Se pregătește remakeul lui The Fugitive, pelicula clasică de acțiune cu Harrison Ford

de Cristina Grigore în 29 Nov 2019
Warner Bros. a ales regizorul și scenaristul noii pelicule

Cum pentru relansări și continuări este întotdeauna loc la Hollywood, iată încă un titlu care nu a scăpat practicii: The Fugitive. Potrivit deadline.com, filmul clasic de acțiune cu Harrison Ford va beneficia de un remake.

Un regizor a fost deja desemnat producției – Albert Hughes (The Book of Eli, Alpha) va sta la cârma peliculei și va lucra după un scenariu imaginat de Brian Tucker. Warner Bros. are de mai multă vreme în plan acest remake. A fost anunțat prima dată în 2009, apoi în 2016. Varianta aflată acum în pregătire ar putea fi însă destul de diferită față de cea regizată în 1993 de Andrew Davis.

Filmul original a avut la bază serialul cu același nume din 1963. În centrul acțiunii se afla doctorul Richard Kimble (Ford), condamnat pe nedrept pentru uciderea sângeroasă a soției sale. El reușește să evadeze după ce autobuzul care îl muta la o altă închisoare are un accident. Face tot posibilul să îl afle pe adevăratul criminal al soției sale, însă are un oponent formidabil în persoana șerifului Sam Gerard (Tommy Lee Jones, care s-a ales și cu un premiu Oscar pentru Cel mai bun actor secundar, din cele șapte nominalizări la premiile Academiei obținute de film).

The Fugitive a fost și punctul de pornire al unui proiect de televiziune - Kiefer Sutherland va fi protagonistul acestuia, pentru serviciul de streaming Quibi. În anul 2000, un serial The Fugitive a fost produs pentru postul CBS. I-a avut în distribuție pe Tim Daly, Mykelti Williamson și Stephen Lang.

Exploreaza subiecte similare:

The Fugitive, Andrew Davis, Harrison Ford, Albert Hughes, Brian Tucker, Tommy Lee Jones, Kiefer Sutherland, Stephen Lang

Alte știri din cinema

Primul trailer No Time to Die. Final de serie Bond în stil mare pentru Daniel Craig

Filmul se va lansa în cinematografele noastre pe 10 aprilie

Scarlett Johansson era să rateze rolul din MCU. Cine ar fi trebuit să fie Black Widow

Filmul Black Widow va intra în cinematografele noastre pe 1 mai 2020

Filmele lunii decembrie

Decembrie este cea mai polarizată lună a anului în cinematografe

Un nou film Planeta Maimuțelor este în lucru, cu regizorul seriei Maze Runner la cârmă

Ultimul film din serie, War for the Planet of the Apes, a fost lansat în 2017

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells