Warcraft este doar începutul. Se ecranizează și Call of Duty

de Gloria Sauciuc în 8 Nov 2015
Jocul de tip „First person shooter” te plasează în pielea unui soldat, pe câmpul de luptă, în timpul Primului Război Mondial. Call of Duty 4 e plasat în actualitate

Activision Blizzard a anunțat că va dezvolta un „univers cinematografic” inspirat din seria de jocuri Call of Duty. Se va începe cu un show TV intitulat „Skylander Academy”. Apoi,  filmul, un fel de Avengers, după toate așteptările. Aceste noi proiecte iau naștere mulțumită Activision Blizzard Studios, o nouă divizie a producătorului de jocuri, orientată către producții de cinema.

Deși filmele din seria Call of Duty se află încă în stadiul de planificare, Activision Blizzard a anunțat numele implicate pentru emisiunea Skylanders. Eric Rogers, de la Futurama, va fi prezentator, alături de Justin Long (Accepted, Dodgeball) în rolul lui Spyro, Ashley Tisale (Phineas & Ferb) ca Stealth Elf, Jonathan Banks (Breaking Bad) ca Eruptor și Norm MacDonald (Saturday Night Live, Billy Madison) ca Glumshanks. Nick van Dyk, fost Senior Vice President of Corporate Strategy la Disney, va coordona show-ul. Vorbim de nume mari, însă nu este suprinzător că o companie cu un capital considerabil ia lucrurile în serios.

Este de luat în seamă, desigur, și că noul subtitlu: „The Beginning” atașat filmului Warcraft sugerează o trilogie.

Exploreaza subiecte similare:

Norm MacDonald, Jonathan Banks, Justin Long, Warcraft

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
unkn0wn pe 8 noiembrie 2015 16:58
Ar fi interesant storyline din COD Modern Warfare, rusi vs americani intr-un razboi mondial.
Shadow_Master pe 8 noiembrie 2015 19:40
Chiar asta mai lipsea. In loc sa faca un film dupa God of War, care are o poveste super, ei fac dupa toate gunoaiele. Seria Call of Duty a fost faina pana la Modern Warfare 2 si Black Ops.Dupa aia s-au tampit astia de la Activision pentru ca au vazut ca le vin saci de bani si s-au gandit sa faca in fiecare an cate o continuare.Macar de ar fi ceva de ele inafara de multiplayer.
Han_Solo pe 9 noiembrie 2015 10:55
Pe cand un film despre Counter Strike? Cate un film pentru fiecare mapa. Abia astept sa vad un film de 2 ore pe harta iceworld.
bogyvaly pe 9 noiembrie 2015 11:53
:))))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells