Trailer Amintiri din Epoca de Aur 1 - Tovarăși, frumoasă e viața!

(2009)

Amintiri din Epoca de Aur 1 - Tovarăși, frumoasă e viața!

 

Scrie un comentariu

Pentru a scrie un comentariu trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Comentarii

samy_sam pe 4 octombrie 2009 15:32
filmul e de nota zero, DL.mUNGIU....E un film care nu onoreaza pe nimeni si care te face sa-ti fie rusine ca esti roman..ne miram ca europa se uita la nu dubios ...creatiile lui ..arata o romanie ..a avorturilor ,o romanie rurala plina de prostie ..si ce e mai grav ca ataca insa-si seva poporului roman acolo unde nimeni nu a putut patrunde in sufletul acestui popor ...taranimea...acea clasa sociala din care acest popor la vreme de rastriste a reusit sa renasca ....acest film ar trebui INTERZIS aduce grave prejudicii de imagine poporului roman.
Dacianus pe 4 decembrie 2011 21:59
Bai, tu ori nu ai vazut filmul ori esti extraordinar de natarau. Sunt destule alte filme romanesti la care se poate aplica delirul tau moralistic, dar in niciun caz la asta.
samy_sam pe 4 octombrie 2009 15:36
esti mandru ca esti roman ......di mungiu...nu?in aceeasi perioada aveam rezultate remarcabile...in sport..(de vazut..nadia,steaua etc...)dar toate subiectele palesc ...am plecat in timpul filmului rusinat....
samy_sam pe 4 octombrie 2009 15:38
suntem comicii europei ne turnam kk..in cap numai ca sa-i facem pe cei din europa sa rade.....mizerie!!
janetoi pe 9 octombrie 2009 14:17
Asta e realitatea! Ce sa ne mai ascundem! Asa ne este specia!
elenae25 pe 22 octombrie 2009 15:29
Stai ca nu pricep - te deranjeaza faptul ca filmul vorbeste despre niste romani (subliniez NISTE romani, nu despre TOTI romanii, nu vad de unde vine generalizarea) care se comporta intr-o maniera penibil de servila? Uau. In acest caz, iti propun sa dai un telefon la studiourile Disney, poate te lasa sa te muti in castelul Albei ca Zapada intr-una din zilele care urmeaza. Imi cer scuze daca vorbele mele te vor soca, dar asta era realitatea pe atunci. Asta era Romania in comunism - o tara condusa de o clasa politica alcatuita din marionete fara creier si idioti fara minte. Da, o romanie rurala, plina de prostime, controlata prin umilinta si lipsuri, intr-atata incat oamenii ajunsesera sa-si vanda verisorii si matusile pentru un salam si doua pachete de unt. Da, se faceau avorturi, da, sute si mii de femei au murit din cauza asta, da, da da. Ai prefera ca toate acestea sa se uite? Ai prefera ca de dragul imaginii, sa ne uitam trecutul, oricat de rusinos ar fi? Oare cum ar fi daca am uita de Holocaust pe motiv ca aduce prejudicii de imagine grave Germaniei? esti penibil...serios.... unde scrie ca filmele trebuie sa "onoreze" pe cineva? De realism ai auzit? Sugerez sa dai drumul la dvd-ul cu Mickey Mouse si sa-ti iei pastilele inainte sa mai postezi pe undeva aberatii de-astea.
mariusdg pe 9 noiembrie 2009 17:54
sammy nu sint de acord cu tine.(respectind dreptul tau la opinie)
Romania nu a fost si nic nu va fi (in curind) cel mai frumos loc de pe pamint sa traim.
Iar desi nu stiu citi ani ai si cit ai prins tu din perioada glorioasa a lui ne Nicu si acoliti lui ...crede-ma ca Elena25 are mare dreptate.Eu recunosc ca am fost inchis ptr trecere de frontiera ilegala si desi au fost lucruri pozitive ( f putine) crede-ma ca lipsa cea mai mare a fost alta 'libertatea" nu stiu daca filmul arata in intregime asta
dar sa spui ca iti este rusine de istoria prin care am trecut din cauza comunistilor cred ca tu preferi sa nu vorbesti despre ce a fost ( ce facem maturam gunoiul sub covor si atunic va fi curat?) eu zic sa vorbim deschis de ce a fost rau si sa nu mai repetam greselile!
ydaparazitu pe 16 ianuarie 2010 21:48
good game elena :D tot respectul... am descoperit o definitie : SSS=Samy_Sam_Sucks
Giles pe 26 iulie 2010 22:43
Pare o porcarie.
freza_roby pe 6 ianuarie 2011 20:50
este un film foarte bun..cinic, critica prostia de atunci,cum toata lumea statea in pozitia de drepti la o simpla strigare a numelui raposatului!!!
Dacianus pe 4 decembrie 2011 22:12
Exceleta comedie de limbaj si situatii. Nu stiu unde vedeti voi critica sociala, e doar melancolie amuzata pentru vremuri trecute, care aveau si ele doza lor de farmec personalizat.
jinglebells