View Full Version : Loc de dat cu picioru'
Pages :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
[
18]
19
20
21
Presedintele
25 Apr 2012, 23:38
Ce dementa de meci si ce finala incredibila! Cel mai tare ar fi s-o castige englezii la germani acasa! =))
Kriss_Kringle
25 Apr 2012, 23:51
Ce dementa de meci si ce finala incredibila! Cel mai tare ar fi s-o castige englezii la germani acasa! =))
De ce ar fi tare sa castige finala echipa aia de cacat?:|
Presedintele
25 Apr 2012, 23:53
Pentru ca, asa cum foarte putini s-au gandit ca ar fi posibila o astfel de finala, la fel de putini ii dau vreo sansa lui Chelsea. Ar fi o noua surpriza de proportii.
Kriss_Kringle
25 Apr 2012, 23:59
Surpriza neplacuta.:))
O sa fie nasol pentru Bayern,in afara de Lahm restul apararii e suspendata.
Cred ca o sa joace Boateng in centru impreuna cu Tymoshchuk sau Van Buyten,iar pe stanga o sa intre Contento pentru ca ma indoiesc ca o sa riste Heynckes cu Rafinha pe dreapta care e o petarda si sa-l bage iar pe Lahm fundas stanga.
Deutschland, Deutschland über alles!Bundesliga FTW si la fel sa le dea si la EURO.:D
Presedintele
26 Apr 2012, 00:24
Si englezii vor avea o groaza de absente.
La turneele finale tin cu Anglia de obicei (cand nu participa Romania). Dar anul asta e posibil sa fac o exceptie pentru Germania, care m-a impresionat in calificari. Plus ca-mi place la nebunie ce se joaca-n Bundesliga de vreo 2 ani.
Kriss_Kringle
26 Apr 2012, 00:38
Eu sunt fan Germania de cand ma uit la fotbal si da,Bundesliga e campionatul spectacol fara nici o ezitare.
Indraznesc sa spun ca in 2-3 ani poate o sa fie chiar cel mai bun campionat tinand cont de felul in care evolueaza.Vreau sa o vad pe Dortmund facand performante in CL.:D
deci da!!!!
sincer sa fiu nu ma asteptam ca realul sa nu joace finala, mai ales ca dupa 12 minute era 2-0 si erau calificati...
parea un meci al realului, dar calificarea a fost meritata de cei de la bayern.
bayern e prima echipa din istoria UCL care joaca finala la ea acasa, si o vad cu prima sansa in a ridica trofeul.
dar ambele echipe au absenti,... sa vedem ce o sa fie!
daca ia chelsea... ar fi prea de tot
bremen1980
26 Apr 2012, 10:56
Bayern a meritat calificarea pentru ca in ambele manse a venit cu un fotbal ofensiv .Cand a aparat Casillas a doua oara la penalty am crezut ca Realul o sa bata dar Ramos a bubuit-o si tot s-a naruit .
In finala merg pe mana lui Bayern (chiar daca tin cu Werder Bremen ;) )
pai logic ca favorita in finala e bayern... dar sa vedem. ca apararea lui bayern e pe butuci...
catasmile17
26 Apr 2012, 13:51
O finala in care favorita este Bayern. Dar eu sper ca Chelsea sa castige :)
http://img.userbarz.com/57/11338.gif
catasmile17
26 Apr 2012, 13:52
ceva pronosticuri pentru meciurile de azi din Europa League ?
Kriss_Kringle
26 Apr 2012, 13:58
Nu te joci cu precizia germana!B-)
Ce precizie? Ca si ei au ratat 2 :P Eu nu inteleg cum l-a lasat pe Kaka sa bata. A fost jalnic tot meciul, cred ca moralul lui era praf cand a batut. Cr. Ronaldo abia mai statea in picioare, doar la Ramos nu ma asteptam sa rateze.
Au ratat si ei dar nemtii intotdeauna au sange rece la loviturile de departajare.Eu sincer ma asteptam ca Ronaldo sa rateze,in afara de golurile date n-a jucat mai nimic,era vizibil frustrat ca nu putea sa-si faca jocul.Nu ma asteptam sa rateze Kroos pentru Bayern dar cateodata poti sa-ti dai seama dinainte daca o sa rateze cineva un penalty dupa expresia fetei si miscarea de dinainte.
La Ramos ma asteptam s-o dea in balarii dupa ce a luat pauza aia dinaintea executiei.La fel batea si Ronaldo inainte si mai aparau portarii sau il puneau arbitrii sa repete executia.
Oricum,mi se pare meritata calificarea Bayern-ului,care a jucat fotbal in ambele manse,spre deosebire de Real,care in majoritatea timpului a preferat sa faca "Sorinaccio".
Presedintele
26 Apr 2012, 17:40
Hai sa revenim putin - da' putin de tot! - si la oile noastre.
Razvan Lucescu: "Diferenta va fi facuta de doua lucruri: starea mentala, forma fizica si organizarea." =))
Kriss_Kringle
26 Apr 2012, 21:25
Hai sa revenim putin - da' putin de tot! - si la oile noastre.
Razvan Lucescu: "Diferenta va fi facuta de doua lucruri: starea mentala, forma fizica si organizarea." =))
Looks like someone can't count.:))
Presedintele
27 Apr 2012, 10:06
Care te-ai mai uitat aseara la Athletic-Sporting si te-a enervat Mironica ala ca a repetat de 'jde mii de ori maretul slogan ales de protevei pentru finala de la Bucuresti? :-&
Kriss_Kringle
27 Apr 2012, 12:42
N-am observat sloganul dar ma enerveaza de obicei Mironica.Cel mai mult m-a enervat alaltaieri Hossu-Longin,care de fiecare data cand il vedea pe Gomez la balon ii zicea Super Mario de parca facea lucruri supraomenesti.Bine ca au luat drepturile pt CL astia de la Digi,chiar daca sunt stresanti cativa din comentatorii lor,nu se compara cu astia de la TVR1 sau ProTV.
Acum se zvoneste ca o sa plece Guardiola si cine sa-i ia locul decat Bielsa de la Athletic?:))
Acum 2 zile chiar la el ma gandeam ca ar fi inlocuitorul perfect la Farsa dar cine stie...
Presedintele
27 Apr 2012, 13:34
O, nu, Digi aia-s de toata jena. RCS&RDS in general! Daca se gaseste o solutie prin care aia sa fie obligati sa permita retransmisia posturilor proprii si de catre concurenta cablista, ii mai iert. :D
Vad ca Pep a decis sa-si anunte oficial plecarea fix in timp ce numara astia voturile pentru motiune. >:)
Kriss_Kringle
27 Apr 2012, 14:23
Se pare ca asistentul (http://www.goal.com/en-gb/news/3277/la-liga/2012/04/27/3064195/breaking-news-tito-vilanova-replaces-guardiola-as-barcelona) lui Pep ii va lua locul.
Sa-l vad eu pe Guardiola daca face ceva la alt club din vara,pentru ca atunci cand a venit la Farsa,echipa era mostenita de la Rijkaard cu fundatia deja turnata.
Presedintele
30 Apr 2012, 23:11
Shitty - Manure 1-0 si, cu doua etape inainte de finalul acestui sezon, cele doua se afla la egalitate (aproape) perfecta - cetatenii stau mai bine si la golaveraj si la meciuri directe. Sa vina FA sa le retrogradeze acum! :D
Kriss_Kringle
30 Apr 2012, 23:17
Manure n-a avut nici o ocazie de gol tot meciul! Cred ca-i ca si acontat titlul de catre City pentru ca i-a batut tur,retur si au si 8 goluri in plus la golaveraj.
De am avea noi atata noroc sa fie retrogradate,mai ales naparcile de Manure.:P
Presedintele
30 Apr 2012, 23:31
Am senzatia ca-n Premier League nici nu conteaza meciurile directe. Deloc! Nu-s convins si mi-e lene sa caut acum, dar oricum e greu de crezut ca se va ajunge la criteriul ala.
Kriss_Kringle
30 Apr 2012, 23:33
Au zis aia la Fotbal european ca nu conteaza meciurile directe ci golaverajul.La fel e si in Bundesliga.
Presedintele
30 Apr 2012, 23:45
Da, se pare ca nici n-ar fi luat in seama criteriul asta - daca doua echipe ajung la egalitate perfecta (puncte, diferenta, marcate) ocupa aceeasi pozitie. >:)
ghost90
01 May 2012, 12:19
http://pchdinamo.ro/15-lucuri-pe-care-nu-le-stiai-despre-1-mai-si-finalul-de-campionat/
=))
Presedintele
01 May 2012, 21:58
Cica suporterii lui Atletico nu mai gasesc bilete de avion pentru finala de la Bucuresti. Felicia reloaded. >:)
Presedintele
02 May 2012, 22:54
Absolut kktor! M-am asteptat la blat "U" Nicutiganescu impotriva lui Dinamo, dar a fost la Astra-Ti. Hai Vaslui!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
catasmile17
03 May 2012, 11:43
Real Madrid win Liga title in Bilbao :)
Presedintele
04 May 2012, 15:45
Am vazut meciul cu Petrolul la bazin. Incredibil cati oameni tin cu Steaua! B-)
Presedintele
06 May 2012, 19:50
Am fost ceva mai devreme pana la stadion. Bine, eu de fapt am fost la bazin, dar am incercat sa intru si pe stadion. Nu ne-au lasat si cica nici nu stiau ca presa are voie. Evident, n-aveam vreo legitimatie la mine, dar nu asta conteaza. Oamenii faceau probe de sunet, asa ca am ascultat niscai muzici. :D
Presedintele
06 May 2012, 22:39
Ghost, jucati pt. noi, frate?
http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/u-toata-tara-va-tine-cu-noi-cfr-vor-juca-pentru-steaua-329680.html
:D
LE
Acum vad - Rapidul a fost egalata de Mures in prelungiri. De coma! =))
heheheh
am vazut si eu meciul live, inconjurat de rapidisti... deci imi tineam maxilaru sa nu tip de fericire=))
Presedintele
07 May 2012, 13:41
Cica, in timpul aceluiasi meci de pomina, Diego Longo, preparator fizic la Rapid, i-a tras un pumn in ceafa lui Anton Helesteanu, director sportiv la echipa mureseana. Am din ce in ce mai clar convingerea ca si strainii se marlanizeaza cand stau ceva mai mult prin Romania. Tampit sa fiu eu dac-o aduc pe nevasta-mea in tara pentru mai mult de cateva zile pe sesiune, iar asta in cel mai turistic scop cu putinta - vizita la mama la munte, cateva drumetii si Go Planet departe de cocalarimea asta!
Kriss_Kringle
07 May 2012, 13:56
E cat se poate de evident ca strainii trec printr-un makeover fizic(shaorme) si psihic(manelari,cocalari etc) cu cat petrec mai mult timp in Romania,la fel cum se intampla cu oamenii in orice tara straina.Ajungi sa asimilezi din cultura lor si mai mult sau mai putin constient te cuprinde.Cu alte cuvinte,efectul de turma e daunator de catchy!@-)
Presedintele
07 May 2012, 14:01
Hm... Shaorme? Nu le-a dovedit Oana Roman pe toate? :))
Kriss_Kringle
07 May 2012, 14:07
Oana Roman dupa ce-a mancat tot ce se putea pe pamantul asta a inceput sa manance si planete ca sa-si potoleasca foamea.E un fel de Galactus(Fantastic four) doar ca mult mai boccie si cu un fizic de morsa.
Presedintele
07 May 2012, 20:18
Athletic a ajuns mai devreme, iar Atletico cica tre' s-ajunga in scurt timp. A, si a trecut noul guvern - dar despre asta la topicul dedicat, eventual. :D
dragonfly_drk
07 May 2012, 21:45
Se pare că a început bine săptămâna. Vasluiul a dat deja trei goluri cu gazu. nu-i bai, era de aşteptat iar chestia asta va face meciul de mâine de la Cluj, mult mai interesant. hi, hi.. ne vedem pe stadion, băieţi. :X
libe... mergi la meci ? hahaha
cand ne-am cunoscut nu erai microbista... ntz ntz ntz cum se mai schimba unele persoane.
oricum , sper ca U sa joace cu orgoliul la maxim. sa dea tot, sa incurce CFR-ul si sa ia Vasluiu lu Porumboiu titlul.
dragonfly_drk
08 May 2012, 11:23
eram şi pe atunci microbistă da nu aşa înfocată. nu ştiu de ce se tot miră lumea de la o vreme de mine...:))
P.S. eu sper să nu!:-S
eu sper sa! oricum din cate am auzit, echipa de traditie a clujului nu e CFR ci U. deci....
Presedintele
08 May 2012, 12:39
Bineinteles ca nu e CFR, ci U echipa cea mai iubita in Cluj! CFR a atras niscai simpatii cand era U prin alte divizii, in rest nu prea au suporteri. Asocierea cu caile ferate - initial maghiare! - si, mai nou, cu PD(L) si Base prin intermediul dubiosului Paszkany, numai bine nu le-a facut si nu le face nici acum. Daca intrebi clujenii pasionati de fotbal pe cine prefera, cam 4 din 5 iti vor raspunde fara ezitare: U.
pai cam da... stau si ma gandesc... cand era cfr in liga a 3-a... mai era oare cineva in cluju ala care sa tina cu cfr? poate ceferistii!
dar cand a venit bozgoru, bagat bani, si promovat... hop tzop... din lipsa de alta echipa in primul esalon, multi au inceput sa tina cu cfr...
dar mai frumos e numele echipei : Fotbal Club CFR 1907 Cluj-Napoca .
1. in 1907 nu exista CFR in Cluj!
2. numele initial : Kolozsvari Vasutas Sport Club
Ha ha... wait for it... haaaaaaaaaaaaaaaaah. =))
Cică mă uitam eu pe livescore, locul unde "mă uit" la meciuri. Văd minutul 20 0-0, apoi revin după nu știu câte minute și văd 0-1, două cartonașe roșii și jocul anulat. Wait what?! :))
ghost90
09 May 2012, 05:52
Cine-l bate pe cadu/Este Mircea Bornescu!Ale!Ale!
dragonfly_drk
09 May 2012, 08:55
Ghost şi eşti mândru că voi faceţi sport cu pumnu?
ei, în cazul ăsta, am un singur gest pentru tine... acelaşi pe care l-am făcut aseară în galeria cfr-istă atunci când voi ne înjuraţi de mama focului: =D> =D> =D>
bravo copii. continuaţi să fiţi nişte animale. vă stă bine.;)
P.S.
1. Cfr-ul e mai vechi decât U. chiar dacă iniţial avea un alt nume, a fost înfiinţat în 1907 pe când U a luat fiinţă abia în 1919.
2. chiar dacă u-iştii sunt mai mulţi, habar nu au de fotbal. vezi organizarea proastă a meciului de ieri. am stat mai mult de o oră în faţa stadionului aşteptând să întrăm. pe când să o facem, altă bombă... la percheziţie erau doar două persoane. pentru 700 de oameni. fraţilor, dacă e prea mare chiria pe lighean Arena, vă recomandăm să vă mai luaţi un job, poate aşa o să aveţi destui bani să plătiţi staful.
3. tot despre organizare, e inacceptabil să permiţi să se întâmple ce s-a întâmplat aseară. Iar voi ce făceaţi? aruncaţi cu steagurile în echipa cfr-istă? hahaha... jalnic. se vede cât respect aveţi faţă de însemnele clubului vostru.
4. atunci când suporterii U vor învăţa ce înseamnă să fi suporter şi vor aplica un spirit microbist adevărat, vor renunţa la a juca cu pumnii şi cu picioarele şi nu vor mai înjura, voi spune şi eu că e echipa de suflet a clujului. până atunci, aştept să fie retrogradaţi şi să le fie suspendat stadionul. pentru că după meciul de aseară, asta merită. şi îmi pare sincer rău că s-a ajuns aici mai ales că am încercat să vorbesc cu mai mulţi simpatizanţi ai Universităţii, simpatizanţi care la fiecare două cuvinte spuneau "muie CFR". ăsta deja nu mai e spirit sportiv ci instinct animalic de prost gust. iar rivalitatea asta mi se pare o porcărie cât China pentru că toţi suntem clujeni indiferent cu ce echipă ţinem. dar voi asta aţi uitat.
îmi povestea ieri un prieten cum bunicul lui a fost în copilărie şi în deplasare cu U şi cu CFR. m-am mirat. am zis că aşa ceva e imposibil. dar uite, că istoria e de altă părere. că în trecut, echipele astea două se ajutau între ele, dar galeria u nu ştie treaba asta pentru că e prea tânără şi iresponsabilă.
libe... eu inteleg ce zici tu... dar omiti ce facurati la javre anu trecut, cand nu intra pe stadion decat cei cu buletin de bucuresti. de ce nu mentionezi si aspectul asta?
in alta ordine de idei, U cluj are 52 de sezoane in primul esalon, pe cand CFR 16! aici ce mai zici?
si iti mai zic eu una, daca bozgoru de arpad si nenorocitu de muresan, lasa echipa... o sa ajungeti ca unirea urziceni... asa ca mai lasa-ne tu pe noi cu moralitatea in fotbal, mai ales cu o echipa promovata recent.
si ca sa iti mai dau un exemplu concret : look la galeria cfr-ului de la promovare...multa lume.. euforie, deoarece cluju reavea echipa in primul esalon. apoi treptat , treptat, treptat "fanii" s-au imputinat.
dar te intreb si eu , draga libe, inainte de 2004 , de ce cfr nu maraia? a? era inexistenta... si deodata mare echipa, mare afacere..
dar sa nu uitam ca , echipa de traditie a clujului e U.
dragonfly_drk
09 May 2012, 10:21
libe... eu inteleg ce zici tu... dar omiti ce facurati la javre anu trecut, cand nu intra pe stadion decat cei cu buletin de bucuresti. de ce nu mentionezi si aspectul asta?
păi, dacă e până acolo, hai să ne uităm şi în curtea vecinului. că eu am dat ieri 30 de lei pentru un meci care nu a existat. chiar glumeau suporterii la sfârşit că poate dacă am fi dat 90 de lei, vedeam tot meciul. aşa, nu am văzut decât 30 de minute. mai mult am stat în faţă să ne pipăie perverşii ăia. :))
in alta ordine de idei, U cluj are 52 de sezoane in primul esalon, pe cand CFR 16! aici ce mai zici?
e irelevant. dacă ţii cu o echipă, ţii indiverent unde e. şi în altă ordine de idei, de câte ori o câştigat U cupa şi de câte ori CFR?
si iti mai zic eu una, daca bozgoru de arpad si nenorocitu de muresan, lasa echipa... o sa ajungeti ca unirea urziceni... asa ca mai lasa-ne tu pe noi cu moralitatea in fotbal, mai ales cu o echipa promovata recent.
din nou, irelevant. majoritatea suporterilor CFR-işti sunt suporteri încă de dinainte să ajungă CFR în prima ligă. şi vor fi în continuare chiar dacă e mureşan sau arpad la conducere.
si ca sa iti mai dau un exemplu concret : look la galeria cfr-ului de la promovare...multa lume.. euforie, deoarece cluju reavea echipa in primul esalon. apoi treptat , treptat, treptat "fanii" s-au imputinat.
aici e altă poveste. suporterii sunt tot atâţia dar mulţi au mai renunţat să vină la stadion tocmai din cauza celor ca "U". când ai copii şi famillie, mai ales în România unde stadioanele sunt teren minat la un moment dat te scârbeşti şi nu mai rişti să ajungi la UPU.
dar sa nu uitam ca , echipa de traditie a clujului e U.
acum să te întreb eu ceva. ce tradiţie promovează U la Cluj? cea a pumnului?
libe... de parca la cfr nu sunt oameni violenti. sa fim seriosi ce naiba? dar ai impresia ca la steaua nu sunt ? sau la dinamo? sau la rapid?
imi place ca vezi numai in exterior, dar in interior nu vezi. tu vi sa imi zici ca la CFR sunt numai ingerasi care stau pe norisori nu?
cand am zis de traditie , ma refeream strict la simplul fapt ca U a fost de mai multe ori in primul esalon, in romania, clujul era cunoscut prin U , nu prin CFR.
si sa sti ca fix de asta nu mai vin "fanii" CFR la meci, ca sunt alte persoane care se bat... dar in buc nu e asa? dar in ploiesti? astea sunt orase cu mai multe echipe in prima liga! in ploiesti nu am auzit faze de genu.... nu mergem la meci ca e legea pumnului asta e buna.
oricum, ramai tu si tine cu CFR si sper sa nu va iasa anu asta , sa furati si acest campionat.
stai sa vina frate ghost sa zica si el ce are de zis, pe el in vad un suporter clujean adevarat.
Presedintele
09 May 2012, 11:06
Ce circ, ce oroare - un prieten isi intitula textul "Varza a la Cluj". Gresit, mancarea aia e gustoasa. Sau macar place unora. Oricum, n-are nici o vina. Ce-a fost acolo e de nedescris. Dar sa incerc, cat mai succint - un penalty ridicol, o reactie de maimutoi a capitanului (!!!) Cadu, alta reactie cretina a lui Bornescu... Apoi bataie generala, nebunie, mers la vestiare, bataie si-acolo, suspendare meci si propunere de sanctionare numai organizatori din partea lui Tudor, arbitrul minune al fotbalului romanesc. Cica n-a permis continuarea ca ar fi trebuit sa elimine minim cate 5 de la fiecare - trebuia s-o faca si decizia ulterioara era simpla: meci pierdut 0-3 pentru ambele.
Revenind in civilizatia bucuresteana - cum suna!!! :)) - oare au voie astia sa serveasca bere pe la carciumile din zona stadionului? :-S
hahahaha
eu inainte de meci beau la rockside la drumu taberei 34....
apoi stiu alimentarele alea din zona stadionului... pe la blocuri prin spate unde au berica ieftina , si bem pe acolo pe bancute....
eu nu concep sa intrupe stadion treaz...
presedintele, nu uita cum am fost la romania-uruguay... :D :D
Presedintele
09 May 2012, 11:17
LOL, acum nu merg pe stadion. Doar bere. :D
eu tot pe la o terasa cred... mai mult ca sigur.
De aia urmăresc eu Snooker și F1. :P
Când am fost anul trecut la F1, care cu cine ținea, nimeni nu avea treabă cu celălalt. Absolut nimeni! :)
dragonfly_drk
09 May 2012, 11:52
libe... de parca la cfr nu sunt oameni violenti. sa fim seriosi ce naiba? dar ai impresia ca la steaua nu sunt ? sau la dinamo? sau la rapid?
imi place ca vezi numai in exterior, dar in interior nu vezi. tu vi sa imi zici ca la CFR sunt numai ingerasi care stau pe norisori nu?
ba da, sunt. cu singura diferenţă că atunci când cineva începe să înjure, alţi 5 îl acoperă cu cântece. ;) avem şi noi scursuri. dar mai avem norocul ca liderii de galerie să ştie să îi oprească la timp atunci când încep să devină violenţi. în schimb, la U e cu totul altă poveste. acolo însăşi liderii de galerie dau tonul la înjurături.
plus că uită-te ce galerie are U şi uită-te la restul galeriilor din românia. nici nu se compară nivelul de violenţă. dacă umblii în cluj cu fular de ceferist la gât, rişti să fi linşat. ieri era plin clujul de u-işti cu fulare la gât după meci. nu s-a legat nimeni de ei. dacă aveam în schimb, noi fularele, cu siguranţă o păţeam. ţi se pare normal? mie nu, sincer. când a fost meciul cu dinamo aşteptau ăştia de la u în colţul pub-ului să ieşim afară. de ce? ca să ne bată, desigur. deci, hai să fim serioşi. ăsta nu e comportament de oameni cu toţi neuronii acasă.
cand am zis de traditie , ma refeream strict la simplul fapt ca U a fost de mai multe ori in primul esalon, in romania, clujul era cunoscut prin U , nu prin CFR.
şi acum clujul e cunoscut prin CFR nu prin U. că momentan, noi suntem în fruntea clasamentului. deci shhht, că ei nu sunt în stare să treacă de jumătate. şi te rog să nu îmi bagi acum pe gât discuţii gen că CFR vrea să fure cupa că deja mi scârbă de afirmaţiile astea. Pentru că asta e arma pe care o folosesc toţi cei care nu sunt pe primul loc.
si sa sti ca fix de asta nu mai vin "fanii" CFR la meci, ca sunt alte persoane care se bat... dar in buc nu e asa? dar in ploiesti? astea sunt orase cu mai multe echipe in prima liga! in ploiesti nu am auzit faze de genu.... nu mergem la meci ca e legea pumnului asta e buna.
păi, dacă vouă vă place să vă bateţi şi să vă înjuraţi ca la uşa cortului, e treaba voastră. nouă ne place să fim civilizaţi, sorry.:D
stai sa vina frate ghost sa zica si el ce are de zis, pe el in vad un suporter clujean adevarat.
sunt absolut convinsă că printre afirmaţiile sale se va strecura din când în când şi câte un "muie CFR!", deci, nu merci. :)
libe , "CFR vrea să fure cupa" , vezi ca habar nu ai ce vorbesti? voi nu mai sunteti in CUPA de mult timp! finala cupei se da intre rapid-dinamo!
hai ca ma amuzi pe bune, de ce te bagi tu in ceva ce nu sti si nu ai habar? auzi tu, cupa! =))))))
mor de ras! bv libe....
Presedintele
09 May 2012, 12:24
Dupa cate manarii a facut CFR Cluj (si) in campionatul asta, au ajuns pana si timisorenii sa spuna ca si-ar dori sa ia mai degraba Dinamo decat aia ai lui Paskany! Cine stie, cunoaste despre ce e vorba. ;)
Mai mult, Vaslui chiar joaca fotbal - astia cred c-ar merita sa castige titlul mai mult decat oricare dintre celelalte 4 cu sanse teoretice.
sincer sa fiu, si eu mi-as dori sa ia Vasluiu... pt ca : raul bozgoresc trebuie stirpit!
ghost90
09 May 2012, 16:42
ei, în cazul ăsta, am un singur gest pentru tine... acelaşi pe care l-am făcut aseară în galeria cfr-istă atunci când voi ne înjuraţi de mama focului
Poate ai uitat de prietenii tai din brigada Kolozsvari Vasutas Sport Club,au afisat anul trecut la meciul din Gruia un banner inspirational,plin de cojones:"Micuta galerie cfr-ista v-o da la m..e.Aveti batista?".Irelevant sa spun ca NIMENI nu da din papagal mai bine ca cefereii.Foarte sugestiv banner-ul din peluza noastra de aseara:"Dupa garduri faceti bravada/Iar pe strazi va antrenati pentru Olimpiada".
Cfr-ul e mai vechi decât U. chiar dacă iniţial avea un alt nume, a fost înfiinţat în 1907 pe când U a luat fiinţă abia în 1919.
Toata istoria cefereului de pana acum 2-3 ani incape pe o discheta.Nu cred ca mai are rost sa-ti amintesc istoria lor din al doilea razboi mondial.
chiar dacă u-iştii sunt mai mulţi, habar nu au de fotbal. vezi organizarea proastă a meciului de ieri. am stat mai mult de o oră în faţa stadionului aşteptând să întrăm. pe când să o facem, altă bombă... la percheziţie erau doar două persoane. pentru 700 de oameni
Zi-mi te rog in cate deplasari ai fost pana acum.
iar rivalitatea asta mi se pare o porcărie cât China pentru că toţi suntem clujeni indiferent cu ce echipă ţinem. dar voi asta aţi uitat.
Serios?Pe bune?Cate exemple de orase cu rivalitate fanatica vrei sa-ti spun?Pentru ca asa-i prin orice tara din lumea asta.
păi, dacă e până acolo, hai să ne uităm şi în curtea vecinului. că eu am dat ieri 30 de lei pentru un meci care nu a existat. chiar glumeau suporterii la sfârşit că poate dacă am fi dat 90 de lei, vedeam tot meciul. aşa, nu am văzut decât 30 de minute
Sincer,sincer eu daca as fi in locul vostru mi-ar crapa obrazul de rusine sa vorbesc de pretul biletelor dupa ce s-a intamplat in tur.Si apropo,cine-s vitejii care au iesit ieri de pe teren?
şi acum clujul e cunoscut prin CFR nu prin U. că momentan, noi suntem în fruntea clasamentului. deci shhht, că ei nu sunt în stare să treacă de jumătate. şi te rog să nu îmi bagi acum pe gât discuţii gen că CFR vrea să fure cupa că deja mi scârbă de afirmaţiile astea. Pentru că asta e arma pe care o folosesc toţi cei care nu sunt pe primul loc.
Care cupa?ca aia de la finala EL e pazita foarte bine,o sa le fie greu.Si intelegeti toti naibii odata ca imi vine ma sinucid in plm!Intelegeti ca daca iei 2 campionate in mod mizerabil,aia nu te face un club mare si iubit.Ceea ce a insemnat clubul asta in inimile clujenilor de-a lungul istoriei lui face sa fie atat de iubit.Poate stii cate ceva de niste simboluri pentru Cluj-Napoca precum:dr. Mircea Luca,Dan Anca, Ion Moina,Horia Demian,Ghita Muresan si sustinatori infocati precum Emil Hossu,Florin Piersic,Gheorghe Bodea.But fuck it,voi il aveti pe Arpy si pe Muri si 2 tittluri B-).
plus că uită-te ce galerie are U şi uită-te la restul galeriilor din românia. nici nu se compară nivelul de violenţă. dacă umblii în cluj cu fular de ceferist la gât, rişti să fi linşat. ieri era plin clujul de u-işti cu fulare la gât după meci. nu s-a legat nimeni de ei. dacă aveam în schimb, noi fularele, cu siguranţă o păţeam. ţi se pare normal?
Hai incercam o chestie.Ia-ti un fular cu Chelsea si du-te plimba-te prin cartierele lui West Ham,Millwall,Tottenham,Arsenal etc.Sau un fular cu Partizan Belgrad si mergi in partea Stelei Rosii;sau unul cu Olympiakos si mergi la Panathinaikos;sau cu Aris si mergi la PAOK;sau cu Milan si mergi la Inter;sau cu Everton si mergi la Liverpool.Got it?
ghost, te asteptam sa clarifici situatia....
eu inca nu inteleg de care cupa vorbeste libe... ca cfr a iesit din cupa dupa meciul cu astra... deci?
poate vroia sa zica campionat... :D dar na, vorbim fara sa stim. asta e.
ghost90
09 May 2012, 17:31
Stiu ca la campionat s-a referit.Pai ce sa mai clarific frate?Reprezentantul PERFECT al franarilor in teren s-a comportat asemenea lor: pizdos,cu gura mare si cu cacat la cur in fata faptului.Dupa ce s-o sters,o plecat spre vestiar unde a fost "rupt in bataie" de un masseur de-al Universitatii,dar ceea ce nu vede nimeni,e ca acest Leonidas din Gruia i-a aplicat un crampon inainte.Dupa care Bred Pit Tudor,acest Benny Hill al gazonului,opreste meciul dupa o discutie cu Ando :).Bineintels ca am luat si niste gaz lacrimogen in mufa ca am fost niste animale salbatice.Jenant.
dragonfly_drk
09 May 2012, 17:34
Foarte sugestiv banner-ul din peluza noastra de aseara:"Dupa garduri faceti bravada/Iar pe strazi va antrenati pentru Olimpiada".
îmi pare rău ghost, cu tot respectul pentru tine, dar pe Cluj Arena nu se vede nimic. Abia se vedea poarta Universităţii, ce să mai spun de bannere. dar poate ai dreptate. oricum, aţi avut o coregrafie frumoasă. excluzând înjurăturile.
Sincer,sincer eu daca as fi in locul vostru mi-ar crapa obrazul de rusine sa vorbesc de pretul biletelor dupa ce s-a intamplat in tur.Si apropo,cine-s vitejii care au iesit ieri de pe teren?
măcar în tur spectatorii au avut parte de un meci de 90 de minute, nu de 30. :) iar vitejii au ieşit de pe teren pentru că Tudor i-a trimis la vestiare şi nu pentru că ar fi vrut ei. uită-te pe înregistrări dacă eşti în necunoştinţă de cauză...
[quote]Poate stii cate ceva de niste simboluri pentru Cluj-Napoca precum:dr. Mircea Luca,Dan Anca, Ion Moina,Horia Demian,Ghita Muresan si sustinatori infocati precum Emil Hossu,Florin Piersic,Gheorghe Bodea.But fuck it,voi il aveti pe Arpy si pe Muri si 2 tittluri B-).
şi voi ce simbol sunteţi? dacă e până acolo, nicio echipă nu reprezintă aceste simboluri.
ghost90
09 May 2012, 17:54
Si tot noi,suporterii suntem de vina ca s-a intrerupt ma gandesc.Imi place cum scoti o echipa de pe teren si la ceilalti nu le zici nimic.Oricum vom pierde cu 3-0,n-am nicio indoiala,chiar daca nu va fi niciun temei legal :).
şi voi ce simbol sunteţi?
Tineretii si al iubirii pe pamant.
dacă e până acolo, nicio echipă nu reprezintă aceste simboluri.
Nu,dar aceste simboluri reprezinta o echipa.
şi voi ce simbol sunteţi?
Tineretii si al iubirii pe pamant.
Good one. =))
Oricum ce nu înțeleg eu este cum de la revolta din iarnă s-au putut înțelege cele două galerii. Era alta miza sau ce?
ghost90
09 May 2012, 18:38
Suntem romani inainte de toate.
Dar nu și când intrăm pe un teren de fotbal. Fair enough!
Kriss_Kringle
09 May 2012, 18:50
Nu se spune degeaba ca fotbalul e un sport de gentlemeni practicat de golani.:))
Mai bine s-ar înscrie toți într-un Fight Club. Adevărul este că avem nevoie de un loc unde putem să scăpăm de orice fel de frustrări, ură și tot negativismul. Mai bine să fie organizat, zic.
ghost90
09 May 2012, 19:00
Dar nu și când intrăm pe un teren de fotbal. Fair enough!
Ba da.Cand joaca nationala Romaniei nu mai conteaza clubul pe care-l sustii.Desi atunci cand joaca nationala o foarte mica parte din fanii cefereului o sustin.Know what I'm sayin'?:D
Si Bucuresti-ul a devenit zilele acestea oras spaniol...
catasmile17
09 May 2012, 23:16
:) Atletico Madrid castigatoare cupei <:-P
:) Atletico Madrid castigatoare cupei <:-P
Seriously? /:)
Presedintele
10 May 2012, 00:59
Been there. I mean here. :D
Cand ies din bloc, dau peste o vecinica dulcica si speriata, care scosese la plimbare un pekinez si mai speriat. Zambesc - o mare de tricouri ros-albe, oameni band bere pe bancile de pe troutar, cei care nu mai aveau loc acolo, pe borduri, iar restul fix in mijlocul strazii. E lumea mea, ii zic fetei, nu te speria. Offf, imi zice, atatea cantece in spaniola de cand am iesit cu Pufi... Bag-o si tu pe-aia a ta cu 'Muie Rapid". Insignifianti aia oricum; si e prea frumoasa atmosfera.
Problema: eram convins ca pe partea mea de acces la stadion vin bascii. Statia de metrou se numeste Llorente, na. Am tacut totusi, n-aveam preferinte intre combatante. Ma vad cu amicii cu care urma sa vad meciul. Ne edificam - sunti fani Atletico Madrid. Bine dracului ca m-am abtinut, ca era sa le urez succes. Pentru Bilbao!
Trecem printre ei, ne salutam ca intre necunoscuti, aud niste injuraturi in versuri cu subiectul Real Madrid, Ronaldo, Ramos... Da, m-au enervat si pe mine c-au ratat cu Bayern 11m, dar de unde dracului stiu astia? Ca parca toti mi se adresau! Ah... Daca mi-ar fi dat prin cap sa instalez un sistem bengos de sunet si sa le pun imnul! Nu bausem nici macar o bere, deci pula curaj sa le cant in gura mare. Murmur: de las glorias deportivas que campean por Espana... Taci, ba, imi dau ai mei coate.
Plecam mai departe, incercand sa ne ferim salutandu-ne aiurea cu necunoscutii madrileni care se revarsau valuri-valuri in directia noastra. Ajungem la pub. Vedem meciul. Ne enerveaza cretinul de Mironica la fiecare 10 secunde, facem misto de Lucescu - s-a laudat ca el l-a lansat pe Simeone, antrenorul lui Atletico. Boul de la Pro il tot compara pe Muniain cu Torje. Langa noi, la o masa, doi spanioli care, probabil, nu mai gasisera bilet. Tot cu madrilenii. Incet-incet am ajuns toti ai nostri la concluzia ca am vrea sa intoarca Bilbao rezultatul. da, trebuia sa fim mai hotariti de la inceput, acum e cam tarziu sa-i sustinem.
Deznodamantul e clar si firesc. Nu descriu nimic. Spun doar ca ne terminam berile, vinurile, colele si plecam spre case. Unul are nevoie de un taxi, altul sa se pise. In fata bodegii un nene imbracat binisor, dar cam matol, cu un carton pe care avea desenat steagul Spaniei si ceva ce nu distingeam prea bine, scris. Espana, Espana, cinco euros, por favor. Whaaaaaaaaaat?????? Dupa un momentel de perplexitate a tuturor ii raspund eu: bebi todos los... aaa... bebemos todas las... aaa... nos tomamos todo el dinero... si iar aaaaa.... estabamos tomando todo el dinero!!! Ce tot zici ma acolo? ma intreaba amicii. Ii zic astuia ca ne-am baut toti banii, in pula mea!
Da-te, ba, dracu, credeam ca sunteti spanioli! Si pleaca printre masini cu placuta la cersit.
Despre cum am ajuns la concluzia ca cei mai nesimtiti oameni din lume sunt taximetristii bucuresteni, cu alta ocazie. Acum mai bag nasul pe alte forumuri si bloguri si apoi cornul.
Muie CFR!!!! >:)
LE
Foureye, pe unde ai combatut? Ca eu am vb vreo ora la Viena si am ramas fara baterie si chiar am vrut sa te sun dupa meci.
hehehe
eu am baut dupa munca, 2 berici in cafeneaua actorilor, si am vazut delegatia oficiala a celor de la atletico madrid, ceva fani pe langa intercontinental, 3 autobuze etc....
apoi catinel ma intrept catre lipscani area! vatra de cultura si civilizatie, sa mai beau cateva berici , vad fani de la ambele echipe prin pasaj la universitate, ceva fani trotilati etc...
stau si ma gandesc daca sa merg sau nu in constipatiei sa vad meciul, si mai bine ca nu m-am dus. gasesc loc cu 15 minute inainte de meci in fire... la terasa chiar, cu 2 domnisoare urate foc... ma scuz, le intreb daca pot sta sa vad meciul, si shok, plasma din fata mea, facea mari figuri.... asa ca ma duc in fire, ma pun cu la bar, si vad meciul....
trebuie sa recunosc ca in tot fire-ul ala , numai EU tineam cu bilbao...
Presedintele
10 May 2012, 13:01
Man, da' de comentariul alora de la Pro ce zici? Le si spuneam amicilor ca tot ce sper e sa nu fie Mironica prin zona. Cand l-am vazut exact pe el ca urmeaza sa bage in direct, un cor de "aaaaaaaoooleeeeuuuu" s-a auzit in carciuma. :D
Kriss_Kringle
10 May 2012, 13:08
Numai Mironica?Si el si Mocanu sunt absolut penibili dar mi-a placut faza cu Tchê tcherere tchê tchê,Aurtenetxe.=))
Presedintele
10 May 2012, 13:33
N-am remarcat-o pe-asta, e dementiala!!! =))
Lui Bielsa i-au zis de vreo 5 ori Marcelo, pronuntat romaneste/italieneste. :D
Cred c-ar merita facut un montaj cu dumele astora din comentariul de aseara.
Kriss_Kringle
10 May 2012, 13:40
Sa nu mai vorbim de faptul ca ii confundau pe jucatori tot timpul.Eu din fata TV-ului ii recunosteam fara probleme si ei care probabil erau la fata locului sau in fata unui LED TV mare dadeau rateu dupa rateu.
Ma mai amuza faptul ca Mironica e un mare ofticat! Tin minte si acum cand comenta meciul dintre Franta si Romania iar cand a marcat Remy dintr-un posibil offside facea spume la gura ca un copil.=))
Presedintele
10 May 2012, 22:29
Ce faze si etapa asta! Rapid egalata iar in ultimul minut, acum de Medias. Steaua s-a chinuit rau de tot cu Ceahlaul, dar a batut.
Bine, au fost si doua 11m neacordate - era si culmea, tocmai impotriva echipei lui Pinalty! Si a mai fost si sutul aluia in freza lui Martinovici - l-a calcat pe cap, efectiv! Intentionat! X(
Una peste alta, frate 4i, am ajuns sa avem emotii acasa cu Ceahlaul? Vai de Steaua noastra!
hehe, conteaza ca luaram cele 3 puncte, oricum tot ce se joaca in liga 1 e blateanu clar...
nu uita ca in tur steluta mirobolanta a pierdut la ceahlaul.
Presedintele
11 May 2012, 09:23
Man, Steaua a suferit din greu la meciul asta, nu stiu daca l-ai vazut. Daca sunt blaturi - directe sau cu fluierasii etc - nu sunt pentru Steaua! Poate pentru CFR - ultima farima de imagine de care se agata jegurile basiste.
Bre, te-am sunat aseara ca eram cu o ceata senzationala prin centru. Nimic, nimic... :))
ai ajuns in centru? daca sunai mai devreme ma prindeai si pe mine prin fire si mes amis, dar pauza...
Presedintele
11 May 2012, 10:01
Maitre, eu STAU in centru - sunt egocentric, na! :D
Am ajuns in "Centrul Vechi" - Jesus, ce povesti mi-am tras...
pe unde bausi? la rock? la fotbal? la karaoke?
Presedintele
11 May 2012, 10:18
Ba, ma suna azi-noapte sa cobor niste unii - nu-ti spun de unde, ca se sparie forumul!
Si aia voiau in centrul ala de-ti place tie. Booooon. Si ne plimbam, si ne plimbam.... Stii unde-i Orient Express Pub? Ei, vizavi. Te-am sunat de mi-au sarit capacele, sa-ti spun ca trupa nu calca-n Mes Amis, dar na, te retrasesesi... Asa ca am baut noi si pentru tine. :P
orient express pub? nici macar nu am auzit de el... daca e pe smardan/franceza etc.. nu prea stiu eu pe acolo.
oricum e bun ca baurati ok!
orient express pub?
Hai mă! Până și eu am auzit de el, deși nu am fost niciodată acolo. :P
P.S. V-ați cam întins cu off-topicul. ;)
lasa vave, ca intre fotbal, merge o mica discutie ... ca deh...
deci chiar am sa ma interesez de orient express asta... sa vad si eu ce si cum. e de fotbal?
Presedintele
11 May 2012, 11:46
Baaaaaa!!!!!! Vizavi!!!!!!!!!!!!!!!! Ce dreq am zis? :))
am inteles am inteles, dar mie mi-a ramas in minte localul ala.. cum de nu am fost pana acum..
Presedintele
11 May 2012, 11:56
Ala e o prostie, de-acolo ne-au venit tigarile si femeile! =))
hehehehe
iauzi... treci azi prin centru vechi?
Presedintele
11 May 2012, 12:03
Not really. E deja 1 si pana acum am stat pe forumuri si bloguri. Muncesc - stiu ca multora le vine greu sa creada, dar noi chiar muncim! - asa ca mai mult ca sigur nu ajung la bere, man. ;)
Muie CFR!
domnu domnu.... sti bine unde sunt eu . deci si eu muncesc, si mintea imi zboara numai la 1 beree
cat despre cfr cluj, la ce hotie ordinara e in fotbalul romanesc, sigur o sa ia cele 3 puncte din meciul cu U.
dupa mine, as cere rejucarea partidei.
Presedintele
11 May 2012, 12:10
1. Am vrut sa-ti spun de multisor - foloseste "i'-ul cum trebuie, mai ales la verbe. Te rog io! Innebunesc! X(
2. Vorbim, ma, stai sa judec ce-am de judecat. ;)
pai de aia am iiiiiiiiiii :D
daca e ceva ma suni da? eu o sa ies prin Lipscani area.
Kriss_Kringle
11 May 2012, 12:40
1. Am vrut sa-ti spun de multisor - foloseste "i'-ul cum trebuie, mai ales la verbe. Te rog io! Innebunesc! X(
2. Vorbim, ma, stai sa judec ce-am de judecat. ;)
Acum il certi,a?Ce parinte grijuliu esti.=)) =))
Presedintele
11 May 2012, 16:49
Da, il cert, ca le tot comite. Insa scarba sa ma iau de el intruna, ca altii, nu sunt. Si stiu ca le face de cele mai multe ori din graba, pentru ca munceste, ca omul. Si le are cu cifrele, nu cu literele.
Scuze ca sunt atat de serios pe un topic neserios, dar imi vars si eu nervii pe unde pot. :D
Între timp s-a luat decizia: http://www.mediafax.ro/sport/meciul-u-cluj-cfr-cluj-se-rejoaca-din-minutul-1-9616971/ . ;)
Presedintele
11 May 2012, 16:55
Perfect! Haide U!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bozgorii doreau rejucarea din minutul 27, adica dupa acel penalty ridicol din care a inscris jegul numit Cadu! =))
ghost90
11 May 2012, 20:17
Inca o zi de stres pentru franari in oras.Inca o zi de stat in casa.
Presedintele
11 May 2012, 23:51
LOL! Vorba ceea MUIE CFR! >:)
deci meciul se joaca de la 0-0 din minutul 1 . buuuuun. ma rog ca U sa ii incurce pe bozgori si sa nu ia arpi titlul.
parca cfr ameninta cu tasu nu? se mai duc?
ghost90
12 May 2012, 10:44
Du-te ma de aici.Ca sa piarda cu 3-0?Echipa cfr-ului a iesit de pe teren,si nu atunci cand i-a trimis Tudor,ci chiar dupa ce a iesit Cadu si atunci s-a creat meleul ala ala vestiare.In momentul ala nu era oprit jocul si din cate stiu eu n-ai voie sa parasesti terenul fara incuviitarea arbitrului.Eu sper din toata inima sa se joace cu spectatori,doamne feri ce o sa fie la meci :D.
si azi am aflat ! merg la meciul cu dinamo care nu stiu de ce , dar banuiesc, e pe national arena. acum sa vedem ce si cum... noi etapa asta avem cu brasovu , le javrette cu mioveniul....
ghost90
12 May 2012, 15:11
Atentie! Inca o diversiune horthysta!
Smiorcăielile Scrofului Iulică au inundat televiziunile. Fostul securist torţionar, aşa zisul medic, preşedintele care conduce clubul de fotbal horthyst deluros este putred de rele. Capul de paie al preşedintelui a luat foc de la atâtea reflectoare îndreptate în această săptămână spre el. Şoricul ambulant s-a văietat, apoi, ca o muiere abandonată şi la menopauză, unde şi cum a vrut. A plâns, şi-a frânt dejtele, mizerabila, făcând pe inocenta. TAS în sus, TAS în jos, numai acolo ar fi vrut să ajungă, de parcă în Elveţia e ignatul în mai şi cuţitul mai ascuţit.
Dar el e un copilaş. Celălalt, şeful lui, groful horthyst Arpike, patronul clubului, fiinţa născută din esenţă de jeg secuiesc, ăla e mama şi tata diversiunilor. El le pune la cale pe toate. De la emberul defect şi bolnav de ură te poţi aştepta la orice. Ăsta a luat-o razna şi cineva trebuie să îl oprească. Dacă ziariştii plătiţi de el, precum Sabin Gherman de la infectul citynews.ro, alungă românii din Cluj, ca în 1940 sub plină ocupaţie ungurească, ne putem aştepta la absolut orice.
Însă, acum, patronul clubului din colonia panonică Gruia, liderul big, nagy, şi mare (trilingv, că numai aşa le place să li te adresezi), pregăteşte diversiunea maximă. Asta susţin apropiaţii de la firmele lui, mai prieteni cu alţii decât cu el. Cică, la rejucarea meciului cu "U", securitatea pe stadion ar trebui asigurată de jandarmi. Asta cere Horthy Jr., deja, pe toate canalele TV şi Mitică Dragomir, în necunoştinţă de cauză, ar fi de acord, după cum a declarat pe gsp.tv. Păi asta înseamnă, din start, că pierdem cu 3-0. Jandarmeria Cluj este apendicele clubului horthyst. Fostul şef al Poliţiei Cluj, pesedistul Teodor Pop Puşcaş e prieten şi asociat cu Horthyke Arpike. Când a trebuit să treacă în rezervă, că numai tâmpenii făcea ca şef al IPJ, a fost angajat la firma grofului cu 1500 de dolari salariu. Acum au firmă de pază făcută împreună, PP Protect. Pop Puşcaş are, din informaţiile care circulă pe piaţă, rude şi prieteni foarte apropiaţi în conducerea Jandarmeriei Cluj. Şi dacă nu ar avea... Poate interveni Janos Oros, românizatul forţat Ioan Rus, alt pesedist. (Gherman îl apelează, în "ardeleneşte", Rusz.) Actualul ministru de interne, "capul" Jandarmeriei Române, este asociat cu Paszkany la trustul media care prigoneşte românii şi ar vrea să îi expulzeze aiurea. Ei ne-ar face săpun, dacă îi întrebi, dar au stocuri de untură suficiente de la purceii kavesecişti şi Scrof. Ăştia cred că au ţara lor, în Cluj, sunt plecaţi rău cu sorcova.
Ce se va întâmpla la rejucare? Simplu. La ordinele lui Horthyke Arpike, prin Rusz şi Pop Puşcaş, prieteni buni între ei, în galeria lui "U" vor fi introduşi nişte agitatori, provocatori. Ăia vor sări gardul, vor arunca cu ceva pe teren, vor face ceva neregulamentar. Jandarmii vor interveni. Suporterii lui "U", incitaţi, vor riposta, va ieşi ditamai scandalul şi meciul va fi întrerupt. Vom pierde meciul. Horthy va fi campion din nou. Ăştia, pe lângă că sunt nişte mocicoşi ordinari, ne mai şi cred proşti pe toţi. Până când?
Adrian Cinpoeru
PS Better than Shitty fans (http://youtu.be/Sz0TIL_Ioq4?t=2m21s)
Kriss_Kringle
12 May 2012, 22:07
Dortmund a realizat dubla dupa ce-a mascarit-o pe Bayern in finala cupei Germaniei.
Goluri multe,combinatii de PS3 pentru Dortmund si gafe de proportii in apararea lui Bayern.
Cireasa de pe tort a fost golul lui Ribery,o demonstratie de skill cu o finalizare world class.
Ferguson cu asistentul lui erau in tribune urmarindu-l pe Kagawa care a dat primul gol si assist-ul la al doilea.
Lewandowski in 2 sezoane pleaca pe o suma mai mare de 30 de milioane la ce talent are si nici macar nu a ajuns la potentialul maxim.
In concluzie,se pare ca Bayern are acelasi complex pe care-l avea Real atunci cand a preluat-o Pep pe Barca.:))
ghost90
12 May 2012, 22:18
Unde ai vazut meciul Kriss?
Kriss_Kringle
13 May 2012, 00:09
L-am vazut pe net,mai exact pe rojadirecta ca nu l-au dat nenorocitii pe Eurosport 2.Am nimerit si transmisie fara delay,singura problema era comentariul in spaniola.:))
Ai ratat un meci de pomina.:D
ghost90
13 May 2012, 00:34
Mie imi spui...lasa ca ai prins bine in spaniola.Cu chineza ii distractie :D.
kriss,,, acum sunt curios ce o sa faca dortumnd in grupe. sper sa nu se faca de cacao ca anu trecut si sa termine ultima..
oricum, eu anul asta am ramas masca de juventus! bravo lor! au reusit sa revina din liga 2, sa stagneze ceva vreme si acum sa fie iar campioni. eu nu urmaresc fotbalul italian, dar de remarcat si de apreciat isprava lor.
Kriss_Kringle
13 May 2012, 11:56
Eu zic ca Dortmund e mai matura acum si probabil o sa se descurce mai onorabil in grupe.
Despre Juve,jos palaria ce-a facut Conte acolo.I-am urmarit putin sezonul asta,de obicei nu ma uit la Serie A ca ma plictiseste tare de tot dar pare o echipa solida si bine organizata.
Cu cativa jucatori noi in anumite pozitii pot sa zic ca o sa devina iar o forta Juve.Pacat ca il lasa sa plece pe Del Piero care a jucat putin sezonul asta dar tot a reusit sa dea goluri sau assist-uri atunci cand le ardea buza.
E genul de jucator care are grija de el si dupa parerea mea mai ducea lejer 1-2 sezoane bagat in ultimele 30 de min.
Presedintele
13 May 2012, 12:29
Mie mi-au iesit anul asta campioane trei preferate: Dortmund, Juve si Real. :D
Kriss, vere, spaniola ti-a creat probleme sau te-a enervat?
Kriss_Kringle
13 May 2012, 13:15
M-a enervat.Comentatorii spanioli sunt foarte stresanti si exagereaza rau de tot la goluri,la fel ca brazilienii si asiaticii.
Eu m-as bucura daca ar pune Juve ceva pretentii in sezonul urmator de CL sau in cei care vor urma pentru ca e nevoie rau de niste diversitate in competitia asta dupa intoxicatia cu Farca,Manure si iReal(doar de cand a venit Mourinho au reusit sa treaca si ei de optimi si acum toata lumea crede ca o sa castige CL in fiecare sezon).
Multa muie pentru Mancini si pentru Manchester City!
Presedintele
13 May 2012, 18:15
Ce nebunie in Anglia!!!
Doua goluri pe finalul finalului finalului, in superioritate numerica, impotriva unei echipe, QPR, care se straduia sa scape de retrogradare, intorc rezultatul, iar Shitty ia Premier League!
Kriss_Kringle
13 May 2012, 18:18
Ultima etapa din Premier League a fost o nebunie! Arsenal a prins locul 3 dupa ce si-a facut singura viata grea(tipic) impotriva lui West Brom si ce final de meci la City!
Condusi 2-1 de catre QPR,care erau in 10 si revin in prelungiri cu 2 goluri in mai putin de 2 minute,al treilea dupa parerea mea a fost world class,tinand cont de combinatie,controlul lui Aguero,finalizarea si mai ales momentul crucial in care l-a marcat.
Chiar daca nu suport politica lui City pentru ca baga sume uriase in jucatori care destabilizeaza fotbalul european in general,trebuie sa recunosc ca au meritat titlul asta daca ne gandim la felul in care au jucat de-a lungul sezonului.
Ma bucur ca n-au castigat jigodiile alealalte din Manchester care au tot beneficiat de arbitraje favorabile si bulan cu carul in sezoanele trecute.
ghost90
14 May 2012, 00:06
http://www.youtube.com/watch?v=grwhGObugYU
Universitatea Craiova dezafiliata oficial!
Presedintele
14 May 2012, 15:12
Mdeah, cam sucks. X(
asta e... degeaba tot . degeaba mitingul din bucuresti, unde a iesit cu bataie... degeaba la finala cei 2 au intrat sa protesteze pe teren...
.
Presedintele
16 May 2012, 12:38
Cica se exista un nou trofeu pentru campioana Romaniei:
http://www9.gsp.ro//usr/thumbs/thumb_540_x_359/2012/05/16/485186-trofeu-font-rosu.jpg
Altfel, faza cu Higuain la sosirea pe aeroportul din Kuwait:
http://www.youtube.com/watch?v=f15PGQFy_j4&feature=player_embedded
>:)
ghost90
18 May 2012, 09:20
Stoichita:"Speram sa castige Clujul vineri" :))
heheh.
si crainicul a urat noroc celor de la u cluj!
apoi frate ghost, ai vazut coregrafia stelei?
Presedintele
18 May 2012, 10:00
Oh, yeah, ce batuta le-am tras spartanilor. :D
Cred ca trebuia sa se termine vreo 6-1, dupa cum s-a jucat.
trebuia dar uite ca nu a fost.
ideea e ca i-am batut tur-retur! asta e cel mai important lucru
sa nu mai zic , am ajuns la 3 dimineata acasa.. pe jos!
Presedintele
18 May 2012, 10:29
Plm, de ce n-ai dat un semn? N-am stiut ca vii la stadion, bagam o berica dupa si te trimiteam cu un taxi dupa, sa nu faci 10km pe jos. ;)
pai , hai sa iti zic, amicul meu din ghencea, nu a reusit sa mai ia bilete, si am aflat abia ieri, cand l-am sunat sa il intreb cum facem, cum ne vedem, si atunci shok! imi zice ca nu a luat.
si s-a apucat mandea sa dea telefoane, la oameni, de la sud, de la nord, amici, si cu greu, am gasit un bilet, si am mers la meci.
si am intrat pe la muncii, nu pe la pierre de coubertain.
Presedintele
18 May 2012, 11:27
Ei, era in zona, stiu cateva bodegi, ii urneam si pe lenesii astia de planuisem sa vedem meciul cu bere dupa sedinta... Asta e, la finala cupei de-acum. :D
Oricum, m-a surprins in mod placut atmosfera, nu credeam sa fie o idee buna mutarea meciului pe Arena Nationala.
sa inteleg ca nu ai ajuns la meci... ntz ntz ntz
oricum atmosfera nota 10+
iti placu' coregrafia?
Presedintele
18 May 2012, 12:18
Nici nu-mi propusesem sa merg pe stadion si nici n-as fi avut timp - Ponta si Antonescu s-au bagat la meci abia dupa ce a inceput, de ce mi-as fi amanat eu treburile pentru fotbal? ;)
Atmosfera da, a fost faina.
Dar coregrafia aia... Puteau gasi si ei ceva mai inteligent decat "Mori Mitica". >:)
pai, initial era o coregrafie, in care era chipul lui lacatus!
dar a fost interzisa nu stiu de ce, asa ca s-a luat decizia sa fie just : MORI MITICA
Presedintele
18 May 2012, 12:50
Da, stiu ca era Lacatus si ca din cauza interdictiei respective au modificat - dar modificarea asta as fi vrut-o mai desteapta. ;)
ghost90
18 May 2012, 13:18
Era incitare la violenta daca punea chipul lui Lacatus!Daca s-ar si indeplini mesajul de pe coregrafie ar fi extraordinar.
deci ma rog la barbosu, sa nu ia cfr titlul , sa ii batem noi, si U, si vasluiu sa piarda cu U, si sa se termine balciul asta blatistic
ghost90
18 May 2012, 13:29
Nici U n-o sa vrea sa castige la Vaslui.Desi nu stii niciodata,poate isi da Vasluiul 2 autogoale si se termina 0-2.
ghost90
18 May 2012, 13:33
http://www.timesnewroman.ro/sport/7236-paszkany-muta-cfr-cluj-in-bulgaria-la-ei-un-titlu-de-campioana-e-mai-ieftin
=)) =))
Presedintele
18 May 2012, 14:11
http://www.timesnewroman.ro/sport/7236-paszkany-muta-cfr-cluj-in-bulgaria-la-ei-un-titlu-de-campioana-e-mai-ieftin
=)) =))
Demential!!! =))
frate ghost , daca bateti astazi, ai 3 beri de la mine. daca faceti egal, ai 1 bere. daca pierdeti ciuciu berici.
ca la puncte:)
ghost90
18 May 2012, 15:50
Ba ce bine mi-ar prinde amu vreo 3 beri :D.
Presedintele
18 May 2012, 16:09
Bre, 4i, contribuim la berile lui Ghost daca ne scoate "U" campioni - il punem sa inoate-n bere! B-)
dap.
il chemam in bucuresti si in imbatam! :D
vi azi la concert cargo?
Presedintele
18 May 2012, 16:26
Concert nein, iar sedinta, apoi meciul de la Cluj. ;)
Da, normal, il ducem la Argentin pe Ghost. :D
Nu stiu de ce mai visati voi stelistii la campionat. Daca Cfr se incurca de U si Steaua bate la Cfr, degeaba toate rezultatele astea daca Vaslui bate U Cluj in ultima etapa. :)) deci mai visati in continuare.
pai speram. de ce sa nu speri cand inca mai exista sanse. chit ca sunt mici. capisci manusa?
pai da, in Argentin la bodegareala!
pai nu zic ca nu trebuie avuta speranta, chiar daca trebuie sa se intample multe lucruri in favoarea Stelei......dar dupa mine, sunt sanse slabe.
Eu, totusi sper sa ia Vasluiul :)
decat cfr e de 1000 de ori mai bine sa ia vasluiu! :D
de vrei poti veni si tu in vatra de cultura si civilizatie numita argentin cand vine ghost sa primeasca berile, asta daca o sa vina si daca o sa bata diseara!
Ghost îți dau eu o bere, nu trebuie să bată sau să piardă U. Doar să ne vedem pe la TIFF. :P
Presedintele
19 May 2012, 09:36
Oh, crap! Din ce penalty caraghios au luat franarii titlul! X(
Lasa, Ghost, ca tot iti dam niscai beri daca ne vizitezi. Nu, 4i? ;)
deci...
trec ieri prin fire... vad scoru : 2-1 pt U, si zic wow , se pot intampla minuni. daaaaaaaaaaaaaaar.... peste 2 ore de baut grav intr-un moment de luciditate, rog un prieten sa se uite pe un smecher phone, sa imi zica scoru si cand imi zice... seara a devenit urata.
asta e! dar sunt fericit ca am terminat campionatul asta blatistic peste rapid si mai ales peste dinamo! ( poate Liviu- sa imi zica orice acum, ca stiu ca e dinamovist, dar dinamo era la 8 puncte de steaua si acum e la 6 puncte in urma stelei) haha
si referitor la berici... daca fratele ghost apare in buc, ii facem noi instructajul carciumaristic corespunzator si benefic rinichilor
Presedintele
19 May 2012, 11:27
Bien sur! Stii unde ar mai merge sa-l ducem? La Oktoberfest! Parca Selari ii zice strazii...:-S
la oktober? aia baga meicurile la tv fara sonor! dar e de betzivaneala zdravana acolo.
Presedintele
19 May 2012, 23:38
Verilor, scuze ca ma autocitez, dar cand fac suma necesara de postari e posibil sa cer la rang "Tata Omidul". =)) =)) =))
Maitre 4i, la Euro or lasa si ei sonor, da-i in primejdii! B-)
Kriss_Kringle
19 May 2012, 23:39
Absolut fantastic cat bulan a avut mizeria asta de echipa!E ziua in care moare fotbalul daca ajung cacatii astia antifotbal sa castige Liga Campionilor.
Intr-un fel,Bayern si-a facut-o cu mana ei,s-a autosabotat dupa atatea ocazii mari pe care le-a ratat si Heynckes a gresit cand s-a grabit sa-l scoata pe Muller.
Chelski in cel mai prost sezon de cand ma uit eu la fotbal ajunge sa elimine pe Farsa in semifinale si castiga finala dupa un antijoc scarbos.Cea mai proasta gluma posibila!!!!!!:|
Chambord
20 May 2012, 15:01
Principiul Autobazei a triumfat din nou :( Cea mai urata, penala, chickenshity , bulangioaik castigatoare de mare trofeu in fotbal de la Grecia incoace. Vorba unui mare jucator: Daca Chelsea e viitorul fotbalului,atunci e catastrofal. Imi vine sa borasc ! :-&
deci...
tinand cont ca eu simpatizez fotbalul englez, nu dateam nici cea mai mica sansa lui chelsea, dar uite ca au reusit sa ia trofeul.
golul lui drogba a fost pe departe mai frumos decat cel al lui muller... si la penaltyuri, prin ratarea lui schweinsteiger, cupa a ajuns in anglia.
si stau si ma gandesc la cei de la tottenham, erau in playoffu ucl , si acum joaca in grupele europa league.
Kriss_Kringle
21 May 2012, 13:22
golul lui drogba a fost pe departe mai frumos decat cel al lui muller... si la penaltyuri, prin ratarea lui schweinsteiger, cupa a ajuns in anglia.
Nu,n-a fost.Neuer era prea in poarta si daca era plasat cum trebuia,era de aparat lejer lovitura de cap.La ambele au gresit portarii dar Muller chiar l-a pacalit pe Cech,deci dupa parerea mea a dat golul mai frumos.
Degeaba simpatizezi cu fotbalul englez daca au luat Liga Campionilor prin maniera asta.Cei care zic ca nu conteaza felul prin care castigi un trofeu sunt ignoranti,pentru ca de cele mai multe ori cand pomenesti o echipa care a luat un trofeu,tot timpul va reaminti cineva si felul prin care l-au luat!
Cu alte cuvinte,se duce fotbalul pe _)_ !!!!:|
golul lui muller... dupa parerea mea a fost noroc total. mingea a lovit pamantul.. is cech nu a avut nici o treaba.
dar daca stai sa te gandesti... chelsea , prin fotbalul ei tipic englezesc , a reusit sa se impuna.
tin minte ca prin minutul 30, arata pe tv o statistica... a meciului pana in momentul respectiv, si bayern avea 12 cornere si cam 7 suturi pe poarta, cand chelsea avea 0 si respectiv 0.
dar uite cum e norocul.. joci urat, te scremi, dar tot a reusit sa ia trofeul.
si sa nu uitam penaltiul ratat de robbem in timpul meciului.
Kriss_Kringle
21 May 2012, 13:45
LOL!Cum sa fie noroc total?=))
Daca vrei sa vorbim de noroc total,atunci hai sa vorbim de Chelski,care a egalat la primul corner al meciului deabia in min 88,fiind de altfel si cea mai mai mare ocazie a lor.
Pur si simplu sunt scarbit de echipa asta si tot nu-mi vine sa cred ca au castigat CL cu atata bulan!
asta e fotbalul actual frate kriss... ce sa ii faci?
oricum sunt curios la anul, ce fac echipele englezesti. 4 sunt direct in grupele UCL, niciuna nu joaca tururi preliminiare.
chuckyfan
04 Jun 2012, 16:09
câteva zile până-ncepe EURO. Eu merg pe Germania ca de obicei.
cei ce vor să vadă meciurile pe PC și urăsc dolce:))
TVR HD: http://www.tvr.ro/live_tvrhd_2012.php
Moldova 1: http://www.trm.md/ro/tv-on-line/
ghost90
04 Jun 2012, 21:43
Intrebare:Meciurile se vor da si pe asa-zisa televiziune nationala?
chuckyfan
05 Jun 2012, 06:08
da. vor fi toate meciurile. unul va fi în direct iar celălalt de la ora 0:00 înregistrat. live va fi pe dolce sport.
de la sferturi toate meciurile vor fi live pe TVR 1 / TVR HD
ghost90
05 Jun 2012, 10:25
Aha,am inteles.Multam fain.
am vazut si eu aseara marea nationala a romaniei, intr-un meci de 2 lei impotriva Austriei. un cili bili prost... meci de 2 lei.
chuckyfan
06 Jun 2012, 12:34
n-are rost să discutăm de meciul României...
Franța a făcut spectacol aseară cu Estoni
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KQgYhk4sQX0#!
acum să vedem ce face la euro.
Kriss_Kringle
06 Jun 2012, 15:31
Primul gol e absolut genial! Ce combinatie intre Ribery si Benzema si la al doilea a fost executie bine plasata dar trebuie luata in considerare si valoarea adversarului care cam lasa de dorit.
Ma indoiesc ca o sa faca ceva Franta la Euro,eu unul sunt fan infocat al Germaniei,asa ca merg pe Panzere.:))
ghost90
06 Jun 2012, 21:47
Deutschland über alles!Inca un suporter al Panzerelor aici,desi dupa parerea mea Spania e inca favorita.Lucru care se va schimba la CM din Brazilia.
Kriss_Kringle
06 Jun 2012, 22:37
Nu stiu cat de favorita e Spania fara Puyol si Villa dar tot ramane periculoasa.
ghost90
06 Jun 2012, 23:08
Pai si-a cam revenit "the one who will always walk alone".Plus ca si Llorente e in mare forma.
sincer sa fiu... eu as fi foarte happy daca ar lua anglia... dar mari sanse nu au... dar sa vedem ce si cum.
nu baga nimeni in seama portocala mecanica?
Kriss_Kringle
07 Jun 2012, 12:17
sincer sa fiu... eu as fi foarte happy daca ar lua anglia... dar mari sanse nu au... dar sa vedem ce si cum.
Aia n-au absolut nici o sansa! Cu Roy Hotdog la carma si lotul ala de 2 lei care l-a convocat,ce te astepti?Spre exemplu,cum sa-l aduci pe Kelly in locul lui Cahill cand ai de ales intre Ferdinand si Richards?Omu' inca le face favoruri celor de la Liverpool chiar daca l-au dat afara pe usa din spate.:|
Despre Olanda nu stiu ce sa zic,dupa parerea mea ei intotdeauna au stat prost in aparare si acum nu e nici o exceptie:
Khalid Boulahrouz (Stuttgart), John Heitinga (Everton), Joris Mathijsen (Malaga), Ron Vlaar (Feyenoord), Wilfred Bouma (PSV Eindhoven), Gregory van der Wiel (Ajax), Jetro Willems (PSV Eindhoven).
Chiar daca au ajuns in finala CM 2010,eu nu-i vad mai sus de sferturi/semifinale.
Tot Germania si Spania raman favoritele dupa parerea mea,sunt cele mai echilibrate echipe ca lot si stil de joc.
chuckyfan
07 Jun 2012, 13:00
Lăsați Spania, le ajunge...
Germania FTW!
acum sa vedem , sunt curios ce tara o sa fie " surpriza" acestui european. oricum, grupa B e de urmarit
Kriss_Kringle
09 Jun 2012, 22:48
Ce va ziceam de Olanda?Nu poti sa emiti pretentii la castigarea campionatului european cu apararea aia.De fiecare data cand lansa Danemarca cate un atac(rar) spre poarta Olandei,era pericol.
Germania a batut desi pentru o lunga perioada de timp a fost echilibrat meciul si daca o bate si pe Olanda atunci portocala mecanica e out.
Chambord
15 Jun 2012, 13:49
LOL Cotele pt scor corect la Spania - Croatia au disparut instantaneu, brusc si dintr-odata.
Remember Suedia - Danemarca 2-2 la Euro 2004 ? Well, it's THAT situation again :))
si pana la urma, dupa incidentele de aseara, cand suporteri croati au aruncat in balotelli cu banane si faceau ca maimutele de cate ori atingea mingea.... oare ii mai omoara? asa cum declara?
toate meciurile de la europene numai pe TVR. am scapat de tumoarea numita dolce!
Kriss_Kringle
15 Jun 2012, 16:49
Mie unul mi se pare penibil sa dea 1 meci la TV si pe celalalt pe internet,unde daca intri pe site cu 5 minute inainte sau inceapa sau chiar in timpul meciului trebuie sa dai refresh dupa refresh cu speranta ca se va conecta intr-un final pentru ca nu e destula banda.
Nu mai zic de comentatori,care-s mediocri cel mult.
ghost90
16 Jun 2012, 23:08
:-h tovarisch
felicit reprezentativa olandei! dupa ce a fost finalista la mondialele din africa de sud, acum... doar locul 4 in grupa, si 0 puncte! =D> =D>
chuckyfan
18 Jun 2012, 13:43
poate-i batem și noi în preliminarii. pierdem cu estonia și andorra și batem olanda și turcia=))
in preliminari, doameeee abia astept meciurile cu ungaria! pfffff doamne ce o sa iasa! abia asteptB-)
Bănuiesc că şi ghost de abia le aşteaptă...
ghost90
18 Jun 2012, 23:04
Inger ingerasul meu,eu ma rog la Dumnezeu sa se joace meciul cu Ungaria la Cluj. O:-)
mai mult ca sigur meciul respectiv v-a fi in buc pe national arena.... abia astept! uf uf.
cat despre meciurile de aseara... chiar mi-a placut cum a jucat croatia... dar deh...
chuckyfan
19 Jun 2012, 09:15
cre' că o să se lase cu meciuri decise la masa verde:)) acum depinde cine are suporteri mai periculoși...
eu nu uit cand au venit aia de la ujpest in bucuresti la meciul cu steaua. era un clip pe youtube cu suporteri maghiari coborand din tren... gizz.. numai namile de oameni.
ghost90
19 Jun 2012, 10:27
Lasa sa se joace meciul cu Turcia si Olanda pe National Arena,lasati-ne si pe noi sa avem parte de putina actiune.Oricum o sa fie meci cu grad mare de risc oriunde s-ar juca,desi cred ca aici o sa fie mai rau.Eu sper sa ajung la ambele meciuri,si de aici si din Ungaria,chiar daca o sa ma intorc mai greu de acolo :D.
Nu ca as fi fan al Stelei,dar chestia asta mi-a placut
http://www.youtube.com/watch?v=Q68mN6SwAuk&feature=related
ghost. , o sa ma uit la clip cand ajung home.
cat despre meciul cu ungaria, logic ca o sa fie un meci un grad maxim de risc, de violente de tot.
la meciul din romania, o sa merg sigur, oriunde o sa se joace.
dar la meciul din ungaria, acolo nu stiu daca e ok sa merg... 1 la mana ca e departe de bucuresti, 2 la mana, nu cunosc budapesta, nu am pe nimeni acolo, dar daca se face plecare din bucuresti cu autocarele... atunci o sa ma gandesc serios.
ghost90
19 Jun 2012, 10:49
La mine n-ar fi o problema foarte mare distanta,daca se face deplasare organizata,is acolo indiferent de cirecumstante.
oricum , pana in 2013 mai e. tot ce ma rog e sa nu terminam in grupa sub ei.
Germany vs Greece (http://www.youtube.com/watch?v=ur5fGSBsfq8)
Kriss_Kringle
19 Jun 2012, 22:53
Cocosul galic a fost jumulit de catre suedezi si dupa parerea mea nu are sanse impotriva Spaniei iar Anglia a batut datorita gafei de proportii facuta de Pyatov.
Anglia-Italia are sanse mari sa fie cel mai urat meci din tot turneul daca ne luam dupa jocul celor doua.
Imi pare rau pentru Suedia,care a jucat cel mai deschis fotbal de la Euro pana acum.
kriss,
nu conteaza cum joci fotbal! conteaza rezultatul final. ca joci urat ori prost, ori ai parte de gafe, e fotbal si fotbalul se joaca pe greseli si pe goluri da?
asa a castigat si chelsea UCL , si eu am zis, daca ia chelsea UCL eu pe facebook o sa am la avatar steagul angliei 3 luni... asa ca ce? suedia a jucat deschis, frumos, dar uite ca scoru nu a fost in favoarea lor. cacat se intampla!
cat despre anglia, sti bine ca sustin fotbalul englez, si indeosebi nationala lor, si uite ca au trecut de grupe. fara sa fie favoriti, fara sa bata primul meci cu 4-1 ( vezi rusia) fara sa joace titi-kaka.
oricum, ma amuza si ma intristeaza cazul olandezilor, care finalisti in africa de sud... acum pleaca din grupe... offf si daca stai si studiezi lotul lor.. ce jucatori, ce echipe de club, incerci sa intelegi si nu iti dai seama cum naiba au plecat cu 0 puncte.
intelegi ce vreau sa zic?
Kriss_Kringle
20 Jun 2012, 00:21
Eu am zis dinainte ca n-o sa faca nimic Olanda de cand am vazut apararea cu care s-au prezentat la Euro.Intotdeauna au fost deficitari la capitolul asta si vor fi in continuare pentru ca Eredivisie nu e un campionat unde se produc fundasi de calitate,de fapt e tocmai invers pentru ca apararile sunt catastrofale acolo.
In prima instanta e corect ca rezultatul conteaza dar conteaza si maniera obtinerii rezultatului pentru ca daca e obtinut cu antijoc,e foarte posibil sa-ti lase un gust amar dupa.
Exista multa lume care ar prefera ca echipa lor sa castige un trofeu prin antijoc din frustrare,dar totusi,sa nu ajungem asa de orbi incat sa sacrificam spectacolul pentru ca pana la urma de asta vine lumea la stadion,nu ca sa vada meciuri ultratacticizate sau trageri repetate de timp de dragul de a ridica un trofeu la sfarsitul celor 90 de minute.;)
Cred ca arbitrii care stau pe linia portii incep sa fie degeaba. Aseara nu a fost prima greseala de la acest Euro. Pacat de Suedia care a condus in toate meciurile si tot a fost eliminata.
asta e. eu nu cred ca franta o sa faca ceva pe viitor in acest european.
ghost90
20 Jun 2012, 11:02
Sezonul asta stam capra in fata Stelei :)
http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/ana-maria-prodan-e-actionar-majoritar-la-u-cluj-340427.html
Chambord
21 Jun 2012, 10:11
Germany vs Greece (http://www.youtube.com/watch?v=ur5fGSBsfq8)
Tare :)) Se pare ca e in fiinta grecilor sa se apere lenes tot meciul si sa ciupeasca un gol norocos chiar cand te-ai plictisit sa-ti mai bati capul cu ei. Dar nemtii n-au nici o scuza ca nu l-au bagat titular pe Karl Marx (in locul lui Beckenbauer care parea total depasit de miza meciului). Se vedea clar ca e cel mai in forma (ce ruperi de ritm pe tusa dom'le !) si putea face diferenta daca ar fi jucat de la inceput.
Marx sa faca diferenta? *sigh* Evidently not. What a shame. Ar fi fost pasibil de eliminare din cauza protestelor. :))
ghost90
22 Jun 2012, 16:11
http://vimeo.com/44189357
:))
http://www.athenswire.com/wp-content/plugins/rss-poster/cache/58c0c__61061796_cartoon_304.jpg
11-le Greciei: Nix-Euros - Krisos, Insolvenzos, Kreditos, Bankrottos - No-Liquidos, Pleitos, Ruinos, Blanks - Geldwegopolus, Fiaskos.
brax, poza aia merge pe facebook de cateva zile.. am distribuit-o si eu..
am vazut si eu aseara meciul, tzaka paka
Chambord
23 Jun 2012, 19:42
Writing football history
Germany set new world record with 15th consecutive win
http://www.goal.com/en/news/2898/euro-2012/2012/06/22/3193584/germany-set-new-world-record-with-15th-consecutive-win
Sieg ! Sieg !
:-bd
chuckyfan
23 Jun 2012, 20:35
și vor mai fi încă două, la acest turneu;)
ghost90
23 Jun 2012, 23:21
Speram.
chuckyfan
24 Jun 2012, 07:53
franța n-a jucat nimic aseară. cred că cei de la real madrid l-au plătit pe Benzema să dea pase la adversar. Cred că am numărat cel puțin 4 pase simple, care le dă la adversar.
spania nu știe mai mult de atât. dă un gol și după se apără cu 11 oameni. m-am săturat de tot ceea ce înseamnă fotbalul iberic.
în seara asta joacă altă echipă asemănătoare spaniei, italia. sper să bată anglia.
lol. Anglia e mult mai defensiva decat Italia la acest turneu final. Si nu defensiva bazata pe tehnica si pe posesie ca Spania, ci defensiva rigida in stil primitiv.
Chambord
24 Jun 2012, 15:29
Sincer, Spania a inceput sa ma plictiseasca si pe mine (nu credeam c-o sa ajung sa zic asta). Ar fi cazul s-o elimine careva already. Dar e atat de greu sa-i dai gol :-<
In schimb la Germania apararea ma cam ingrijoreaza (in special Boateng, care pare mai util cand urca decat pe postul lui)
Kriss_Kringle
24 Jun 2012, 15:56
Spania si Barca au devenit 2 echipe monotone.Da,au jocul ala de pase dar in rest nu prea fac spectacol,freaca mingea pana te ia somnu' si dupa aia dau gol.
Boateng a avut 2 scapari cu Grecia,in rest s-a descurcat bine si eu cred ca e tocmai invers,nu ofera foarte multe atunci cand urca,e fundas central pana la urma si din instinct prefera sa urce cat mai putin posibil.
Personal,as fi preferat sa joace Lahm pe dreapta si Schmelzer pe stanga dar inteleg de ce e folosit Boateng,are totusi experienta mai mare in Europa League,Champions League si la nationala.
Chambord
24 Jun 2012, 17:43
Boateng a avut 2 scapari cu Grecia,in rest s-a descurcat bine si eu cred ca e tocmai invers,nu ofera foarte multe atunci cand urca,e fundas central pana la urma si din instinct prefera sa urce cat mai putin posibil.
E central la club dar la nationala joaca fundas dreapta si chiar daca lui poate nu-i convine sunt convins ca Low ii cere sa si urce. De altfel golul lui Khedira, intr-un moment cand Germania nu traversa cea mai buna perioada a meciului, a aparut datorita urcarii lui.
Low nu are incredere in Schmeltzer dupa prestatiile slabe din amicaluri. Podolski, Muller sunt ambii iesiti din forma, iar Schwienstieger nu joaca la potentialul maxim, cu Grecia a gresit o gramada de pase.
PS Anglia a pierdut la penaltiuri...again, iar Italia traieste pe spatele lui Pirlo si Buffon.
Kriss_Kringle
24 Jun 2012, 23:41
Podolski a fost odihnit in meciul cu Grecia,Muller la fel dar a intrat putin pe final iar Schweinsteiger joaca cu accidentarea aia la glezna de cateva luni si de aia nu e la potentialul maxim.
God save the Queen because she has to watch that shit of a national team bottle it every time.=))
chuckyfan
27 Jun 2012, 23:31
:-& m-am săturat de spania, dacă n-o bate germania-n finală ( oricum bate azi pe italia ) eu nu mă mai uit la fotbal cât trăiesc. acum banii sunt mai importanți decât spectacolul oferit de jucători, așa că pu*a meciuri faine.
echipe care n-au făcut nimic la euro 2012 dar au trecut de grupe:
Spania, Franța
Kriss_Kringle
27 Jun 2012, 23:38
Mi-e scarba deja de echipa asta! Il pis in chelie pe Del Bosque cu asezarea lui antijoc fara atacant.Au jucat catenaccio la turneul asta,mai italieneste decat italienii chiar!:| :-&
tikitakanaccio :D
E ciudat sa afirmi ca Spania face anti-joc. Da, tiki-taka e un sistem defensiv, plictisitor pe alocuri, dar trebuie tinut cont si de faptul ca majoritatea echipelor se apara contra ibericilor si atacurile in valuri nu au cum sa aiba efect, deoarece linia defensiva a adversarilor e foarte joasa. Ce ati vrea, sa se arunce in atac si sa lase spatii libere in defensiva? Sa fim serios, sunteti suparati ca spaniolii nu sunt mai sunt naivi si ca au invatat din trecut. Pur si simplu tin de minge cu rabdare, in incercarea de a gasi spatii in defensivele adverse care sunt extrem de solide. Daca ai incerca sa ataci Spania, contra-atacurile lor te vor nauci (vezi Irlanda si Croatia in ultimele 10 minute).
Mai degraba Spania joaca anti-anti-joc. Au norocul ca dispun de jucatori de o calitate tehnica deosbita si cu toate ca pare plictisitor, e un adevarat spectacol sa vezi preluarile, un-doiurile si schimbarile de directie. Tehnica lor este deosebita si chiar fac ce vor cu mingea. E greu sa-i deposedezi si e foarte usor sa le-o dai inapoi deoarece spaniolii preseaza agresiv. Anti-fotbal este cand in loc sa presezi de retragi si faci jogging inapoi, ceea ce a fost evident la englezi. Spaniolii nu fac asta, spaniolii chiar ataca incercad sa recupereze mingea.
Pentru a castiga un meci de fotbal, cel putin in teorie, trebuie sa faci ceea ce fac spaniolii: sa dai adversarilor cat mai putin mingea si sa marchezi un gol mai mult decat acestia. Spaniolii minimalizeaza riscul de a incasa un gol. Daca ar fi cattenaccio, atunci ai invita adversarul peste tine si ai uita de minge, riscand enorm. Spania controleaza jocul pentru ca au jucatori excelenti.
O fi, nu o fi estetic, asta e deja subiectiv. Germania (despre care se spun numai cuvinte de lauda) joaca senzational pe contra-atac, din doua trei pase ajung la poarta adversa, dar un astfel de gol se marcheaza in 15 secunde si cu toate ca ridica tribunele in picioare, adversarul poate reveni rapid in joc. Constructia unui gol spaniol poate dura si 3-4 minute. Meciul de fotbal are doar 90 de minute, iar spaniolii comprima enorm de mult din timpul efectiv de joc al adversarilor.
Stati linistiti ca nici Xavi, Iniesta, Cesc sau Silva nu vor scapa de retragere. Acum ei au o generatie incredibila, dar vine din urma Germania si chiar Brazilia. Nu fac apologia Spaniei aici, si eu adorm la meciurile lor, dar baietii astia reusesc sa castige folosind cele mai simple principii ale fotbalului, nu aveti de ce sa-i invinovatiti, asta ofera fotbalul si regulile lui.
Kriss_Kringle
28 Jun 2012, 22:39
Nu ma asteptam ca Germania sa joace atat de superficial.In aparare a fost bulevard,italienii la 2-0 daca nu se jucau cu ocaziile puteau sa faca 5-0 pe contre.
N-au avut absolut nici o scuza,cel mai bun lot de departe cu fiecare post dublat si au reusit s-o dea in bara iar.:|
Mie personal mi-a placut de Italia la turneul asta,nu mai e aceeasi putoare care era sub comanda lui Lippi,Pirlo de cand s-a transferat la Juve e alt om si se vede acest lucru si la nationala.
Nu am crezut ca o sa tin vreodata cu Italia dar in finala asta o s-o fac.
atat am de zis : 4-0 !!!!!
Chambord
02 Jul 2012, 13:27
Love 'em or hate 'em, plictisitori sau nu, Spania e in continuare cu 2 clase peste restul. Si de fapt, faza cu plictiseala vine din faptul ca sunt prea brici, merg prea ceas, sunt enervant de superiori. It's not like u can compare being bored by Chelsea with being bored by Spain.
chuckyfan
02 Jul 2012, 13:40
aseară s-a demonstrat că Italia n-a jucat foarte mult fotbal la turneul ăsta. în semifinala cu Germania au avut noroc cu petardele lui Balotelli. sunt aproape sigur că o finală Spania - Germania era mult mai echilibrată, chiar dacă tot Spania ieșea câștigătoare.
Chambord
02 Jul 2012, 14:52
Niste italieni in Spania, intr-un bar:
- Chelner, patru Coca Cola Light.
- N-avem Light, dar va putem da patru Zero.
Kriss_Kringle
04 Jul 2012, 19:21
Sad day to be a gunner:
http://www.goal.com/en-gb/news/2880/england/2012/07/04/3220666/breaking-news-i-will-not-extend-my-contract-at-arsenal-van?source=breakingnews
Cu ocazia asta e clar ca lumina zilei ca nu are nici o ambitie clubul asta in afara de a termina pe loc de CL.
:(( :((
Chambord
05 Jul 2012, 10:06
Era cam clar ca o sa plece din momentul in care i-au semnat pe Podolski si Giroud.
pt diseara eu zic asa :
cfr-slovan 2-0 , daca cfr o ia, o sa ma prapadesc de ras!
fener-vaslui 2-1 , dar sincer , daca vasluiu scoate un egal e mare treaba :-S
ghost90
01 Aug 2012, 19:42
cfr-Liberec 0-3
Fener-Vaslui 2-2
pt diseara eu zic asa :
cfr-slovan 2-0 , daca cfr o ia, o sa ma prapadesc de ras!
fener-vaslui 2-1 , dar sincer , daca vasluiu scoate un egal e mare treaba :-S
daca ungurii keferisti castiga eu te bat! :-q X_X
na ca nu am nimerit scorurile dar am nimerit ideea.
cfr sincer, daca luau bataie de la slovan , radeam si cu cwuru de ei, dar deh.... un 1-0 nu e mare.
cat despre isprava moldovenilor , bravo lor, oricum se pare ca o sa ajunga in playoff, dar deh, au condus pe stadionul celor de la fener.
sunt curios, marea fana cfr, libe, o sa faca deplasarea ? :D :D :D
diseara :D
rapid o ia de la herenveen
steaua o sa bata la 2 goluri diferenta
Felicitari baietilor...si-au demonstrat inca o data(daca mai era necesar) valoarea.
valoarea? :D sau "valoarea" ?
Credeam ca ghilimelele se subinteleg.
logic logic
oricum steaua a jucat praf!
dar zic ca scorul se poate intoarce
cat despre rapid... praf
logic logic
oricum steaua a jucat praf!
dar zic ca scorul se poate intoarce
cat despre rapid... praf
iiii steaua a avut ocazii de singur cu protarul. i-am calarit si am luat gol din prostia lu TataRUSEANu.
stiu, asta e...
vedem returul
ghost... ai ajuns la meci pana la urma?
Medicate
09 Aug 2012, 09:16
Dupa seara fotbalistica de ieri, Romania cu un ochi rade si cu altul plange!
Vasluiul lui Sumudica a dovedit ca poate juca de la egal la egal cu orice echipa. Au jucatori puternici, rapizi si relatiile de joc incep sa se-nchege foarte bine. Mai au de lucrat la moral. Dupa ce N'Doye a ratat penalty-ul jucatorii au inceput declinul psihic. Le-a lipsit concentrarea...calitate pe care o pot dobandi doar daca ajung sa joace la un nivel ridicat.
CFR: Iar se duc euroii la Cluj!
M-am saturat de declaratiile stupide, venite din partea conducatorilor sau, chiar, a jucatorilor, care se tot plang ca joaca din 3 in 3 zile. Dar englezoii, italienii si spaniolii ce sa mai zica ?
Pana ajunge la maturitatea fotbalistica din alte tari: CIOCU MIC SI JOC DE GLEZNA !
stai lin frate Medicate, sa vedem cu cine pica cefereul... inca nu sunt in grupe.
Medicate
09 Aug 2012, 09:54
Oricum, au mana libera! Pornesc ca favoriti...nu cred ca vor intalni o echipa cu buget si performante mai mari ca ale lor!
na medicate ca au picat cu basel :D
ahhahahahahahaha
=))
ahahahhahahaa
vasluiu cu inter , dinamo cu metalist si steaua cu ekranas :D
Medicate
10 Aug 2012, 15:05
Sa vezi ce ma duc la meciul Vasluiului cu Inter s-arunc cu niste rosii, castraveti, cepe, otet, ulei...plm, cu de toate in merdele milaneze ! :> Flavius e in delir ! =))
hehehe :D
bag mana in foc ca se joaca in piatra neamt. te duci pana acolo?
ghost90
10 Aug 2012, 20:54
iiii
Nu m-am mai dus frate, ca din cate am mai vorbit si cu astia vor sa boicoteze si meciul cu Viitorul, ce sa mai mearga in Bucuresti.Si multumesc lui Dumnezeu ca nu m-am dus ca pur si simplu incepe sa mi se faca greata.
Medicate
11 Aug 2012, 08:10
hehehe :D
bag mana in foc ca se joaca in piatra neamt. te duci pana acolo?
Da bineinteles :)) daca e sa nu lucrez in ziua urmatoare ! Plus ca soacra'mea e din Targu Neamt, la cativa kilometri mai incolo!
ghost... am auzit ca cei de la U au ajuns la meci cu 10 minute inainte de finalul meciului.
eu nu am ajuns la meci duminica aia ca abia ajunsesem in buc dupa inca un weekend grav in vama veche...
medicate... daca ai sansa sa mergi la meci go... :D nu vezi des interu
Medicate
11 Aug 2012, 12:21
O singura ocazie am sa-i frig o rosie-n muian unui oficial sau jucator de la merda milaneza :)) !
fa tu asta neamule sa vezi ce amenda iti iei.... poti sa iei bilet langa tunel si sa ii injuri cat vrei.
Medicate
12 Aug 2012, 19:03
Iti dai seama...ca n-as da banii pe-un kilogram de rosii doar ca sa arunc in merde! Ar fi niste bani aruncati aiurea...nu merita efortul financiar, ar fi prea mult ! :)
ghost90
16 Aug 2012, 17:32
http://img337.imageshack.us/img337/4524/imagexek.png
http://img88.imageshack.us/img88/6086/imagelwv.jpg
:))
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.