Vogue: Cele mai elegante femei în 2009 - GALERIE FOTO

de Răzvan Boboc în 25 Dec 2009
Vogue: Cele mai elegante femei în 2009 - GALERIE FOTO

Audrey Tautou, Sarah Jessica Parker şi Angelina Jolie se află pe lista celor mai elegante femei ale anului 2009, alcătuită de prestigioasa revistă Vogue.

Pe locul întâi se află Alexa Chung, 26 de ani, prezentatoare de televiziune. Pe locul al doilea s-a situat actriţa franceză Audrey Tautou, iar pe locul trei actriţa americană Sarah Jessica Parker.

Topul 10 al celor mai elegante femei ale anului 2009 a fost completat de cântăreţele Cheryl Cole şi Dannii Minogue, actriţele Emma Watson, Sienna Miller, Diane Kruger, Freida Pinto şi top modelul Kate Moss.

Iată topul şi o galerie foto:

1. Alexa Chung
2. Audrey Tatou
3. Sarah Jessica Parker
4. Cheryl Cole
5. Dannii Minogue
6. Emma Watson
7. Sienna Miller
8. Diane Kruger
9. Freida Pinto
10. Kate Moss
11. Lady GaGa
12. Lily Donaldson
13. Leighton Meester
14. Michelle Obama
15. Angelina Jolie

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Radu47hitman pe 25 decembrie 2009 00:13
Fiecare s-a cracanat cat de tare poate )
BLACK-SPIDER pe 25 decembrie 2009 12:50
Radule ce sunt cu comentariile astea pe capul tau? Scrii doar ca sa te aflii in treaba, e o vorba "daca taceai filozof ramaneai". Audrey Tautou c'est tres belle!
bobex69 pe 25 decembrie 2009 13:04
dami voie sa te contrazic,black-spider, Cheryl Cole e cea mai frumoasa...
rob3rt_89 pe 25 decembrie 2009 13:10
lady gaga???????wow saracutii de ei au probleme cu miopia.....dupa mine cele mai elegante ar fi Cheryl Cole , Diane Kruger, Leighton Meester si angelina jolie.craciun fericit!
watashi_wa_cretz pe 25 decembrie 2009 13:22
daca chilotii colorati si decolteul inseamna eleganta......yeah whatever eu cred ca cea mai draguta si mai eleganta este Emma Watson pentru ca o femeie in adevaratul sens al cuvantului.....a reusit sa ramana in lumina reflectoarelor de mica fara sa apara in diferite reviste de scandal (scuze pentru fanii leighton meeser) si chiar o admir pentru ca a reusit sa devina o actrita superb de frumoasa si inteligenta.....arata minunat in rochia aia! Si Angelina Jolie este dupa parerea mea foarte eleganta si nu cred ca merita ultimul loc......I mean come on! MIchelle Obama?! Alexa Chung?! Angie a fost mereu o femeie frumoasa (ok uitati de buze) si serioasa......O admir pentru nenumaratele acte de caritate pe care le face
d_arckangel pe 25 decembrie 2009 13:47
Michele Obama.... cred ca glumesc!
Vortex pe 25 decembrie 2009 15:55
Cheryl Cole e nr 1.@watashi_wa_cretz conteaza si chilotii si decolteul(cat mai generos);),bine nu pot sa spun ca inseamna eleganta 100% dar nici ca nu au nici o legatura cu eleganta.
BlackArt pe 25 decembrie 2009 16:48
obama, watson, gaga, blair din gg inainte de angelina jolie ? cred ca glumiti. ..
balcrimar pe 25 decembrie 2009 18:24
Angelina Jolie pe locul 15 intr-un top in care ierarhia s-a stabilit probabil prin tragere la sorti.
ramonikramo pe 25 decembrie 2009 20:08
mie imi plac foarte mult sienna miller si emma watson
watashi_wa_cretz pe 25 decembrie 2009 20:49
da dar avand in vedere ca este un top bazat pe eleganta nu ar trebui sa conteze decolteul "cat mai generos" :))
Scarlett14 pe 25 decembrie 2009 20:52
Dupa parerea mea, eleganta nu tine doar de haine. Finetea poate fi transmisa si prin intermediul unui comportament elevat sau al unui caracter interesant, de aceea nu sunt de acord cu anumite persoane din acest top. E adevarat ca in lumea lor este important sa te imbraci cu stil, insa ce facem cu atitudinea unor domnisoare care prin simpla prezenta inspira vulgaritate? Mai mult nu comentez, oricum toti au impresii despre orice si poate ca niciodata nu se ajunge la un rezultat cu adevarat real. De aici, cel mai mult imi plac Audrey Tautou si Emma Watson.
voldenuit pe 25 decembrie 2009 21:00
watashi_wa_cretz „.a reusit sa ramana in lumina reflectoarelor de mica ” =)) destul de mică e şi acum şi unde s-a tot menţinut în faţa reflectoarelor?A jucat doar în HP...fără HP nu există „cariera” ei :))
watashi_wa_cretz pe 25 decembrie 2009 21:10
nu cred ca dupa ce treci de 18 ani esti "destul de mica".....bine poate fi o exceptie in cazul tau voldenuit dar nu mai am ce comenta......"a jucat doar in HP"....si ce vrei sa spui ca nu a avut succes filmul?!.......aici cred ca te inseli.......in loc sa apreciem actorii care se fac cunoscuti fara sa fie pe prima pagina a revistelor de scandal noi ne batem joc de ei si spunem ca sunt mititei si ca nu au cariera......okie dokie.....dar totusi mi se pare si foarte inteligent sa te pui in minte cu o copila de 15 ani ca mine.....eu mi-am spus doar parerea acolo ca pentru asta sunt comentariile nu sa va luati de mine dar nu stiu de ce imi mai bat capul.....whatever
watashi_wa_cretz pe 25 decembrie 2009 21:11
de asta sunt comentariile*
voldenuit pe 25 decembrie 2009 21:22
E clar..:))
watashi_wa_cretz pe 25 decembrie 2009 22:22
aham.........."e clar" ca nu mai ai nimic de zis
Andreea pe 26 decembrie 2009 12:04
ELEGÁNT, -Ă, eleganți, -te, adj. 1. (Despre îmbrăcăminte) Făcut cu gust, frumos; (despre oameni) care se distinge prin armonia și bunul gust al îmbrăcămintei. 2. (Adesea adverbial) Care se deosebește prin armonia formei, prin îmbinarea plăcută a elementelor, printr-o sobrietate plină de gust. ♦ Fig. Plin de tact, lipsit de brutalitate. – Din fr. élégant, lat. elegans, -ntis.

cam asta ar fi sensul cuvantului elegant , si sunt destule personaje in acele fotografii care n-au nici in clin nici in maneca cu eleganta.Nu este vina celui-celei care a scis articolului ci a celor xcare au votat si habar n-au ce inseamna eleganta. Oricum exclus sa fi elegant in chiloti :)))

voldenuit pe 26 decembrie 2009 17:51
Nu are rost să fac off topic aici pentru tine.mai citeşte încă o dată ce am scris dacă nu ai înţeles.eu atâta am avut de zis .
GAlexx pe 26 decembrie 2009 23:01
In cazul femeilor de mai sus, de cele mai multe ori, in spatele lor stau o masa de designeri care le indruma ce sa imbrace si ce nu. Sa nu mai vorbim de cele care sunt imaginea unor case de moda (ex Angelina Jolie - Emporio Armani). Acestea de cele mai multe ori poarta creatiile acelei case de moda. Nu au cum sa dea gres la acest capitol. Este totusi adevarat, ca trebuie sa stii sa porti acele haine. O persoana eleganta se distinge si prin comportament, finete, rafinament. Dupa parerea mea, femeia eleganta este acea femeie care isi merita "numele" de DOAMNA. Nu toate femeilementionate mai sus merita sa faca parte din acest top. Daca topul de sus este realizat de cititorii revistei Vogue, atunci se intelege. Fiecare avem una sau mai multe actrite favorite. In ochii nostri, de cele mai multe ori, acea persoana este si cea mai eleganta. Nu de fiecare data parerea noastra coincide cu cea a criticilor de moda. Pentru mine, femei cu adevarat elegante sunt: Audrey Hepburn, Ingrid Berman si Helen Mirren.
porumbitzza pe 27 decembrie 2009 12:48
Mie imi plac toate. Emma Watson cel mai mult. Pe Angelina nu o consider chiar eleganta...mai ales dupa ce a slabit asa mult si cu toate tatuajele ei...dar desigur ca fiecare are preferintele lui...nu poti multumi pe toata lumea cu un astfel de top.
elita pe 27 decembrie 2009 13:30
toate arata f bine
rvn pe 27 decembrie 2009 16:21
in momentul cand devii o persoana publica accepti implicit si faptul ca propria imagine,chipul tau nu-ti mai apartine.El este proprietatea promotorilor,a acelor afaceristi care cauta profit maxim.Tu esti de fapt un produs comercial in care s-au investit mai multi sau mai putini bani in aspectul fizic,s.a.de pe urma caruia cei care au cheltuit cu tine trebuie sa recupereze....Asa ca topul elegantelor este un top al celor mai bune echipe de stilisti,designeri si asistenti care asigura vanzarea cat mai profitabila sub forma de imagine a trupurilor acestor femei.....
Mada pe 27 decembrie 2009 18:17
Nu cred ca sunt niste alegeri prea elocvente,de ex:Ctherine Heigl???dar fiecare cu usturile lui....
IoanS pe 27 decembrie 2009 20:27
Din punctul meu de vedere, o femeie demna sa faca parte din topul de mai sus, este acea persoana care imbracata intr-o tinuta de 100 dolari sau intr-o tinuta creata de un designer renumit, in valoare de milioane de dolari, va emana aceeasi eleganta, sarm si rafinament. Eleganta pentru mine presupune o asociere de calităţi precum: gratiozitate, noblete, delicatete, rafinament. Aceste calitati nu pot fi cumparate. Cu alte cuvinte, eleganta nu o poti cumpara, indiferent cati bani ai avea in cont. Eleganta poate fi exprimata si prin simplitate si naturalete. In cadrul evenimentelor importante, majoritatea vedetelor afiseaza o masca. Cele mai multe dintre ele incearca sa afiseze un comportament elevat, stiind ca toate camerele sunt pe ei. In schimb, vom fi surprinsi sa vedem ca nu toti sunt asa si in viata reala. Astfel, nu putem decat sa cream un top al elegantei pe baza mastilor afisate. Cat despre vanzarea imaginii acestor femei, parerea mea este ca fiecare este stapanul propriului trup. Nu le obliga nimeni sa isi vinda imagina. Daca accepta sa isi vanda imaginea pantru bani, publicitate, faima, etc deja e problema lor personala. Poti sa fi cunoscut si indragit de o lume intreaga, si fara sa faci reclama la cine stie ce prafum sau masina.
cris7ian0 pe 28 decembrie 2009 01:11
Cheryl Cole şi Dannii Minogue ,mi se par mie cele mai stralucite...dar dupa cum stiti, fiecare cu parerea lui...nu toti avem aceleasi gusturi. Vorba aceea "ce e frumos si lui Dumnezeu ii place".
Kinnari pe 28 decembrie 2009 02:28
Acest top 15 este de tot rasul. Sa fim seriosi. LADY GAGA inaintea Angelinei Jolie?? Cand s-a intamplat asta? Care mai este definitia elegantului ? S-a schimbat cumva peste noapte ?
AlexaCullen pe 28 decembrie 2009 14:51
Eleganta nu se poate cumpara.Eleganta este un dar,pe care Dumnezeu il atribuie persoanelor care dupa parerea sa,sunt de cuviinta sa primeasca acest dar.Poti avea cei mai multi bani de pe intreaga planeta,poti sa iti cumperi cele mai scumpe haine si accesorii si poti sa te machiezi cu cele mai fine farduri insa,daca eleganta lipseste,toate sunt de prisos.Sigur ca si hainele,accesoriile&Co sunt importante dar toate acestea stau mai bine pe o femeie care emana eleganta din tot corpul.
Say_Onutza pe 28 decembrie 2009 18:48
Cel mai mult imi place Emma Watson.Ea este imaginea Burberry si Chanel,si din felul in care se comporta iti dai seama ca este o persoana educata si eleganta.Nu prea sunt de acord cu Lady GaGa.Canta super dar clar nu e eleganta.Nici in videoclipuri nici pe covorul rosu.
a23 pe 29 decembrie 2009 00:43
parerea mea este ca Audrey Tatou ar trebui sa fie prima in top.Lady Gaga nu ar trebui sa fie deloc in top.este adevarat ca tinuta ei este mai extravaganta dar in nici un caz nu poti zice ca este eleganta.uitati-va oameni buni la Audrey Tatou si vedeti eleganta.nu la Lady Gaga.Si mai sunt multe altele care sunt elegante, dar in nici un caz Lady Gaga.
ingerashuldemonic pe 1 mai 2010 14:38
1. Audrey Tautou= stil , eleganta, frumusete, naturalete s.a.m.d LOCUL 1!!!
balcrimar de acord! :))dar cum topul e facut in functie de cat de "cracanate" erau fetele....deaia angelina nu e printre primele:))

marius93 pe 13 iulie 2010 09:40
Fain :D
cetateanu pe 28 septembrie 2010 13:28
Daca femeiile sunt frumoase ce rost mai are sa alcatuim clasamente mai bine sa le admiram si atat.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells