Vince Vaughn este Tată fără număr

27 Nov 2013
Comedia poate fi văzută pe marile ecrane cu începere de vineri

Inspirat din întâmplări adevărate, filmulTată fără număr“ îl prezintă pe actorul de comedie Vince Vaughn în rolul unui bărbat imatur, nevoit să recunoască paternitatea a 533 de copii, în premieră pe marile ecrane, din 29 noiembrie.

Filmul mi s-a părut foarte interesant pentru că, fiind tată la rândul meu, am apucat să descopăr tineri din medii complet diferite, dar şi felul în care gândesc alţi părinţi, în situaţii bune sau rele. Povestea este foarte puternică şi interesantă. Pune un individ în poziţia de a reacţiona în moduri foarte variate faţă de copiii săi, ceea ce în realitate nu se întâmplă”, mărturiseşte Vaughn încântat de noul său rol.  

David a dus întotdeauna o viaţă simplă. Lucrează ca şofer la compania de cărnuri a familiei sale şi pare mulţumit de existenţa sa mediocră. Deşi e mărinimos şi cucereşte toţi oamenii pe care îi întâlneşte, David este şi imatur, împrăştiat, are datorii mari şi îi lipseşte o direcţie în viaţă. Dar când află că este tatăl biologic a 533 de copii şi că 142 dintre ei au acţionat în instanţă ca să-i afle identitatea, totul se schimbă şi David se hotărăşte să facă ceea ce trebuie şi, pentru prima oară în viaţă, să-şi asume responsabilitatea pentru faptele lui.

Dornic să afle mai multe despre câţiva dintre urmaşii lui, îi caută şi se implică în problemele lor. Pe nesimţite, se ataşează de ei şi, pentru prima oară, înţelege satisfacţia de a pune binele celorlalţi mai presus de interesul lui.

Un film distribuit de MediaPro Distribution, „Tată fără număr“ are premiera pe 29 noiembrie, în cinematografele: Hollywood Multiplex, CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex (Constanţa, Tulcea şi Braşov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Cluj Polus, Iaşi, Constanţa, Piteşti, Sun Plaza, Timişoara, Târgu Mureș, Ploieşti), Cinema Arta (Târgu Mureș), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploieşti), Cinema Sergiu Nicolaescu (Târgu Jiu), Cinema Colors 3D (Craiova), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cortina (Oradea), Cinema Glendale (Bucureşti), Cine Grand (Botoşani), Cinema Ostroveni (Ostroveni), Cinema Marcom (Buzău), Palace (Oradea), Cinema Grand Mall (Satu Mare).

Exploreaza subiecte similare:

Delivery Man, Vince Vaughn

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Penoba pe 28 noiembrie 2013 11:47
Remake film francez Starbuck.
DeadSea07 pe 28 noiembrie 2013 15:33
Defapt era Canadian..
alex_il_fenomeno pe 20 ianuarie 2014 17:26
De abia astept sa il urmaresc, suna deosebit. Am urmarit si Starbuck, astfel incat am idee la ce sa ma astept, dar sunt sigur ca tot ma voi amuza copios.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells