UnTeatru

Sau, parafrazând un titlu mai vechi, să cânţi Purcell într-o ţară a manelelor...

Dar nu vă speriaţi: nu va fi numai Purcell. Va fi şi Lorca, în ecouri de flamenco. Vor fi şi vişini înfloriţi. Şi dor. Şi jale. Zefiri şi trandafiri. Şi viersuri pe ruseste. Poate chiar un pic de Esenin. Cântec din cântec... Bâtrân cobzar, să-mi cânţi şi din chitară. Să-mi cânţi ce ştii mai bine!

Maria Răducanu şi Maxim Belciug formează un duo cu totul inedit, cu roade muzicale dintre cele mai frumoase. Fiecare îşi are propria carieră: Maria Răducanu este poate cea mai tulburătoare, cea mai vibrantă voce de pe scena muzicală de la noi, iar Maxim Belciug şi-a făurit un renume clasic de artist al ghitarei şi al “Încântărilor”. Cu toate acestea, împinşi de dragostea lor pentru muzica făcută sincer, cu suflet, cei doi s-au regăsit în mod constant într-un proiect comun ce s-a plasat, încă de la debutul lor în duo, sub semnul autenticităţii emoţiei.

Adresa

UnTeatru
Strada Sfinţii Apostoli nr. 44
Telefon: 0721268516
Vezi harta

Pret bilet

40 lei

Azi în Bucureşti

 • TeatruAstăzi, 30 martie / Club The Hub

  Teatrul Rosu: "First Date"

  Prima dată nu decurge niciodată așa cum ți-ai imaginat. Emoții, stângăcii și vorbărie multă – suficientă cât să proiectezi asupra persoanei din fața ta o imagine dezirabilă: el este MAI am...

 • Stand-upAstăzi, 30 martie / Cafe Deko

  deKomedie - Improvizatie cu trupa ImPro (Bobo, Neamtu & Co.)

  Baietii trec din telenovele in teatru japonez si apoi danseaza de la dans contemporan la dans irlandez cu cea mai mare naturalete. Nu prea au ei gratie, dar asta e. 

  Daca vrei sa ratezi asa ceva, o fac...

 • concerte-rockAstăzi, 30 martie / M 60

  Apartament M60 : Les Elephants Bizarres unplugged

  Deși suntem o gazdă primitoare, nu putem contrazice legile fizicii, așadar numărul de bilete este limitat la 60 (numărul nostru norocos!) și se achiziționează în avans.
  ***
  Les Elephants Bizarres...

 • concerte-electroAstăzi, 30 martie / Quantic

  PHANTOGRAM / CCSE

  Biletele sunt deja in vanzare pe www.iabilet.ro iar primele 100 de bilete au preturi speciale.

  Josh Carter si Sarah Barthel au format trupa in 2007 iar numele a fost inspirat de o iluzie optica ...

 • concerte-folkAstăzi, 30 martie / Hard Rock Cafe

  Concert Nicu Alifantis & Zan

  ZAN „... una dintre importante masti din Commedia dell’Arte, cea care aduce suflul nou al comediei, reprezentand social, prin istetimea, viclenia si cunoasterea cheii succesului, revansa noii clase – p...

Mai multe »