Trailer Autobiografia lui Nicolae Ceaușescu

(2010)

Autobiografia lui Nicolae Ceaușescu

 

Scrie un comentariu

Pentru a scrie un comentariu trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Include acest trailer pe site-ul tău:

Comentarii

ronnie_coleman10 pe 30 octombrie 2010 09:31
Era un conducator cu cap cu toate ca ne-a tinut la regim alimentar dar decat sa nu ai bani sa treci strada sa ramai fara casa din cauza bancilor sa muncesti si sa fii platit cu 25 % mai putin sa nu ai bani sa te poti duce in co de mancare regimul nazist de acum ne duce la groapa pe toti ma mir cum de nu are curaj nimeni sa puie capat acestui regim care nu are respect pt nici o categorie sociala si mai ales respect pt romani.
getul pe 31 octombrie 2010 00:33
inca ceva...cum putem sa condamnam pe Ceausescu si ``regimul sau``, cand pana in ziua de astazi, linia a 3 a din PCR a ajuns la putere si a papat baniii tarii ?...Oare vor plati vreodata macar uniii din cei care l-au sapat si ne-au sapat si pe noi ( generalii tradatori din `89 care ne-au vandut si pe noi si pe Ceausescu la pachet ? )?...Sa speram ca macar Bunul Dumnezeu o sa ii vada .
farfui33 pe 31 octombrie 2010 11:34
AM TRAIT VREMURILE ALEA AVEAM 13 ANI LA REVOLUTIE DATORITA LUI ROMINIA ERA RESPECTATA PE PLKAN INTERNATIONAL ACUM STRAINI IS BAT JOC DE NOI NE CONSIDERA O TARA DE MINA A DOUA
jegulici pe 1 noiembrie 2010 00:48
Doamne cu cata placere in suflet imi aduc aminte de acele vremuri. Scoala era scoala invatai ceva acolo cand terminai aveai un servici statul te ajuta cu locuinta daca vroiai sa te insori chiar daca era mancarea pe cartela eu n-am vazut nici un vecin sa moara de foame in ziua de azi vad tot mai des la stiri oameni care isi pun capat zilelor ca nu mai rezista. Democratie ati vrut democratie avem. Si este exact cum a afirmat baiatul lui... voi niciodata n-o sa puteti zugravii cea ce a construit tata..
craist pe 25 septembrie 2011 20:41
mare dreptate ai ma ;)
Euss pe 2 noiembrie 2010 15:33
Nu spun ca cei care ne conduc acum sunt buni, ca nu sunt hoti, ca nu sunt oameni sraci si foarte saraci dar sa spui ca pe vremea aia era mai bine e o prostie fara margini. Inainte sa spuneti asa ceva ganditiva la oameni care au murit in puscariile comuniste, la familiile distruse, la bisericile daramate, la spaima din sufletul oamenilor care incercau sa spuna adevarul si ar mai fi asa de multe de adaugat. Cand va aud ca regretati comunismul mi se face rau, era mai bine atunci, da era mai bine pt. ca la noi e mai simplu si usor sa-ti dea cineva mura-n gura, noi avem nevoie de un tatuc care sa ne conduca, nu suntem capabili sa luptam sa ne fie mai bine, sa muncim, si acuma ne facem ca muncim , vaisamar. Poate ca pana la urma aveti dreptate, romanul nu a fost si nici nu va fi adaptat la democratie, degeaba, am stat prea mult timp la umbra Moscovei.
adelinalin pe 9 noiembrie 2010 15:15
eu am trait vremurile de ,, aur " dar am dus-o mult mai bine atuncea fata de cum o duc acuma .Pe acele vremuri daca iti vedeai de munca si nu te interesa ce fac cei de sus o duceai bine .Acuma si daca te intereseaza si daca nu ce fac cei de sus mori de foame uitandu-te la mancarurile bune din magazine.In ziua de azi o duci bine daca esti un mare hot ,excroc si sa nai nici un pic de suflet fata de alti oameni .Am ajuns sa fim ultimi oameni de pe aceasta planeta.
dianamatei pe 2 decembrie 2010 09:13
NU MERITA VAZUT, sunt imagini legate fara nici o noima,multe fara sunet, nu stii cine sunt cei din imagini,nu stii unde sunt ca si locatie, iar autobiografie este prea mult spus
AUTOBIOGRAFÍE, autobiografii, s. f. Expunere orală sau scrisă a vietii unei persoane făcute de ea însăsi. Multe din imagini le stim,sunt cele care au fost difuzate de televiziune nimic din CULISE
Omyone pe 17 decembrie 2010 01:58
...suntem vazuti cum suntem nu din cauza ca nu mai e ceausescu sa faca si sa freaga ne aflam unde ne afla din cauza noastra a natiunii care suntem un popor de inculti puturosi si fara perspectiva care avem nevoie de cineva sa ne dea de munca dar nu prea multa ca nui bine si cat mai multi bani pe care sa-i cheltuim pe fudulia din capul nostru!!!!!!!!!!!!!!!(LCD-uri,MASINI,HAINE,etc..) NU CEAUSESCU!!! NU BASESCU!!! noi tre' sa ne schimbam MENTALITATEA!!!!!!!!!!!!!! cat despre film eu cred ca e OK!
Omyone pe 17 decembrie 2010 01:59
scuzati ortografia si gramatica.. :|
nicolaiongheorghe pe 23 ianuarie 2011 20:25
e beton!
jegulici pe 1 iulie 2011 09:44
jonny92 esti dovada vie a evolutiei democratice in tara noastra mai clar de atata nu se poate demonstra nimic cat in privinta filmului e super pacat ca inca raman atatea semne de intrebare ( totusi unde sant teroristi ca dupa atatia ani inca n-au aparut )
jinglebells