Zack Snyder publică o imagine a lui Darkseid, villain-ul ce trebuia să apară în Justice League

de Cristina Grigore în 27 Nov 2018
Filmul, a cărui producţie a fost încheiată până la urmă de Joss Whedon, ar fi avut o altă abordare şi un alt villain dacă ar fi rămas sub indicaţiile lui Snyder

Filmul Justice League a fost lansat acum mai bine de un an, însă fanii încă mai vorbesc despre cum ar fi putut fi acesta dacă primul regizor angajat, Zack Snyder, ar fi rămas la cârmă. Cineastul a renunţat la scaunul regizoral după moartea fiicei lui, astfel încât Joss Whedon a fost angajat pentru a finaliza producţia.

Încasările filmului au reflectat criticile publicului şi ale presei – filmul a avut cele mai mici încasări ale unei pelicule din Universul Cinematografic DC (657 milioane de dolari). Se aşteaptă încă o versiune a lui Snyder, ce ar putea veni cu modificări ale unor aspecte ale poveştii, precum villain-ul acesteia.

Cineastul a confirmat nu demult faptul că Darkseid trebuia să apară în Justice League şi a ilustrat afirmaţia cu o imagine din storyboard-ul peliculei. Însă noua imagine pe care a urcat-o acum pe reţelele de socializare – şi care arată ca o pictură murală – oferă informaţii noi legate de întunecatul personaj.

Se pare că imaginea face parte din Altarul Amazoanelor, ale cărui picturi redau un vechi război ce a unit amazoanele, atlanţii şi oamenii împotriva unei invazii a parademonilor conduşi de Steppenwolf (Ciarán Hinds).

În Justice League, Diana Prince (Gal Gadot) îi explică lui Bruce Wayne (Ben Affleck) cum Steppenwolf este controlat prin intermediul unor dispozitive misterioase numite „Mother Boxes”, însă nu apare şi această imagine, a liderului suprem, Darkseid, care, potrivit lui Snyder, ar fi putut chiar să fie villain-ul central al peliculei.

O altă variantă ar fi fost ca Darkseid să fie mai implicat în intriga lui Justice League şi să apară în film chiar la final, ca pentru a confirma premoniţia lui Bruce Wayne din Batman vs. Superman. 

Imaginea publicată de Snyder a fost însoţită şi de un scurt mesaj: „Odată tras clopotul, nu mai poţi opri sunetul” – ca un indicator al inevitabilei apariţii a lui Darkseid în viitoarele filme DC.

Exploreaza subiecte similare:

Justice League, Zack Snyder, Joss Whedon, Gal Gadot, Ben Affleck, Ciarán Hinds

Alte știri din cinema

În pronunțare, spectacol cinematografic unic şi derutant

Doi actori, Dorotheea Petre și Toma Cuzin, portretizează cele două laturi scindate ale personajului principal

Trailer-ul lui Avengers: Endgame a doborât recordul de vizionări în 24 de ore

Pelicula, ce-i are la cârmă tot pe fraţii Anthony şi Joe Russo, se lansează în cinematografele noastre pe 3 mai

Aquaman, debut record în China, înaintea lansării în Statele Unite

Pelicula a obţinut aproape 94 milioane de dolari doar la box office-ul chinez

Moș Crăciun în misiune: idei năstrușnice și umor

Alain Chabat în rolul principal nu e moșul tipic bonom și rotofei în acest film pentru copii

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 27 noiembrie 2018 15:31
Si ce arată ”imaginea” prezentată??... Mai nimic! Zici că e o fotografie făcută într-o biserică veche de sute de ani de pe la noi. Ce articol aiurea, scris ca să fie bifat! Părerea mea.
edward27 pe 27 noiembrie 2018 21:29
Imaginea arata directia in care ar fi trebuit sa se indrepte filmul, indica faptul ca initial povestea se voia a fi alta. Sincer sunt fan al universului DC, dar am fost foarte dezamagit de acest film, aveam asteptari mari si a fost teribil. Batman vs Superman a inceput ceva, filmul acesta, care trebuia sa continue acel ceva, a stricat totul. Sincer, filmul acesta nu trebuia sa existe, a fost jalnic in adevaratul sens al cuvantului. Dar daca apare o noua versiune a lui Snyder, ar putea macar sa indrepte povestea si putin reputatia universului cinematografic DC.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells