Ateneul Român

THE WORLD FAMOUS GLENN MILLER ORCHESTRA  IN CONCERT EXTRAORDINAR LA BUCURESTI

German Quality Entertainment are placerea de a va invita la un eveniment cu totul special in Romania.


THE WORLD FAMOUS GLENN MILLER ORCHESTRA, dirijor Will Salden, pentru prima data in concert, pe 11 MARTIE, intr-un decor de gala la Ateneul Roman, incepand cu ora 20.00! Portile se vor deschide de la ora 19.00!
“It’s Glenn Miller Time!”, indemnul la care toti iubitorii de muzica veche ar trebui sa raspunda prezent si pe care ar trebuie sa-l imbratiseze cu foc! Un spectacol ce fara doar si poate defineste viata si cultura americana din perioada anilor ‘30-‘40, un concert ce aduna mult prea celebrele piese Sweet & Swing compuse de legendarul GLENN MILLER.
The World Famous Glenn Miller Orchestra cu muzicienii din Big Band, sub bagheta dirijorului Will Salden, va prezinta in premiera in Romania un eveniment Sweet & Swing absolut complesitor, care va bucura toate categoriile de varste.
Fiecare muzician al orchestrei este un artist excelent si acest fapt este dovedit cu fiece concert! Vocalistii band-ului vor oferi un goose-bumps memorabil in acord cu minunatele compozitii compuse de legenda erei Swing, Glenn Miller.
Momentul special al serii Swing de la Ateneul Roman va avea in centrul atentiei astrul mult prea visat, cantat si recitat, LUNA: “Moonlight Serenaders” & “Blue Moon”.
Inconfundabilele “In the Mood”, “Pennsylvania 6-5000”, “String of Pearls”, “Chattanooga Choo Choo”, “At Last” sunt doar alte cateva dintre evergreen-urile ce vor fi cantate live de orchestra GLENN MILLER.

Informatii despre bilete gasiti incepand de luni pe www.gqentertainment.ro. Pretul unui bilet va fi de 450 lei!
Urmariti site-ul nostru!
Chiar si astazi, dupa mai mult de 75 de ani de la fondarea Glenn Miller Orchestra, universul muzical este inca imbogatit de aceste memorabile piese si aranjamente orchestrale. Asa cum Coca-Cola si Elvis Presley apartin culturii americane si implicit culturii mondiale, asa si muzica lui Glenn Miller este recunoscuta peste tot in lume, este un brand incontestabil!

 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Adresa

Ateneul Român
Strada Franklin nr. 1-3
Telefon: 0213150024; 0213152567
Vezi harta

Pret bilet

de la 250 lei Cumpără bilet

Azi în Bucureşti

 • TeatruAstăzi, 28 aprilie / Mojo Music Club

  Stand-up Comedy în Club Mojo

  Maria Popovici și Alexandru Minculescu (Mincu) sunt doi actori tineri care urcă des pe scena comediei pentru spectacole de stand up. Maria a câștigat a doua ediție a concursului iUmor și a rămas în istorie drept fe...
 • concerte-rockAstăzi, 28 aprilie / Quantic

  Concert Luna Amara

  Sunt o prezenţă constantă şi dorită de publicul larg, de aceea membri trupei Luna Amară au plăcerea să vă ofere ocazia de a vota melodiile preferate pe care doriţi să le auziţi în seara evenimentului.<...

 • concerte-popularaAstăzi, 28 aprilie / Berăria H

  Seară Grecească: Ionuț Galani & Band + Ansamblul Asteria

  La 20:30 te așteptăm cu masa pusă, iar de la 23:15 cu spectacolul pe scenă.

  Bilete:

  55 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă

  35 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă

  ...
 • SpectacolAstăzi, 28 aprilie / Mulanruj Dining Theatre Bordello

  Taboo Boys - Male Revue

  Only for girls !
  Contact us for reservations : 0040 748 881 085

  Cei care aleg să petreacă seara în publicul show-ului, beneficiază nu doar de un spectacol original și unic în România,...

Mai multe »