Vor mai fi alte filme cu X-Men după Dark Phoenix?

de Gloria Sauciuc în 9 Iun 2019
Cu Disney, deținător acum al drepturilor pentru seria X-Men, viitorul acesteia a devenit unul incert

X-Men este seria de filme cu supereroi cu cea mai lungă viață de până acum, întins de-a lungul a 19 ani și a 12 filme - dacă luăm în calcul cele trei continuări de la Wolverine și cele două filme Deadpool. Acum, după fuziunea Disney-Fox, această variantă a seriei X-Men se apropie de final. Dark Phoenix marchează finalul seriei principale de filme... ceea ce este derutant și dramatic, scrie The Wrap. Oare lumea pe care Fox a construit-o de-a lungul ultimelor două decenii pentru această serie X-Men va dispărea odată cu seria? Deși aceasta din urmă s-a încheiat, studiourile Fox mai au câteva planuri.

Adevăratul „elefant din cameră” este The New Mutants, un horror plasat într-un univers X-Men, în care joacă Maisie Williams și Anya Taylor-Joy. Filmările au avut loc acum doi ani, însă producția a rămas suspendată de atunci încoace, cu o dată a premierei planificată inițial pentru aprilie 2018 și apoi mereu decalată. Programată acum pentru premiera în aprilie 2020, se poate spune că în acest punct orice se poate întâmpla. Filmul pare să nu readucă personaje din seria X-Men pe care le cunoaștem.

Fox mai are planuri și pentru un film X-Force cu Deadpool (Ryan Reynolds), cu Cable (Josh Brolin) și Domino (Zazie Beetz). Este greu de spus când și cum acestea vor fi duse la îndeplinire. Robert Iger, CEO Disney, susține că planul este să continue producția filmelor din seria Deadpool interzise sub 18 ani, însă dacă acestea vor fi parte din MCU sau mai degrabă filme de sine-stătătoare ca primele două, încă nu se știe. Cum acestea nu au fost niciodată parte dintr-un continuum X-Men - cu excepția cameo-ului din Deadpool 2 - o opțiune logică ar fi să continue așa cum au început.

Asta e ceea ce se știe despre planurile Fox pentru X-Men, însă dincolo de asta, o concluzie generală este că , în cele din urmă, Marvel va aduce mutanții în universul MCU. Întrebarea este când o va face, însă e improbabil să fie foarte repede, scrie The Wrap. Prin felul în care aceste lucruri sunt planificate, e foarte posibil ca bazele unui X-Men plasat în universul MCU să fie deja puse.

Totuși, este foarte posibil și ca actualii eroi ai seriei să nu reapară pe marile ecrane atunci când X-Men revin în MCU. Se va întâmpla doar dacă Marvel dorește să îi prindă în acest ”multi-univers” care a fost prezentat prima oară în Avengers: Endgame, și pe care caută să îl construiască în Spider-Man: Far From Home.

 

Exploreaza subiecte similare:

Dark Phoenix, x-men, The New Mutants, Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Ryan Reynolds

Alte știri din cinema

Actorii din serialul Glee, urmăriți de tragedii: Naya Rivera, ultimul nume de pe lista neagră

Seria de tragedii care îi lovește pe actorii și realizatorii serialului Glee continuă cu dispariția neelucidată a actriței Naya Rivera.

Javicia Leslie este prima Batwoman de culoare

Serialul The CW Batwoman va reveni cu al doilea sezon în luna ianuarie

Actriţă din serialul Glee, dată dispărută după un accident pe un lac

Naya Rivera, interpreta Santanei, este acum căutată cu echipe de scufundători

Festivalul Anonimul va avea loc între 12 şi 16 august, în Delta Dunării

Cea de-a 17-a ediţie a festivalului va oferi doar proiecţii gratuite în aer liber

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Phantom_sub pe 10 iunie 2019 10:43
Cred că o să fie la anul. Disney sunt oameni serioşi.Sunt curios dacă o să aibă lansare cinematografică sau pe platforma Disney +.
Dimz pe 10 iunie 2019 11:42
Sa speram ca nu.
blackmore pe 10 iunie 2019 13:00
Astea de pana acum pot fi considerate filme si nu mizerii, ?Oricum de la cinematografia americana nu mai e nimic bun de asteptat.
Phantom_sub pe 11 iunie 2019 09:51
Şrii că filmul e ceva subiectiv, nu-i aşa, blackmorew? Că gusturile nu se discută.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells