Vom vedea mai multe „văduve negre” în Black Widow, spune Rachel Weisz

de Cristina Grigore în 24 Iul 2019
Pelicula va ajunge în cinematografe pe 1 mai 2020

Într-un interviu acordat presei după marea prezentare Marvel de la Comic Con San Diego, actrița Rachel Weisz a oferit un amănunt interesant legat de noul film Black Widow. Ea a spus că vom vedea în film mai multe „văduve negre”, printre care se numără și personajul său, pe nume Melina (Iron Maiden în benzile desenate).

„Melina a trecut prin Red Room [programul sovietic ultrasecret de antrenament și manipulare, n. red.] de cinci ori până la începutul acțiunii din film. A început să fie pregătită astfel încă din copilărie. Este un spion și un asasin de elită, dar nu vă pot spune acum care este relația ei cu celelalte personaje”, a spus Weisz. Câte astfel de asasine și spioane apar în film, Weisz nu a specificat, însă a ținut să spună: „Sunt destul de multe. Eu sunt o Văduvă Neagră, și Scarlett [Johansson], și Florence [Florence Pugh – Yelena în film, n. red]. Veți vedea destul de multe personaje care sunt Văduve Negre”.

A fost confirmat și faptul că acțiunea peliculei Black Widow va avea loc după cea din Captain America: Civil War și va explica unul dintre momentele despre care Hawkeye a amintit în ultimele două filme Avengers – ce s-a întâmplat în Budapesta.

Black Widow se va lansa pe 1 mai 2020.

Exploreaza subiecte similare:

rachel weisz, Captain America: Civil War, Florence Pugh, Scarlett Johansson

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells