View Full Version : F1 fans, get ready...go!!!
Judex: taci acolo! :P
miercuri: Amen to that sister! :D
As vrea eu sa fiu nasul lui, sa mai vina finu cu curcanu din cand in cand.........
As vrea eu sa fiu nasul lui, sa mai vina finu cu curcanu din cand in cand.........
Eu îl voiam ca ...soţ de când a fost în România. :)) :P :">
adica nu vrei fotbalist ? sau manelist ? uite unde duce cultura asta occidentala......
=)) =)) =))
Păi da, eu aşa speram.. la un pilot de curse sau la un snookerist. Mai ales că sunt apăruţi din ăştia prospeţiori. :P
PoliFanAthic
17 Mar 2010, 19:16
A fost un debut bun pentru Schumi, dar MGP sunt considerabil sub Ferrari si Red Bull, destul de mult sub McLaren.
Oricum, per ansamblu, cursa a fost foarte anosta - si da de gandit faptul ca desi un Webber sau un Button au fost mai mereu in spatele lui Schumi (respectiv Hamilton fata de Rosberg), nu au reusit nicicum sa ajunga destul de aproape cat sa incere o depasire, desi aveau masini mult mai puternice.
Floydman
20 Mar 2010, 02:05
noile masini sunt greoaie si urate din cauza noilor conditii de regulament
Nu ca anul trecut nu ar fi fost la fel si cu acel sistem KERS ce le uratise si ingreunase. Acum e si mai si. :P
Floydman
22 Mar 2010, 22:51
mai bine ar trece la curse cu tiruri. sa stim o treaba. faza e ca alea sunt chiar spectaculoase :))
Adevarul e ca nu am avut onoarea sa le vad, dar am vazut unele cu niste curse cu un fel de tiruri... din alea de zici ca daca le dai un bobarnac in cabina vor cadea in... cap. :P
Weekendul asta voi rata calificari, cursa... tot. Dar asta nu inseamna ca nu pot veni cu niste informatii.
Se vor tine in Australia:
- sambata, calificarile de la ora 8 dimineata ora Romaniei.
- duminica avem cursa de la ora 9, tot ora Romaniei.
Nu uitati ca se schimba ora in weekendul asta. :D
Poate va indurati si de mine si veniti cu ceva detalii din cursa, va rog eu cat pot de frumos. :)
Au fost deja antrenamentele 1 si 2. Dar nu stiu nimic mai mult decat un clasament, care nu imi spune mare lucru doar ca sper ca Alonso sa termine tot pe locurile alea [6, respectiv 15]. :P
Cea mai tare reclama, daca o stiati sorry de intarziere, dar oricum uitati-va aici [e cu Heikki Kova.]:
http://www.youtube.com/watch?v=hqOkvMD4VzM
Nu sunteti de nicio treaba! X(
Observ ca Button a terminat primul [<:-P ], dar cum de a ajuns Kubica pe doi? Oricum bravo lui!
Alonso e prea sus... :((
Si ce dracie s-a intamplat cu Vettel?
Schumi e de abia pe locul 10, in timp ce Rosberg pe 5. That's pretty sad :-<
Asta ar fi clasamentul:
1 Jenson Button McLaren-Mercedes
2 Robert Kubica Renault
3 Felipe Massa Ferrari
4 Fernando Alonso Ferrari
5 Nico Rosberg Mercedes GP
6 Lewis Hamilton McLaren-Mercedes
7 Vitantonio Liuzzi Force India-Mercedes
8 Rubens Barrichello Williams-Cosworth
9 Mark Webber RBR-Renault
10 Michael Schumacher Mercedes GP
11 Jaime Alguersuari STR-Ferrari
12 Pedro de la Rosa BMW Sauber-Ferrari
13 Heikki Kovalainen Lotus-Cosworth
14 Karun Chandhok HRT-Cosworth
Ret Timo Glock Virgin-Cosworth [Suspension]
Ret Lucas di Grassi Virgin-Cosworth [Hydraulics]
Ret Sebastian Vettel RBR-Renault [Wheel issue]
Ret Adrian Sutil Force India-Mercedes [Engine]
Ret Vitaly Petrov Renault [Spin]
Ret Bruno Senna HRT-Cosworth [Hydraulics]
Ret Sebastien Buemi STR-Ferrari [Accident]
Ret Nico Hulkenberg Williams-Cosworth [Accident]
Ret Kamui Kobayashi BMW Sauber-Ferrari [Accident]
Ret Jarno Trulli Lotus-Cosworth [Hydraulics]
P.S. Windom, intelegi de ce am zis ca voi scrie multe posturi consecutive? :))
PoliFanAthic
28 Mar 2010, 15:42
Pai n-ai vazut cursa? Sau macar startul, ca sa vezi ca s-a intamplat cu Button, Alonso si, ca victima colaterala, Schumi? :D
Mi se pare comic ca Hamilton a facut vreo 10 depasiri, a mers la limita, si echipa i-a belit sansa de a termina macar pe podium, in timp ce Button, mergand nedeosebit de repede, a reusit sa castige, gratie unei tactici foarte bune.
Oricum, ghinion iar pe Vettel, in loc sa aiba 50 de puncte, are un semi-esec si un abandon in acest sezon. Azi nu i-au pus bine roata si s-a "terminat" un disc de frana.
Cursa spectaculoasa, macar.
Nu ca nu as fi scris un pic mai sus ca...
Weekendul asta voi rata calificari, cursa... tot.
Poate va indurati si de mine si veniti cu ceva detalii din cursa, va rog eu cat pot de frumos. :)
Intre timp am vazut cateva imagini de la inceputul cursei cu acele ciondaneli. Am inteles ca a fost chiar faina intreaga cursa. Nasol ca am ratat-o.
PoliFanAthic
28 Mar 2010, 15:51
Prea sus ca sa interceptez postul. :D
Prea sus...
E prima data cand imi spune/scrie cineva asta. :))
Revenind... si Alonso de ce a rezistat? :)) :(( :((
miercuri
28 Mar 2010, 17:58
Eu nu cred ca o sa am rabdare cu sezonul asta, modificarile din regulament mi-au taiat complet elanul.
O cursa mai intersesanta dar nu pentru ca sunt bune regulile ci pentru ca :
- am avut ploaie
- Alonso a ratat startul
- strategii Red Bull si McLaren au gresit cu Webber si Hamilton
Trebuie neaparat schimbat ceva pentru ca in Malysia vom vedea o procesiune care va plictisi multa lume. Cand toti pleaca cu aceasi cantitate de carburant cum sa faci tactici diferite ? Si cand vezi ca Button rezista cu aceleasi cauciuce 51 de ture din 58 te intrebi cine o sa mai fie tampit sa faca doua opriri ?
In plus linile lungi si extra largi vor face depasirile sa fie lucruri banale si nu lupte bara la bara.
Poate trebuie sa ne axam pe calificari care aduc lupte interesante mai ales intre coechipieri.
Un lucru e sigur insa, Ferrari e superfavorita la ambele titluri.
Yuhu!!!
Alonso pe 19. Fain balet a făcut! :D
Adică: azi au fost calificările în Malaysia. Dar deşi m-am uitat la ele, nu am idee ce au păţit Button şi Hamilton de sunt aşa în spate. În rest ploaie de a oprit tura a treia de calificări şi... cam atât. Aşa vor începe cursa mâine de la 11 ora României:
1. Mark Webber
2. Nico Rosberg
3. Sebastian Vettel
4. Adrian Sutil
5. Nico Hulkenberg
6. Robert Kubica
7. Rubens Barrichello
8. Michael Schumacher
9. Kamui Kobayashi
10. Vitantonio Liuzzi
11. Vitaly Petrov
12. Pedro de la Rosa
13. Sebastien Buemi
14. Jaime Alguersuari
15. Heikki Kovalainen
16. Timo Glock
17. Jenson Button
18. Jarno Trulli
19. Fernando Alonso
20. Lewis Hamilton
21. Felipe Massa
22. Karun Chandhok
23. Bruno Senna
24. Lucas di Grassi
Sper într-o victorie a lui Vettel. :D
Monoposturile Ferrari vor lua puncte si de data asta, in ciuda clasarilor incredibile pe grila de start. B-)
Sper să minţi. O să mă concentrez să abandoneze Alonso, cum a făcut acum doi ani în Spania. :P
Oh... good old days! :-<
Oricum mă bucrur pentru Webber, Sutil mă miră enorm... iar Kubica, sper să reuşească şi de data asta în cursă ceva de bine. :D
RomaniaMare
04 Apr 2010, 01:22
Sper sa cistige Vettel!
Bine ai venit, prietene! :D
miercuri
04 Apr 2010, 02:36
Nu stiu daca apuc sa vad cursa de maine din motive pascale. Singurul care mi-e simpatic din cei clasati mai in fata e Kubica si o sa tin cu el in caz ca nu recupereaza Macu din spate.
Începe să mă calce pe nervi faptul că scriu o grămadă şi când dau post îmi dă eroare... că trebuie să mă loghez deşi eram logată şi faze din astea şi am pierdut tot ce am scris, prin urmare încerc să reiau. X( X( X(
Sunt foarte încântată!!! <:-P <:-P <:-P
După ce l-am cobit mai bine de jumătate de cursă, Alonso mi-a făcut cea mai mare bucurie şi a abandonat cu două tururi înainte de final. M-am bucurat că Button i-a rezistat câteva tururi bune la orice încercare, deşi l-aş fi vrut mai în fruntea clasamentului. Mă bucur pentru Kubica că se pare că se menţine destul de sus. Despre Schumacher nici n-am ce zice, din câte am înţeles nu l-a ţinut un surubel. Dar cursa a fost destul de anosta. :|
Oricum este exact cum mi-am dorit: Vettel a câştigat, Alonso a abandonat! :D
1 Sebastian Vettel RBR-Renault
2 Mark Webber RBR-Renault
3 Nico Rosberg Mercedes GP
4 Robert Kubica Renault
5 Adrian Sutil Force India-Mercedes
6 Lewis Hamilton McLaren-Mercedes
7 Felipe Massa Ferrari
8 Jenson Button McLaren-Mercedes
9 Jaime Alguersuari STR-Ferrari
10 Nico Hulkenberg Williams-Cosworth
11 Sebastien Buemi STR-Ferrari
12 Rubens Barrichello Williams-Cosworth
13 Fernando Alonso Ferrari
14 Lucas di Grassi Virgin-Cosworth
15 Karun Chandhok HRT-Cosworth
16 Bruno Senna HRT-Cosworth
17 Jarno Trulli Lotus-Cosworth
Ret Heikki Kovalainen Lotus-Cosworth
Ret Vitaly Petrov Renault
Ret Vitantonio Liuzzi Force India-Mercedes
Ret Michael Schumacher Mercedes GP
Ret Kamui Kobayashi BMW Sauber-Ferrari
Ret Timo Glock Virgin-Cosworth
Ret Pedro de la Rosa BMW Sauber-Ferrari
RomaniaMare
08 Apr 2010, 17:00
Eu nu cred ca o sa am rabdare cu sezonul asta, modificarile din regulament mi-au taiat complet elanul.
Da,te inteleg! Parerea mea e ca astia de la FIA,cu noul lor regulament,au distrus o parte din farmecul F1.
Oricum o sa ma uit la sezonul asta de F1,vreau sa vad ce face batrinul Schumi si favoritul meu Vettel.
RomaniaMare
08 Apr 2010, 17:01
Bine ai venit, prietene! :D
:D
Până când se decid ăştia dacă a treişpea echipă e sau nu Durango, şi cum până în weekendul viitor când vom poposi în China mai e, propun să ne destindem un pic alături de Jenson Button (http://www.formula1.com/news/interviews/2010/4/10647.html) şi Sebastian Vettel (http://www.formula1.com/news/interviews/2010/3/10542.html). Redau câteva replici din cele două interviuri ale căror trimiteri le-am dat.
Q: Who is your dream date?
JB: I don’t have any dream dates. I have a girlfriend and I am a one-woman man!
Damn! :(
SV: My girlfriend.
Duble damn!
Q: What are you afraid of?
JB: I don’t like sharks and losing, I suppose. It’s the abhorrent opposite of winning!
A cam trecut prin frică la viaţa lui. :P
SV: Mice! I don’t like them. Don’t ask me why.
Interesant.
Q: Have you ever dyed your hair?
JB: I did it when I was younger. I was around 14. I dyed the front very blond. It looked horrible.
:))
SV: Yes, I have done it already. It was when I was younger, around 14 years-old. I went to a drugstore, bought a ‘do it yourself’ hair colour in black, went home and did it. It was an experiment, and oh boy, it didn’t look too good!
Brunet? :-/
Q: What did your teachers say about you in your school report?
JB: I tell you what, I wasn’t so bad in lessons but I was a bit poor at concentrating. My mind always used to be thinking of something else - I was always thinking about racing.
Ca să vezi!
SV: Probably that I wasn’t behaving, fussing all the time, and stirring things up. It would be in that range I assume.
Neastâmpăraţii lu'mama. :-*
Q: Who were your childhood heroes?
JB: Someone I really admired was Alain Prost - his driving. I also admired Nigel (Mansell), who was always fun to watch. Outside of Formula One, there wasn’t really anybody.
Select.
SV: The three Michaels - Michael Schumacher, Michael Jordan and Michael Jackson. I wanted to become Michael Jackson when I was young. It was painful to realise that I didn’t have the voice…
Oare cum e să fi mai bun decât eroul din copilărie? :-?
Q: What was your worst buy?
JB: I bought some see-through shoes. For some reasons I thought that they would look really cool. They were plastic and completely see through. You put them on and could see your feet. That was pretty disgusting. I gave them to a friend.
Ce ţie nu-ţi place fă-i altuia cadou. :))
SV: It was in grammar school and I was in love with a girl. There were these chewing gum vending machines from which you could buy all sorts of stuff. I wanted a ring and wasted money on five chewing gums to finally get it out, but I never found the right moment to use it. It was a real waste of my pocket money.
That's really stupid and cute. :))
Q: What is the best thing that you can cook?
JB: Pasta is easy. Everyone can cook pasta. And that’s about it for me. I can do the sauce from scratch.
SV: Pasta and tomato sauce.
Ce-o fi cu ei şi cu pastele? :))
Q: How do you take your coffee?
JB: I like a macchiato with one sugar.
Am reţinut!
SV: I don’t drink coffee. I think am too young to understand coffee. I mainly drink water.
Superb spus. I like him even better. :P
miercuri
12 Apr 2010, 00:01
Raspunsurile sunt aproape identice, atata ca JB parca denota o oarecare aroganta, pe care sincer nu o inteleg. A prins un titlu mondial intr-un an favorabil dupa jumate de cariera de rateuri. Eu mi-as cunoaste mai bine locul. :P Si nu ma mira ca eroul lui era Prost. Al lui Hamilton era Senna.
Nu îmi mai amintesc prea bine interviurile cu el când era, de exemplu, la Honda... dar am impresia că aroganţa e o caracteristică a sa... posibil şi pentru că e britanic? :-/
Un clip mai vechi cu Montoya si Kimi Raikonen. Baietii astia au cel mai bun job din lume.
http://www.youtube.com/watch?v=RiomuRm41YI
Degeaba clipul cu Kovalainen e cel mai cel. :))
Cea mai tare reclama, daca o stiati sorry de intarziere, dar oricum uitati-va aici [e cu Heikki Kova.]:
http://www.youtube.com/watch?v=hqOkvMD4VzM
Si totusi parca arata intr-un anume fel fata de 'cronicile video' pe care te-ai grabit sa le apreciezi aiurea-n tramvai. >:)
Nu-mi amintesc la ce te referi. Azi sunt mai înceată, deci te rog să mă ajuţi cu o explicaţie.
Cronicile de la cinema rom. - pe tine te-a fraierit cu catelusa, eu am remarcat intrerupatorul. :D
Dar suntem clar off-topic. Revenind, am sa-ti spun in particular cum e strans legata 'cariera' mea de F1. ;)
Pe langa faptul ca si eu stiu sa gatesc paste si sosul aferent. :P
Mâine dimineaţă la 9 calificările, poimâine dimineaţă la 10 cursa.
Nu am avut răbdare să citesc tot articolul (http://www.formula1.com/news/features/2010/4/10661.html), dar se pare că "ceva" se întâmplă sau încearcă ei. :P
Un alt lucru interesant este că de la inaugurarea cursei de la Shanghai din 2004, nimeni nu a câştigat a doua oară. Va reuşi cineva anul acesta?
not.Who.you.think
16 Apr 2010, 19:15
Massa!
Nu inteleg de ce aceasta atractie de a desfasura cat mai multe curse in tari estice. Mi se pare ingrozitor programarea curselor la ore asa matinale. Sper intr-un sezon cat mai ploios deoarece spectacolul lipseste de la noua inteligenta regula de a interzice realimentarea!
Mi se pare ingrozitor programarea curselor la ore asa matinale.
Oare zece e atât de matinală? Nu mai e ca mai de mult de mă trezeam la cinci dimineaţa să văd cursa.
Nu inteleg care este problema sa te scoli pentru ceva care iti face placere. Nu stiu cum e acum dar pe vremea cand studiam eu te sculai la ore imposibile sa mai repeti pentru un examen, ca sa nu mai vorbesc de armata. Si sa nu ma scol pentru ceva care imi place ?
Revenim la subiect, sunt ingrijorat de motoarele Ferrari. Si cum tin cu Alonso....
Nu inteleg care este problema sa te scoli pentru ceva care iti face placere. Nu stiu cum e acum dar pe vremea cand studiam eu te sculai la ore imposibile sa mai repeti pentru un examen, ca sa nu mai vorbesc de armata. Si sa nu ma scol pentru ceva care imi place ?
Corect şi foarte corect.
Revenim la subiect, sunt ingrijorat de motoarele Ferrari. Si cum tin cu Alonso....
>:) Ghinion. >:) :P
Vettel kicks ass!
Sunt curioasă dacă sistemul F-ducts de la McLarenişti va face vreo diferenţă sau nu.
Cam aşa vor pleca în cursa de mâine cu precizarea că bietul Chandhok oricum a fost penalizat cu 5 poziţii pe grila de start pentru că FIA a descoperit că sigiliul de la cutia sa de viteze a fost rupt.
1 Sebastian Vettel Red Bull
2 Mark Webber Red Bull
3 Fernando Alonso Ferrari
4 Nico Rosberg Mercedes GP
5 Jenson Button McLaren
6 Lewis Hamilton McLaren
7 Felipe Massa Ferrari
8 Robert Kubica Renault
9 Michael Schumacher Mercedes GP
10 Adrian Sutil Force India
11 Rubens Barrichello Williams
12 Jaime Alguersuari Toro Rosso
13 Sebastien Buemi Toro Rosso
14 Vitaly Petrov Renault
15 Kamui Kobayashi Sauber
16 Nico Hulkenberg Williams
17 Pedro de la Rosa Sauber
18 Vitantonio Liuzzi Force India
19 Timo Glock Virgin
20 Jarno Trulli Lotus
21 Heikki Kovalainen Lotus
22 Lucas di Grassi Virgin
23 Bruno Senna HRT
24 Karun Chandhok HRT
RomaniaMare
17 Apr 2010, 18:20
Massa!
Nu inteleg de ce aceasta atractie de a desfasura cat mai multe curse in tari estice. Mi se pare ingrozitor programarea curselor la ore asa matinale. Sper intr-un sezon cat mai ploios deoarece spectacolul lipseste de la noua inteligenta regula de a interzice realimentarea!
Totul e simplu...Numai în China sunt 1,3 potențiali spectatori/telespectatori/cumpărători de produse comerciale legate de F1.
Integrarea mai multor țări în competiție(prin includerea circuitelor și/sau piloților) duce la creșterea „consumatorilor” de F1.
Creșterea numărului de persoane interesante de F1 duce la creșterea veniturilor obținute de F1 și echipe.
Iar asta e cel mai important în ziua de azi.
RomaniaMare
17 Apr 2010, 18:21
Vettel kicks ass!
Sunt curioasă dacă sistemul F-ducts de la McLarenişti va face vreo diferenţă sau nu.
Cam aşa vor pleca în cursa de mâine cu precizarea că bietul Chandhok oricum a fost penalizat cu 5 poziţii pe grila de start pentru că FIA a descoperit că sigiliul de la cutia sa de viteze a fost rupt.
1 Sebastian Vettel Red Bull
2 Mark Webber Red Bull
3 Fernando Alonso Ferrari
4 Nico Rosberg Mercedes GP
5 Jenson Button McLaren
6 Lewis Hamilton McLaren
7 Felipe Massa Ferrari
8 Robert Kubica Renault
9 Michael Schumacher Mercedes GP
10 Adrian Sutil Force India
11 Rubens Barrichello Williams
12 Jaime Alguersuari Toro Rosso
13 Sebastien Buemi Toro Rosso
14 Vitaly Petrov Renault
15 Kamui Kobayashi Sauber
16 Nico Hulkenberg Williams
17 Pedro de la Rosa Sauber
18 Vitantonio Liuzzi Force India
19 Timo Glock Virgin
20 Jarno Trulli Lotus
21 Heikki Kovalainen Lotus
22 Lucas di Grassi Virgin
23 Bruno Senna HRT
24 Karun Chandhok HRT
Go Vettel,go!!! :)
Cobeau cretinii de comentatori că atunci când nu a plecat din pole-position a câştigat, şi când a plecat primul a ratat.
Oricum va fi interesant de văzut ce se întâmplă, deşi prevăd o cursă plictisitoare.
P.S. Te rog înceacă să nu mai faci posturi duble/tripe/etc. la diferenţă de câteva minute, mai ales că e atât de simplu să scrii totul în acelaşi mesaj. Poţi folosi butonul edit cu încredere şi în astfel de cazuri. ;)
miercuri
17 Apr 2010, 19:08
Vettel are toate sansele sa devina un mini-Schumi chestia care ma enerveaza la culme si mi-l face antipatic. Nu putea sa fie si el de alta nationalitate.
RomaniaMare
17 Apr 2010, 19:10
Cobeau cretinii de comentatori că atunci când nu a plecat din pole-position a câştigat, şi când a plecat primul a ratat.
Oricum va fi interesant de văzut ce se întâmplă, deşi prevăd o cursă plictisitoare.
P.S. Te rog înceacă să nu mai faci posturi duble/tripe/etc. la diferenţă de câteva minute, mai ales că e atât de simplu să scrii totul în acelaşi mesaj. Poţi folosi butonul edit cu încredere şi în astfel de cazuri. ;)
Ok,am înțeles.
miercuri:
Eşti haioasă rău de tot. Te enervează că e neamţ şi că e blond. :))
Nu că eu aş fi departe cu antipatia mea faţă de Alonso. :P
miercuri
18 Apr 2010, 00:05
Nici p-ala nu-l suport, dar numai de cand cu fiascoul cu McLaren :P
Iar antipatia fata de Schumacher dateaza inca din vremuri imemoriale...
Şi atunci care ţi-e favoritul... dacă ai unul? :-S
miercuri
18 Apr 2010, 01:50
Hamilton, atata timp cat e la McLaren si se tine de treaba o sa fie mereu sus in my good books, in Button nu am mare incredere, dar sunt dispusa sa-i dau o sansa.
As tine cu Massa, dar nu pot pentru ca e la Ferrari. :P Kimi mi-a frant inima ducandu-se la Ferrari si acuma mai e si somer de lux, sunt tare suparata pe el. :(
Hakkinen e singurul pilot care nu m-a dezamagit vreodata cu nimic. :x
Ah, si mai am o slabiciune pentru Kubica, ma bucur de fiecare data cand castiga ceva.
Hamilton [...] McLaren [...] Hakkinen
Nu pot să-i suport pe ăştia, deloc. :))
miercuri
18 Apr 2010, 02:22
Hamilton [...] McLaren [...] Hakkinen
Nu pot să-i suport pe ăştia, deloc. :))
:-O Hamilton ca Hamilton, dar Hakkinen??? The man was pure class, unul din cei mai respectabili piloti ever!
miercuri
18 Apr 2010, 11:04
Mwahahaha, prima cursa la care ma uit pe sezonul asta si chiar m-a coafat destul de tare. Daca ar fi fost Hamilton in locul lui Button si totul ar fi fost perfect!
Il adaug pe lista de simpatici si pe Petrov, dragul de el, cum l-a depasit pe Schumi :D
Clasaţii pe ziua de azi:
1 Jenson Button McLaren
2 Lewis Hamilton McLaren
3 Nico Rosberg Mercedes GP
4 Fernando Alonso Ferrari
5 Robert Kubica Renault
6 Sebastian Vettel RedBull
7 Vitaly Petrov Renault
8 Mark Webber Red Bull
9 Felipe Massa Ferrari
10 Michael Schumacher Merceded GP
11 Adrian Sutil
12 Rubens Barrichello
13 Jaime Alguersuari
14 Heikki Kovalainen
15 Nico Hulkenberg
16 Bruno Senna
17 Karun Chandhok
out Jarno Trulli
out Lucas di Grassi
out Pedro de la Rosa
out Sebastien Buemi
out Kamui Kobayashi
out Vitantonio Liuzzi
out Timo Glock
----------------
:-O Hamilton ca Hamilton, dar Hakkinen??? The man was pure class, unul din cei mai respectabili piloti ever!
Atunci de ce a renunţat atât de repede? Câte campionate are câştigate? Şi mai ales... îţi aminteşti când în ultimul an în care a rulat in F1, după un abandon... a plâns? :D
Mwahahaha, prima cursa la care ma uit pe sezonul asta si chiar m-a coafat destul de tare. Daca ar fi fost Hamilton in locul lui Button si totul ar fi fost perfect!
Il adaug pe lista de simpatici si pe Petrov, dragul de el, cum l-a depasit pe Schumi :D
Într-adevăr o cursă reuşită.
Nu e Hamilton atât de bun.
Schumacher a avut într-adevăr o zi îngrozitoare. :| Nu mai sper într-o revenire a lui.
miercuri
18 Apr 2010, 20:30
Atunci de ce a renunţat atât de repede? Câte campionate are câştigate? Şi mai ales... îţi aminteşti când în ultimul an în care a rulat in F1, după un abandon... a plâns? :D
Nu a renuntat deloc repede (nu e ca putoarea de Kimi). A concurat 11 ani, s-a retras la 33 (parca) avand in spate doua titluri de campion mondial si unul din vicecampion. Si a fost cel mai mare rival al lui Schumacher, lucru pe care Schumi insusi l-a declarat. A avut nenumarate oferte sa se intoarca in F1, dar e un om care stie ce e masura, nu ca altii. :P (Eu am prezis ca intoarcerea lui Schumi in F1 e o idee proasta inca dinainte sa inceapa sezonul, daca ar avea un pic de bun simt, i-ar face loc lui Heidfeld sa revina in circuit, in loc sa arda benzina degeaba.) Si a plans pentru ca he's human and emotional si spre deosebire de multi piloti din ziua de azi, he really knew what a team meant. So Mika = :x
Mai imi aduc aminte si faza cand Schumi a plans cand a egalat numarul de victorii al lui Senna si Hakkinen le-a zis reporterilor sa nu-l mai sacaie and that was again, pure class. :x E si pe youtube: http://www.youtube.com/watch?v=EOQjYCwgLdE
Nu e Hamilton atât de bun..
We shall see, we shall, spre deosebire de marea majoritate a globului, I still remember anii in care Button nu facea mai nimic. :P Si sunt destul de convinsa, ca daca Button nu are o super masina, nu prea il tin fraiele. Incerc sa-mi inchipui cum s-ar fi descurcat pe McLarenul de anul trecut, care mergea ca o cizma. :P
Scuze că nu am răspuns mai devreme, am uitat.
Nu a renuntat deloc repede (nu e ca putoarea de Kimi). A concurat 11 ani, s-a retras la 33 (parca) avand in spate doua titluri de campion mondial si unul din vicecampion.
Da, a ştiu să se retragă în glorie... deşi nu mi-e prea clar care glorie. :-/
Si a fost cel mai mare rival al lui Schumacher, lucru pe care Schumi insusi l-a declarat. A avut nenumarate oferte sa se intoarca in F1, dar e un om care stie ce e masura, nu ca altii. :P (Eu am prezis ca intoarcerea lui Schumi in F1 e o idee proasta inca dinainte sa inceapa sezonul, daca ar avea un pic de bun simt, i-ar face loc lui Heidfeld sa revina in circuit, in loc sa arda benzina degeaba.)
Spui că a fost cel mai mare rival al lui Schumi de parca ai fi de acord că Schumi is the best. Păi din câte ştiu Hachiţă concurează în alt sport cu maşini [dar nu îi ştiu numele] şi nici acolo nu o duce prea bine. Cât despre curajul sau prostia lui Schumacher de a se întoarce... a riscat enorm. Dacă nu revenea, rămânea acea "legendă" de ţinut minte, aşa şi-a pus reputaţia în joc dezamăgind. Cum spuneam exact ca Lance.
Si a plans pentru ca he's human and emotional si spre deosebire de multi piloti din ziua de azi, he really knew what a team meant. So Mika = :x
Îmi amintesc că parca s-a întmplat de câteva ori să se ciocnească de Coulthard, colegul lui. Asta ca să îi scuz pe Alonso şi pe Massa... că se practica de mai demult. :D
Mai imi aduc aminte si faza cand Schumi a plans cand a egalat numarul de victorii al lui Senna si Hakkinen le-a zis reporterilor sa nu-l mai sacaie and that was again, pure class. :x
:)) Îi venea şi lui să plângă de bucuria lui Schumi. De ce nu a putut continua el interviul, ci a pasat întrebările către Ralph? :D Se spune că cei din nord au sângele mai rece [deşi eu nu am întâlnit astfel de nordici :P], el nu seamănă. Plus că nu-i tot una să plângi de bucurie şi de necaz.
We shall see, we shall, spre deosebire de marea majoritate a globului, I still remember anii in care Button nu facea mai nimic. :P Si sunt destul de convinsa, ca daca Button nu are o super masina, nu prea il tin fraiele. Incerc sa-mi inchipui cum s-ar fi descurcat pe McLarenul de anul trecut, care mergea ca o cizma. :P
Nu mă refeream că Button ar fi mai bun decât Hamilton, ci doar că Hamilton nu îşi merită titlul. A cam dat-o cu bâta în baltă de prea multe ori.
Cât despre Button, mi-l amintesc şi eu de pe vremea când era un nimeni, dar e mai bine să ai o evoluţie decât o involuţie [vezi Raikkonen, vezi Coulthard şi mai sunt ei... îi cunoşti].
Iar în final, am uitat să zic de singurul motiv pentru care aş reîncepe să ţin cu Ferrari... măcar aşa un pic:
http://uk.eurosport.yahoo.com/20042010/58/ferrari-continue-court-valentino.html
RomaniaMare
20 Apr 2010, 23:04
I hate Hamilton!!!!
miercuri
21 Apr 2010, 05:47
Spui că a fost cel mai mare rival al lui Schumi de parca ai fi de acord că Schumi is the best. Păi din câte ştiu Hachiţă concurează în alt sport cu maşini [dar nu îi ştiu numele] şi nici acolo nu o duce prea bine.
Statistic, Schumi was the best ever si probabil ca nu o sa-l mai intreaca nimeni, dar pana spre sfarsitul carierei a dat dovada constant de un caracter infect si a devenit emblema unei echipe de piloshi nesuferiti. :-& So yeah, oricat as incerca sa fiu obiectiva in privinta rezultatelor, nu o sa-l am la inima in veci. (Mai e si neamt pe deasupra) :P Hakkinen s-a retras de la raliuri prin 2005 sau 2006, isi vede de familie ca un nordic serios ce e!
Nu mă refeream că Button ar fi mai bun decât Hamilton, ci doar că Hamilton nu îşi merită titlul. A cam dat-o cu bâta în baltă de prea multe ori.
Hamilton ar trebui sa dea cu bata in balta mult mai mult de atat ca sa-mi cada in dizgratie. Numai cand imi aduc aminte cum a mers in sezonul din 2007 imi creste inima, mi-a fost simpatic de la prima lui cursa. Plus ca e in general mai bun pe ploaie decat pe uscat. Victoria de la British GP in 2008 pe ploaie (intamplator cea mai proasta cursa a lui Massa :P) a fost atata de epica, mirobolanta, fenomenala ca i-a asigurat temenele din partea mea inca multe sezoane de acum incolo. Si nici macar nu pornise din pole si a devansat cu un tur locul 4 si locul 2 cu peste un minut. :x :x :x I just believe in the guy, ceva imi spuen ca he's right for the team. Singura boacana pe care n-as putea sa i-o iert ar fi sa se 'tarfeasca' pe la o alta echipa, dar din interviuri pare cuminte.
Iar în final, am uitat să zic de singurul motiv pentru care aş reîncepe să ţin cu Ferrari... măcar aşa un pic:
http://uk.eurosport.yahoo.com/20042010/58/ferrari-continue-court-valentino.html
Ha! Nu pot decat sa le urez in continuare sa-si dea cu firma in cap. Nu le ajunge ego-ul lui Alonso? Oare sunt asa de afectati ca McLarenul si-a facut an all-British team si vor si ei un italiano verro? :P Avand in vedere ca Rossi vine din alt mediu si nu e pilot, cred ca ar face treaba la fel de buna si cu Liuzzi si le-ar iesi si mai ieftin.
I hate Hamilton!!!!
Bine ai revenit prietene. Da, da ştiu că repet... dar şi tu ştii de ce repet. :D ;)
miercuri:
Legat de Schumi. Eu asta nu o înţeleg: ce are a face modul lui de a fi cu performanţa sa? Doar nu a dat în cap nimănui, doar că i se urcase "măreţia" la cap. Ca un neamţ ce este?! :-/
Iar adevărul este că Schumi nu poate sta locului, e prea activ: joacă şi fotbal chiar bine şi dacă bine îmi amintesc coborâse de câteva ori şi cu bob-ul. E până la urmă diferenţa de caracter ce e clar că nu se va schimba. Nici la unul, nici la altul. :)
Despre Hamilton, bănuiesc că nu trebuie să îţi reamintesc că a câştigat campionatul pentru că Glock s-a retras frumos din calea sa. Şi da, sunt conştientă că restul punctelor el şi le-a adunat, dar a avut noroc. Iar norocul nu ţine de performanţă. La mine lucrul acesta nu poate fi şters.
Despre Hamilton, bănuiesc că nu trebuie să îţi reamintesc că a câştigat campionatul pentru că Glock s-a retras frumos din calea sa. Şi da, sunt conştientă că restul punctelor el şi le-a adunat, dar a avut noroc. Iar norocul nu ţine de performanţă. La mine lucrul acesta nu poate fi şters.
Total gresit. A fost intradevar cel mai dramatic finish de cand urmaresc F1 - 1992 dar nu este adevarat ca s-a dat din calea lui. Era pe alte cauciuce decat toti ceilalti si nu mai facea fata ritmului celorlalti. Si asta o spun eu care nu il inghit pe Hamilton pentru ca l-a subminat pe Alonso la McLaren. Hamilton este foarte bun si a dovedit si in ultima cursa asta. Asa spun cei ce se pricep la F1 toti fostii campioni, aceiasi care il considera in acest moment pe Alonso lider.
Inca nu au aparut comparatii cu Vettel.
OK. Eu nu îl pot vedea pe Hamilton ca foarte bun. Şi că tot ai amintit de Vettel... tot în cursa pe care am amintit-o fain l-a întrecut. Mi se pare de o mie de ori că e mai talentat Vettel decât Hamilton. Revenind la cursa din 2008: Glock avea cauciucuri mai slabe şi nu a mai făcut faţă??? Era în ultimul tur, să fim serioşi! Refuz să cred că nu mai putea rezista încă un pic, mai ales că nu avea nimeni treabă cu el: toată atenţia era îndreptată asupra duelului Vettel - Hamilton.
Cât despre comparaţie, nu se spune că Vettel ar fi noul Schumacher? Lucrul cu care nu sunt de acord: îmi doresc ca fiecare pilot să fie el însuşi, nu copia altuia.
Dar în fine, când e vorba de Formula 1 sunt foarte încăpăţânată şi nu e cale să îmi schimb părerea despre unul sau altul. Cum de altfel nici nu încerc să v-o schimb pe a voastră. :D
Poate nu ai vazut cursa sau nu iti aduci aminte, ploaia a cazut spre final, majoritatea au intrat sa isi puna cauciucuri pentru ploaie, Glock nu si in mod evident nu avea cum sa faca fata, a fost pe ultima suta(vorba vine nu mai stiu exact cand depasit si de Vettel si de Hamilton. Din contra daca ai fi carcotas ai putea spune ca a incercat sa il opreasca pe Hamilton pentru ca daca ar fi intrat ca restul sa schimbe cauciucurile drama din ultimul tur nu s-ar mai fi desfasurat si Hamilton ar fi putut merge la pas.
Oricum confuzia a fost atat de mare incat in garajul Ferrari erau convinsi ca Massa e campion mondial si urlau de bucurie. Abia apoi au vazut pe monitoare ca si cei de la McLaren se bucurau......
RomaniaMare
21 Apr 2010, 16:54
Si asta o spun eu care nu il inghit pe Hamilton pentru ca l-a subminat pe Alonso la McLaren.
În sfîrşit o vorbă înţeleaptă.Deaceea şi mie mi-i antipatic Hamilton,că la săpat rău pe Alonso la McLaren,şi practic la privat de un nou titlu mondial.
@vave
Iata ce spune Ross Brawn despre Button. Partea interesanta este despre Hamilton insa :
"He also wanted to prove himself at McLaren against the guy who is probably the fastest and most naturally talented in motor racing - Lewis Hamilton"
Avand in vedere ca duminica este cea mai frumoasa cursa din F1, trebuie sa aducem un omagiu celui care a fost Ayrton Senna, pilotul cu cele mai multe victorii aici (mai jos cei cu mai mult de o victorie). Surprinzator nu ? Avand in vedere ca a murit cand mai avea cativa ani buni de concurat si avand in vedere ca cel mai titrat pilot Schumacher cel care detine toate recordurile posibile nu a putut sa il ia pe asta cu toate ca a concurat cu 6 ani mai mult decat el(daca imi aduc bine aminte)
6 Ayrton Senna 1987, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993
5 Graham Hill 1963, 1964, 1965, 1968, 1969
Michael Schumacher 1994, 1995, 1997, 1999, 2001
4 Alain Prost 1984, 1985, 1986, 1988
3 Stirling Moss 1956, 1960, 1961
Jackie Stewart 1966, 1971, 1973
2 Juan Manuel Fangio 1950, 1957
Maurice Trintignant 1955, 1958
Niki Lauda 1975, 1976
Jody Scheckter 1977, 1979
David Coulthard 2000, 2002
Fernando Alonso 2006, 2007
La echipe McLaren conduce cu 15 victorii fata de 9 Ferrari. Asta plus faptul ca acum in echipa McLaren sunt ultimii doi campioni mondiali si in plus si ultimii castigatori ai circuitului(Hamilton 2008, Button 2009) ne face sa credem ca ei au prima sansa. Sa vedem ce au de spus Alonso si Vettel.
Pentru memoria lui Senna dau linkul catre una dintre cele mai frumoase batalii din F1, Monaco 1992. Mansell conducea detasat, avea cea mai buna masina, Senna pe 2. Cu 7 ture inainte de final Mansell trebuie sa schimbe cauciucurile deoarece unul pierdea presiunea. Au urmat 4 ture in care s-a chinuit sa il prinda pe Senna si apoi trei ture in care lupta a fost cu adevarat memorabila. Au fost momente in care masinile aproape s-au atins.
http://www.streetfire.net/video/senna-vs-mansell-at-92-monaco-gp_71309.htm
Floydman
13 May 2010, 15:17
Exista si minusuri. Mari. Viteze mici, nu tu depasiri, doar slalom ca sa nu atingi glisierele. Pai sa se inventeze slalomul auto, sau sa se stabileasca invingatorul doar dupa sesiunea de poll-position, cursele de formula 1 tb sa aiba dueluri pe pista :D.
Ca trece masina pe langa un hotel portocaliu, un casino, doi palmieri si o "profesionista" de lux la intrarea in tunel nu mi se pare ceva extraordinar...
RomaniaMare
18 May 2010, 01:04
Mie Gran-Prixul statului Monaco mi se pare chiar penal si plictisitor in raport cu concurenta.Niciodata nu pot sa privesc cap-coada cursa finala de la Monaco.
F1 e mai intai de toate un loc al opulentei. Sumele aberante care se cheltuiesc pentru o masina care poate cala pe linia de start, salariile de prost gust ale pilotilor(bine nu chiar toti), gagicilii, padockurile de SF, diamante pe volan,etc,etc.....unde sa fie mai bine puse in valoare decat la Monaco ?
De ce i-ar placea cuiva o cursa pe un circuit lat de 15-18 metrii dar in care nu se face nici o depasire, cu spatii largi de iesire in decor gen Bahrain mai mult decat Monaco unde se merge milimetric pe langa ziduri ? E o chestie de gust.
Pentru mine :
1. Monaco
2. Interlagos
3. Spa
Ma uit la calificarile din Singapore si realizez ca din 18 mai nu a mai scris nimeni nimic pe aici. Daca toata lumea se uita numai la filme e OK, dar daca ati dat-o careva pe manele in loc de F1........
piranha
26 Sep 2010, 11:30
Pai asteptam sa vina odata filmul Ayrton Senna (http://senna-movie.jp/), ca am ras-vazut trailerul de o suta de ori.
http://www.youtube.com/watch?v=lY2Jr_7Ngyk
Si eu ma uit la Singapore astazi! Trag sperante de un podium pentru Barrichello <):)
gropitse
26 Sep 2010, 11:51
Barichello? oh, batranu' nu cred ca gusta podiumul.
eu sper calutii in frunte cu Alonso sa confirme pole-ul de la calificari,
si sa reziste in fata lui Ham si Vettel.
Nu pot înlocui F1 cu nimic mai bun. ;)
Urmăresc în continuare şi o s-o tot fac. :P
P.S. atâta doar că nu mai scriu aici.
Ferrari rullzzz! Alonso a castigat cursa, iar Massa a terminat si el in puncte. ;)
miercuri
26 Sep 2010, 22:33
Ferrari :-&
Ferrari :-&
Se pare că m-a stricat facebook-ul de cap că voiam să dau like la replica ta. :))
PoliFanAthic
15 Feb 2011, 08:16
http://img522.imageshack.us/img522/5547/lq0c95914.jpg (http://img522.imageshack.us/i/lq0c95914.jpg/)
Macar arata bine. :D
bremen1980
08 May 2011, 20:02
Misto cursa de astazi ,multe depasiri si un oarecare suspans.Se pare ca Vettel( s-)a scapat deja in invingator anul asta . :(( X(
miercuri
08 May 2011, 20:38
Misto cursa de astazi ,multe depasiri si un oarecare suspans.Se pare ca Vettel( s-)a scapat deja in invingator anul asta . :(( X(
Vettel pare a fi Button in Brawnul de acum doi ani. :|
Sa speram totusi la tot mai multe curse ca cea din China.
Misto cursa de astazi
Am fost acolo! A fost genial, deşi nu am văzut nicio depăşire. :))
Oricum sunetul motoarelor este un lucru magnific.
gropitse
10 May 2011, 17:05
Ce comparație anapoda între Vettel și Button. Eu îl văd pe Button ca pe un oportunist, cu nu prea mult talent. Iar Vettel manifesta potențial chiar și înainte ca RB să fie superiori la nivel tehnic. Pe toți ne deranjează hegemonia RB, ceea ce nu înseamnă că tre să aruncăm cu pietre doar pentru că )
Turcia a fost o cursă interesantă, regret ce i se întîmplă lui Massa.
miercuri
11 May 2011, 12:53
Nu zic ca Vettel nu ar avea potential, dar mi-ar placea sa-l vad castigand curse si altfel decat plecand din pole-position, iar majoritatea victoriilor lui cam asa au fost obtinute. He's not racing anybody si e plictisitor.
He's not racing anybody si e plictisitor.
Sunt 23 de monoposturi în spatele său. Anul trecut, dacă bine îmi amintesc, abandonase în Turcia, iar anul ăsta la antrenamente a buşit un pic maşina. Deci chiar cred că a făcut împreună cu echipa o treabă excelentă.
PoliFanAthic
13 May 2011, 12:50
Intotdeauna exista cate o problema cu fiecare pilot.
Cred ca Vettel are o viteza excelenta, chiar daca nu e asa de versat in depasiri. Pe de alta parte, e meritul lui ca reuseste constant sa fie in fruntea grilei.
miercuri
13 May 2011, 19:52
Cred ca Vettel are o viteza excelenta, chiar daca nu e asa de versat in depasiri. Pe de alta parte, e meritul lui ca reuseste constant sa fie in fruntea grilei.
Al lui si al masinii. Adversarii lui directi au toti masini mult mai lente.
pentru noi fanii F1 care stam si ne uitam la curse, citim pe net cam tot ce se scrie si avem preferinte si prejudecati este greu de spus adevarata valoare a pilotilor. atunci cand un manager de echipa sau o alta persoana implicata direct in fenomen face declaratii ref piloti trebuie avut in vedere ca ei au o gramada de date de telemetrie sau de diversele metode de "spionaj" a adversarilor. ei stiu cine ce si cum. asa incat , cand ei afirma ca in momentul de fata alonso, hamilton si vettel(ordine alfabetica) sunt peste restul stiu ei ce stiu. desigur masina face diferenta, ca in cazul button, damon hill, j. villeneuve dar faptul ca un pilot e mai cautat de echipele mari decat altul spune multe. oricat am spune noi ca barichello a fost dezavantajat la ferrari versus ms sau trulli la renault versus alonso sau webber la red bull versus vettel adevarul e ca o echipa "daca"avantajeaza pe cineva o face in mod constient, nimeni nu avantajeaza pe ala mai putin dotat. imi aduc aminte cazul anisoarei cusmir cu al ei 7.43. desigur a fost dopata cand a sarit dar vorba unui antrenor daca dopam pe altcineva nu reusa sa sara nici 7( pentru cei ce au trait pe vremea regretatului). adversarul pentru o echipa de f1 e echipa concurenta si e normal sa il protejeze pe cel mai bun din echipa. in felul asta ajungem sa credem ca unii piloti castiga datorita masinii sau a favoritismelor. nimic mai fals, masina e facut pentru pilotul respectiv care e sigur ca va stoarce ultima picatura din ea. cum ar fi fost ca in 2003 sa se construiasca ferrariul pe tiparul barichello?
ce e interesant si face jocul mai distractiv e ca echipe de bauturi energizante(red bull) sau de echipamente sportive(benetton) pot bate monstri sacri ai automobilismului. si atunci e normal sa te uiti in alta parte si nu la "chilot". un geniu ca Adrian Newey face mai multi bani decat alonso, hamilton, ms si vettel(din nou in ordine alfabetica) la un loc. e un domeniu in care banii se invart cu lopata, magnet pentru aveniti sau neaveniti. cum naiba se face ca niciun tinar nu reuseste sa concepa o masina revolutionara care sa bata pe greii ce activeaza parca de cand lumea ca Newey ? oare toti tinerii dotati merg numai pe facebook, google, twiter si alde d'astea?
PoliFanAthic
14 May 2011, 07:57
Al lui si al masinii. Adversarii lui directi au toti masini mult mai lente.
Mai putin Webber, ii mainile caruia masina pare a fi de nivelul plutonului urmaritor. Comparatia dintre Vettel si Bourdais, la TR, e si mai categorica.
Nu stiu cine mai castiga o cursa in TR anul acela. Si masina nu era nici cea mai rapida, nici cea mai fiabila.
miercuri
14 May 2011, 10:02
Prin adversarii directi m-am referit la Hamilton si Alonso si poate si la Button, adica cei care ar conta in lupta pentru titlu. Si toti au masini mai lente. De-asta am zic ca Vettel e ca Button in anul cu Brawn, discrepanta intre masini e mult prea mare, iar avantajul pe care i-l da il face pretty unstoppable. Puneti-l pe Vettel intr-un McLaren sau Ferrari de anul asta si ar avea mai mult de muncit, sa invete si el cum e sa castigi o cursa pornind dintr-o pozitie mai dezavantajoasa.
PoliFanAthic
14 May 2011, 11:30
Teoria asta apare mereu la iveala cand un pilot obtine rezultate prea bune fata de ceilalti. Da, e clar ca Vettel are si o masina excelenta, dar nu ii poti cere sa obtina mai mult cu ea, ceea ce inseamna ca isi indeplineste cu brio sarcinile .
Fiecare cariera are fazele ei si e neobisnuit ca faza dominarii sa aiba loc la asa o varsta frageda. Multi au si vor avea in continuare o problema cu faptul ca Vettel dispune de o masina asa de buna si, implicit, vor spune ca nu e in aceeasi clasa cu Hamilton sau Alonso.
Anul trecut a intors o situatie imposibila, fiindca a avut calitatile necesare sa obtina maximul din masina atunci cand a contat. Webber nu a fost capabil de acest lucru, desi a avut o sansa mai buna de a o face, si nici Alonso nu a reusit sa-si gestioneze un avantaj excelent intrand in ultima cursa, cu toata iscusinta si talentul sau.
Din punctul meu de vedere, in acest moment nu i se poate imputa nimic lui Vettel, la felul cum merge. A dat dovada la inceputul anului trecut de destule erori de maturitate, dar faza aceea pare sa fi trecut. Cu siguranta va veni momentul in care masina sa (RBR sau oricare alta), nu va fi cea mai buna de pe grila si atunci va avea ocazia sa-si testeze talentul si in alta maniera decat cea de pana acuma.
miercuri
22 May 2011, 06:49
Mai putin Webber, ii mainile caruia masina pare a fi de nivelul plutonului urmaritor.
Still so sure?
http://www.autosport.com/news/report.php/id/91574
Pos Driver Team Time Gap
1. Mark Webber Red Bull-Renault 1m20.981s
2. Sebastian Vettel Red Bull-Renault 1m21.181s + 0.200
3. Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 1m21.961s + 0.980
PoliFanAthic
22 May 2011, 21:02
Si rezultatul final? :D
Vettel s-a aparat exemplar astazi, desi a avut nenumarate probleme cu KERS-ul. O victorie bine-meritata, care putea sa le apartina celor de la McLaren, daca impuneau cand sa aiba loc ultima schimbare de pneuri.
forward
01 Jun 2011, 13:01
Si rezultatul final? :D
Vettel s-a aparat exemplar astazi, desi a avut nenumarate probleme cu KERS-ul. O victorie bine-meritata, care putea sa le apartina celor de la McLaren, daca impuneau cand sa aiba loc ultima schimbare de pneuri.
Clar cei de la McLaren trebuie sa puna la punct cat mai repede problemele daca nu s-a terminat cu lupta pentru titlu si asa e foarte tarziu. Cat despre circuitul asta trebuie eliminat cat mai repede este mult prea nesigur, suntem in 2011. In rest destul de spectaculos sezonul asta
miercuri
01 Jun 2011, 18:16
Frustranta cursa de duminica, nici nu vreau sa-mi aduc aminte. Alonso ar fi trebuit sa-i traga o palma peste ceafa lui Vettel. How lucky can you get?
Gebeleizis
01 Jun 2011, 19:33
Dupa cum se pare, si anul asta Vettel va castiga F1.
PoliFanAthic
01 Jun 2011, 23:32
Ce asemanator e raportul dintre Vettel si Webber de acuma cu cel dintre Schumacher si Barrichello in anii de glorie Ferrari.
Altfel, MGP...........
forward
02 Jun 2011, 09:52
Ce asemanator e raportul dintre Vettel si Webber de acuma cu cel dintre Schumacher si Barrichello in anii de glorie Ferrari.
Altfel, MGP...........
Mie nu mi se pare. Cred ca e mult mai apropiat Webber ca valoare de Vettel decat era pe vremea lui Schumacher. Diferenta cred eu ca este mai mult la psihic, bine nu numai este si o diferenta de valoare dar parca nu chiar asa mare. Plus ca nu cred ca au masinile la fel si nici strategia...
Gebeleizis
02 Jun 2011, 13:38
Altfel, MGP...........
Mie nu mi se pare. Cred ca e mult mai apropiat Webber ca valoare de Vettel decat era pe vremea lui Schumacher. Diferenta cred eu ca este mai mult la psihic, bine nu numai este si o diferenta de valoare dar parca nu chiar asa mare. Plus ca nu cred ca au masinile la fel si nici strategia...
Și mie mi se pare că Webber este foarte apropiat ca valoare de Vettel. Schumacher era clar nr.1 la Ferrari, Barrichello fiind întotdeauna pilotul nr.2, misiunea căruia era să îl ajute pe Schumacher, dacă se putea.
forward
02 Jun 2011, 13:58
Misto cursa de astazi
chiar ai fost acolo wow! cred ca e de nedescris atmosfera live.... :-<
bremen1980
02 Jun 2011, 17:44
Misto cursa de astazi
chiar ai fost acolo wow! cred ca e de nedescris atmosfera live.... :-<
Doar Vettel era live ,ceilalti faceau play -back :))
forward
14 Jun 2011, 15:28
Dupa o cursa cu multe evenimente avem pentru prima oara in acest sezon alt invingator!!
si ce cursa...sincer sa fiu, imi pare putin rau pentru Vettel, dar o cursa foarte buna facuta de Button
miercuri
15 Jun 2011, 04:46
Dupa o cursa cu multe evenimente avem pentru prima oara in acest sezon alt invingator!!
Pentru a doua oara. Hamilton l-a invins pe Vettel in China.
forward
15 Jun 2011, 10:12
Pentru a doua oara. Hamilton l-a invins pe Vettel in China.
Asa este am vrut sa spun ca pentru Button este prima oara. Greseala mea
forward
15 Jun 2011, 10:21
Dar despre cea mai buna clasare al lui M.Schumacher nu zice nimeni nimic? Sau ce parere aveti ca din 7 Grands Prix de pana acum in 4 Webber este cel mai rapid dar nu reuseste decat o singura data locul 2!?
Pronostic pentru European Grand Prix ?
Gebeleizis
16 Jun 2011, 22:13
Dar despre cea mai buna clasare al lui M.Schumacher nu zice nimeni nimic? Sau ce parere aveti ca din 7 Grands Prix de pana acum in 4 Webber este cel mai rapid dar nu reuseste decat o singura data locul 2!?
Eu as pune la pariu pe Vettel. Este prea bun sezonul asta.
forward
27 Jun 2011, 13:44
Eu as pune la pariu pe Vettel. Este prea bun sezonul asta.
Asa e.. TOT Vettel
De pomenit şi Alguersari ce a terminat pe locul 8. :)
Gebeleizis
27 Jun 2011, 18:21
Deci cred ca toata lumea a realizat cine este campionul de anul asta. Cred ca si marile echipe fac deja calculele pentru sezonul viitor, ca anul asta este evident cine este Nr. 1.
Parcă auzisem la un comentantor: anul trecut Vettel a luat campionatul cu cinci curse câştigate, acum e la a şasea. :)
Urât început de sezon, mai ales că am pierdut ambele curse. :))
PoliFanAthic
14 Apr 2012, 12:12
Bine măăăă! :D
http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/1/1689/9523596/1/nico-rosberg-afp.jpg
Sunt foarte curioasă de cursă... :D
1. Roseberg
2. Button
3. Hamilton
4. Webber
5. Vettel
...
9. Alonso
It seems almost fair to me.
P.S. Singurul abandon Schumi, chiar nu mă așteptam la asta. :))
PoliFanAthic
15 Apr 2012, 11:21
Poate data viitoare ii pun si toate rotile ca lumea. Ofof.
Oricum, e ca o loterie sezonul asta.
Presedintele
20 Apr 2012, 08:57
Alonso rulzzzzzzzzzz! :P
Isi revine Vettel, Raikkonen parca incepe sa arate ca atunci cand a plecat de la Ferrari, iar Massa se zbate in mediocritate in continuare.
PoliFanAthic
23 Apr 2012, 09:26
Loteria cauciucurilor de acuma poate ca e spectaculoasa, dar nu permite celor mai rapizi sa mearga repede.
Obligativitatea de a gestiona cu cea mai mare atentie cauciucurile face ca toti pilotii sa fie obligati sa mearga la vreo 70-80% din potentialul masinii - drept dovada si ecartul imens intre cel mai bun timp din calificari si cel mai bun tur de pista in cursa (peste patru secunde diferenta), fenomen devenit tot mai pregnant in ultimii ani.
Recomand celor curiosi sa asculte discutiile pe team radio (se gasesc pe dailymotion), din care reiese ca aproape toate indicatiile din cursa tin de cauciucuri - nimanui nu i se spune "push, push", ci doar sa vada cum poate gestiona cauciucurile sa reziste un tur/doua in plus. O tentativa de depasire esuata le poate termina, cum s-a vazut si la Raikkonen.
Nu cred ca despre asta trebuie sa fie Formula 1. Automat, daca nu mergi la limita, se egalizeaza valorile, fiindca riscul de a comite greseli e tot mai redus.
M-am bucurat enorm pentru Maldonado! Mai ales că Alonso nu a câștigat cursa, dar are același punctaj cu Vettel. Nu știu cum de a înviat Williams, dar bravo lor!
A văzut careva cursa de ieri? La trei secunde după start mi-a stat inima în loc. Nu am mai văzut aşa ceva de foarte multă vreme... mi-am adus aminte de accidentul lui Webber din 2010, nu mai ştiu exact unde.
Important e că nimeni nu a păţit nimic, adică na.. penalizări şi alte alea, dar toţi sunt întregi.
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/207073_424298380938673_299782198_n.jpg
sergiuseling
03 Sep 2012, 16:04
Săracu Alonso era cât pe ce să bată recordul de curse terminate în puncte că Grosjean și Hamilton, probabil geloși pe el, l-au făcut sandvici.
Cred că dacă eram în locul lui Hamilton îl luam la pumni pe Grosjean, nu doar îi arătam că e cu capul. Cât despre Alonso, a avut zile că au trecut chestii periculoase fix pe lângă capul său. Deci las' că e bine. :P
bremen1980
03 Sep 2012, 17:47
Trebuie sa recunoastem ca inceputul cursei ar merita repetat si in alte curse >:) Fara victime daca se poate .
Să nu exagerăm. Eu cred că Grosjean s-a crezut la bowling.
bremen1980
08 Jul 2013, 11:48
Nu-mi place Vettel dar trebuie sa-i recunosc valoarea . Dupa cum merg lucrurile , si anul asta tot el o sa fie campion . Sorry Hamilton :(
Daca mai erau vreo 2 tururi, finalul poate era altul. Hamilton a fost dezamagitor, Grosjean mi'a placut. Si Webber a facut o cursa buna, tinand cont de ce i s'a intamplat pe linia boxelor.
Schumacher a iesit din coma. Acum ramane de vazut cat de repede se recupereaza!!!
bremen1980
16 Jun 2014, 20:23
Schumacher a iesit din coma. Acum ramane de vazut cat de repede se recupereaza!!!
Da , in sfarsit stirea e adevarata . Ma saturasem de toate stirile alea mincinoase : MIRACOL , SCHUMACHER A IESIT DIN COMA '' .Dadeai click si vedeai ca ''e posibil ca S. sa iasa din coma in urmatoarele luni '' .Jurnalism de doi lei care s-a discreditat singur. :-&
Cand am citit azi pe Prosport .ro ca Schumacher s-a trezit din coma , nici nu m-am mai deranjat sa dau click . Am facut-o mai tarziu, dar pe eurosport.yahoo.com .
sincer sa fiu si eu eram mega sictirit de dezinformarea facuta de majoritatea siteurilor de stiri referitor la cazul lui schumi, daca mai are sanse , daca o sa mai fie om normal, speculatii
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.