Zece petreceri trăsnite în filme

de Cristina Grigore în 21 Apr 2012

Lasă problemele deoparte, e vremea disctracţiei! De la mic la mare, toată lumea are parte de ocazia potrivită pentru a se deconecta, însă dacă e să te inspiri din peliculele americane pentru organizarea petrecerilor, fii cu băgare de seamă, unele lucruri pot avea consecinţe extreme. Vei găsi tot ce nu ţi-ai închipuit că vei putea vedea vreodată la un chef în Project X, noua comedie ce a fost lansată în acest week-end şi în cinematografele noastre, iar dacă te încearcă nostalgia unor alte petreceri de pomină din filme, ia în considerare şi recomandările de mai jos. Cheers!

Afișează:
1 din 11
1. Old School

Filmul ce trasat prima linie într-un mai lung şir de filme cu şi despre petreceri ale lui Todd Philips, Old School îi face pe puşti să-şi dorească să ajungă mai repede la liceu şi facultate, iar pe adulţi să revină la anii adolescenţei. 

Protagoniştii filmului, Mitch (Luke Wilson), Frank (Will Ferrell) şi Bernard (Vince Vaughn), trecuţi de ceva vreme de perioada glorioasă şi plină de „bunătăţi” a traiului alături de colegii de studiu şi plictisiţi de problemele maturităţii, vin cu o idee originală: să pună bazele unei frăţii în casa lui Mitch, situată chiar lângă campusul unei facultăţi.

Au parte astfel, de o pestriţă adunare de studenţi, pierde-vară, şi bătrânei dornici de senzaţii tari, iar distracţia nu întârzie să apară. Iniţiativa lor este precedată de o mega-petrecere ce le aduce notorietatea în campus. Intitulată Mitch-A-Palooza, vesela adunare are parte de muzica lui Snoop Doggy Dog dar şi de o secvenţă copioasă ce implică nuditate masculină…

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 22 aprilie 2012 10:50
Dintre "filmele "enumerate , doar Geet him to the greek , se apropie intrucatva de notiunea de film , Restul sunt filme facute la norma.. Inainte de a se inflama prea tare Gloria . ce zic eu nu este o ineptie ci o parere personala (pentru ca am vazut ca orice parere care nu ii place e taxata ca ineptie , sper ca am voie sa emit pareri personale.).Pentru mine un film bun cu petrecere traznita este The party (1968)
CmrsCristina pe 22 aprilie 2012 14:14
Am vazut The Party, chiar ar fi trebuit sa fie in top
mihaelatb pe 27 aprilie 2012 07:15
The Party este fara indoiala este pe locul 1, ar mai fi si Bachelor Party (1984)
xerses pe 22 aprilie 2012 17:29
Optez si eu pentru The party....
margott pe 22 aprilie 2012 19:24
Am vazut doar 10 Things About You si The Hangover, parerea mea e ca nu prea s-ar incadra in tema articolului.
alex_il_fenomeno pe 12 mai 2012 11:29
majoritatea filmelor cu liceeni sunt pline de asa ceva .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells