Wonder Woman 2: o nouă poveste de dragoste şi noi personaje

de Gloria Sauciuc în 1 Dec 2017
Formula din primul film revine

Ca şi blockbusterul original, sequel-ul Wonder Woman semnat de Warner Bros. se va întoarce la cariera supereroinei DC Comics aşa cum a fost aceasta înainte de Batman vs. Superman: Dawn of Justice şi Justice League. Totuşi, în timp ce filmul este plasat la decenii întregi diferenţă, regizoarea Patty Jenkins anunţă că anumite lucruri vor rămâne neschimbate, scrie cbr.com.

Pentru început, regizoarea a declarat pentru Variety că va exista o altă iubire pentru Diana (Gal Gadot). Această poveste de dragoste a fost descrisă drept „excepţională" de către Jenkins, deşi aceasta nu a mai oferit alte detalii despre cum anume ar fi această iubire. Mână în mână cu aceasta va exista o nouă distribuţie, pe care Jenkins a descris-o drept „cu totul diferită faţă de ceea ce am văzut în primul film”.

Publicul se poate aştepta ca formula din primul film să revină totuşi: „Este o formulă care îmi place, şi îmi place ideea de a lua pe cineva într-o călătorie epopeică, ieşită din comun şi care duce la primirea unor răspunsuri la întrebări majore”, continua regizoarea.

Pentru că Diana este deja Wonder Woman atunci când sequel-ul va fi început, ea va fi o prezenţă consacrată. Deşi formula va rămâne aceeaşi, Jenkins şi-a exprimat speranţa că va exista o poveste foarte diferită şi care „abordează ceva diferit, dar totuşi singular”.

Exploreaza subiecte similare:

Gal Gadot, Patty Jenkins, Wonder Woman, Justice League

Alte știri din cinema

Presiunea celebrităţii i-a provocat o cădere nervoasă actriţei Keira Knightley

La 22 de ani, când a fost diagnosticată cu stres post-traumatic, spune că nu avea încă, psihologic, puterea de a face față criticilor negative

Richard Madden, starul lui Game of Thrones, ar putea fi următorul Bond

Cum din partea producătoarei Barbara Broccoli nu a venit încă vreo confirmare, în ciuda surselor, știrea rămane la stadiul de zvon

Bad Times at the El Royale: twisturi violente și morți șocante

Filmul cu o distribuție proeminentă rulează în premieră pe marile noastre ecrane

Blestemul celor rămaşi: sumbru, nu lipsit de idei originale, dar insuficient susţinute

O adolescentă de 16 ani își ia micul dejun în fiecare dimineață cu fantoma tatălui ei, unul dintre „cei rămași”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells