Zero Dark Thirty capturează box-office-ul american

de Cristina Grigore în 14 Ian 2013
Zero Dark Thirty capturează box-office-ul american

Regizoarea premiată cu Oscar în 2010 pentru The Hurt Locker a revenit în forță anul acesta cu un nou film de acțiune, ajuns din nou în atenția criticilor și a Academiei Americane. Dacă cele cinci nominalizări la Oscarurile din acest an nu o includ pe Bigleow și la categoria Cel mai bun regizor, iată însă că filmul își ia revanșa prin intermediul spectatorilor dornici în număr mare să vadă filmul, încasările acestuia plasându-l astfel în acest week-end pe primul loc în box-office-ul american.

Potrivit BoxOfficeMojo, Zero Dark Thirty a strâns 24 de milioane de dolari, secondat în mod surprinzător de comedia horror de buget mic, fără nume mari pe afiș – o parodie la adresa francizei Paranormal Activity: A Hounted House (18,8 milioane de dolari). Locul trei top a fost preluat de Gangster Squad, cu doar 16,7 milioane de dolari la debut, în ciuda actorilor celebri din distribuție: Josh Brolin, Ryan Gosling, Emma Stone și Sean Penn.

Beneficiind de un plus de interes din partea publicului, Django Unchained și Les Miserables s-au menținut în prima jumătate a topului, cu încasări de 11 respectiv 10,1 milioane de dolari.

Pe șase coboară The Hobbit (9 milioane de dolari), urmat de Lincoln (6,3 milioane), Parental Guidance (6,1 milioane), Texas Chainsaw 3D (5,1 milioane) și, pe zece, Silver Linings Playbook (5 milioane de dolari).

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 14 ianuarie 2013 12:58
Bleach al film de propaganda american
AbrahamLincoln pe 14 ianuarie 2013 13:10
Tu la toate ai ceva de comentat :))) Tu esti un parazit care la 30 si ceva de ani nu ai realizat nimic ( daia stai si comentezi toata ziua pe Cinemagia ) dar ai tupeul si nesimtirea sa critici orice film vrei... Daca ai spune doar ca nu iti plac anumite filme nu ar fi problema ... Critici oameni care castiga milioane de dolari , cand tu mananci paine uscata ;)
AbrahamLincoln pe 14 ianuarie 2013 19:30
Intr-adevar m-am hazardat putin la faza cu intratul pe site , sau mai degraba m-am exprimat gresit : Un om care intra zilnic pe site , si jigneste filme , actori celebrii care intr-adevar au realizat ceva in viata , regizori deasemena , da dovada clara de frustrare ... Bineinteles ca la 30 si ceva de ani nu il mai schimba nimeni , dar cine stie... poate isi da si el seama ca se face de ras ... ... ...
Mishu25 pe 14 ianuarie 2013 17:22
Poate se hotarasc sa il distribuie si la noi in cinema dupa atatea nominalizari
alex_il_fenomeno pe 17 februarie 2013 13:27
Cred ca mai mult din curiozitate s-a dus lumea la film.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells