Woody Allen, direcţia Copenhaga!

de Cristina Grigore în 13 Mar 2012
Woody Allen, direcţia Copenhaga!

A filmat la Londra (Match Point, You Will Meet A Tall Dark Stranger), în Spania (Vicky Cristina Barcelona), Franţa (Midnight in Paris) şi Roma (viitorul Nero Fiddled). Pentru viitorul său film, momentan neintitulat, Woody Allen se va îndrepta spre Danemarca, scrie The Hollywood Reporter.

Cineastul şi-a început periplul prin Europa în 2005, din dorinţa de a micşora cheltuielile de producţie ale filmelor sale, exploatând totodată generoasa ofertă arhitecturală şi de atmosferă a unora dintre cele mai frumoase oraşe europene. Filmările la noua sa producţie vor avea loc în Copenhaga şi sunt programate să înceapă chiar în acest an, însă detalii despre scenariu nu au fost încă dezvăluite.

Allen are însă în plan şi o revenire în faţa camerelor de filmat, în rolul unui bărbat trecut de prima tinereţe care, alături de prietenul său din aceeaşi categorie de vârstă (John Turturro) se avântă în lumea proxenetismului, nu fără consecinţe, unele dramatice, altele amuzante, asupra propriilor persoane, dar şi a comunităţii din care fac parte. Filmul se va numi Fading Gigolo şi-l va avea în scaunul regizoral pe Turturro.Părerea ta

Spune-ţi părerea
pappilon pe 15 martie 2012 17:27
La cat mai multe filme Allen! Multa sanatate si cat mai multe filme in Europa. Traiasca cinematografia europena!
alex_il_fenomeno pe 18 martie 2012 11:22
respecta traditia ! bravo lui !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells