Warner reface Sympathy for Mr. Vengeance

de Ştefan Dobroiu în 8 Ian 2010
Warner reface Sympathy for Mr. Vengeance

După ce remake-ul la Oldboy, în care fuseseră implicaţi Steven Spielberg şi Will Smith, a intrat pe linie moartă, iată că un alt film din trilogia răzbunării a lui Chan-wook Park va avea parte de un remake american. Este vorba de prima parte, Sympathy for Mr. Vengeance, ale cărei drepturi de reecranizare au fost achiziţionate de studiourile Warner.

Dacă Oldboy era despre un bărbat ţinut prizonier timp de 14 ani înainte de a fi eliberat fără nicio explicaţie, Sympathy for Mr. Vengeance îl are în vizor pe Ryu, un bărbat surdo-mut disperat să-şi ajute sora care urmează să moară dacă nu i se face un transplant de rinichi. După ce Ryu eşuează în încercarea de a-i găsi un rinichi sorei sale pe piaţa neagră a traficului de organe, bărbatul decide să o răpească pe fiica şefului său, care tocmai îl concediase.

Variety notează că Brian Tucker, un scenarist cvasi-necunoscut implicat în filmul Broken City, un neo-noir despre un detectiv privat care investighează abuzurile făcute în timpul unor alegeri, va adapta Sympathy for Mr. Vengeange după tipicul hollywoodian. Sunt toate şansele ca protagonistul să-şi piardă atributele asiatice şi, de asemenea, ca scenariul să-şi piardă violenţa specifică.

Dacă proiectul nu are soarta lui Oldboy cu Will Smith, Sympathy for Mr. Vengeance ar putea apărea în cursul lui 2011.

Ai văzut Sympathy for Mr. Vengeance? Cum crezi că va arăta versiunea americană?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Mist pe 8 ianuarie 2010 14:23
Se putea sa nu faca americanii un remake...
horney1 pe 8 ianuarie 2010 15:22
ce o zis Mist...
Liviu- pe 8 ianuarie 2010 16:07
nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,

Dar sa speram ca va avea aceeasi soarta ca si remake-ul dupa Oldboy.

You just don't touch the Vengeance Trilogy :P

floreamihai pe 8 ianuarie 2010 22:59
e ok
eko pe 9 ianuarie 2010 19:20
Americani si remakurile lor. Oricum nu o sa se compare cu adevaratul Sympathy for Mr. Vengeance. Chan-wook Park e un mare regizor.
Qube86 pe 12 decembrie 2011 03:02
Americanii au reusit de fiecare data sa distruga pelicule care pana atunci erau considerate opere de arta...Pana nu isi vara si ei nasul nu se poate...N-o sa se apropie nici pe departe de adevarata trilogie a razbunarii...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells