Woody şi Buzz revin în Toy Story of Terror

de Cristina Grigore în 15 Mai 2013
Noi aventuri îi aşteaptă, pe micul ecran, pe simpaticii protagonişti şi prietenii lor

Îndrăgitele personaje din Toy Story se întorc. De această dată, pe micul ecran, datorită unui proiect iniţiat de studiourile Pixar, într-un scurtmetraj de televiziune ce va fi difuzat pe postul ABC în luna octombrie a acestui an, anunţă TVGuide.com, ce a publicat şi o primă imagine din acesta.

Cu o lansare apropiată de sărbătoarea Halloween-ului, Toy Sory of Terror va urmări aventurile jucăriilor după evenimentele din Toy Story 3, şi va avea ca punct de pornire o excursie distractivă care se transformă într-un carusel al haosului în momentul în care jucăriilor le iese în cale un motel misterios. Una dintre ele dispare, iar celelalte sunt nevoite să rezolve misterul înainte ca toate să sufere aceeaşi soartă.

Distribuţia îi va reuni pe Woody (Tom Hanks), Buzz (Tim Allen), Mr. Potato Head (Don Rickles) and Rex (Wallace Shawn), Jessie (Joan Cusack), cărora li se vor alătura două dintre jucăriile lui Bonnie Mr. Pricklepants (Timothy Dalton) and Trixie (Kristen Schaal).

Exploreaza subiecte similare:

Toy Story, Toy Story 3, Tom Hanks, Tim Allen, Don Rickles, Wallace Shawn, Joan Cusack, Timothy Dalton, Kristen Schaal

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Cravan pe 15 mai 2013 15:29
Seriea Toy Story este o serie de animatie foarte buna mi-au placut celelalte filme si de abea astept sa il vad si pe acesta.
cosmin_kedii pe 16 mai 2013 11:57
toate serile au fost super tari
alex_il_fenomeno pe 20 iunie 2013 23:35
Cunosc genul acesta, s-a incercat si la Shrek sau Madagascar, si in general au prins... Mai ales prin povestea abordata, cred ca micilor copii le vor provoca niste sperieturi.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells