Wonder Woman 2: o nouă poveste de dragoste şi noi personaje

de Gloria Sauciuc în 1 Dec 2017
Formula din primul film revine

Ca şi blockbusterul original, sequel-ul Wonder Woman semnat de Warner Bros. se va întoarce la cariera supereroinei DC Comics aşa cum a fost aceasta înainte de Batman vs. Superman: Dawn of Justice şi Justice League. Totuşi, în timp ce filmul este plasat la decenii întregi diferenţă, regizoarea Patty Jenkins anunţă că anumite lucruri vor rămâne neschimbate, scrie cbr.com.

Pentru început, regizoarea a declarat pentru Variety că va exista o altă iubire pentru Diana (Gal Gadot). Această poveste de dragoste a fost descrisă drept „excepţională" de către Jenkins, deşi aceasta nu a mai oferit alte detalii despre cum anume ar fi această iubire. Mână în mână cu aceasta va exista o nouă distribuţie, pe care Jenkins a descris-o drept „cu totul diferită faţă de ceea ce am văzut în primul film”.

Publicul se poate aştepta ca formula din primul film să revină totuşi: „Este o formulă care îmi place, şi îmi place ideea de a lua pe cineva într-o călătorie epopeică, ieşită din comun şi care duce la primirea unor răspunsuri la întrebări majore”, continua regizoarea.

Pentru că Diana este deja Wonder Woman atunci când sequel-ul va fi început, ea va fi o prezenţă consacrată. Deşi formula va rămâne aceeaşi, Jenkins şi-a exprimat speranţa că va exista o poveste foarte diferită şi care „abordează ceva diferit, dar totuşi singular”.

Exploreaza subiecte similare:

Gal Gadot, Patty Jenkins, Wonder Woman, Justice League

Alte știri din cinema

Guardians of the Galaxy 3 a rămas fără regizor după dezvăluirea unor mesaje ofensatoare

James Gunn, care a stat la cârma primelor două filme din serie, a fost concediat de studiourile Disney

Poster plin de cranii pentru noul film Predator

Alături de noul poster (vezi galeria foto) a fost lansată şi o imagine clară cu teribilul extraterestru în nava ce îl transportă către Terra

Megaproducţia Netflix regizată de Michael Bay şi-a ales distribuţia

Starul peliculei - cea mai scumpă de până acum dintre producţiile companiei - este Ryan Reynolds (Deadpool)

Once Upon a Time in Hollywood, al lui Tarantino, se va lansa mai repede

Data anterioară marca aniversarea a 50 de ani de la uciderea actriţei Sharon Tate de către clanul Manson

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells