Wonder Woman 2: o nouă poveste de dragoste şi noi personaje

de Gloria Sauciuc în 1 Dec 2017
Formula din primul film revine

Ca şi blockbusterul original, sequel-ul Wonder Woman semnat de Warner Bros. se va întoarce la cariera supereroinei DC Comics aşa cum a fost aceasta înainte de Batman vs. Superman: Dawn of Justice şi Justice League. Totuşi, în timp ce filmul este plasat la decenii întregi diferenţă, regizoarea Patty Jenkins anunţă că anumite lucruri vor rămâne neschimbate, scrie cbr.com.

Pentru început, regizoarea a declarat pentru Variety că va exista o altă iubire pentru Diana (Gal Gadot). Această poveste de dragoste a fost descrisă drept „excepţională" de către Jenkins, deşi aceasta nu a mai oferit alte detalii despre cum anume ar fi această iubire. Mână în mână cu aceasta va exista o nouă distribuţie, pe care Jenkins a descris-o drept „cu totul diferită faţă de ceea ce am văzut în primul film”.

Publicul se poate aştepta ca formula din primul film să revină totuşi: „Este o formulă care îmi place, şi îmi place ideea de a lua pe cineva într-o călătorie epopeică, ieşită din comun şi care duce la primirea unor răspunsuri la întrebări majore”, continua regizoarea.

Pentru că Diana este deja Wonder Woman atunci când sequel-ul va fi început, ea va fi o prezenţă consacrată. Deşi formula va rămâne aceeaşi, Jenkins şi-a exprimat speranţa că va exista o poveste foarte diferită şi care „abordează ceva diferit, dar totuşi singular”.

Exploreaza subiecte similare:

Gal Gadot, Patty Jenkins, Wonder Woman, Justice League

Alte știri din cinema

„Banditul Whiskey”, în regia lui Nimród Antal (Predators), va avea premiera pe 26 ianuarie

Scris și regizat de Nimród Antal (Predators), care a muncit timp de trei ani la scenariu, consultându-l în permanență pe realul „Whiskey Man”, Attila Ambrus, acum un om liber, mic întreprinzător

Ultimul sezon Game of Thrones, „mai impresionant și eroic decât anterioarele”

Hit-ul HBO Urzeala Tronurilor nu va fi difuzat până în 2019

Kate Winslet, scene fierbinţi cu Idris Elba în The Mountain Between Us

Winslet nu este la prima scenă erotică de-a lungul celor 26 de ani de film

„Ghinionistul”, cele mai mari încasari la debut dintre filmele românești ale lui 2017

În weekend-ul lansarii a câștigat 342.452 lei

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells