X-Men şi Fantastic Four vor reveni la Marvel, asigură Stan Lee

de Cristina Grigore în 14 Sep 2017
Acesta a dat de înţeles că se lucrează la recâștigarea personajelor înstrăinate

În cadrul unui eveniment desfăşurat în Nashville – Wizard World – celebrul creator de benzi desenate Stan Lee a vorbit despre recâștigarea drepturilor de producţie pentru francizele X-Men şi Fantastic Four.

Marvel a vândut acum 20 de ani drepturile de producţie ale unor personaje din acest univers celor de la 20th Century Fox. Nu se avea în plan, pe atunci, grandiosul Univers Cinematografic Marvel. Potrivit afirmaţiilor lui Lee, studioul va putea folosi în curând, în filmele sale, şi aceste nume înstrăinate.

„Mai devreme sau mai târziu, vom putea folosi toate personajele noastre. Se lucrează la asta. Deocamdată, filmele X-Men încă sunt realizate de Fox. Dar nu vă faceţi griji. În anii ce vor veni, veţi avea din ce în ce mai mulţi supereroi Marvel pe marele ecran”, a spus artistul.

De menţionat că cei de la Fox trebuie să lanseze periodic filme cu X-Men şi Fantastic Four, pentru ca drepturile de producţie să nu revină automat la Marvel. Afirmaţiile lui Stan Lee dau astfel de înţeles că au loc discuţii între Marvel şi 20th Century Fox, însă rămâne de văzut în ce măsură vor acţiona aceştia din urmă, ţinând cont de sumele importante de bani pe care le aduc, în această perioadă, ecranizările benzilor desenate. 

Dacă peliculele Fantastic Four nu au avut prea mult succes, nu la fel stau lucrurile cu franciza X-Men, din care vom vedea anul viitor chiar trei producţii - X-Men: The New Mutants se va lansa în Statele Unite pe 13 aprilie, iar X-Men: Dark Phoenix, pe 2 noiembrie. Deadpool 2 (Mercenarul cu gura mare este şi el asociat universului X-Men) va ajunge în cinematografe pe 1 iunie. 

Exploreaza subiecte similare:

Stan Lee, X-Men: The New Mutants, X-Men: Dark Phoenix, Deadpool 2

Alte știri din cinema

Jake Gyllenhaal ar putea să îl înlocuiască pe Ben Affleck în rolul lui Batman

Collider scrie că decizia de a-l înlătura pe Affleck din serie a fost luată la începutul lui 2017, după ce un anunţ oficial a fost amânat până la premiera Justice League, pentru a evita publicitatea negativă

Kidman îl recompensează cu 600.000 de dolari pe soț pentru fiecare an împreună

Surprinzătoarele acorduri prenupţiale ale celor mai bogate cupluri ale Americii

Afară cu Johnny Depp din distribuția Fantastic Beasts, cer fanii seriei Harry Potter

Criticii lui de pe reţelele de socializare dau ca exemplu înlăturarea lui Kevin Spacey din filmul All the Money in the World

James Franco devine supererou. Va fi Madrox, the Multiple Man

Studiourile Fox extind saga mutanţilor şi a supererolilor Marvel

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells