Zoe Saldana spune că James Cameron a câștigat pariul filmării subacvatice a jocului actoricesc

de Marina Florea în 22 Mar 2022
„Cu siguranță, este un salt înainte comparativ cu primul Avatar, așa că pregătiți-vă!”

Zoe Saldana a plâns după ce a vizionat 20 de minute din Avatar 2, scrie publicația People. Mult-așteaptat-ul sequel va apărea pe marile noastre ecrane la finalul anului, pe 16 decembrie, iar actrița Zoe Saldana a confirmat că a văzut deja primele secvențe din filmul lui James Cameron.

De ani întregi, mulți au pus sequel-ul sub semnul întrebării, întrebări fiind dacă va face sau nu față producției îndelungate, însă răspunsul actriței din rolul principal este emoționant, scrie flickeringmyth.com.

Într-un interviu dat recent reporterului Kevin McCarthy, Saldana anunță fanii trebuie să se pregătească pentru sequel. „Cu siguranță, este un salt înainte comparativ cu primul Avatar, așa că pregătiți-vă. Urmează o aventură de neuitat! Mă emoționez când vorbesc despre el”, relatează Saldana. „Am văzut numai douăzeci de minute din cel de-al doilea film, cu puțin timp înainte de final, anul trecut. Am rămas fără cuvinte. Mi-au dat lacrimile...”

Susține că și regizorul James Cameron este legat emoțional de film. „Și el plânge la filme. Are un suflet foarte delicat, pe care îl protejează. Și cred că poate debușa prin filmele pe care le creează...”

Aspectele tehnice ale filmelor sunt lucrul de la care mulți se așteaptă la surprize. Va aduce ceva nou James Cameron cu acest film? „Jim a reușit să răspundă la această provocare - aceea de a imita apa, virtual, când joacă actorii, cu tehnica Motion Capture”, susține Saldana. „A fost o provocare pe care și-a asumat-o, și a luat ani, dar a reușit. Este ceva puternic, este captivant!”

Avatar 2 e regizat tot de James Cameron și îi are în distribuție pe Sam Worthington, Zoe Saldana, Joel David Moore, CCH Pounder, Matt Gerald, Dileep Rao, Stephen Lang, Giovanni Ribisi și Sigourney Weaver - care își reiau rolurile din primul film (2009), pe când nou-veniții în distribuție sunt Kate Winslet, Oona Chaplin, Cliff Curtis, Britain Dalton, Filip Geljo, Jamie Flatters, Bailey Bass, Trinity Bliss, Jack Champion, Duane Evans Jr., Edie Falco, Brendan Cowell, Michelle Yeoh, Jemaine Clement, Keston John și CJ Jones.

Exploreaza subiecte similare:

Avatar

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells