Zack Snyder renunţă la cârma lui Justice League după moartea fiicei sale

de Cristina Grigore în 23 Mai 2017
Drama de familie a lui Snyder îl aduce pe Joss Whedon ca supervizor pe final de producţie

Regizorul lui Man of Steel, 300 şi Watchmen trece prin momente grele, anunţă presa internaţională. Zack Snyder a decis să acorde mai mult timp familiei după tragedia petrecută în luna martie, atunci când fiica sa, Autumn Snyder, în vârstă de 20 de ani, şi-a luat viaţa. Potrivit TheHollywoodReporter.com, acesta este motivul pentru care cineastul a renunţat la cârma producţiei Justice League.

Cel care va prelua lucrul la film va fi Joss Whedon (The Avengers). Unele scene trebuie refăcute, după care pelicula va intra în etapa de post-producţie, în care vor fi adăugate efectele vizuale şi va fi realizat montajul.

Preşedintele Warner Bros Pictures, Toby Emmerich, a declarat că modificările ce trebuie aduse unor scene sunt „puţine şi trebuie să urmărească acelaşi stil şi aceleaşi idei de bază stabilite de Snyder”. „Nu introducem personaje noi, sunt aceleaşi, dar în alte scene; chiar dacă înmânăm bagheta regizorală lui Joss, vom merge tot pe linia lui Snyder”, a mai explicat Emmerich.

Snyder a mărturisit că a sperat să treacă mai uşor peste drama de familie prin intermediul muncii, însă acest lucru nu a fost posibil. Soţia sa, Deborah, care este producătorul lui Justice Leauge, a abandonat şi ea proiectul.

„Am crezut că munca va avea asupra mea un efect de catharsis, că voi găsi astfel, îngropându-mă în munca aceasta atât de intensă şi consumatoare de energie, o alinare. Am realizat însă, în ultimele două luni, că nu se întâmplă deloc aşa. Am decis să fac un pas înapoi şi să fiu alături de familia mea, de copii mei, care au mare nevoie de mine. Cu toţii trec printr-o perioadă grea, la fel şi eu”, a spus cineastul.

Momentan, data de lansare a lui Justice League rămane 16 noiembrie 2017.

Exploreaza subiecte similare:

Zack Snyder, Man of Steel, 300, Watchmen, Justice League, Joss Whedon, Toby Emmerich

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells