Willem Dafoe şi Sam Neill caută Diavolul Tasmanian

de Cristina Grigore în 29 Oct 2010
Willem Dafoe şi Sam Neill caută Diavolul Tasmanian

Cartea autoarei australiene Julia Leigh, The Hunter, pare că a avut un asemenea succes în ţara sa de origine, încât a fost adaptat marelui ecran, iar filmul a atras o distribuţie ofertantă. The Holllywood Reporter anunţă că Willem Dafoe şi Sam Neill vor juca împreună cu Frances O’Connor (The Importance of Being Earnest, Bedazzled) în thriller-ul psihologic ce va purta acelaşi titlu.

Acţiunea romanului îl are ca personaj principal pe Martin Davies, un mercenar trimis de o companie europeană care activează în domeniul biotehnologiei în sălbăticia Tasmaniei, într-o încercare de a-l vâna pe cel ce ar putea fi ultimul reprezentant al diavolilor tasmanieni. El trebuie însă să pozeze în naturalist, pentru a nu trezi suspiciuni localnicilor, gazdei sale ori cercetătorilor Parcului Naţional şi pentru a-şi duce astfel la îndeplinire misiunea de a preleva material genetic valoros de la un mamifer pe cale de dispariţie.

The Hunter va fi regizat de  Daniel Nettheim (Angst, Rush, Spirited) şi produs de Vincent Sheenan (Animal Kingdom, Little Fish). Filmările au început săptămâna aceasta în Tasmania.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
dacoda pe 29 octombrie 2010 10:40
Asta daa stire interesanta , a jucat foarte bn in rolulu spiridusului din spiderman :D
margott pe 31 octombrie 2011 15:31
Nu toate filmele lui Willem Dafoe sunt bune, dar el e un actor exceptional.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells