Zack Snyder: Viggo Mortensen nu va apărea în Superman

de Cristina Grigore în 23 Mar 2011
Zack Snyder: Viggo Mortensen nu va apărea în Superman

Viggo Mortensen a fost „o persoană de interes” pentru noul film Superman regizat de Zack Snyder. Zvonul a încălzit inimile fanilor pentru o vreme, însă lucrurile au fost clarificate chiar de către regizorul peliculei, într-o discuţie purtată cu cei de la LatinoReview.com.

Se pare că promovarea lui Sucker Punch este o bună ocazie de a afla de la Snyder şi noutăţi în ceea ce priveşte producţia Superman, iar noua informaţie şterge de pe lista actorilor din distribuție un nume important: „Da, Viggo nu va apărea în film, hai să spunem asta acum. Pot să clarific acest aspect”, a ţinut acesta să precizeze.

Actorul din Lord of the Rings ar fi urmat să joace rolul maleficului general kryptonian Zod, care a apărut în primul film Superman din 1978, dar şi în Superman II, portretizat memorabil de actorul Terence Stamp.

Nu s-a menţionat dacă Zod va mai face sau nu parte din reboot-ul aventurilor faimosului supererou, Snyder vorbind apoi de importanţa, în viziunea lui, a unui nou film despre Superman, pe care îl compară cu Zeus, din mitologia greacă. Deşi acceptă faptul că noile filme cu supereroi se concentrează acum pe personaje iniţial mai puţin cunoscute publicului (Iron Man, Thor), regizorul le compară pe acestea cu „nişte Zei mai mici”, Superman fiind totuşi, pentru el, „părintele supereroilor”.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
legolas05 pe 23 martie 2011 13:25
pacat....joaca foarte bine
Vorador pe 23 martie 2011 19:16
acum cateva zile citisem un articlol in care se scria sigur ca Viggo Mortensen va fi Zod.Ce repede se schimba lucrurile.
danymury pe 23 martie 2011 19:50
dap..pacat ...este un actor foarte bun
alex_il_fenomeno pe 24 martie 2011 10:28
Viggo Mortensen dadea un aer mai placut filmului , pacta insa ca nu va mai aparea deloc in el ....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells