Wonder Woman se îndreaptă din nou spre micul ecran

de Cristina Grigore în 7 Sep 2012
Wonder Woman se îndreaptă din nou spre micul ecran

Dacă încercarea de anul trecut a lui David E. Kelley de relansa pe micul ecran aventurile Dianei de Themyscira, aka Wonder Woman,  s-au lovit de refuzul celor de la NBC – din cauza comentariilor negative, a costumului nepotrivit purtat de Adrianne Palicki (actriţa aleasă pentru rolul principal) şi a unor previzionări considerate de slabă calitate – iată că cei de la CW, Warner Bros TV. Şi DC Comics au găsit o modalitate de a reînvia legenda.

Potrivit New York Magazine, o nouă serie TV Wonder Woman a primit undă verde sub titlul Amazon, titlu propus de Allan Heinberg (scenarist şi producător ale lui Sex and the City, Gilmore Girls, Grey’s Anatomy) angajat recent să se ocupe de povestea serialului, ce va urma să înfăţişeze o „supereroină tânără şi prietenoasă şi nu o experimentată apărătoare a libertăţii”. Momentan, nu s-a menţionat nimic despre actriţa care ar putea primi rolul central.

Alte două seriale au fost anunţate ieri. Este vorba de Act of Valor (Relativity Media), inspirat de pelicula lansată anul acesta despre Forţele Speciale ale Marinei Americane şi The Good Shepherd (Showtime), filmul lansat de Robert De Niro în 2006, cu Matt Damon şi Angelina Jolie. La cârma producţiei (care fusese iniţial planificată drept un sequel) va sta tot De Niro, iar Eric Roth, fostul scenarist şi producător al peliculei, va avea aceleaşi atribuţii şi pentru serial.  

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Han_Solo pe 7 septembrie 2012 09:27
Abia astept Act of Valor, sper sa fie la fel de bun ca si The Unit.
Bayard pe 7 septembrie 2012 11:49
Deci o sa fie un fel de Smallville dar cu Wonder Woman?? e un pic penibil ca nu sunt capabili sa faca un film serios cu ea... probabil si pentru ca ar fi prima supereroina care are un film (Elektra poate fi ignorata complet!!).
Costirik pe 7 septembrie 2012 15:41
si Catwoman:)))
mistgun pe 18 septembrie 2012 15:13
Bayard frate sa sti ca asa e , chiar foarte penibil ca nu reusesc sa faca un film serios cu ea adica miar Place sa o vad in Actiune in serial ne prezinta si alte prosti cum ar fi (trecutu)-inceputul inainte ca sa fie o eroina si SINCER nu vreau sa vad ASTA. ( Parerea MEA ) Oricum celelalte 2 filme mi se par INTERESANTE.
spartacus pe 7 septembrie 2012 14:28
Una dintre cele mai proaste idei ever Wonder Woman. Producatorii vor vedea ulterior...
Pavel.F pe 10 septembrie 2012 15:27
abia astept sa apara filmul Act of Valor
alex_il_fenomeno pe 21 septembrie 2012 11:47
a lipsit ani buni eroina...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells