Wonder Woman 1984 are deja competiție la box office de Crăciun

de Marina Florea în 20 Nov 2020
Adaptarea pentru marele ecran a jocului video Monster Hunter a fost mutată cu o săptămână pentru a coincide cu întoarcerea pe ecrane a Dianei Prince

Ca urmare a deciziei monumentale a studiourilor Warner Bros de a lansa filmul DC Wonder Woman 1984 simultan în cinematografe și pe platforma de streaming americană HBO Max, în ziua de Crăciun, Sony face - la rândul său - o mișcare importantă, scrie CinemaBlend: mută premiera action-ului fantasy Monster Hunter tot de Crăciun.

Iată, așadar, că weekendul 25-27 decembrie va fi efervescent nu doar pentru că este Crăciunul, ci și sub aspectul competiției la box office. Monster Hunter era inițial programat pentru o lansare în septembrie 2020, înainte ca pandemia să îl facă să fie mutat pe 21 aprilie 2021. După anunțul Warner Bros., iată că studioul Sony a decis să aducă filmul în decembrie anul acesta.

Monster Hunter reunește echipa seriei Resident Evil - anume pe regizorul Paul W.S. Anderson și pe Milla Jovovich - pentru un film epic ce amestecă acțiunea militară în stil Michael Bay, cu câte ceva din universul Jurassic World și lupta pentru supraviețuire à la Resident Evil. În centrul poveștii este o unitate militară - condusă de personajul Millei Jovovich - ce este transportată de o furtună de nisip într-o altă dimensiune, în care trăiesc monștri uriași. Spre deosebire de Wonder Woman 1984, filmul Monster Hunter se va lansa numai pe marile ecrane.

În spatele lumii noastre, mai există o alta, spune sinopsisul oficial: o lume de monștri puternici și primejdioși, care își domină tărâmul cu o ferocitate letală. Atunci când o furtună de nisip, venită pe nebănuite, îi aruncă pe Lt. Artemis (Milla Jovovich) și pe unitatea ei (TI Harris, Meagan Good, Diego Boneta) într-o lume străină, luptătorii descoperă cu surprindere că acest mediu nou și periculos este populat de monștri uriași, înspăimântători și, mai grav, imuni la armele lor. Aflați într-o luptă disperată pentru supraviețuire, membrii unității îl întâlnesc pe Hunter (Tony Jaa), a cărui set unic de aptitudini îl ajută să fie cu un pas înaintea primejdioaselor creaturi. Pe măsură ce Artemis și Hunter capătă, încet-încet, încredere unul în celălalt, ea descoperă că acesta este parte dintr-o echipă condusă de Amiral (Ron Perlman). În fața unei primejdii care le-ar putea distruge lumea, acești viteji luptători își combină forțele pentru lupta supremă.

Exploreaza subiecte similare:

Wonder Woman 1984, Monster Hunter

Alte știri din cinema

The Importance of Being Earnest: o comedie romantică aristocrată, marca Oscar Wilde

The Importance of Being Earnest (2002) poate fi văzut pe 10 decembrie, ora 19:00, la Tv1000

Ana de Armas o înlocuiește pe Scarlett Johansson în Ghosted, unde va juca alături de Chris Evans

Ghosted este descris drept „un film de acțiune și aventură romantic”

Iată cum se explică faptul că Neo este încă în viață în The Matrix Resurrections

Cel de-al patrulea film dn seria Matrix va avea premiera românească pe 24 decembrie

Poveste din cartierul de vest, o reinterpretare modernă a celebrului musical, o nouă super producție 20th Century Studios

Apărută în 1957, povestea a fost regândită și recreată continuu în diverse forme

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells