Vin Diesel, confirmat în adaptarea benzilor desenate Bloodshot

de Cristina Grigore în 9 Mar 2018
De scenariu se va ocupa Eric Heisserer (Arrival, Final Destination 5)

Atașat de ceva vreme producţiei Bloodshot, Vin Diesel a fost confirmat de Sony Pictures în adaptarea benzilor desenate ale Valiant Comics cu acelaşi nume. Potrivit TheWrap.com, filmările vor începe în luna iulie a anului în curs.

Bloodshoot spune povestea unui fost soldat rănit mortal, readus la viaţă cu ajutorul nanotehnologiei de vârf şi pus să lupte cu o serie de paria cu superputeri (harbingers). De adaptare se va ocupa scenaristul lui Arrival şi Final Destination 5, Eric Heisserer, iar regizor va fi partenerul lui Tim Miller (Deadpool) de la Blur Studious, Dave Wilson.

Studioul are în plan o serie de cinci filme cu Vin Diesel, plasate în acelaşi univers, ce “vor merge pe urmele succeselor recente ale lui Logan şi Deadpool, cu un rating nerecomandat minorilor”.

În plus, mai notează The Wrap,  Bloodshot va adopta tonul şi estetica unor blockbustere SF de top ale anilor ’80, precum Terminator, Robocop sau Total Recall.

Diesel îl va juca pe Angelo Mortalli. Acesta este, potrivit benzilor desenate, un necruțător asasin al Mafiei, căruia i se pune la cale o înscenare, fiind arestat pentru crimă. Ajunge însă în Programul de Protecție al Martorilor, de unde un agent FBI îl răpeşte şi îl livrează unui program experimental, menit să îl transforme într-o maşină de ucis. Nanotehnologia îi oferă puteri nemaipomenite, vindecare rapidă şi acces nelimitat la informație, însă procesul îi afectează memoria şi îl destabilizează emoțional.

Exploreaza subiecte similare:

Vin Diesel, Deadpool, Logan

Alte știri din cinema

Moș Crăciun în misiune: idei năstrușnice și umor

Alain Chabat în rolul principal nu e moșul tipic bonom și rotofei în acest film pentru copii

Kevin Hart nu va mai prezenta Oscarurile din cauza unor remarci homofobe anterioare

Starul a refuzat cerinţa Academiei Americane de Film de a-şi cere scuze pentru comentariile controversate, însă a făcut acest gest după ce şi-a anunţat retragerea

Black Panther şi Avengers: Infinity War sunt filmele cu cele mai multe comentarii pe Twitter

Printre serialele cele mai discutate pe reţeaua de socializare se află Game of Thrones şi The Walking Dead

Globurile de Aur 2019. Vice, cu Christian Bale, conduce nominalizările

„Hollywood Foreign Press Association” a fost fondată în 1943 de un corespondent al jurnalului britanic Daily Mail, scopul său principal fiind promovarea producțiilor de la Hollywood în întreaga lume

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 9 martie 2018 11:48
Asta nu stie altceva in afara de Fast & Furious..Actoria la el e 0..

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells