de mai jos, vin peste tine si te tai ba auzi?
Deci numerele sunt:

0213107425
0720818450
0767173091
0742202777

Ai 3 zile la dispozitie sa iti ceri scuze. Daca in 3 zile nu ti-ai cerut scuze sau daca mai primesc telefoane de amenintari si injuraturi de la tine vin si te fut in cur si iti dau la muie fututi mortii matii de homosexual.
NU te saturi sa ma suni continu nu?
Postezi anunturi pe net cu numerele mele de telefon si pe urma ma suni cu numar secret?
Vezi ca am aflat cine esti si vin dupa tine imediat si iti fut toata familia in cur.

* * *

Are cineva idee ce-o mai fi si aiureala asta si ce urmäreste?

Judex
27 Jan 2010, 10:25
Uite-aici film ecologic:
http://www.youtube.com/watch?v=u8DgiROpEPM&feature=related

Judex
27 Jan 2010, 11:08
Forensic:
http://www.youtube.com/watch?v=zwUHrK0nLiM&feature=related
How about that for a video, Cinemania? :D

corinka
27 Jan 2010, 18:07
Doctore, ma chinuie ingrozitor coloana. (Constantin Brancusi)

Posteritatea va crede ca am avut un singur ou. (Columb)

Prefer rima imbratisata. (Veronica Micle)

Femeile cu picioare lungi, sunt cele mai bune la pat. (Procust)

Duc o viata regulata; ma culc la sapte, ma scol la sapte. (Alba ca Zapada)

Femeia model trebuie sa fie tanara. (Corneliu Baba)

A fost nunta cu dar, dar nu cine stie ce! (Zamfira)

N-aveti, cumva, un foc? (Nero)

Si totusi, se invarteste! (Galileo Galilei la un chef)

Suntem rude dar foarte indepartate (Fratii Grimm)

Eu sunt o exceptie: mi-am facut carul vara. (Nicolae Grigorescu)

De cand cu politica, am tras poezia pe linie moarta. [A.(carul) Paunescu]

Justitia noastra este bolnava. (un doctor in drept)

Am fost corigent la zoologie si literatura. (La Fontaine)

Am oscilat intre Scoala Ardeleana si Scoala Militara. (Petru Maior)

Aria cercului se bucura de o celebritate nemeritata. (Giuseppe Verdi)

Noi vrem pamant! (un extraterestru)

Nu intrati in marile complexe cu sotia. (Freud)

Am picat la ţanc! (Aurel Vlaicu)

Tabloul lui Repin este lipsit de simboluri.. (Mendeleev)

Intr-un triunghi conjugal, ipotenuza este iubita la patrat. (Pitagora)

Cand pun mana pe un roman bun, nu-l las pana nu-l termin.... (Cleopatra)

Cartea mea de capatai este "Dupa douazeci de ani". (Silviu Brucan)

Ma duc sa ma caut. ( Fiul ratacitor)

Astept Ziua Recunostintei. (Penes Curcanul)

Ce mica-i lumea! (Gulliver in tara piticilor)

Nu-mi fac planuri de viitor. (Nostradamus)

Toti oamenii de valoare au zburat din Romania. (Henri Coanda)

De fapt, la ţară eu n-am vară, ci un văr. (George Toparceanu)

Vrem sa ne pastram limba si portul. (un constantean - R Mazare)

Ca orice om, am fost si eu la strâmtoare. (Magellan)

Marile cuceriri le-am facut in moteluri. (Gingis-Han)

Eu stau, tu stai, el stă. (Imnul de stat)

Ostenii mei, astazi avem exercitii de tragere. (Vlad Tepes )

Americanii s-au obisnuit cu insula in coasta.. (Fidel Castro)

Am ajuns in America pentru ca m-a trimis nevasta dupa cartofi.
(Cristofor Columb)

Forma mea de protest este demonstratia. (Pitagora)

SoricicaMov
27 Jan 2010, 21:29
http://img685.imageshack.us/img685/9717/9151000.jpg

Ahahahahahahahahahahaaaaaa!!!

SoricicaMov
27 Jan 2010, 21:31
http://www.ibelieveinadv.com/commons/ibdurexl.jpg

Gospin
28 Jan 2010, 17:41
Castigatorul Premiului Nobel pentru Literatura:
"In lumea actuala, se investeste de cinci ori mai mult in medicamente pentru virilitatea masculina si silicoane pentru femei, decat in vindecarea bolii Alzheimer. Din aceasta cauza, in cativa ani vom avea batrane cu tate mari si batrani cu p**a tare, dar niciunul nu-si va aduce aminte la ce servesc".

gigabyte
28 Jan 2010, 17:51
Marturia unui criminal

http://www.youtube.com/watch?v=PezNOz8UlTA

Dragomara
28 Jan 2010, 18:35
[O aureola cu adevarat trainica se monteaza direct pe coarne. Valeriu Butulescu]
:-& :-& :-& :-&
Motivul pentru care am accesat o singură dată acel site de aforisme.
(Trebuie să recunosc că memoria e unul dintre defectele mele majore.) :D

hellsteed
28 Jan 2010, 21:22
"By the time civilization
comes about, during the days of Atlantis, these beings have begun incarnating
themselves in human form as avatars in order to further the process along, as
in the “Canopus in Argos” novels of Doris Lessing. "

redmen
29 Jan 2010, 14:46
In urma razboiului dintre China si Google a aparut clona site`ului youtube.com care apartine de Google.

http://www.youtubecn.com/

Dragomara
01 Feb 2010, 11:16
"Bugetul trebuie echilibrat,
Tezaurul trebuie reaprovizionat,
Datoria publica trebuie micsorata,
Aroganta functionarilor publici trebuie moderata si controlata, iar ajutorul dat altor tari trebuie eliminat pentru ca Roma sa nu dea faliment.
Oamenii trebuie si învete din nou sa munceasca în loc sa traiasca pe spinarea statului."

(Cicero, anul 55 înainte de Hristos)

In concluzie nu s-a modificat nimic de 2065 de ani ...:-?

Cinemania
01 Feb 2010, 13:26
Doovde and lîcd tîv

http://www.youtube.com/watch?v=EjH9cEoEup8

+

http://www.youtube.com/watch?v=A-u9B6nouBo&feature=fvw

Cinemania
01 Feb 2010, 13:47
stresul asta

http://www.youtube.com/watch?v=Wh-wYiVr36Q&feature=related

StefanDo
02 Feb 2010, 14:09
Liga Scriitorilor din România a cerut Patriarhului Bisericii Ortodoxe Române, PF Daniel, canonizarea poetului Mihai Eminescu ca sfânt în calendarul ortodox român. (mediafax)

Pitbull
02 Feb 2010, 14:14
Hai sä-mi bag picioarele!!!
S-or prostit di tät??? :-O

Windom
02 Feb 2010, 14:16
Liga Scriitorilor din România a cerut Patriarhului Bisericii Ortodoxe Române, PF Daniel, canonizarea poetului Mihai Eminescu ca sfânt în calendarul ortodox român. (mediafax)

=)) =)) =)) =)) =))

Judex
02 Feb 2010, 14:37
Nu-i de ras - maine-poimaine vezi toata tiganimea botezandu-si puradeii Eminescu, dupa modelul Marimar, Danemarca, Palmoliviu, Termopan sau Cleopatru, ca sa nu mai vorbesc de-un Roberdeniro! Va imaginati ca forma onomastica feminina ar fi Eminesca. Trebuie totodata sa recunoastem ca Miron Cozma a fost un vizionar, botezand cu sfanta bata studentimea si intelectualitatea de ciuda ca profesoara lui de romana a facut misto de el comparandu-l cu Eminescu...

Windom
02 Feb 2010, 15:02
Macar trebuiau sa-l propuna "la pachet", cu Creanga...:))

Pitbull
02 Feb 2010, 15:04
Da, Sfintii färä de arginti...! :))

Kramer
02 Feb 2010, 15:06

No fucking way! Dacă la slujbă trebuie citită -Povestea pulii-, cum o scot ăstia la căpătâi?

Pitbull
02 Feb 2010, 15:10
"Povestea povestilor" :"> o cheamä pe ea - te rog foarte important!

vave
02 Feb 2010, 15:11

No fucking way! Dacă la slujbă trebuie citită -Povestea pulii-, cum o scot ăstia la căpătâi?

Din câte îmi amintesc povestea are printre personaje un preot şi o preoteasă. :D

Pitbull
02 Feb 2010, 15:18

Din câte îmi amintesc povestea are printre personaje un preot şi o preoteasă. :D
Da, dom'le - ASTA ERA...! ...!!!
Gata, bun, hai. Sä-i canonim.

Gospin
03 Feb 2010, 02:17
Electronic music :)
http://www.youtube.com/watch?v=wLWxvuEYmlY

Kramer
03 Feb 2010, 19:52
http://i50.tinypic.com/2qicsgh.jpg

Scorsese, Spielberg, Nolan şi Nicholson işi muşcă degetele.:)

Chambord
04 Feb 2010, 09:18
=)) yupeee
traiasca votul popolar ! vivat !

Judex
04 Feb 2010, 23:10
Tin sa precizez din start ca nu incadrez ce veti gasi clicuind pe link nici la dadaisme, nici la aberatii; e un simplu copy/paste:
http://nenea.wordpress.com/2010/02/03/despre-feminism-and-shit/
Enjoy! :))

keepwalking
05 Feb 2010, 12:17
Cum se mai distreaza minerii :)

http://www.bzi.ro/Sex-intre-fotbalisti-in-cantonament---FOTO-A89490.html

Judex
05 Feb 2010, 13:00
Iubesc femeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :
http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/regizorul-nae-caranfil-devoratorul-de-femei-87314.html
E de ieri. :D

Dragomara
05 Feb 2010, 16:26
Aceasta este marturia unui cercetator roman care a lucrat in marile laboratoare din strainatate * Gigantii farmaceutici si-au dat mana si banii pentru a musamaliza un urias scandal * Doctorul Mihai Alecu pune sub un semn de intrebare maladia secolului XX

In conditiile in care in Romania s-a demonstrat ca nu a existat gripa aviara, iar marturie stau inclusiv dosarele aflate in lucru la Departamentul National Anticoruptie (DNA) si in conditiile in care sefii aceluiasi DNA refuza sa ancheteze isteria gripei asa-zis porcine, AIM a descoperit o marturie spectaculoasa a doctorului Mihai Alecu, cercetator in laboaratoare din strainatate, care arata ca nici macar SIDA nu exista in realitate, ci a fost inventata pentru a inabusi un scandal urias provocat de marile companii farmaceutice. Redam in continuare depozitia doctorului Mihai Alecu, cu mentiunea ca intertitlurile apartin redactiei AIM.

Fantastica sarlatanie

SIDA nu exista si nu a existat niciodata. Nu exista pt. ca nu exista nici un virus HIV, deci daca nu exista pretinsa cauza nu poate exista nici pretinsa maladie; acestea sunt afirmatiile pe care le-am facut in cele mai importante asezaminte medicale incepand din anul 1987, data la care presupusa SIDA si-a facut aparitia in Europa. Dar sa facem putina istorie pentru a intelege mai bine toata aceasta absurda inventie si s-o luam cu inceputul. Terorismul mass-media in fantastica sarlatanie a SIDA incepe in a doua jumatate a anului 1986, dar a functionat la cote maxime de la inceputul lui 1987. Un mic grup de medici, intre care ma numar si eu, a inceput sa protesteze, sa spuna ca nu este adevarat, ca toate afirmatiile presei erau in afara oricarei logici clinice. Eram un mic grup, unii fara o mare experienta in biologie si cu atat mai putin in virusologie. Subsemnatul, de exemplu, lucram la acea epoca in calitate de consultant in psihopatologie clinica la Clinica de maladii nervoase si mentale a Universitatii din Milano, condusa de regretatul Prof. Gildo Gastaldi. Nu ne cunosteam intre noi; poate greseam sau ajungeam la rezultate demne de luat in seama urmand cai gresite. Totusi ne-am dat seama ca se intamplau lucruri prea stranii ca sa fie vorba de un caz simplu. Am incercat sa iau legatura cu jurnalisti dintre cei mai seriosi si influenti la acea epoca, cu televiziunea de stat, reviste stiintifice: nimic. Mi-am dat seama ca informatia specializata e complet manipulata de puteri oculte internationale.

O problema controlabila prin tehnici simple

La acea epoca nu stiam, nici nu intuiam ca toata lumea este manipulata de cativa potenti care care trag sforile si decid soarta locuitorilor intregii planete, inclusiv a guvernelor. Poate unii m-au considerat naiv, dar din fericire, nu incompetent stiintific.
Este suficient sa ne gandim la faptul ca in acea perioada reusisem sa-l conving pe directorul Clinicii Medicale a Universitatii din Milano, prof. Luigi Villa sa organizeze un curs oficial de medicina Ayurvedica si indo-asiatica, care, odata obtinute autorizatiile ministeriale obligatorii, ar fi fost incluse in programele oficiale ale facultatii.
Desi supraexpus - pentru ca nu ma pricepeam deloc la medicina traditionala si etnoantropologica si inselat de ideea ca SIDA ar putea fi o problema exclusiv medicala, am incercat sa demonstrez ca aceasta problema - care la acea epoca se afirma ca este foarte grava, necunoscuta, aparent incurabila - ar putea fi controlata sau vindecata cu tehnici simple. Asadar am inceput sa aplic metodele mele holistice care, cu zece ani in urma, imi permisesera sa pun la punct ?Nucleele celulare energetice" si ?Alimentatia psiho-neuro-ortomoleculara?.

Tinta a patru atentate intr-un singur an

In acelasi timp, in alta parte a lumii, un coleg a adoptat sugestiile mele terapeutice care nu sunt foarte diferite de cele pe care le folosesc acum: controlul conditiilor biologice cu bio-electronica, plante africane, terapii personalizate apte sa regenereze ficatul, substante purinice homeopatizate. Si erau probabil si altii, cu siguranta mai buni ca mine. Dar toti redusi la tacere, amenintati si marginalizati cu orice mijloace. De cine? De ce? In ce scop? Persoana care va vorbeste a fost tinta a patru atentate intr-un singur an. Dar s-o luam in ordine. Toate acestea va vor demonstra ca sforaria se vedea clar inca din 1987. Au trebuit sa treaca ani pentru ca altii sa confirme ceea ce afirmam noi, de aceasta data insa, sunt nume mari, inclusiv nume de Premiul Nobel, care beneficiau de laboratoare moderne, supradotate si care au demonstrat ca nu exista nici un virus responsabil de pretinsa SIDA.

Negustorii mortii au incasat miliarde

Dupa ce au trecut anii, mii de nefericiti au trecut in alta viata numai pentru a fi acordat incredere informatiilor ultramanipulate de sistem. Dar atatia si-au incasat cei 30 de dinari: vanzatori de palavre tiparite sau difuzate pe calea undelor au facut afaceri infloritoare, mii de speculanti si profitori au acumulat sume ametitoare cu aceasta isterie colectiva, prezentatori de programe celebre si dezbateri televizate menite sa induca in eroare, au fost toti avansati si negustorii mortii (marile companii farmaceutice) au incasat cifre astronomice de miliarde - premiu binemeritat pentru nobila lor munca bine facuta. Acum iese la iveala micul detaliu ca totul este un fals de neimaginat, pur si simplu pentru ca un virus SIDA NU EXISTA.. Dar sa ne intoarcem la miezul problemei. La inceputul anilor 70, mai intai in America si apoi in Europa, se introduce un nou medicament bazat pe doua substante: sulfonamida si trimetoprim, vandut in multe tari sub numele de ?Bactrim? (in alte tari ca ?Septrim?). Acest medicament a avut succes pentru actiunea sa bactericida. In tarile occidentale, bolnavii care au folosit cel mai mult acest medicament au fost homosexualii, datorita frecventelor pneumonii si infectii ale cailor urinare.

Ce omoara bacteriile, omoara si celulele sanatoase

Dar necazul este ca Bactrim loveste mortal si componente importante ale celulelor umane, care sunt mitocondriile - unul din multele lucruri pe care in graba si rapacitatea lor, producatorii de medicamente prefera sa le ignore. Mitocondriile au fost la origine bacterii independente care, in cursul milioanelor de ani de evolutie, s-au integrat in interiorul celulelor, pastrandu-si o parte din specific. De aceasta, ceea ce este toxic pentru bacterii este la fel de toxic si pentru mitocondriile celulelor organismului uman.
Absorbind si integrand aceste bacterii, celula le hraneste, le sustine, le protejeaza, dar in schimb le-a delegat sa devina plamanii sai: ceea ce inseamna ca practic, mitocondriile ajuta celula sa respire. Apoi, la sfarsitul tuturor reactiilor chimice implicate in procesul schimbului de oxigen, tot mitocondriile sunt cele care formeaza moleculele de ATP (adenozin trifosfat), care sunt moleculele energetice de baza pentru celulele noastre. Aproximativ 90% din energia de care are nevoie organismul nostru este obtinuta prin intermediul adenozin trifosfatului.

Leziuni la nivelul ADN-ului

Evident, mitocondriile otravite si ele de Bactrim incep sa sufere leziuni la nivelul ADN-ului lor, care nu are acele mecanisme de regenerare pe care le are ADN-ul mai complex al nucleului celulei. Si atunci, interferenta medicamentelor bactericide (sulfamide, antibiotice etc), in functionarea mitocondriilor produce o consecinta grava, alterand mecanismele de oxigenare. Anumiti microbi straini sunt avantajati pentru a prolifera si atunci apar acele boli oportuniste pe care ?medicina oficiala? le numeste SIDA. Toate acestea sunt esentiale pentru a intelege cum a fost inventata SIDA in 1981 in America.

Operatiunea SIDA si inventarea HIV

Medicii au prescris unui numar mare de homosexuali, afectati de patologii ale aparatului uro-genital, Bactrim in doze adecvate masei corporale si pentru perioade lungi de timp (ani intregi). Dar la sfarsit, iata ca apar rezultatele tratamentului gresit: distrugerea mitocondriilor celulare, provocata de consumul indelungat de sulfonamide. Ceva ce nu se mai vazuse niciodata in istoria medicinei si caruia nimeni nu-i evaluase riscurile. Si cum medicii care prescrisesera Bactrim si producatorii medicamentului se temeau ca vor trebui sa suporte un lung sir de anchete, daune evaluate la milioane si milioane de dolari, au inventat operatiunea SIDA, care nu intamplator a fost la inceput legata de miscarea gay.
Homosexualii care trebuiau sa moara datorita distrugerii mitocondriilor celulare, trebuiau convinsi ca erau victimele a ceva nou si acest ceva nou era teribil de mortal (chiar daca nu existau probe ca asa era). Inventasera in graba SIDA, dupa care au fost obligati sa inventeze si o pretinsa cauza: virusul "HIV?.
Si in acest caz ce ar putea fi acel ceva care se masoara cu faimosul test al seropozitivitatii? Iata raspunsul, chiar daca partial: drogurile, - in special cocaina, provoaca o puternica crestere a hormonilor de stres ai inimii si aceasta crestere produce o crestere de anticorpi in sange. In acest moment, testul releva o pozitivitate. Acest lucru este usor de verificat in grupurile de risc, asa cum a admis in final Gallo&coll. Toti cei care fac uz de cocaina risca sa aiba un nivel crescut de anticorpi iar testul HIV nu releva decat nivelul de anticorpi.

Un virus relationat cu "orientarea sexuala"

Cei care sunt supusi diferitelor terapii de dezintoxicare cu cresterea nivelului de metadona, se pare ca sunt supusi aceluiasi fel de risc: ca si cazurile pacientilor hemofilici carora li s-au administrat derivati hematici puternic contaminati cu virusi hepatici si de alte feluri.
La intrebarea legitima daca pretinsa SIDA este mai mult un factor politic decat unul medical, raspundem, fara nici o umbra de indoiala, DA. Exista o cenzura stiintifica, pentru ca hatisul de interese care a impins inainte SIDA nu este suspectat de nimeni. De exemplu, in Clinica Universitatii din Frankfurt sunt 24 de persoane care muncesc in sectorul dedicat SIDA. Ei bine, 23 dintre acestea isi primesc salariul de la industria farmaceutica si numai una de la Universitate. Veti intelege atunci care este terapia pe care o vor administra bolnavilor. Deci, daca mecanismul de oxidare a mitocondriilor (fara de care nimeni nu poate respira), este lezat, atunci nu este surprinzator ca pacientilor le lipseste aerul. Nu intamplator pacientii bolnavi de pretinsa SIDA sufera continuu de maladii pulmonare. Investigarea mitocondriilor este foarte importanta, dar din nefericire a fost ignorata pana acum de clasa medicala. In schimb a fost, cu multa arta, incriminat un pretins virus, a carui substanta genetica si ale carui proteine nimeni n-a fost capabil sa le izoleze pana acum.
Si totusi toata lumea vorbeste de un virus relationat cu orientarea sexuala, ceea ce constituie o arma politica. De fapt contestarea care a inceput in anii saizeci a fost inlocuita in anii optzeci in buna parte cu sperietoarea ?SIDA?.

Dr. Cercetator Mihai Alecu

(sursa: e-mail)

victor
05 Feb 2010, 16:26
http://www.mapsofwar.com/images/Religion.swf

hellsteed
05 Feb 2010, 20:55
http://www.cracktwo.com/2010/01/rare-photos-of-famous-people-125-pics.html

hellsteed
06 Feb 2010, 11:20
Foarte bune pozele :
-Angelina era (a)buzata din copilarie .
-Salvador Dali este creatorul celebrei Lady Gaga
-David Bowie -bad hair ,great music
-Kate Moss -mereu supraevaluata
-Hitchcock -cazut parca intro capcana imblanita
-Hitler -Oh! Those Russians!

http://voxpublica.realitatea.net/business-economie/o-veste-deprimanta-anti-depresivele-sunt-doar-o-minciuna-scumpa-10-miliarde-anual-27976.html

POza cu hitchcock e parca rupta dintr-un film fantezist...

Christopher Walken adolescent, e tare...
Clooney la fel...
Sean Connery - Culturist

Judex
06 Feb 2010, 11:23
Cica Sean chiar a facut culturism in tinerete.
http://www.seanconnery.com/biography/

Cat de frumoasa e Melanie Griffith in poza aia-n care sta pe genunchiul lui Don Johnson! :)

hellsteed
06 Feb 2010, 11:30
Cica Sean chiar a facut culturism in tinerete.
http://www.seanconnery.com/biography/

Cat de frumoasa e Melanie Griffith in poza aia-n care sta pe genunchiul lui Don Johnson! :)

Sunt cateva poze in care vezi prin ce cercuri se plimbau artistii astia si cum au ajuns sa se cunoasca....

Prin intermediul pozelor am aflat de povestea lui Candy Darling

SoX
06 Feb 2010, 16:52
http://www.youtube.com/watch?v=339ixMtHrVk

ceva interesant :)

Daca ar incerca un alb sa practice acest funky dance cred ca ar arata ridicol. E un style facut sa fie practicat doar pentru niggers :)

SoricicaMov
06 Feb 2010, 17:04

Daca ar incerca un alb sa practice acest funky dance cred ca ar arata ridicol. E un style facut sa fie practicat doar pentru niggers :)

Ohh, te inseli amarnic, what a girl needs for a Charleston moment is only a fine pair of... SOX =)) It is not a colour thing, it had never been ;) Asa cum Paul and Stevie obisnuiesc sa cante: Ebony and Ivory...

Funny girls... (http://www.youtube.com/watch?v=cSFzLfgKKLI&feature=related)

hellsteed
06 Feb 2010, 17:14

E charleston.... si nu e un style, e stil de dans care is are acribia lui ... si nu exista criterii rasiale in dans...

hellsteed
06 Feb 2010, 17:26
http://www.youtube.com/watch?v=fx45CqVmqJM&feature=related

SoX
06 Feb 2010, 17:38

Ohh, te inseli amarnic, what a girl needs for a Charleston moment is only a fine pair of... SOX =)) It is not a colour thing, it had never been ;) Asa cum Paul and Stevie obisnuiesc sa cante: Ebony and Ivory...

Funny girls... (http://www.youtube.com/watch?v=cSFzLfgKKLI&feature=related)

Nu ca a fi rasist ci doar trebuie sa mai invat putin din cultura secolului XX si tin sa bag de seama ce ai zis :)

SoricicaMov
06 Feb 2010, 17:46
... doar trebuie sa mai invat putin din cultura secolului XX

You live you learn, asta o canta Alanis ;) Spor ;)

vave
06 Feb 2010, 20:44
Superb (http://www.youtube.com/watch?v=2_HXUhShhmY&feature=player_embedded)

SoX
06 Feb 2010, 21:22

E un alt tip de somnambulism? :)

vave
06 Feb 2010, 21:24

E un alt tip de somnambulism? :)

Aş prefera o îndulcire a insomniei. [de care sufăr de vreo câteva zile :| ]

SoX
06 Feb 2010, 21:48
Na si una de la mine...

http://www.youtube.com/watch?v=hrontojPWEE&feature=player_embedded

vave
06 Feb 2010, 21:55
Ah... nu puteai să îmi arăţi ăsta în urmă cu vreo două zile? Chiar mi-ar fi fost util. :-<

SoX
06 Feb 2010, 22:06
Ah... nu puteai să îmi arăţi ăsta în urmă cu vreo două zile? Chiar mi-ar fi fost util. :-<
Data viitoare sa-mi comunici la timp despre ce ai nevoie ca sa fiu punctual si sa nu mai intarzii cu doua zile :))

vave
06 Feb 2010, 22:10
Data viitoare sa-mi comunici la timp despre ce ai nevoie ca sa fiu punctual si sa nu mai intarzii cu doua zile :))

If only it would be that easy...

SoX
06 Feb 2010, 22:20
na inca una, sa te inveseleasca un pic :)

http://www.youtube.com/watch?v=nFSCrcqebVg&feature=related

vave
06 Feb 2010, 22:32
na inca una, sa te inveseleasca un pic :)

http://www.youtube.com/watch?v=nFSCrcqebVg&feature=related

I think my favorite it's "confused".

P.S. Mersi, it made me smile.

paul_aramis
07 Feb 2010, 15:28
nici o modificare ...

Kramer
07 Feb 2010, 15:51
nici o modificare ...

That's the beauty!

hellsteed
07 Feb 2010, 16:17
si pe MAC ce sa apas ?

Gospin
07 Feb 2010, 18:58
@vave, I like Oren Lavie :D

vave
07 Feb 2010, 19:30
@vave, I like Oren Lavie :D

De abia l-am descoperit. :)

keepwalking
08 Feb 2010, 10:30
horror:

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/885793/A-murit-agatat-de-avion/

paul_aramis
09 Feb 2010, 11:36
a, păi zi aşa dom'le. ăia cu Mac, faceţi un full screen.

Judex
09 Feb 2010, 12:04
a, păi zi aşa dom'le. ăia cu Mac, faceţi un full screen.
=))

Cinemania
10 Feb 2010, 17:06
Pentru iubitorii de limba germana, cei care stiu germana, sau orice amator de extreme :D

http://www.youtube.com/watch?v=u8Io0SOkvsY&feature=related

Judex
10 Feb 2010, 19:23
Pentru iubitorii de limba germana, cei care stiu germana, sau orice amator de extreme :D

http://www.youtube.com/watch?v=u8Io0SOkvsY&feature=related
Am inteles tot: 6 secunde spre final - doua bunaciuni. :D

SoricicaMov
10 Feb 2010, 22:50
Where beauty eats brains (http://www.myzombiepinup.com/)

keepwalking
11 Feb 2010, 10:56
fenomenal!!

http://www.realitatea.net/un-barbat-a-salvat-un-sofer-blocat-pe-calea-ferata-in-argentina_699643.html

Pitbull
11 Feb 2010, 11:26
Asta merge LA FIX pentru "FABULE CINEMATOGRAFICE - si nu numai..."!

victor
11 Feb 2010, 12:00
"........... it's a city of architectural fascination........"

poate udrea ar trebui sa apeleze la ei.

http://www.britishpathe.com/record.php?id=1798

shadowofnight
11 Feb 2010, 13:44
netrebnicie.

http://http://www.tare.ro/darth_marcus/315503-incredibil-distractie-sadica-la-un-parc-zoo-din-china-www.descopera.ro

Pitbull
11 Feb 2010, 14:48
E unul dintre motivele pentru care n-am crezut si nu voi crede niciodatä în asa-zisa "civilizatie chinezä". Sunt niste barbari degenerati, anacronici, niste relicve ale antropoistoriei.

Astia-s tot äia care, la restaurantele cu câini, îi aruncä-n cazan sä fiarbä de vii, sau bat puii cu vergelele, în saci, pentru "frägezire".

P.S. Ai postat gresit linkul, ti l-am corectat aici:
http://www.tare.ro/darth_marcus/315503-incredibil-distractie-sadica-la-un-parc-zoo-din-china-www.descopera.ro

shadowofnight
11 Feb 2010, 16:36
P.S. Ai postat gresit linkul, ti l-am corectat aici.
Ups.:D Mersi.

Gospin
11 Feb 2010, 19:12
http://www.youtube.com/watch?v=ocI05uz_IxE&feature=related
=)), OWNED!

SoricicaMov
11 Feb 2010, 20:26
Are you red blood cells aware that you are worshipping in vein?!? (http://www.reverendfun.com/index.php?date=20090921)

SoricicaMov
12 Feb 2010, 21:01
@ Soricica, mi-a plăcut saitul ăla. E foarte prolific acel caricaturist, dar nu-mi dau seama dacă tipul e creştin sau ateu... :D

Ha! Bine punctat :D Mie mi se pare ca are un fel de neutralitate senina, care ii permite sa vizualizeze imaginea de ansamblu si sa traga concluzii... comice, pentru ca sub toate straturile biblice acele personaje sunt... simpli oameni. Si mai amuzant e ca umanizeaza si ingerii si demonii, iar de Adam si Eva ce sa mai zic, sunt pur si simplu... adorabili (gandi sarpele ;)) :))

Gospin
12 Feb 2010, 22:42
bremen, so fucking amazin' :-O, ba se misca, ba nu se misca, wtf?

SoricicaMov
12 Feb 2010, 22:43
Daca privesti intr-un punct fix, imaginea ingheata

Judex
13 Feb 2010, 01:47
A dracu matematica... >:)

Rapture
13 Feb 2010, 12:13
http://www.authorsden.com/adstorage/21732/LOVEthis....jpg

Judex
14 Feb 2010, 22:47
Cineva spune ca vrea sa se apuce de crosetat:
http://www.eatliver.com/i.php?n=5356

O fi marca Daneliuc?

SoricicaMov
15 Feb 2010, 13:38
http://fashionablygeek.com/wp-content/uploads/2008/09/which_came_first.jpg

Dragomara
17 Feb 2010, 11:22
Fără comentarii! :D

http://i48.tinypic.com/viagz.jpg

Judex
17 Feb 2010, 15:45
http://www.mobotix.ro/ro/index.php?id=10054&lang=ro&camid=1162
Deci undeva in dreapta puteti vedea o particica din terasa carciumii mele de proximitate. :D

Pitbull
17 Feb 2010, 15:53
Şi-alu' Şori, şi-alu' Drago. Sunt super! :)) :))

L.E.
Hmm, nu că sunä mişto...? :)
Şaluşori, şaludrago... :x
Are o muzicalitate... aşa... O:-)

Dragomara
17 Feb 2010, 16:00
http://www.slideshare.net/Dragomara/accidente-moto-3208468

Pe-astea le-am pus pe Net special pentru familia mea/ amicii mei, mari biker-i. În ceea ce mă priveşte nu am de gând să mai retrăiesc prea curând astfel de emoţii. :D

Dragomara
17 Feb 2010, 16:07
http://i49.tinypic.com/33p9agm.jpg

Judex
17 Feb 2010, 16:14
Şi-alu' Şori, şi-alu' Drago. Sunt super! :)) :))

L.E.
Hmm, nu că sunä mişto...? :)
Şaluşori, şaludrago... :x
Are o muzicalitate... aşa... O:-)
Nu-i stiu pe Sori si Drago, dar da, suna haios. ;)

Pitbull
17 Feb 2010, 16:23
-i

. le

Judex
17 Feb 2010, 16:35
Aha, e niste 'ele'. :P

Pitbull
17 Feb 2010, 17:44
bingo

Dragomara
17 Feb 2010, 17:47
In scrierea de tipar, cifra sapte arata astfel: 7..
Cand o scriem insa de mana, o taiem cu o linie orizontala..
V-ati intrebat vreodata de ce?
Se spune ca dupa ce Dumnezeu l-a chemat pe Moise pe munte sa-i dicteze cele zece porunci, acesta i-a adunat pe oameni sa le vorbeasca despre ele.
Cand a ajuns la a saptea porunca, "Sa nu ravnesti la nevasta aproapelui tau", cei mai multi dintre barbati au inceput sa strige: - Taiati saptele, taiati saptele, taiati saptele!!!
=)) =)) =))

shadowofnight
17 Feb 2010, 20:51
Portret Lady Gaga (http://stirileprotv.ro/exclusiv/portrete/portret-lady-gaga-extravaganta-erotico-agresiva-o-detesti-sau-o-iubesti.html) - Cel mai tare. =))=))

Dragomara
18 Feb 2010, 11:40
Animăluţe, mămici şi puiuţi (http://www.slideshare.net/Dragomara/animlue-mame-i-puiui) - chiar nu m-am putut abţine... :"> :-* :-*

Şi încă o chestie muuuult mai serioasă :P :Din înţelepciunea Asiei. (http://www.slideshare.net/Dragomara/din-intelepciunea-asiei-milenare)

Rapture
18 Feb 2010, 11:56
http://pipcarlson.com/02-29-2008/baby-care-manual/

http://i739.photobucket.com/albums/xx40/rapture21/26844_gspotcompmouse.jpg

Gospin
18 Feb 2010, 23:25
http://www.youtube.com/watch?v=EVeHwlNRu-4 IOI =)) !
must fuckin' see!

Dragomara
19 Feb 2010, 17:24
MĂRTURISIRE

- Apoi, dragă Mărioară,
Am tot stat şi m-am gîndit:
Io, duminică, pe seară,
Vin cu tata în peţit!

- Înainte de-a mă cere,
Musai, dragu’ meu, să-ţi zic
Că nu-s fată, mi-s muiere...
Nu vreu rostu’ să ţi-l stric!

S-ontîmplat la vremea sapei,
Noaptea, cînd veneam din Ştei.
Coboram pe firul apei,
Cînd m-am pomenit cu trei...

M-au ajuns la Fundătură,
Şi m-au dezbrăcat pe loc,
Şi mi-au pus năframa-n gură,
Şi tăţi tri ’şi bătură joc...

- Numa’ spune-mi-i degrabă,
Că pe tăţi îi trag prin şiş!
- Păi nu-i ştiu, Ioane dragă,
Era noapte, n-auzişi?...

O umblat şi bietu’ tata,
(Şi tu ştii că el nu bea),
Ba-ntr-o crîşma, ba în alta,
Doar de o afla ceva...

Zile au trecut destule,
Şi nimica n-o aflat...
Da’ io zic că, după scule,
Nu-s de pe la noi din sat

=)) =)) =)) =))

shadowofnight
19 Feb 2010, 20:07
Frica. (http://www.descopera.ro/stiinta/929138-frici-fobii-si-angoase-cum-se-naste-frica)
Uuu. :D

keepwalking
20 Feb 2010, 11:21
imagini absolut revoltatoare!!!!

http://www.antena3.ro/stiri/bizar/imagini-socante-doua-femei-au-ucis-un-caine-cu-tocurile-de-la-pantofi_92639.html

Pitbull
20 Feb 2010, 14:08
Am deschis pagina, dar n-am dat play.
Slavä Domnului cä legislatia internationalä si metodele de investigare ne apropie de momentul când asemenea accidente genetice vor putrezi în puscärii.

Rapture
20 Feb 2010, 14:53
Am deschis pagina, dar n-am dat play.

Ca bine-ai facut!

moltisanti88
20 Feb 2010, 15:16
Faptul ca am dat play a fost o decizie proasta, am vazut cam 5 secunde :| mai mult nu am rezistat.

movie4
20 Feb 2010, 15:21
ar trebui impuscati oamenii ca astia

Pitbull
20 Feb 2010, 15:49
Nope.
Ce, ele au împuscat câinele...?
Vreau pantofi cu tocuri.
Special Torquemada issue.

"The Inquisition, what a show,
The Inquisition, here we go!"

victor
23 Feb 2010, 13:12
doar nu o fi fost si 9-11 facut asa !!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=clnozSXyF4k&feature=player_embedded#

shadowofnight
23 Feb 2010, 14:08
2012 - La 90 de secunde de catastrofa.
Uuuu...

http://www.descopera.ro/stiinta/5592692-la-90-de-secunde-de-catastrofa

gigabyte
23 Feb 2010, 16:40
http://www.tn-atheist.com/wp-content/uploads/2009/03/jesus-gun.jpg

http://theblueroom.me.uk/forum/uploads/4/jesus-christ_smoking-1.jpg

http://www.hollow-hill.com/sabina/images/jesus-hates-you.jpg

SoX
23 Feb 2010, 18:45
http://www.youtube.com/watch?v=aFLBg2xK9FU&feature=PlayList&p=468B682D9E9129CF&index=24

:|

vave
23 Feb 2010, 18:52
Insist: mai idiot îmi pare cel ce a scris "sufoaca".

movie4
23 Feb 2010, 18:54
wtf?

Dragomara
24 Feb 2010, 17:24
şi mai ştie şi gramatică! ;) :-*

http://i47.tinypic.com/f24mbr.jpg

http://i50.tinypic.com/21jvbk4.jpg

=)) =)) =)) =))

shadowofnight
24 Feb 2010, 20:53
A FOST FILMAT UN DEMON!!! (http://stirileprotv.ro/stiri/international/video-socant-a-dat-cu-propriul-copil-de-pamant.html)

Si ingeri. (http://www.youtube.com/watch?v=l-XX0u4mnUg&feature=player_embedded)

Si reprezentanti din sora mai mica a Romaniei. (http://stirileprotv.ro/stiri/international/fara-pic-de-respect-dansul-ploii-printre-morminte.html)

Windom
25 Feb 2010, 08:30
Nu mai faceti trafic gunoaielor. Siteul ala e mai veneric decit un spam.:-q

hellsteed
25 Feb 2010, 15:08
Nu vreau sa pierd timpul cu uploadul unui printscreen dar vreau sa precizez ca in Satyricon apare Poarta sarutului intr-o scena in background. :) cand cei doi tineri pornesc spre casa lor dupa ce En... il elibereaza pe "frumusel"

shadowofnight
25 Feb 2010, 16:27

Yeah. Ca asta ma macina pe mine, cat trafic are un site. :|

Judex
25 Feb 2010, 18:06
Nu vreau sa pierd timpul cu uploadul unui printscreen dar vreau sa precizez ca in Satyricon apare Poarta sarutului intr-o scena in background. :) cand cei doi tineri pornesc spre casa lor dupa ce En... il elibereaza pe "frumusel"
Encolpius, Ascyltos si Giton - cele trei personaje de baza. ;)

copila_satanista
25 Feb 2010, 18:21

Yeah. Ca asta ma macina pe mine, cat trafic are un site. :|

E simplu ;) majoritatea sunt inscrise pe trafic.ro sau alte dir de genul . Gasesti pe undeva pe site sigla si intri. Scrie acolo cati useri ce si cum.

victor
26 Feb 2010, 10:07
jurnalul intim al unei tipe
334

hellsteed
26 Feb 2010, 10:48
Encolpius, Ascyltos si Giton - cele trei personaje de baza. ;)

Evident... dupa cum am semnalat nu vreau sa pierd timpul.. Cei care au vazut filmul stiu.. Tu stii

vave
26 Feb 2010, 12:02

Simon ... 21? Ştiam eu de ce l-am visat azi-noapte. :))
Dar nu-mi convine cu Ali... mi-a zis cineva că e nume de negru, n-am vrut să cred. :|

movie4
26 Feb 2010, 12:33
334
:))

SoX
26 Feb 2010, 14:03
Inainte de '89:

http://mysquares.files.wordpress.com/2009/07/kandiaexcelentrom3380.jpg

Dupa '89:

http://1.bp.blogspot.com/_UpAujuHVOew/SNXbFl7XQDI/AAAAAAAABOY/n8B-mFK9zl0/s400/ciocolata_cu_rom.jpg

StefanDo
26 Feb 2010, 15:52
văd că nimeni n-a remarcat "+50$"-ul de la 9,5 cm :)

vave
26 Feb 2010, 15:54
Ba da îl văzusem, dar mai contează? :))
Ce mă depăşeşte este de ce e Simon aşa scump. =))

StefanDo
26 Feb 2010, 15:59
poate-a facut si striptease inainte...

vave
26 Feb 2010, 16:00
Şi eu care mi-l imaginam gigolo. :))

Judex
26 Feb 2010, 16:35
Deci 150$ tre sa cer... :-?

@Hellsteed
Am studiat la liceu textul. ;)

hellsteed
26 Feb 2010, 17:36
@ Judex

Da dap in textul ala nu se pomeneste nimic de Poarta Sarutului , nici cu numele, nici vizual ;)

Judex
26 Feb 2010, 18:30
Da, evident. :))
Ma dadeam si eu rotund c-am citit cartea inainte sa vad filmul. :D

paul_aramis
27 Feb 2010, 13:24
+18°C = Hawaii-enii se acoperă cu a 2-a pătură.
+10°C = Locuitorii Helsinki-ului opresc încălzirea în apartamente.
+2°C = Maşinile italiene nu pornesc.
0°C = Apa distilată îngheaţă.
-1°C = Expiraţia devine vizibilă. Ruşii mănâncă îngheţată şi beau bere.
-4°C = Câinele vă sare-n pat.
-10°C = Maşinile franţuzeşti nu pornesc.
-12°C = Politicienii încep să vorbească despre persoanele fără adăpost.
-15°C = Maşinile americane nu pornesc.
-20°C = Expiraţia se aude.
-24°C = Maşinile japoneze nu pornesc.
-28°C = Câinele vă sare-n pijama.
-29°C = Maşinile germane nu pornesc.
-30°C = Nici o maşină normală nu porneşte.
-36°C = Maşina vă sare în pat.
-39°C = Ruşii încheie toţi nasturii la cămaşă.
-50°C = Maşinile ruseşti nu pornesc.

vave
27 Feb 2010, 13:31
Pe la -10 grade cred că putea fi trecut: finlandezii se scaldă în lacuri. :))

SoX
27 Feb 2010, 13:45
Tocmai am dat intamplator de niste "versuri de strada" facute de mine in liceu :))

Mentalitatea, obiect de studiu

By SoX

Valorific teorii si noi concepte
Ce nu tin neaparat de secte.
Microfonul meu va imprastia in public efecte
Nu de sunet ci de sfaturi concrete.
Mi-as dori o revolutie noua
Dar n-as vrea sa sfarsesc ca martirii din ’89
Care au refuzat reputatzia de pupincurist
In epoca regimului comunist
Caci mi se pare de-a dreptul umil, Din viatza celor morti sa ma inspir.
Iau mentalitatea ca obiect de studiu
Si analizez consecintele dupa preludiu
Am sa tin usile mintii deschise
Pana cand am sa va golesc vietile de vise,
Nu e nevoie sa moara un emo daca va mint
Cuvintele mele sunt dovada la ceea ce simt.
Imi duc decentza pe aceleasi drumuri
Pline de fitze, bling-blinguri si fumuri
Daca ma intrebati ce planuri am
Am sa-ti spun ca-n fiecare an
Mi-am propus sa vizitez sectia de politie
Singura rezervatie a neuronilor pe cale de disparitie.
Daca ma intrebi ce idol am urmat
Iti voi raspunde intr-un mod degajat
Nu vreau sa-mi fac din viatza mea un plagiat.
Si cat despre predicile lui IIsus
In ziua de astazi ar avea mai multe de spus
Daca ti-ai gasit sa ma contrazici
Sa stii ca nu-mi pasa ce faci, de ce zici
Ca in Romania toti oamenii cersesc
Ca intr-o casa de educatzie a geniului omenesc.
Daca e ceva anume ce ma oftica
E faptul ca pe cer, curcubeul e doar o iluzie optica,
Daca dupa 17 de ani am ramas cu un gust amar
E din vina acestui sistem celibatar.
Prefer sa abordez stilul propriu si nu stilul liric,
Iar voi astia ce stati pe intuneric
Cu ce e Dumnezeu de vina
Daca v-a oferit apa, aer, si lumina.
Daca mamele voastre v-au dat viata fie buna sau rea
Asta nu inseamna ca putetzi sa va bateti joc de ea.
Ironic ma intreb cum ar fi sa fie
Daca toti emo kids sa sufere de claustrofobie.
Si daca simti ca nu mai poti si ai sa clachezi
Anunta-ma sa te comemorez.
Iar tu, cel cu capul in nori
Iti porti parasuta dupa tine de frica sa nu mori.
Cat despre o pustoaica alcoolizata
O las sadisfacuta si cu reputatia patata,
Iar tu cel care nu ai dat fuga
Dupa o bucata de paine si o nuga
Sa nu ma intrebi de unde ma inspir,
Totusi te-as intreba daca ai fost conceput intr-un tir
Sau daca ai fost transportat de barza
Oricum menirea existentei tale este facuta varza
Nu de tine neaparat
Ci de cel pe care l-ai votat.
Iar daca aceste lucruri ti se par de-a dreptul banale banale
Te las cu Diaconescu si cu ale lui stiri senzationale...

omudindulap
28 Feb 2010, 21:06
Pe lângă Floppy... (după Mihai Eminescu)

Pe lângă Floppy fără soft
Mereu am procesat
Mă cunoştea PC-ul tot
Tu nu m-ai accessat

Prin Windows încercam ades',
Te urmăream sfios,
Ca să te văd chiar face to face.
Mi-ai arătat un Doss

Prin Microsoft te căutam
Să te print-ez un pic
Iar pe Email aşteptam
Măcar să-mi dai un klic

În Googel tot am navigat
Prin Internet Explorer
Dar tu cu altul te-ai cuplat
Trei ceasuri pe Messenger

Nici noaptea nu pot să mă culc
Te urmăresc în Inbox
Pe tine rău te doare-n Bulk
M-ai şi Delete din Windows.

Chiar dacă astăzi m-ai rugat
Să mai încerc un Undo
Regret, dar prea te-ai Virusat
Şi te-am uitat, bolundo!

Renunţ de-acuma la Sing In
Că-n Chat-ul tău nu-ncap,
Mă mut şi în Recycle Bin
De-aceea-acum, Sing Up!

Tu ai călcat demult pe bec,
Nu-ntreb: How do you do?
Căci pentru tine nu am Back
Ş-am terminat. Thank you!

de Sever Purcia

SoricicaMov
02 Mar 2010, 04:13
T-Shirt Hell: where all the bad shirts go >:) (http://www.tshirthell.com/hell.shtml)

vave
03 Mar 2010, 14:43
Pentru că frecventez destul de des site-uri de gen eJobs, uitaţi peste ce minunăţie am dat:

"ANUNTUL CONTINE UN INTERVIU ONLINE CU 5 INTREBARI
Descrieți în maxim 2 fraze obiectivul dumneavoastră profesional.
Aveti experiență relevantă în întocmirea de documentații pentru licitații sau proiecte?
Please answer in English to the following questions: What movie have you seen lately? What was the movie about?
Cum reactionați la stres? Vă considerați o persoană rezistentă la stres?
Doriți un angajament pe termen scurt, mediu sau lung?"

Jobul ar fi: Assistant Manager.

sau:

TRADUCATOR
Compania: sc AIA TRADUCERI srl

Cum să iei aşa ceva în serios... şi mai ales de ce?

l.e. sau [ăsta e prea frumos]:

"Inchirieri autoturisme - munca de teren si de istetime
Compania: CONFIDENTIAL

Candidatul ideal (nu-l cautam neaparat pe cel ideal, dar sa semene cu el) are :

- spirit activ si orientat spre munca de teren
- atitudine optimista si spirit competitiv
- abilitati de organizare, planificare si comunicare
- posesor de initiativa, perseverenta si permis de conducere cel putin cat. B (ATENTIE - PERMISUL ESTE O CONDITIE OBLIGATORIE)
- orientare spre rezultate si rezolvarea problemelor (pardon, provocarilor)
- team player

Pe scurt si pe romaneste:
- istet (sau isteata) si descurcaret (descurcareata).
- o persoana activa careia chiar ii place "alergatura", adica munca de teren (alergatura prin oras, si uneori prin afara lui).
- cineva caruia ii place sa comunice cu clientii, chiar si cu cei dificili
- cineva care are minim cunostinte de baza despre autoturisme: sa stie sa schimbe roata, un bec etc
- cunostintele mai aprofundate de mecanica sau experienta in conducerea microbuzelor si in tractarea unei platforme auto reprezinta un avantaj dar nu sunt conditii obligatorii
- cineva care STIE SIGUR ca "nu exista nu pot, exista numai nu vreau"

ATENTIE: Umorul si relaxarea din colectivul nostru (si din acest anunt) nu exclud pretentiile noastre de disciplina, seriozitate, punctualitate, caracter integru si mai ales profesionalism.
Daca pentru tine seriozitatea, punctualitatea, respectarea angajamentelor si profesionalismul sunt norme obligatorii in relatiile profesionale, te asteptam sa ne cunoastem la o cafea.

DESCRIEREA COMPANIEI SAU A JOBULUI:

Exact opusul unei "multinationale". Echipa tare. STIM sigur ca vom ajunge sus (cel mai sus)."

Ultima frază îmi pare replica.... nu ştiu cui... dar a cuiva cunoscut. :-?
Dacă vreţi să citiţi tot, puteţi aici (http://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/inchirieri-autoturisme-munca-de-teren-si-de-istetime/400577/sqi).

Am mai găsit una [nu îmi vine să cred cât de multe sunt]:

Candidatul ideal ar trebui:
- sa posede cunostinte foarte bune de limba romana
- sa experienta in navigarea pe internet
=))

vave
03 Mar 2010, 16:49
http://www.geek.com/wp-content/uploads/2010/02/piratedvd.jpg

SoricicaMov
04 Mar 2010, 00:22
If I didn't have you to hold me tight
(If I didn't have you)
If I didn't have you to lie with at night
(When I'm feeling blue)
If I didn't have you to share my sights
(Share my sights)
And to kiss me and dry my tears when I cry

Well I really think that I would...
Have somebody else

(If I didn't have you)
If I didn't have you someone else would do
(Someone else would surely do)

If I were a rich man
Diddle-diddle-diddle-diddle-diddle-diddle-diddle-ee
I guess I would be with a surgeon or a model
Or a rellie of the Royals or a Kennedy
Or a nymphomonical exhibitionist heiress to a large chain of hotels
If I were a rich man, maybe I would fiddle
Fiddle-diddle-diddle with the rich man girls

I'm not saying that I'd not love you if I was wealthy or handsome
But realistically there's lots of fish in the sea
And if I had a different rod I would concievably land some
Even though I am fiscally consistantly pitiable
And considerably less Brad Pitt than Brad Pitiful
Am I really so poor and ugly that you reckon only you could possibly love me?
And I
(Really think that I would)
Probably
(Have somebody else)

(If I didn't have you)
If I didn't have you, someone else would do
(Someone else would surely do) (http://www.youtube.com/watch?v=LAzodf69rfk)

Dragomara
04 Mar 2010, 11:17
Azi dim 3 martie 2010, la ora 10, una din prietenele mele a primit un telefon de la un operator Orange (poate fi orice operator de tel mobila sau fixa) care s-a prezentat (nume si prenume) spunindu-i ca tel ei este urmarit deoarece i s-au facturat din gresala niste convorbiri internationale.
(tel cuiva poate fi urmarit doar cu mandat judecatoresc)

Prin urmare, a fost rugata sa confirme unele date personale: ATENTIE MARE !!!
I-a fost citit numarul si seria de buletin, i s-a spus ce tip de telefon are si ce tip de abonament, cind a facut abonamentul si i s-a mai cerut sa dea niste nr de tel fixe sau mobile unde poate fi apelata.

Dupa care i s-a cerut sa faca niste setari in telefonul ei.

Singurul lucru care i-a atras atentia ca e ceva ciudat, a fost faptul ca operatorul a folosit "numar secret".

Dupa incheierea convorbirii, a sunat la 411, unde a aflat cu stupoare ca acel angajat nu exista si ca de fapt de pe numarul ei de tel a fost incarcata cu 15 euro o cartela pre-pay.

La politie, i s-a spus ca fost credula (oricui i se poate intimpla asa ca nu judecati), ca nu e singurul caz dar este o norocoasa fiindca altora le-au fost luati sute de euro, ca este o retea imensa de fosti angajati din telefoniile mobile care au plecat cu bazele de date si ca ... politia n-are ce sa faca.

La sediul Orange din Cluj ( vs de Prefectura) i s-a ris in nas, i s-a spus ca nu trebuia sa dea informatii, i s-au refacut vechile setari si i s-a spus cu non-shalantza ca se trimit sms-uri de instiintare si ca au o campanie pe tema asta (voi ati vazut / auzit o asemenea campanie in presa / tv ? )

vave
04 Mar 2010, 11:52
Şi eu am păţit asta acum câteva luni: m-a sunat un tip cu număr ascuns, s-a prezentat a fi X de la Orange şi m-a întrebat dacă sunt pe abonament. I-am răspuns că nu, am fost acum câţiva ani buni, şi că ar fi trebuit să ştie asta, mi-a mulţumit şi a închis.
The end! :))

Judex
04 Mar 2010, 11:58
Tu stii, vave, pe mine m-a sunat recent una cu accent ardelenesc de pe numar secret si mi-a explicat ca e singura si ma doreste-n seara respectiva. =))

vave
04 Mar 2010, 12:00
Tu stii, vave, pe mine m-a sunat recent una cu accent ardelenesc de pe numar secret si mi-a explicat ca e singura si ma doreste-n seara respectiva. =))

Hmm, a nu se înţelege că eram eu. >:)

Judex
04 Mar 2010, 12:02
Ah, nu, tu n-ai accent ardelenesc prea pronuntat. ;)

vave
04 Mar 2010, 12:05
Vai, dar ce complimente şi reclamă îmi faceţi, mărite domn! :-S :-?

Windom
04 Mar 2010, 15:36
350

copila_satanista
04 Mar 2010, 15:47
:)) nu stiu cum ai pus poza asta dar pot sa o vad (am restricite pe site-uri si nu vad nici o poza din ce postati...de obicei )
daca pui si-un link catre google si merge m-am scos :))

Windom
04 Mar 2010, 15:52
Hai sa vedem daca o vezi si pe asta:P
351

copila_satanista
04 Mar 2010, 16:02
daa :D si mai e si comica pe deasupra :))

SoricicaMov
04 Mar 2010, 16:08
So good, it's scary. (http://www.snotr.com/video/4020)

vave
04 Mar 2010, 16:24
http://www.diseara.ro/images/poza_zilei/1781.jpg

Cinemania
04 Mar 2010, 16:38
e hermafrodit ala

vave
04 Mar 2010, 16:39
Dude, is a dude. South Park
:))

SoricicaMov
04 Mar 2010, 17:25
Ador acest short semnat Jean-Pierre Jeunet
http://www.youtube.com/watch?v=wW2IvGyoYIQ

SoX
04 Mar 2010, 18:13
Violul dupa Constantin Mavrocordat

Definiţia violului in "Codul Penal" din vremea domnitorului Constantin Mavrocordat, in anul 1750:

"Cel ce va fi prins cu ştromeleagul învârtoşat primprejurul părţilor fătătoare ale muierii, i se va tăia scârbavnicul mădular spre veşnica lui nefolosire"

:)

Chambord
04 Mar 2010, 18:31
ştromeleagul învârtoşat

=))

marius_em
05 Mar 2010, 09:38
http://www.unimedia.md/sys/img/news/05.03.2010_foto.jpg
Batman, batman!

Dragomara
05 Mar 2010, 11:46
Poze încă nepublicate (?!) despre incidentele din 11 septembrie 2001. (http://www.slideshare.net/Dragomara/poze-nepublicate-11sept2001)

vave
05 Mar 2010, 16:20
Evoluţia/Involuţia (http://moronail.net/img/2763_europe_russia_amerika_japan_romania_poland_vi etnam)

P.S. Am impresia că a mai fost postată imaginea.

shadowofnight
05 Mar 2010, 20:11
http://www.youtube.com/watch?v=oavMtUWDBTM

:D

Dragomara
06 Mar 2010, 08:40
Categoric, pentru mine (deocamdată) ăsta e pps-ul anului, chiar dacă el e relativ vechi, etc. :"> (http://www.slideshare.net/Dragomara/omagiu-adus-papei-ioanpaul-al-iilea)

hellsteed
07 Mar 2010, 10:48
Mai devreme imi suna cineva la usa, doua femei si imi zic ceva in greaca. Le zic si eu in greaca ca nu stiu sa vb si-apoi ma intreaba de unde sunt. Le zic : din Romania ... Incep si vb in romaneste,
una era austriaca ,una romanca(moldoveanca) fericite ca m-au gasit. Austriaca vb si ea romaneste mai rarait (erau iehoviste) . Imi arata ele o carte despre realitatea din Biblie, cacaturi de astea, ca Biblia a fost scrisa de oameni , pastrez o atitudine serioasa. Cum stateam la usa austriaca mi se tot uita in casa , analiza. Isi arata voit antipatia fata de celelalte secte. Incearca sa fie aforica si-mi spune ca omul se autodistruge in lipsa lui D-zeu si ca nu ma deranjeaza acum dar vor trece in alta zi sa discutam. Intreb, despre ? Despre orice, sunt atat de multe de povestit. Apoi lasa de inteles ca mai e vreun roman pe strada asta si-atunci imi sare fisa ; De unde stiu astea, de mine cel putin ? Data viitoare le spun : daca practica acte origiastice vin odata sa le vad spectacolul (nu ma implic).

Judex
07 Mar 2010, 15:15
Nu ti-au dat ceva cadouri?