Hard Rock Cafe


Carla’s Dreams sunt cei care ne-au obisnuit sa fim altfel, transmit un mesaj ferm – tu esti Carla’s Dreams !

Unul dintre cele mai controversate proiecte muzicale din Republica Moldova si Romania, Carla’s Dreams nu sunt niste simpli artisti, ci si vocea tinerilor pe care i-a obisnuit cu piesele sale sincere si uneori prea directe. A devenit cunoscut datorita colaborarii cu INNA pe piesa “P.O.H.U.I.”, un hit incontestabil in Romania, precum si a featuring-ului cu Loredana Groza pentru “Lumea ta”. Anii 2015 si 2016 sunt plini de reusite pentru cei de la Carla’s Dreams. Single-ul “Cum ne noi”, compus de Carla’s Dreams si interpretat in colaborare cu Delia a stat saptamani intregi pe locul 1 in topul radio si TV din Romania. Piesa “Da, mama”, piesa compusa tot de Carla’s Dreams in interpretarea Deliei a cucerit publicul din Romania si a fost virala in mediul online. Cele doua video-uri au pe YouTube zeci de de milioane de vizualizari. Carla’s Dreams au lansat single-ul ‘Te rog’, piesa care a obtinut 1 milion de vizualizari in doar o saptamana apoi “Sub pielea mea”, un succes instant urmat de alte hituri precum “Imperfect”, “Acele” si multe altele.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică de 1500 de puncte www.iabilet.ro/retea adica in Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman si IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara, la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:
- Cu loc la masa in sala: 110 lei (numar limitat de bilete)
- Fara loc, in fata scenei pe ringul de dans: 69

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM

Adresa

Hard Rock Cafe
Şoşeaua Kiseleff nr. 32
Telefon: 0212066261
Vezi harta

Pret bilet

de la 69 lei Cumpără bilet

Azi în Bucureşti

 • ConcertAstăzi, 25 aprilie / Berăria H

  MIHAI MĂRGINEANU & BAND - "CLANDESTIN" - TURNEU NATIONAL

  La 20:00 te așteptăm cu masa pusă, iar de la 22:30 cu spectacolul pe scenă.

  Biletele in presale au preţuri reduse pana pe data de 12 aprilie :
  55 LEI - Cat. A presale - în faţa scenei cu loc la ...

 • concerte-popAstăzi, 25 aprilie / Sala Palatului

  Concert Omara Portuondo

  Pe 25 aprilie, la Sala Palatului din capitală se va desfășura concertul artistei cubaneze OMARA PORTUONDO, eveniment ce face parte din cadrul turneului mondial aniversar ”85 TOUR”.

  Pe lângă...

 • TeatruAstăzi, 25 aprilie / Club The Hub

  Teatrul Rosu: "Terapie in trei"

  Orice căsnicie poate fi salvată, dar întotdeauna e nevoie de... trei și de o rețetă anume a succesului. Se ia o sotie nefericită, un soț nehotărât și un psiholog nonconformist.
  Soțul se cură...

 • concerte-metalAstăzi, 25 aprilie / Club Fabrica

  Benighted, Wormed, Unfathomable Ruination, Omophagia

  Francezii vor sustine 2 concerte la Bucuresti, in club Fabrica pe 25 aprilie respectiv Cluj Napoca pe 26 aprilie, in Flying Circus Pub

  Alaturi de acestia pe scena celor doua cluburi vor ajunge in premiera in Rom...

Mai multe »