Wonder Woman rămâne fără regizoare

de Ştefan Dobroiu în 14 Apr 2015
Michelle MacLaren este a doua regizoare îndepărtată de la cârma unui blockbuster cu supereroi

Într-o decizie care cu siguranţă va isca discuţii legate de discriminarea femeilor la Hollywood, regizoarea Michelle MacLaren (Breaking Bad, The Walking Dead, Game of Thrones, Better Call Saul) a fost îndepărtată de la cârma aşteptatului Wonder Woman. Nu se ştie cine o va înlocui pe regizoare şi dacă decizia studiourilor Warner va duce la amânarea premierei programate în acest moment pentru iunie 2017.

Ca motiv al renunţării la MacLaren au fost citate celebrele "diferenţe creative", practic motivul tuturor "divorţurilor" de la Hollywood.

Este interesant faptul că MacLaren este a doua regizoare ataşată unui blockbuster cu supereroi care are parte de acest tratament. În 2011 am scris de Patty Jenkins, aleasă pentru regia lui Thor: The Dark World şi îndepărtată din proiect câteva luni mai târziu. Alan Taylor a fost atunci anunţat, la doar o săptămână după plecarea lui Jenkins, drept regizor al sequelului.

Înainte de a avea parte de propriul ei film, Wonder Woman (Gal Gadot, foto) îşi va face apariţia pe marile ecrane în Batman V Superman: Dawn of Justice, cu premiera programată pentru sfârşitul lui martie 2016.

Exploreaza subiecte similare:

Gal Gadot, Michelle MacLaren, Patty Jenkins, Alan Taylor, Thor: The Dark World, Wonder Woman, Batman V Superman: Dawn of Justice

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 14 aprilie 2015 11:19
Se va gasi regizor si la acest Wonder Woman sunt sigur .. de preferabil un barbat :)
Bayard pe 15 aprilie 2015 10:12
Cam ciudat, nu?
spartacus pe 15 aprilie 2015 19:14
Mai bine, nu e nicio paguba....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells