Ateneul Român

THE WORLD FAMOUS GLENN MILLER ORCHESTRA  IN CONCERT EXTRAORDINAR LA BUCURESTI

Bucuresti – 24 noiembrie 2016 – German Quality Entertainment are placerea de a va invita la un eveniment cu totul special in Romania.


THE WORLD FAMOUS GLENN MILLER ORCHESTRA, dirijor Will Salden, pentru prima data in concert, pe 11 MARTIE, intr-un decor de gala la Ateneul Roman, incepand cu ora 20.00! Portile se vor deschide de la ora 19.00!
“It’s Glenn Miller Time!”, indemnul la care toti iubitorii de muzica veche ar trebui sa raspunda prezent si pe care ar trebuie sa-l imbratiseze cu foc! Un spectacol ce fara doar si poate defineste viata si cultura americana din perioada anilor ‘30-‘40, un concert ce aduna mult prea celebrele piese Sweet & Swing compuse de legendarul GLENN MILLER.
The World Famous Glenn Miller Orchestra cu muzicienii din Big Band, sub bagheta dirijorului Will Salden, va prezinta in premiera in Romania un eveniment Sweet & Swing absolut complesitor, care va bucura toate categoriile de varste.
Fiecare muzician al orchestrei este un artist excelent si acest fapt este dovedit cu fiece concert! Vocalistii band-ului vor oferi un goose-bumps memorabil in acord cu minunatele compozitii compuse de legenda erei Swing, Glenn Miller.
Momentul special al serii Swing de la Ateneul Roman va avea in centrul atentiei astrul mult prea visat, cantat si recitat, LUNA: “Moonlight Serenaders” & “Blue Moon”.
Inconfundabilele “In the Mood”, “Pennsylvania 6-5000”, “String of Pearls”, “Chattanooga Choo Choo”, “At Last” sunt doar alte cateva dintre evergreen-urile ce vor fi cantate live de orchestra GLENN MILLER.

Informatii despre bilete gasiti incepand de luni pe www.gqentertainment.ro. Pretul unui bilet va fi de 450 lei!
Urmariti site-ul nostru!
Chiar si astazi, dupa mai mult de 75 de ani de la fondarea Glenn Miller Orchestra, universul muzical este inca imbogatit de aceste memorabile piese si aranjamente orchestrale. Asa cum Coca-Cola si Elvis Presley apartin culturii americane si implicit culturii mondiale, asa si muzica lui Glenn Miller este recunoscuta peste tot in lume, este un brand incontestabil!

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Hard Rock Cafe, Beraria H, Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele IQBox si Uman, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

Adresa

Ateneul Român
Strada Franklin nr. 1-3
Telefon: 0213150024; 0213152567
Vezi harta

Pret bilet

de la 250 lei Cumpără bilet

Azi în Bucureşti

 • TeatruAstăzi, 24 ianuarie / Teatrul Coquette

  Teatrul Coquette: "Colonelul si pasarile"

  Exodul nebunilor e pe cale să inceapă!

  În curtea unui azil de nebuni se rătăcește un pachet cu uniforme ONU. 
  Asta e suficient pentru ca pacienții să interpreteze totul ca pe un tainic sem...

 • concerte-rockAstăzi, 24 ianuarie / Berăria H

  Concert Phoenix

  La 20:00 vă așteptăm cu masa pusă, iar de la 22:30 cu spectacolul pe scenă!

  Biletele achiziţionate în avans au preţurile:
  30 LEI - Cat. C - părţile laterale cu loc la masă
  45 LEI - Cat...

Mai multe »