Vom vedea Cloverfield 2, promite regizorul Matt Reeves

de Ştefan Dobroiu în 21 Mar 2011
Vom vedea Cloverfield 2, promite regizorul Matt Reeves

Cloverfield este categoric unul dintre cele mai bune filme cu monştri şi în acelaşi timp dovada vie că genul "casetei găsite" nu este potrivit doar pentru producţii cu buget minim, ci şi pentru blockbustere.

De mult aşteptăm o continuare, iar acum vă dăm o veste bună şi una rea: va exista o continuare, doar că nu se ştie exact când. Regizorul Matt Reeves a declarat pentru Total Film că el, J.J. Abrams şi scenaristul Drew Goddard s-au întâlnit în repetate rânduri pentru a discuta despre film şi că, deşi va mai trebui să aşteptăm o vreme, cu siguranţă continuarea îşi va face apariţia la un moment dat pe marile ecrane.

Întrebat dacă sequelul va păstra stilul lui Cloverfield, Reeves a spus "asta e partea dificilă: vrem să-l filmăm ca pe primul, dar cum ar putea avea aceeaşi idee succes a doua oară? Ţinem foarte mult la filmul original şi continuarea nu poate fi exact la fel. Asta e problematic când trebuie să ai de-a face cu un monstru care face totul praf în jur".

Conform unor declaraţii anterioare, sequelul ar putea prezenta de fapt evenimente care se petrec în acelaşi timp cu cele din filmul original.

Ţi-ar plăcea să vezi Cloverfield 2?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Vorador pe 21 martie 2011 23:36
mie mi-a placut primul,sper ca partea a doua sa nu fie mai slaba.
serjcoi pe 22 martie 2011 03:23
cu siguranta din perspectiva unui soldat dotat cu o camera video pe casca...
lovendal pe 22 martie 2011 08:25
da, mi-ar placea sa vad Cloverfield_2 dar sa pastreze acelasi stil. cu siguranta va avea succes. a fost filmul cel mai apropiat de realitate apartinand genului SF.
alex_il_fenomeno pe 22 martie 2011 18:31
daca inca nu se stie nici anul in care se va lansa , nici macar un pronostic , e clar ca filmul va aparea peste mult timp ....
Robert72 pe 2 mai 2011 22:42
daca se va lansa ca si filmul Bioshock...avem de asteptat mult si bine.
Mi-ar placea sa vad 2-ul din perspectiva unui soldat . Acum merg printre ruine cautand supravietuitori, dau de tot felul de oameni ucisi intr-un fel sau altul incercand sa scape. Iar acele mici creaturi ce veneau din monstru sunt cea mai mare amenintare pentru ei si pentru eventuali supravietuitori.

kakapiciu pe 8 octombrie 2011 13:44
Dupa ce am urmarit primul film Cloverfiel pot sa spun ca DA, as vrea sa vad si o continuare!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells