Wolverine 3 va merge pe urmele lui Deadpool şi va beneficia de o lansare de rating R

de Cristina Grigore în 19 Feb 2016
Ştirea nu a fost confirmată încă de Marvel; rating-ul a fost observat de presă într-unul din pliantele ce anunţau noul film Wolverine

Deadpool pare să fi scris o nouă filă în adaptarea benzilor desenate Marvel, iar succesul său ar putea încuraja şi alte producţii inspirate din benzile desenate să ia calea unui rating R adesea evitat de realizatori. Una dintre acestea se anunţă a fi Wolverine 3, scrie ComicBook.com.

Vestea nu a fost până acum confirmată de companiile producătoare (Marvel şi Fox); publicaţiile de profil au lansat zvonul după ce o broşură distribuită de Fox în cadrul Toy Fair (târg anual destinat jocurior, jucăriilor şi altor produse din zona divertismentului) arăta că Wolverine 3 va trece peste rating-ul PG-13 obişnuit.

Este posibil, aşadar, ca în vara lui 2017 să vedem un Wolverine dezlănţuit în noile sale aventuri pe marele ecran, o schimbare binevenită şi pentru actorul Hugh Jackman, care este la ultima sa transformare în popularul supererou. Actorul a explicat şi de ce a durat atât de mult finalizarea poveştii din a treia parte a seriei – a dorit ca apariţia sa finală în rol „să fie perfectă”.

În aşteptarea unor noi detalii legate de scenariu, reluăm informaţiile care au ajuns până acum la presă şi public – Patrick Stewart va reveni în rolul Profesorului X, iar povestea se va concentra destul de mult pe „relaţia părintească” dintre Wolverine şi acesta.

Exploreaza subiecte similare:

Untitled Wolverine Sequel, Hugh Jackman, Patrick Stewart

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
bogyvaly pe 19 februarie 2016 12:21
Imi pare rau ca Hugh Jackman renunta dupa acest film la rol...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells