Wolverine va fi mai vulnerabil la final de trilogie

de Cristina Grigore în 6 Oct 2016
Regizorul James Mangold a dezvăluit un amănunt important al scenariului

Ultimul film Wolverine, încă neintitulat, va ajunge pe marile ecrane anul viitor, în luna martie, iar fanii actorului se întreabă deja ce ieşire din scenă au pregătit realizatorii supereroului şi pe cine vor alege în viitoarele apariţii ale lui Wolverine de la cinema. Până atunci însă, regizorul James Mangold a satisfăcut curiozitatea publicului printr-un poster al finalului de trilogie, la care a adăugat, pe pagina sa de Twitter, şi unele detalii importante legate de scenariu. Aflăm, astfel, că vom vedea un film cu supereroi ceva mai realist decât restul producţiilor – când vine vorba de lupte şi scene de acţiune – dar şi că Logan nu mai are –  Hugh Jackman are 17 ani de când îl joacă pe Wolverine – atributele tinereţii şi va fi, prin urmare, ceva mai vulnerabil.

„În acest film, oamenii vor fi răniţi sau îşi vor pierde viaţa dacă vor fi loviţi de ceva. Vor fi la fel de răniţi sau la fel de morţi ca atunci când cade peste cei ceva greu, ca o maşină, de exemplu. Dacă cineva din povestea noastră va avea ghinionul de a cădea de pe un acoperiş sau de la o fereastră, va fi grav. Va muri”, a explicat regizorul.

„Cât despre eroul nostru, ei bine, este mai în vârstă acum şi este clar că abilităţile lui nu mai sunt ce-au fost odată. Apar transformări interioare, iar rata încetinită de vindecare îl ţine într-o stare permanentă de durere cronică, aşa că alcoolul devine un analgezic. Chiar este cazul să vă faceţi griji pentru el!”, a mai spus Mangold.

 

Exploreaza subiecte similare:

James Mangold, Untitled Wolverine Sequel

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cavallioty pe 6 octombrie 2016 16:56
"Ultimul film Wolverine, încă neintitulat" si acel Logan de pe poster ce reprezinta?nici nu stiu de ce mai intru pe acest site,noroc ca citesc si in alta parte ca altfel,mai mult informatii proaste primeam de aici
zeno.marin pe 6 octombrie 2016 23:15
Sigur ca e vulnerabil! Are ficatul praf de la atata bautura de proasta calitate, iar cealalta mana, cu care nu tine sticla de trascau, ii tremura ca naiba (parol, daca o sa cautati pe net, vedeti poza completa).
VIBERS pe 7 octombrie 2016 19:50
A luat-o omul pe tuica de pufoasa si i-a rupt ficatul in doua si cica Wolverine va muri de ciroza.
mihnea_aspru95 pe 8 octombrie 2016 01:33
Pai va dati seama, doar o sa fie rated-R ca DEADPOOL de altfel.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells