Control Club

Un nou concert din seria Jazz Nouveau organizată de Control Club în parteneriat cu Twin Arts îl are ca invitat pe Bill Laurance, pianist și membru fondator al senzației americane a jazz-ului, grupul Snarky Puppy.

Născut în Marea Britanie, Bill Laurance a studiat din copilarie muzica clasică, la doar 14 ani devenind muzician profesionist. Talentul său remarcabil l-a purtat în turnee pe toate continentele alături de artisti de calibru precum Morcheeba, David Crosby, Salif Keita, Bobby McFerrin, Susana Baca, Laura Mvula, Musiq Soulchild, The Metropole Orchestra, și bineinteles Snarky Puppy, grup cu care a vizitat România în premieră în 2013.

Câștigător a două premii Grammy cu Snarky Puppy în 2014 și 2015, și al premiului Breakthrough acordat de JazzFM, Laurance a fost nominalizat în 2016 la MOBO Best Jazz Act.

Multi-instrumentist, compozitor și producător, britanicul a lansat patru albume solo care plutesc cu usurință peste orice încercare de încadrare muzicală, libertatea sa creativă fiind totală. Povestite pe armonii de jazz, pop, funk, electronică, sau muzică tradițională africană, călătoriile sonice ale lui Bill Laurance vin la pachet cu un groove și o virtuozitate irezistibile, o experiență live aproape futuristă.

Un pionier și un adept al aventurii muzicale el insuși, Bill Laurance a dedicat albumul Aftersun (2016) explorării spațiului cosmic. În luna noiembrie a acestui an, muzicianul a înregistrat un live cd/dvd în legendara Union Chapel din Londra, unde i-a avut alaturi pe Michael League la bas și Robert Sput Searight la tobe, colegii săi nu mai puțin celebri din Snarky Puppy.

Aflați în turneu european, Bill Laurance – clape, Felix Higginbottom – percuții, Chris Hyson – bas, Joshua Blackmore – tobe vor concerta în Control Club la o nouă seară Jazz Nouveau.

Jazz Nouveau este o serie de concerte organizate de Control Club in colaborare cu Twin Arts, în care ne propunem sa aducem in atenția publicului bucureștean artiști locali și internaționali aflați din punct de vedere stilistic la confluența dintre jazz și alte genuri muzicale.

Biletele se pot cumpăra online pe www.eventbook.ro

Adresa

Control Club
Strada Constantin Mille nr. 4
Telefon: 0733927861
Vezi harta

Pret bilet

50 lei

Azi în Bucureşti

 • workshop26 iun - 01 iul / Sima Classes - Cursuri-independent.ro

  Hub creativ Arhiperapentru juniori

  Ești elev sau licean? Ești creativ, comunicativ și ai o idee originală pe carei vrei să o pui în practică, dar nu ai găsit locul și îndrumarea potrivită?Vino la Hub-ul Creativ Arhipera& Sima Cla...

 • teatru-pentru-copii08 iun - 05 aug / Gradina TVR

  Abonament Family August 2017 - Stagiunea Vara 2017 - Grădina TVR

  Dumbo cel istet - 06.08.2017, ora 11:00
  Motanul Incaltat - 13.08.2017, ora 11:00
  Zana Padurii - 20.08.2017, ora 11:00
  Peripetiile lui Piticot -27.08.2017, ora 11:00
  Prin achizitionarea Abonamentului ...

 • TeatruAstăzi, 26 iunie / Cinema Pro

  Amanta

  AMANTA- adaptare dupa “ Incurca Lume” A.D.HERTZ

  Comedia “Amanta” in regia lui Armand Calinovici, o adaptare dupa celebra lucrare “Incurca Lume” de A.D Hertz, va fi pusa in sce...

Mai multe »