Ateneul Român

THE WORLD FAMOUS GLENN MILLER ORCHESTRA  IN CONCERT EXTRAORDINAR LA BUCURESTI

German Quality Entertainment are placerea de a va invita la un eveniment cu totul special in Romania.


THE WORLD FAMOUS GLENN MILLER ORCHESTRA, dirijor Will Salden, pentru prima data in concert, pe 11 MARTIE, intr-un decor de gala la Ateneul Roman, incepand cu ora 20.00! Portile se vor deschide de la ora 19.00!
“It’s Glenn Miller Time!”, indemnul la care toti iubitorii de muzica veche ar trebui sa raspunda prezent si pe care ar trebuie sa-l imbratiseze cu foc! Un spectacol ce fara doar si poate defineste viata si cultura americana din perioada anilor ‘30-‘40, un concert ce aduna mult prea celebrele piese Sweet & Swing compuse de legendarul GLENN MILLER.
The World Famous Glenn Miller Orchestra cu muzicienii din Big Band, sub bagheta dirijorului Will Salden, va prezinta in premiera in Romania un eveniment Sweet & Swing absolut complesitor, care va bucura toate categoriile de varste.
Fiecare muzician al orchestrei este un artist excelent si acest fapt este dovedit cu fiece concert! Vocalistii band-ului vor oferi un goose-bumps memorabil in acord cu minunatele compozitii compuse de legenda erei Swing, Glenn Miller.
Momentul special al serii Swing de la Ateneul Roman va avea in centrul atentiei astrul mult prea visat, cantat si recitat, LUNA: “Moonlight Serenaders” & “Blue Moon”.
Inconfundabilele “In the Mood”, “Pennsylvania 6-5000”, “String of Pearls”, “Chattanooga Choo Choo”, “At Last” sunt doar alte cateva dintre evergreen-urile ce vor fi cantate live de orchestra GLENN MILLER.

Informatii despre bilete gasiti incepand de luni pe www.gqentertainment.ro. Pretul unui bilet va fi de 450 lei!
Urmariti site-ul nostru!
Chiar si astazi, dupa mai mult de 75 de ani de la fondarea Glenn Miller Orchestra, universul muzical este inca imbogatit de aceste memorabile piese si aranjamente orchestrale. Asa cum Coca-Cola si Elvis Presley apartin culturii americane si implicit culturii mondiale, asa si muzica lui Glenn Miller este recunoscuta peste tot in lume, este un brand incontestabil!

 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Adresa

Ateneul Român
Strada Franklin nr. 1-3
Telefon: 0213150024; 0213152567
Vezi harta

Pret bilet

de la 250 lei Cumpără bilet

Azi în Bucureşti

 • Stand-upAstăzi, 24 martie / Happy Cinema

  Stand Up cu Marius

  Arogant, sincer, șarmant, cu o carieră extraordinară în 14 ani de comedie (inclusiv trupa Spitalu’9) și peste 2000 de showuri live, Marius, fost redactor la Academia Cațavencu, prezintă un show de stan...

 • concerte-metalAstăzi, 24 martie / Quantic

  Finala Muntenia OSTRING 2017

  Publicul este asteptat sa-si sustina trupa favorite incepand cu ora 19:30

  Juriul va fi alcatuit din persoane cu activitate relevanta in scena underground si va puncta diferite particularitati legate de prestatia...

 • concerte-rockAstăzi, 24 martie / JamStage

  Concert The Crazy Plumbers

  La început stilul abordat de cei trei a fost rockabilly, dar în scurt timp acesta s-a transformat în psychobilly. După ce trupa s-a completat cu încă o chitară în persoana lui ...

 • TeatruAstăzi, 24 martie / Club The Hub

  Teatrul Rosu: "Fuga de mariaj"

  Max se sperie de evoluția relației cu iubita lui, Mandy, pentru că nu este genul lui să se așeze la casa sa, așa că face tot posibilul să scape de ea. Astfel, împreună cu Jim, pun la cale un plan diabolic...

 • teatru-pentru-copiiAstăzi, 24 martie / Teatrul Coquette

  Teatrul Coquette: "Kalif Stoch" (Califul Barza)

  Dem launischen und immer gelangweilten Kalif wird eine Falle von der bösen Hexe Kashira gelegt. Er zusammen mit seinem Großvezier werden in Störche verwandelt durch die Macht eines Zaubertranks. Sie m&uu...

Mai multe »