Warcraft 2 ar putea lipsi din cinematografele americane. Iată motivul

de Cristina Grigore în 30 Aug 2016
Dacă va fi realizat, sequel-ul ar putea deschide calea mai multor producţii americane cu actori celebri ce vor fi lansate pe alte pieţe de succes, precum China

Filmul Warcraft, o producţie americano-chineză, a beneficiat de un buget mare de producţie şi actori celebri de la Hollywood, însă pe tărâm american încasările au fost atât de slabe – 47 de milioane de dolari la un buget de producţie de 160 de milioane – încât o continuare este puţin probabilă.

Succesul pe care filmul l-a avut însă în China, unde a obţinut încasări de 228 milioane de dolari, l-a făcut însă pe expertul în industria de film Sky Moore, partener la filma de avocatură Stroock & Stroock & Lavan, să afirme că este posibil ca Warcraft 2 să fie realizat şi chiar să creeze un precedent în rândul peliculelor americane ce vor beneficia de acum de lansare doar pe pieţele străine şi foarte dezvoltate, cum este cazul celei din China.

„Aş zice că sequel-ul lui Warcraft va fi axat mai mult pe piaţa din China. Este foarte probabil ca aici, în SUA, să nu mai fie lansat”, a declarat el pentru TheWrap.com. După cum reiese şi din analiza site-ului, piaţa chineză de film este în ascensiune – în 2017 ar putea să depăşească la acest capitol Statele Unite. Filme precum Warcraft se încadrează perfect în tiparul producţiilor preferate de chinezi – fantasy, SF, filme de acţiune cu scene spectaculoase şi adaptări Marvel. În plus, achiziţia făcută de Dalian Wanda Group în ianuarie, prin care îşi asimila compania americană Legendary Entertainment, a uşurat distribuţia şi promovarea filmului american în China.

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
unkn0wn pe 30 august 2016 13:14
Pentru mine conteaza doar sa apara Warcraft 2, americanii sunt tampiti.
Whi7eangel pe 30 august 2016 16:48
apare sigur!
Cretzulynne pe 30 august 2016 16:14
Mda, nimic nou sub soare. Chiar am prezis aceste lucruri. Si cate schimbari vor mai fi!
spartacus pe 30 august 2016 21:44
Pe mine mai putin ma intereseaza cine face partea a II-a atata vreme cat aceasta (si celelalter care or mai fi) se vor ridica macar la nivelul primei parti, care, mie unul, mi-a placut. Sa speram că noi, cei cărora le-a plăcut prima parte (fără a fi fan al jocului, important de mentionat), nu vom fi dezamăgiți de continuări.
Slightly pe 31 august 2016 11:14
Era si de asteptat ! Au dat cu batu-n balta . Asa e cand pui o ditamai povestea in bratele unui regizor mediocru sa faca un film. Warcraft trebuia sa fie trilogie, cel putin, si sa fie un concurent serios la Lord of the Rings.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells