Wonder Woman este cel mai popular film al anului pe Twitter

de Cristina Grigore în 9 Iun 2017
Supereroina DC Comics și-a mai adjudecat un record în social media Statelor Unite

După ce a devenit blockbuster-ul cu cele mai mari încasări din Statele Unite, Wonder Woman a doborât un alt record - a devenit filmul cu cele mai multe reacţii pe Twitter în SUA.

Potrivit informațiilor obținute de Variety.com, producția regizată de Patty Jenkins a trecut de 2,19 milioane de tweet-uri și a depășit astfel La La Land și Beauty and the Beast.

Și eroina filmului, interpretată de actrița Gal Gadot, s-a clasat în vârful unui clasament al Twitter – a devenit personajul despre care s-a discutat cel mai mult în această primă parte a anului.

Partenerul său de film, Chris Pine, se află pe locul trei în clasament. Locul doi este ocupat de Batman.

În contul personal al lui Gadot, cele mai populare comentarii sunt cele legate de materialele de promovare a peliculei Wonder Woman, inclusiv cele două trailere și posterul.

Lăudat de critici și apreciat de public, filmul a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american. Cu un buget de 150 milioane de dolari, a ajuns la încasări internaționale de 250 milioane în toată lumea și amenință să întreacă liderul anului la box office, filmul Beauty and the Beast. 

Exploreaza subiecte similare:

Wonder Woman, Patty Jenkins, La La Land, Beauty and the Beast, Gal Gadot, Chris Pine

Alte știri din cinema

„Dumnezeu să ne ierte”, despre doi polițiști în căutarea unui monstru, din 27 octombrie

Inspectorii Velarde și Alfaro se confruntă pe neașteptate cu o serie de crime oribile. Primesc ordinul de a rezolva cazul cât mai repede și cât mai discret, dar acțiunile lor nu sunt chiar atât de diferite de cele ale criminalului

Michael Fassbender și Alicia Vikander s-au căsătorit

Interpretul lui David din Prometheus este acum soţul Avei din Ex Machina

Cum arată Rami Malek în rolul lui Freddie Mercury

Bryan Singer, regizorul peliculei biografice, a postat o nouă imagine de la filmări

Serialul multi-premiat dr. Foster revine la Diva, cu al doilea sezon

Premiera sezonului 2 al serialului săptămânal Dr. Foster este joi, 2 noiembrie, la ora 21:00, pe canalul Diva. În fiecare joi la 21:00 va fi difuzat câte un episod

Părerea ta

Spune-ţi părerea
camaleonii pe 9 iunie 2017 11:30
" Cu un buget de 150 milioane de dolari, a ajuns la încasări internaționale de 250 milioane în toată lumea și amenință să întreacă liderul anului la box office, filmul Beauty and the Beast. "
Doamne, Cristina...iar ne amuzi pe noi toti. WW abia daca va ajunge la 700 de milioane in toata lumea. Nici nu vorbim de 1 miliard tinta posibila. Iar sa intreaca B&B e ceva de domeniul sf. Chiar asa nu exista nici cea mai minima documentare cand realizezi asemenea afirmatii? :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback