Weekend-ul călătoriilor în timp, în iunie, pe SCI FI Channel

12 Mai 2009
Weekend-ul călătoriilor în timp, în iunie, pe SCI FI Channel

Pe 27 şi 28 iunie, urmăriţi Canalul SCI FI pentru noi aventuri şi călătorii în timp. Weekend-ul călătoriilor în timp face o incursiune în viitor cu Waterworld - Lumea apelor, Johnny 2.0 şi Stăpânii apei, apoi se întoarce în trecut cu filme precum Ciclopul, Highlander: Runda finală şi Nostradamus, toate de la ora 22.00. De asemenea, îi puteţi urmări pe Sam Beckett (Scott Bakula) călătorind dintr-o epocă în alta în serialul Capcana Timpului şi pe prietenii dv. din viitor Fry şi Bender în Futurama, decongelând-o pe una dintre fostele iubite ale lui Fry, care a fost criogenată timp de o mie de ani.



Filmele lunii iunie - Recomandări

Ciclopul
Pe 5 iunie, de la ora 22.00

Locuitorii Romei Antice sunt terorizaţi de o creatură mitologică de temut - un ciclop. Împăratul Tiberius (Eric Roberts) îl trimite pe omul său de încredere, generalul Marcus (Kevin Stapleton), pentru a scăpa populaţia de această ameninţare. După ce capturează însă bestia şi o aduce în Colosseum, generalul descoperă că a fost victima unui joc dublu. Singura lui şansă de supravieţuire este să îşi unească acum forţele cu duşmanul său cu un singur ochi.

Ultimele zile ale Terrei
Partea întâi: 19 iunie, de la 22.00
Partea a doua: 19 iunie, de la 23.30

Comandantul unui grup de astronauţi care au pornit într-o îndrăzneaţă expediţie spaţială în urmă cu trei ani este internat într-un ospiciu. Un val de evenimente inexplicabile se abate asupra oraşului San Francisco, iar arheologul Lloyd Walker (Gil Bellows) şi entomologul Marianne Winters (Suleka Mathew) se întreabă dacă nu cumva există o legătură între acestea şi misiunea spaţială. Ei descoperă accidental o colonie subterană de insecte care se hrănesc cu oameni şi află că Liz (Daryl Hannah), o angajată a Primăriei, este regina acestora. Vor reuşi oare cei doi să împiedice cucerirea omenirii de către o rasă extraterestră?

Efecte speciale
Pe 12 iunie, de la 22.00

Expert în efecte speciale, Rollie Tyler (Bryan Brown) se implică într-un proiect care îl depăşeşte, căci acceptă să simuleze moartea unui gangster mafiot care va intra într-un program de protecţie a martorilor. Totul merge perfect, conform planului, dar Tyler descoperă în scurt timp că este urmărit de aceeaşi agenţie guvernamentală care l-a angajat iniţial.

Şcoala sub teroare
Pe 26 iunie, de la 22.00

Câţiva studenţi organizează o mişcare de rezistenţă când o formă de viaţă parazită, extraterestră, le invadează şcoala şi pune stăpânire pe trupul profesorilor şi colegilor lor. Conduşi de “băiatul rău” al şcolii, Zeke (Josh Hartnett), cei şase studenţi rămaşi neinfectaţi îşi unesc forţele pentru a opri înaintarea parazitului, înainte ca infecţia să se răspândească şi dincolo de porţile şcolii. Film horror SF avându-i în rolurile principale pe Salma Hayek şi Elijah Wood, în regia apreciatului Robert Rodriguez.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells