Wes Craven va transforma în serial unul din cele mai apreciate filme ale sale

de Cristina Grigore în 21 Apr 2015
The People Under the Stairs, lansat în 1991, va deveni un show descris ca o încrucişare între The Amityville Horror şi Downton Abbey

Wes Craven (A Nightmare on Elm Street, Scream) şi-a anunţat noul proiect, o adaptare pentru televiziune a peliculei sale din 1991, The People Under the Stairs. Potrivit TVLine.com, serialul va fi o combinaţie între The Amityville Horror şi Downton Abbey, urmând să fie difuzat pe canalul SyFy.

Craven se va folosi pentru adaptarea TV de o versiune actualizată pe partea de scenariu a lui The People Under the Stairs, în care un cuplu demonic – jucat anterior de Everett McGill şi Wendy Robie – ascundea secrete înfiorătoare în casa lor de provincie.

Colaborarea dintre postul SyFy şi legenda filmelor horror mai cuprinde alte două titluri. The Disciples este o adaptare a volumului de benzi desenate imaginate de Steve Niles, în care vor fi explorate implicațiile colonizării Universului de către un grup de bogătași, iar We All All Completley Fine, romanul câștigător al premiului Nebula, scris de Daryl Gregory, va avea în centru o femeie psihiatru, pornită să afle secretele înfricoşătoare ale părinţilor săi.

Un alt titlu din filmografia lui Craven este acum pe cale să devină serial TV, sub egida MTV. Este vorba de Scream, ce îl are ca producător tot pe cineast.

Exploreaza subiecte similare:

Wes Craven, The People Under the Stairs, The Amityville Horror, Downton Abbey

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 21 aprilie 2015 10:14
Super! va iesi cu siguranta bine
Costirik pe 21 aprilie 2015 16:09
Primul suna promitator, dar Scream serial??Ce o sa faca, sa omoare oameni pana se plictiseste??

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells