Wanted 2 este în lucru şi va avea o „grozavă” întorsătură de situaţie

de Cristina Grigore în 19 Iun 2012
Wanted 2 este în lucru şi va avea o „grozavă” întorsătură de situaţie

Într-o conferinţă de presă organizată pentru promovarea noului său film, Abraham Lincoln: Vampire Hunter, regizorul Timur Bekmambetov a vorbit şi despre îndelung-discutatul sequel al lui Wanted, despre care se spunea că o va readuce în distribuţie pe Angelina Jolie.

Potrivit ThePlaylist.com, chiar dacă Jolie a refuzat apariţia în continuarea peliculei de acţiune, regizorul este încântat de faptul că o are acum o idee nouă care să ducă mai departe povestea şi despre care este de părere că va şoca publicul.

„Ceva nemaipomenit s-a întâmplat acum trei săptămâni. Pentru că un sequel al lui Wanted nu a fost confirmat, nu am mai ştiut ce să facem cu povestea pentru trei sau patru ani. Însă acum trei săptămâni mi-a venit o idee nemaipomenită pe care am prezentat-o şi celorlalţi şi au fost cu toţii cuceriţi de ea. Şi acum cred că am pus pe roate producţia noului film. Scenariul este în lucru şi va fi şocant”, asigură Bekmambetov.

Deşi nu a dezvăluit niciun fel de detaliu legat de scenariul în cauză, el a sugerat totuşi care dintre protagoniştii filmului original îşi va face apariţia în Wanted 2. „Este o continuare a poveştii, cu Wesley Gibson (James McAvoy). Ceilalţi sunt morţi, ştiţi, aşa că nu-i putem aduce înapoi. Scenariul va avea în centru acelaşi personaj, aceeaşi alegorie, dar va beneficia de o întorsătură de situaţie fantastică”, a menţionat regizorul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 19 iunie 2012 11:58
primul film e senzational,te da pe spate..+si in primul wanted exista o intorsatura mare de situatie......sigur si wanted 2 va fi grozav,abia asteptam
spartacus pe 19 iunie 2012 13:18
Oare cand va termina ultima parte (a treia) a trilogiei pe care a inceput-o in 2004 cu NIGHT WATCH (RONDUL DE NOAPTE), apoi DAY WATCH (RONDUL DE ZI) ??... Ramasese sa incheie cu Dusk Watch... Nu s-a mai auzit nimic. Păcat. Primele două părţi au fost bestiale!...
Gebeleizis pe 19 iunie 2012 15:39
Astepatam a doua parte. Ma bucur ca nu invie personajele moarte in prima parte.
radu3455 pe 19 iunie 2012 16:02
super foarte bine ca se va face o continuare
tonymaestrul pe 19 iunie 2012 22:32
e clar, numai joaca angelina.... nasol moment
catasmile17 pe 20 iunie 2012 00:13
abia astept aceasta parte :D
alex_il_fenomeno pe 11 iulie 2012 15:01
fapte , nu numai vorbe :)
Rippa pe 8 martie 2014 18:36
sper sa fie bun ca prmu

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells