Weekendul vine cu noi animații și ateliere de creație la Cineplexx

de Cinemagia în 9 Sep 2021
Copii și părinți sunt așteptați în foaierul cinematografelor să participe la atelierele de creație gratuite

Pregătirile pentru noul an școlar și sezonul de toamnă produc inevitabil multă agitație și oboseală atât pentru părinți, cât și pentru copiii lor. Însă cum pentru toate trebuie să existe un echilibru și tot atâtea momente de distracție, ultimul weekend de vacanță nu poate face excepție.

Lanțul de cinematografe Cineplexx propune pentru sfârșitul de săptămână - 11 și 12 septembrie - activități dedicate pentru copii în toate cele cinci cinematografe ale sale: Băneasa, Titan, Sibiu, Satu-Mare și Târgu-Mureș. Cei mici vor fi întâmpinați cu un program antrenant care include animatori, ateliere de creație, premii surpriză și super animații pe toate gusturile.

Atât sâmbătă, cât și duminică, începând cu ora 15:00, timp de două ore, copii și părinți sunt așteptați în foaierul cinematografelor să participe la atelierele de creație gratuite susținute de Cineplexx. În plus, aceștia vor avea de ales între filme de familie și animații noi precum: avanpremiera „Boss Baby: Afaceri de familie”, „Patrula cățelușilor: Filmul”, „Luca”, „Croazieră în junglă” și multe altele, pentru care vor beneficia de prețuri reduse prin accesarea pachetelor Family Pack.

Ca de obicei, întreaga familie se va bucura de vizionarea unui film pe marele ecran și de nelipsitul popcorn cald. De această dată, înainte de a intra la film, cei mici vor învăța să își confecționeze singuri obiecte originale, în timp ce părinții lor îi vor privi relaxați de pe margine. Astfel, sfârșitul de săptămână se va încheia cu o experiență de vizionare desăvârșită la cinema.

„Este o bucurie să observăm că tot mai multe familii preferă să își petreacă parte din timpul liber văzând un film la cinema, cel puțin o dată pe săptămână. Investim permanent în acțiuni și oferte care să le răsplătească loialitatea. Prin această acțiune din 11 și 12 septembrie, dedicată copiilor, ne dorim să creăm pentru toți noi amintiri plăcute și câteva clipe de detașare chiar înainte de începerea școlii.”, declară Mădălina Panțucu, Marketing & PR Manager Cineplexx România.

Programul complet al cinematografelor și detalii despre bilete vor putea fi găsite în orice moment pe site-ul www.cineplexx.ro sau în aplicația Cineplexx disponibilă gratuit pe iOS și Android.

Cineplexx este unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est, cu o experiență de peste 50 de ani în industrie. Compania operează în prezent peste 60 de cinematografe în 12 țări: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia, Italia și România. Al doilea lanț de cinematografe pe piața românească, Cineplexx deține cinci locații - Băneasa, Titan, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.

Exploreaza subiecte similare:

The Boss Baby: Family Business, PAW Patrol: The Movie, Luca, Jungle Cruise

Alte știri din cinema

Cinemagia recomandă 3 scurtmetraje inedite de pe Youtube

Trei scurtmetraje multipremiate, disponibile gratis, online: Wasp, Casus Belli, Plastic Bag

Retrospectiva 007: desecretizarea dosarului lui James Bond

Săptămâna viitoare, pe 1 octombrie, are loc lansarea ultimului film James Bond, No Time to Die/Nu e vreme de murit. Nu e vreme de pierdut, așa că hai să încheiem turul muzeului virtual James Bond.

România Sălbatică ajunge în aproape 40 de orașe în a doua săptămână de la lansare

Documentarul este un demers unic pentru țara noastră și s-a bucurat încă de la început de susținerea specialiștilor din ONG-urile de mediu

Otto Barbarul: cronica unei sinucideri anunțate

Debutul în lungmetraj al Ruxandrei Ghițescu aduce în discuție posibilitatea unei punți între generații, dar atinge și o temă-capcană: fantezia sinuciderii

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells